|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
![]() Myslicie ze jak da nam dzisiaj kartke z zapowiedziami to mozemy mu zaplacic?
|
|
#1382 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a te boćki oznaczają że Kindzia będzie brzuchata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już po zajęciach urwałam się bo mam 100% obecności
|
|||
|
|
|
#1383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie 100 u Tż 70 A dzisiejszym PM wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia |
|
|
|
|
#1384 |
|
Rozeznanie
|
zarówno jak ja i TZ poprostu daliśmy księdzu, w koperte nie wkładaliśmy.
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za pomoc
![]() Hehh chyba zakupie ten welon....a co tam ślub ma sie tylko raz ![]() My do księdza mielismy isc wczoraj ale Tż z nim rozmawiał przez tel i kazał nam przyjsc dopiero po 15 bo musimy miec ważne akty a one są wazne tylko 3 miesiące wiec za 2 tyg idziemy spisac protokół i dac na zapowiedzi ![]() Ciekawe jak dziewczyny się bawią mam nadzieje ze to będzie najpiękniejszy dzień w ich życiu Wpadło mi do ucha i ciagle to nuce http://www.youtube.com/watch?v=xE0x6...&feature=share a tak wogóle to ubóstwiam AnieD
|
#1387 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie drogie PMki
![]() Pojawiłam się na tym forum pół roku przed mym ślubem, ale nie miałam czasu by was regularnie czytać, mam nadzieję, że teraz to się zmieni ![]() Oto lista moich załatwionych i oczekujących na załatwienie spraw ![]() Załatwione: Ślub: 28.07.2012, godz. 17.00 Parafia pw. św. Barbary w Łęcznej, www.emaus.parafia.info.pl Wesele: Restauracja, Dom Weselny „Emocja” w Łęcznej Fryzjerka + paznokcie: Salon Fryzjerski Madeleine w Lublinie Fotograf: nasz kolega Tomek http://thomasz.ownlog.com DJ: www.djmarko.pl/ Suknia: Callidora Herm's Buty: Menbur (załącznik) Garnitur, mucha, koszula - Vistula Buty PM i spinki do mankietów Zaproszenia: www.zaproszenia-slubne.com Bukiet: białe goździki Obrączki: Pracownia Złotnicza Rafała Winiarskiego w Łęcznej, zrobiliśmy ze swojego złota Alkohol: wódka Stock, wino: Tokaj, El Sol, Carlo Rossi, Chile Merlot Pudełka na ciasto: www.pudelkaweselne.pl Kwiaty do dekoracji kościoła i sali: białe mieczyki, białe, różowe goździki, eustomy Protokół spisany Czytania i pieśni wybrane Wejście: To przykazanie Ofiarowanie: Psalm 145 http://dudinx.wrzuta.pl/audio/12Ewsk..._panie_wielbia Komunia: Witaj Pokarmie http://www.youtube.com/watch?v=DgwdukQ3Uvs Zakończenie: Maryjo prześliczna Pani Cukiernia: Staropolska Lublin Kwiaciarnia: Rajski ogród w Łęcznej Do załatwienia: Wybrać piosenkę na pierwszy taniec Wybrać piosenkę jako podziękowanie dla rodziców (sami będziemy śpiewać) Kupić bieliznę (ale to po pierwszej przymiarce) Znaleźć makijażystkę Znaleźć karwcową do uszycia bolerka Kupić tiul na welon Zrobić winietki Kupić biżuterię (w moim przypadku będą jedynie kolczyki) pakamera.pl Transport dla gości Dokumenty z USC Gratuluję wszystkim nowo poślubionym
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ![]() Będziecie sami śpiewać fajnie,ja bym się nie odważyła,goscie by mi uciekli
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-06-02 o 17:24 |
|
|
|
|
#1389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam za bardzo czasu nadrabiac ale...
dla Audery za zestawienie, Kilianna wygladasz przeslicznie ![]() Carmelova fajna fotka z toczkiem Nena super sa te butki zarowe szczerze wczesiej tak sobie mi sie podobaly ale teraz jak jest efekt falban to uwazam ze bardziej pasuja niz te ciezkie platformy Niutko, Vesna, Party Girl zycze Wam zebyscie byly kazdego dnia tak szczesliwe jak dzisiaj albo jeszcze bardziej! Mam nadzieje Aniu, ze nie bylo wielkiego stresu, bo jak pamietam mowilas ze nie lubisz za bardzo jak wszystkie oczeta sa skierowane na Ciebie a tego dnia sie tego nie uniknie...Juz nie moge sie doczekac relacji! ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
sliczne zestawienieA my dzisiaj kupilismy kamizelke Tżtowi i w koncu spokoj Kobnieta w salonie byla w szoku ze sie tak pozno za to wzielismy, ale na szczescie byl rozmiar w jednym ze sklepow i na szczescie zdarzylismy o 13 na zamkniecie sklepu
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ciągle marudze Tż ze już czas zeby mu kupic garnitur a on ciągle ze za wczesnie....oszalec mozna...a dzis w Pawo -50% męskie garnitury
|
|
#1391 |
|
Raczkowanie
|
..Wszystkim PM-kom życzę Wszystkiego Naj Naj .. na nowej drodze życia
Kupiła któraś z WAS może ten szal z tiulu ?? Ma może jakieś real foto ? .. chcę dokupić do sukni ..ale nie wiem jak to faktycznie wygląda .. Czekam na wieści ![]() http://moda.allegro.pl/szal-z-tiulu-...343436044.html
|
|
#1392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiejszym ślubującym PM życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia, gromadki dzieci i dużo pieniędzy w kopertach
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-06-02 o 18:33 |
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkim dzisiejszym Pięknym Pannom Młodym wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Oby każdy dzień waszego małżeństwa był równie piękny i pełen miłości jak ten dzisiejszy
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona jest idealna!
|
|
#1395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyno Ty na 21 dni przed ślubem nie masz sukni???? Masakra ![]() Cytat:
będzie dobrzeCytat:
teściowa się nie zna ![]() Jeśli chodzi o rozłożystość, podoba mi się efekt ze zdjęcia bez halki Cytat:
![]() Muffinku dziękuję za piękną relację |
||||
|
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
nadszedł czas pisania relacji z mojego ślubu
![]() piątek piąteczek był lajtowy, umyliśmy i zatakowaliśmy auto, byliśmy u rodziców męża na kolacji, wypiliśmy po kieliszeczku, pośmialiśmy się, wróciliśmy do domku, poprasowałam góry ciuchów: na ślub, na wyjazd, mojej córce na czas, kiedy nas nie będzie (poszła na tydzień "na służbę" do mojej mamy), spakowaliśmy się na wyjazd i poszliśmy spać ![]() sobota obudziłam się 04.30 i nie mogłam już usnąć, zaraz potem wstała moja córka, dostałam prezent z okazji Dnia Mamy, pogadałyśmy sobie, poszła spać, a ja zrobiłam sobie kawusię, grzankę, siadłam do kompa, potem wzięłam prysznic, wysuszyłam włosy ( zapomniałam spakować suszarkę na wyjazd miałam włosy nakręcone na termoloki, w międzyczasie mojej córce robiła loki prostownicą, moją woalkę pocięła na części: grzebyk wywaliła, a siateczkę i fifolka z tiulu przypinała wsuwkami całość trwała prawie 2 godziny, już był czas na makijaż i w dodatki nie kupiłam biletu na parking, więc z córką biegłyśmy do auta i deptałam ile można, żeby się nie spóźnić ![]() w tym momencie zaczął mi się włączać stres, a czas zaczął przyśpieszać ![]() makijaż trwał jakieś 40 minut, byłam mile zaskoczona jakością kosmetyków, jakie miała moja pani, oraz efektem końcowym w międzyczasie stwierdziłam, że koniecznie potrzebuję tabletki p/bólowe i w pełnym makijażu i fryzurze poszłam do apteki farmaceutka pochwaliła moją fryzurę miałam taką umowę z moim TŻ-tem, że zobaczymy się dopiero, jak będziemy gotowi, przy czym ja zrobiłam to wcześniej i czekałam na niego, a on nie mógł uporać się z zawiązaniem krawatu, bo niestety krawat był miękki i węzeł się nie układał - zresztą na zdjęciach to widać ![]() moja córka zrobiła taa daammm! a mój TŻ tak: nasi świadkowie się ciut spóźnili, mój TŻ zszedł z bagażami do auta, zarządził, jak ma być przystrojone auto, w tym bałaganie ( ściągałam pranie z balkonu ) wrócił jeszcze do domku, wręczył mi bukiet, ja przypięłam mu butonierkę i zeszliśmy do autaw bramie spotkaliśmy sąsiada, ale chyba mnie nie poznał ![]() zanim jeszcze dojechaliśmy, zadzwoniła do mnie koleżanka, że ponoć USC jest w innym miejscu, pogadałyśmy, my dojechaliśmy a tu jej nie ma więc tylko powiedziałam wszystkim gościom "dzień dobry" i zaczęłam do niej dzwonić, nie odbierała, TŻ mnie woła, że trzeba dać dowody, że już czas...ostatecznie weszliśmy do urzędu, załatwiliśmy urzędowe sprawy, przeszliśmy do poczekalni, była chwila dla fotografa no i zaraz weszliśmy na salę ![]() wiecie, do tej pory mam dziwne uczucie jak o tym myślę - ślubu udzielała nam pani, która w czasie, kiedy chodziłam do szkoły podstawowej, była tam sekretarką ![]() najpierw była krótka przemowa, potem oświadczenie i było tak: pani powiedziała"Proszę, pan powtarza: Świadomy praw i obowiązków.." wtedy ja "świadomy praw.." i się zorientowałam, że to nie ja mam mówić ![]() oczywiście wszyscy się śmiali ![]() później już wszystko poszło tak, jak trzeba ![]() życzenia, prezenty, całusy ![]() przy wyjściu wystrzeliły tuby - mieliśmy z banknotami 200 zł, ale one są malutkie, jak 1/3 normalnego banknotu -wszyscy byli baaardzo tymi tubami zaskoczeni - u mnie w rodzinie to była nowość po małym średnio przyjemnym incydencie ( zaczepiły nas dzieciaki i zażądały 40 zł, bo mają dużo rodzeństwa ) pojechaliśmy zrobić trochę zdjęć na tarasach zamku Książ - strażnik ganiał mojego męża za chodzenie po murkach przyjechaliśmy do restauracji, goście już na nas czekali, mój teść wzniósł toast szampanem ![]() potem obiadek, po obiedzie chwila przerwy, kawa/herbata i tort ) z całego dniagoście śmiali się z nas, że na sali nastąpiła konsumpcja związku, bo zjedliśmy z TŻ-tem sowy z dekoracji dzieciaki (no i dorośli też ) okupowały fontannę czekoladową - mieliśmy do niej owoce w kawałeczkach ![]() kolejnym zaskoczeniem było nieznane u nas drzewko do odbijania paluchów - odbijane były palce, nosy i usta oraz dostała jedną reklamację, że większe rzeczy się nie zmieszczą ![]() około 23 goście zaczęli się wykruszać powoli, a my z mężulkiem poszliśmy do naszego pokoju, zostałam przeniesiona przez próg i nastąpiła noc poślubna ![]() niedziela wstaliśmy około 8, zeszliśmy na śniadanie, spakowaliśmy prezenty i ruszyliśmy w podróż
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Wzruszyłam się. Piękna relacja |
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Margidko dawno się tak nie ubawiłam czytając relację
super super to opisałaśMam jutro dostać @ i czuję się fatalnie. Tak obolała dawno nie byłam idę spać, do jutra kochane |
|
|
|
#1399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
relacja świetna, czuć z niej radośc
|
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mojego jeszcze troszkę czasu ![]() Cudowna relacja No i jak wyglądały sówki! ![]() A u nas nici ze spotkania ze znajomymi dziś wieczór...
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=malwus20;34468388]Praktycznie to w okolicach Chełma a nie wiem gdzie wy chcecie bo tak najdalej to byliśmy w ruinach zamku w Krupe, tak poza tym to po drodze cykaliśmy fotki na torach, w rzepaku, w wyrośniętym życie i nad wodą. Jesli wy planujecie gdzie u siebie fotki, w Lbn to foto zna jakieś miejsca bo kiedyś z nim o tym gadałam
[/QUOTE] musisz koniecznie pokazać nam fotki z Krupe - też rozważamy tam zdjęcia a póki co nie widziałam żadnych z tego miesjca ![]() Margido - piękna relacja, musiało być smiesznie jak weszłaś w nieodpowiednim momencie |
|
|
|
#1403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiejszym PMkom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia..
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się Piosenka jest idealna....ja myślałam zeby ją wykorzystac do filmu,moze wykorzystamy ją do tego momentu jak się ubieram....moze do wspomnień...albo na zakńczenie....jeszcze nie jestem pewna w którym momencie ale napewno ją wykorzystamy....Ania jest cudowna....ma naprawwde dużo takich fajnych piosenek ![]() Huuuurrraaa
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
Piękna relacja
![]() Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych PM
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
juz mi troszke lepiej... wymoczylam sie tak ze az mam zmarszczki na dloniach i stopach
Witaj Deborah widze ze juz wszystko prawie ogarniete Cytat:
Tiul jest miekki i elastyczny, moglby byc odrobine wezszy, ale ujdzie Margidko cudowna, radosna i wesola relacja
|
|
#1409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za zestawienie widzę że ślubujesz 2 tyg po nas w tym samym kościele ![]() piękna relacja a ile radochy czytając ją ![]() ![]() relacja dodana do zestawienia ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Kindzia to Ty mi wysłałaś zaproszenie na fb ??
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-06-02 o 22:26 |
||
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiałam się. Fajosko, że się wszystko udało.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

). Niech całe Wasze życie będzie tak piękne jak dzisiejszy dzień!!!!

- 29.09.2012

Nie wspomnę o tym, że nie mam też butów ani dodatków...