|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też mam nadzieję, że Aniqa nam się niedługo tu pokaże |
|||
|
|
|
#4832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, szkoda, że nie zdążyłaś do mnie na pociąg :P! Widziałam, aż odpisałam .Cytat:
?!Cytat:
. Ja też napisałam. Starałam się być miła i obiektywna, choć kompletnie jej nie rozumiem :P. Ja tam luuuuubię mieć męża :P.---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Kobity!!!!!!!! Zaraz koniec wątku ! A tu nieustalone, kto będzie nową część zakładał . Aga, to jak, podejmiesz się :P? Ciekawe, czy Żabcia urodzi w nowej, czy starej części ...
|
|||
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Popsuła nam się płyta główna i kwestia jest taka że nie opłaca nam się w niego inwestować bo ta płyta plus trzeba dokupić ram usb też już się psuje także same minusy.
Znalazłam dwa laptopy może coś kupimy w najbliższym czasie bo jak nie to jestem zdana na łaskę TŻ a jeszcze tyle wykładów mam do przepisania i teraz nawet nie mam jak. Bo ja oczywiscie mam wszystko na kompie książki materiały zdjęcia z wykładów itp itd także dobrze że część mam na poczcie część na dysku zewnętrznym bo bym się zastrzeliła ale ogólnie i tak muszę znaleźć kogoś z stacjonarnym kompem żeby zgrać resztę rzeczy ze starego. a to nie będzie proste w dobie laptopów. Mojego tatę też już coś trafia bo też dużo rzeczy do auta tam miał do nawigacji telefonu zdjęcia.
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystam z tych sekund kiedy Filip zajął się suszarką, żeby sprawdzić, czy Dominik już na świecie
A tu jednak czekamy! Przepraszam, że tak mnie nie ma i nie ma, ale praca do 22-23 a jak wracam to Tż siedzi na kompie, zanim zejdzie to ja zdążam usnąć nie nadrabiam, we wtorek się szykuje najbliższy wolniejszy dzień dopiero, także nie bazgrolić mi tu za dużo!!!! Myślę, że Żabcia zdąży jeszcze w tej części Mogę spróbować założyć, ale będziecie musiały mi pomóc
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Goń tego TŻta, żebyś mogła do nas wpadać częściej . Ja dziś ogarniam- siebie i mieszkanie. A wieczorem spotykam się z przyjaciółką.
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej! u mnie okropnie wieje, miałam jechać dziś do babci na modły bo u niej obraz jest ( nie wiem czy u was jest taki zwyczaj) ALE Tż jest w pracy, i miałam jechać z moją "kochaną" rodzinką ale mi matka od rana ciśnienie podnosi, szambo wypompowują z bratem bo aż wode cofa i coś tam wali się jej i nie robię sosu do gołąbków bo na to czasu nie mam i zła chodzi, a jak ona jest zła to na wszystkich wyżywa się
mam tego dość, mam nadzieję że mąż szybko wróci i pojedziemy do teściów bo dzisiaj to tylko beczeć mi się chce
|
#4837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u nas nie ma takiego zwyczaju mmmm ale bym zjadła gołąbki ![]() nie przejmuj sie my jutro jedziemy do tesciow, zaprosili nas pierwszy raz na obiad, od kiedy jestesmy razem
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa nie przejmuj się, ciągle jakichś głupot słucham. Ostatnio ciągle siedzę w książkach a ta mi mówi że nic nie robię tylko na kompie siedzę i nie mam pracy i w domu siedzę. Szkoda gadać.
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej takie gadanie, nic nie da, że się będziesz przejmować. Ja bym na Twoim miejscu poszła do pracy- mogliby Cię wtedy wszyscy w dupę pocałować i nie miałabyś czasu na rozmyślania o smutnych rzeczach. Ale już Ci to mówiłam... |
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba u nas byla jak bylam mała ale u nas od domu do domu, nie jest przekazywany
|
|
#4841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My przegięliśmy z jedzeniem, sporo na zostało, a robiliśmy w sumie na 25 osób Cytat:
A u nas trochę nowości, Wiki od wtorku je banana. Już koniec wątku, ciekawe czy uda mi się pomóc w kończeniu |
||
|
|
|
#4842 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Oby Wam się szybko udało wyprowadzić ![]() Wątek zbliża się do końca, super My dziś kupowaliśmy prezent dla dziewczyny brata na 18, kupiłam sobie też książkę, a Tż sudoku, bo uznał, że musi rozwijać swój umysł :P No i zabrał mnie na chińskie żarełko A teraz biorę się za naukę |
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nawet propozycję pracy, praca na warzywniaku, sprzedaż owoców i warzyw, super pięknie tylko żebym ja wiedziała kiedy ja w ciąże zajdę... bo jak zajdę to nie będę mogła tam pracować bo do obowiązków należy także dźwiganie ciężkich skrzynek;/ a tak od razu nie będę mogła zrezygnować bo nie wypada bo to praca u sąsiadki babci...
|
|
#4844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie dziwie sie ze nie masz czasu tak do Nas zgladac Cytat:
Przytulam
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa super przyjechał i co?? Nie chce ze mną gadać, jak coś się zapytam to parę słów tylko powie, dosłownie warczy na mnie a co najlepsze że nie wiem dlaczego
Że zmęczony?? Niechby szedł spać o normalnej godzinie a nie po 23 zwłaszcza że wstaje przed 6 codziennie. Super, matka warczy, mąż warczy, dom wariatów! dziś z chęcią poszłabym gdzieś ale nie mam gdzie czyli będę siedzieć w domu;/ a i byłam u babci 1,5h, wróciłam z mężem, poszedł pompę naprawiać, ja obraziłam się w końcu bo przy tej naprawie zaczął znowu na mnie warczeć i gdzieś pojechał, idę w końcu zjeść obiad, zagonię kurczaki i podłogę pozmywam, właściwie cały dzień do D.!
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to strasznie wkurza jak moj maz np w pracy sie wkurzy przychodzi do domu i warczy. Tym bardziej ze ja mu nic nie zrobilam. A nie mozesz sie z jakimis kolezankami spotkac?My dzisiaj mamy rocznice ... 7 lat razem
|
|
|
#4847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Musisz pomóc, ostatnio pomagałaś, razem z Wiki w brzuchu :P. Cytat:
.A tam, głupio! Jak zajdziesz w ciążę, to jej powiesz- i albo skrzynki będzie kto inny nosił, a jak nie da rady, to się zwolnisz. Nie przejmuj się takimi konwenansami, bo nie warto .Cytat:
Cytat:
Suuuper! To może Dominik Wam dziś zrobi prezent ?
|
||||
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też.
Niektórym po prostu żal dupę ściska. ![]() ![]() dzień dobry ![]() U mnie dzisiaj paskudny wietrzny dzień, ale za to byłam z mamą na zakupach. W ramach dnia dziecka ufundowała mi śliczną koszulę do karmienia i szlafroczek taki bawełniany słodki w serduszka. Właśnie taki bawełniany chciałam sobie kupić, bo nie miałam takiego, ale nigdy mi się żaden taki nie podobał... a tu proszę dzisiaj znalazłyśmy.![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Żabcia wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy. |
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Ciekawe, czy dziś skończymy wątek :P. |
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na TŻ, od środy prawie w ogóle ze sobą nie rozmawiamy ![]() Mam ochotę dziś mordować
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ uważa, że zawsze stawiam go na drugim miejscu, że wszystko jest ważniejsze niż on
Nie skomentuję tego
|
#4853 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja w ramach Dnia Dziecka dostałam od rodziców samochód bo w sumie chciałam się do niego dorzucić, ale mama powiedziała, że w zamian za to kupię sobie suknię ślubną ![]() dzień dobry powiedzcie mi dziewczyny co kupić dziecku na chrzciny? to taki temat akurat aktualny, a TŻ za tydzień będzie chrzestnym no i nie wiemy co kupić.. ![]() a ja sobie dziś kupiłam butki a TŻ koszulę ![]() Żabciu wszystkiego najlepszego!
|
||||
|
|
|
#4854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wszystko jest mozliwe ![]() Cytat:
Cytat:
a to czemu? Cytat:
To jak TZet bedzie chrzestnym to moze jakas pamiatke lancuszek dla malenstwa albo album?
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale to on się dlatego nie odzywa, czy przez to się pokłóciliście?Cytat:
Aaa, super!!!! I co, jeździłaś już ?
|
||
|
|
|
#4857 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym podejrzewam, że chrzestna też może to kupić. Nad albumem nie myśleliśmy jeszcze no kilka mi się podoba, ale muszę pomierzyć jakieś, bo kompletnie nie wiem w czym mi będzie dobrze ![]() Cytat:
odkąd go mam to jeżdżę
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Monni, myślę, że album to dobry pomysł
Zaraz idę myć korytarz (klatkę schodową) . TŻ miał wracać jutro, ale odwołali mu jutrzejsze zajęcia- przez niską frekwencje i będzie dziś, w sumie w nocy. Bez sensu jechał na pół dnia :/.
|
|
|
|
#4859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest na odwrót, to ja się wyżywam na Tż-cie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiki od chrzestnego dostała kartkę, kasę, aniołka i szkatułkę. Od chrzestnej złoty łańcuszek z medalikiem, pamiątkę Chrztu Św. i kasę |
||||
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

?!
. Aga, to jak, podejmiesz się :P? Ciekawe, czy Żabcia urodzi w nowej, czy starej części 

Że zmęczony?? Niechby szedł spać o normalnej godzinie a nie po 23 zwłaszcza że wstaje przed 6 codziennie. Super, matka warczy, mąż warczy, dom wariatów! dziś z chęcią poszłabym gdzieś ale nie mam gdzie czyli będę siedzieć w domu;/
Nie skomentuję tego 
. Ale to on się dlatego nie odzywa, czy przez to się pokłóciliście?
poza tym podejrzewam, że chrzestna też może to kupić. Nad albumem nie myśleliśmy jeszcze