|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Cytat:
) i się spytam co i jak. Ja w piątkowe wieczory nigdy nie jestem w stanie się uczyć i przychodzi do mnie mój TŻ no więc z nauką w sobotę jestem raczej na bakier A w niedziele jest jeszcze gorzej Tak więc przed kolokwium z matmy (bardzo ważnym!!!) pouczę się chyba tylko w poniedziałek bo mam wolny. Ciekawe, czy u mnie na UŁ już są plany na 2 semestr? Sprawdzę
|
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mnie nie banowac
gaga87 ja sie ucze(TŻ mi sprawdzal calki czy robie dobrze) Jestem "inna", wiem.
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
widze, że nie tylko ja tu siedze i się obijam
dzisiaj zrobiłam tyle, ze wydrukowałam sobie wszystkie materiały od jutra się ostro ucze, bo w pon kolosik, który musze zaliczyć, a w środe zaliczenie które musze zdać przynajmniej na 4 (z moimi ocenami w tym semestrze lece na średnią w sumie brakuje mi dwóch
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Klariska zazartowalam tylko
Ja tez na dobra sprawe powinnam sie uczyc, ale mnie glowa boli i wiem, ze byloby ciezko... Poza tym zawsze jestem zmeczona po calym tygodniu...
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Wtajemniczenie
|
gaga87 już wysłałam
|
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!![]() Cytat:
![]() Tak więc lepiej iść do dziekanatu się dopytać A z mojej nauki dzisiaj nic nie wyszło, bo wstałam o 11, a potem latałam po mieście za prezentem i zmarnowałam cały dzień Teraz chciałam jeszcze przepisać trochę notatek, życzę sobie powodzenia Muszę iść po kawę, bo coś senna się robię
|
||
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki, na pewno mi sie przyda... zobaczymy tylko z kim bede miec ta socjologie.. mam nadzieje, ze nie z tym panem, z ktorym mam socjo ogolna :/
Edit: Buena heh fajnie, ze mnie uswiadomilas, ze egz z HW jest taki straszny on nam jeszcze nie mowil, ze to sa 2 czesci, ale w sumie moze to i dobrze, bo jak go zobacze to mnie zatka na amen, wiec moze da sie cos wywalczyc ta czescia pisemna... I az tyle pytan... po co tyle?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To było tak, że za każde pytanie jest jeden punkt czyli możesz 20 punktów zdobyć + maximum 4 punkty za to wypracowanie czyli razem można zdobyć za egzamin 24 punkty. Dostateczny był od 13 punktów. Da sie to zdać naprawdę Ale trzeba szybko myśleć i odrazu odpowiadac na pytania, bo jak on przejdzie do nastepnego to małe szanse żeby uzupełnic te wcześniejsze.
|
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
A sio do nauki!
![]() BTW kiedy zaczynacie sesję? |
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dopiero 29 stycznia, ale nie ma to najmniejszego znaczenia, bo zaliczenia już mam i będę je mieć jeszcze przez długie tygodnie (taka już u nas tradycja w katedrze
)Idę spać, nic dziś nie zrobiłam mądrego, jutro muszę wstać wcześnie i brać się do roboty (już to widzę |
|
|
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, zasiedziałam sie
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Na UŁ sesja trwa od 29 stycznia do 14 lutego ale w sesji mam tylko 3 egzaminy, bo jeden egzamin mam już za sobą
Powiem wam, że myślałam, że jak się idzie na uniwerek, to wszystkie egzaminy masz w ciągu 2 tygodni a reszta wolnego i nie byłam zbyt optymistycznie do tego nastawiona, bo ja muszę poświęcić dość dużo czasu na naukę, żeby mi coś weszło do tego mojego łebka
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dokonałam niesamowitego odkrycia
Mianowicie sprawdziłam kiedy zaczyna się 2 semestr no i jest to 1 marca
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
No to chyba wszędzie podobnie. U mnie start też 29. A w tym tygodniu mam conajmniej jedno koło dziennie. Będzie ciężko.
Egzaminów mam 5, z czego z 2 zamierzam być zwolniona. Do tego dochodzą jeszcze 3 przedmioty- zaliczenie na prawach egzaminu. Czyli jakby nie patrzeć ok. 8miu egzaminów. |
|
|
|
|
#1187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja teraz przezywam gehenne, 7 egzamow zliczonych, jeszcze tylko 2 i 3 prace do oddania, i 16ego jest... po wszystkim!! trzymam kciuksy.
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sesja od 20.01. jest, a semestr letni od 12 lutego - długie macie te ferie skoro do 1 marca
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie (i u Bueny tez
) sesja od 19.01 do 30.01...Dziewczeta zmykam sie uczyc, heh ambitny plan mam, zobaczymy czy go zrealizuje. Przynajmniej mam teraz do nauki cos czego sie lubie uczyc, wiec moze nie bedzie tak zle
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam taki ambitny plan. Wprawdzie miałam się uczyć od rana, a zaczynam dopiero teraz...
no ale cóż, nikt nie jest idealny a już na pewno nie ja
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
Wobec tego zbieram się i ja
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak jak prorokowałam skończyłam właśnie sprzątanie pokoju + pranko, piję właśnie kawkę i planuję umyć włosy bo o 15.30 przyjdzie do mnie mój TŻ. Dzień nie jest jeszcze stracony, bo on bedzie sobie przez 1,5 godziny oglądał mecz Chelsea a ja się w tym czasie pouczę matmy
Śniło mi się, że koleś od ćwiczeń z socjologii zastanawiał się nad postawieniem mi piątki z ćwiczeń Może i to proroctwo się spełni
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie sesja od 29 stycznia do 11 lutego a od 12 lutego do18 lutego przerwa semestralna
a teraz pelno kolosow zaliczen itd wlasnie zrobilam 10 minutowa przerwe w biofizyce jeszcze musze wkuc 6 cwiczen na 10 na wtorek to jest bardzo smieszne, wlasnie utknelam na isnie fasycynujacym temacie lepkosci nastepnie gestosc i ruch a gdzie tam reszta........ nie mowiac juz o socjologii i historii farmacjii i medycyny
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie szukałam tego wątku
tak wtrącę się, wiem, że macie już swoją "paczkę", ale ad. tytułu - moja pierwsza sesja się zbliża, dość ciężka, bo mam egz. z historii, a historii nienawidzę I siedzę jak dureń na forum, a tu tyle zaliczeń ![]() Proszę o wsparcie i solidne lanie
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sesje od 29.01 do 9.02
a potem mam tydzień przerwy międzysemestralnej, i od 19.02 się semestr zaczyna a ja póki co zaczęłam się uczyć
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bijemy ![]() wpadłam "tylko na chwilkę" poszukać fryzurki odpowiedniej dla kuzyneczki na studniówkę (hilfeee, każdy pretekst jest dobry
|
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
ide zaraz sobie zrobie kawe nr 2 bo normalnie przez ta biofizyke usypiam, normalnie to dziala bardzoooooo usypiajaco
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia, mój Ty mistrzu
![]() A no tak, ja też zaczynam zaliczenia w przyszłym tygodniu, pierwsze konkretne z piątek, a od poniedziałku zaliczenia ze średniej z kolosów. Ja sesję zaczynam 29.01, kończy się 14.02. Pierwszy egzam mam 31.01 - 2.02 (jeszcze nie znam terminu), drugi 9.02, a po sesji 3 dni przerwy międzysemestralnej. Liczę na więcej, bo na pewno będzie dużo poprawkowych u innych ludzi, a mam nadzieję, że mi się uda tego uniknąć. malina - ja jestem po pierwszej kawce i dwóch Asparginach - polecam, po nich nie jestem senna i lepiej mi się myśli zwłaszcza nad językoznawstwem i fonologią
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna_dt, WITAMY
A nasza paczka coraz bardziej się powiększa co oznacza, że coraz więcej osób zamiast uczyć się czyta to forum A ja próbuję łączyć jedno z drugim i w chwili, gdy ładuje mi się kolejna strona na wizażu uczę się Własności operatorów sumy i iloczynu
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
mysza
![]() A ja Cię pamiętam z innego jeszcze wątku razem maturę zdawałyśmy na prywatnych wiadomościach No ja też staram się to łączyć. Piszę notatki, czytam i uczę się, ale jak tylko w Panelu pojawi mi się, że ktoś pisał, to od razu zerkam nie żebym uciekała od nauki Ale podobno nadmiar ambicji jest szkodliwy (mam to na egzaminie z psychologii), więc nie ma się co przeuczać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

na kazdej uczelni sa inne zasady.
) i się spytam co i jak.
i przychodzi do mnie mój TŻ no więc z nauką w sobotę jestem raczej na bakier
A w niedziele jest jeszcze gorzej

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a już na pewno nie ja
i bijemy