|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Spotkało mnie małe oberwanie chmury, ja to mam szczescie;/
Byłam mamie w urzedzie załatwic kilka spraw, a pozniej wskoczyłam do galerii bo kupowałam koelzance prezent na urki Sama zrobiłam sobie ma ły dzien dziecka i kupiłam tusz evelline ten złoty i rozowy peeling do twarzy z synergen xD m iałam tez chrapke na cos z tej nowej limitki essence, bo stoi w rossmanie ale jakos sie opamietalam ![]() chwile sie ogrzeje i lece do ksiazek
|
|
|
|
#3602 |
|
zawsze mam racje
|
ghana: jaka jest teraz limitka essence? the fruity?
edit: już wiem jaka. piję teraz skrzyp-pokrzywę. Kupiłam też herbatkę z rokitnikiem, zobaczymy jak zadziała- rokitnik jest niby anty-rodnikowy, odmładzający i bla bla bla.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-06-01 o 13:32 |
|
|
|
#3603 | |
|
Raczkowanie
|
postaram się jutro zrobić zdjęcia
![]() powodzenia na egzaminie ![]() Cytat:
ja chcę kupić cień w kremie z tej limitki ale poczekam najpierw na opinię innych dziewczyn czy są zadowolone
|
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałam obejść się ze smakiem ![]() Cytat:
napisze a w sumie kupiłam go bo teraz w superpharm jest za 11 zł, a zawsze chciałam go wyprobować, wiec jak znalazl
|
||
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No i jestem po ostatnim dniu zajęć, szkoda mi trochę bo pierwszy raz miałam tak zgraną grupę, jutro idziemy na ostatni już rajd, bo wiadomo jak to później jest, każdy ma swoje sprawy, ale mi wszystko mam nadzieję że uda nam się spotkać jeszcze nie raz Teraz byle egzaminy zdać... kobietasukcesu wybaczam ![]() MiaWallace nie uważam że czarna sukienka jest nieodpowiednia na wesele pokaż się ![]() Ja idę się wyspamować a potem nauka party powodzenia jutro żeby wszystko udało się jak należy, żebyś od początku do końca była zachwycona tym jedynym w życiu dniem Jestem pewna że będziesz magicznie wyglądać i przede wszystkim wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Żebyś była najszczęśliwszą żoną na świecie i żeby wszystko układało się jak tego zapragniesz Udanej jutrzejszej zabawy i szczęścia!!! ![]() Dziewczyny co sądzicie o przedziałkach na środku? Ja od jakiegoś czasu próbuje się przełamać, kiedyś taki nosiłam i było ok, a teraz mi tak dziwnie Wydaje mi się że wyglądam jak JOCH :P
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-06-01 o 20:30 |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() tragediaaa dzisiaj u Was też cały dzień taka paskudna pogoda? ja gdzie z domu nie wyszłam to bałam się, że zaraz mnie zaleje deszcz, a włosy wyprostowałam to nie chciałam wrócić jak pudel do domu ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- loluska jak JOCH? ![]() już
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2012-06-01 o 23:35 |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Poszalałam dziś z nową limitką
![]() Miałam nadzieję, ze w weekend będę miała chociaż trochę czasu dla siebie ale chyba nic z tego
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj byłam na spotkaniu z koleżanką fajnie było ![]() Cytat:
![]() W Pepco fajna biżuteria jest kupiłam sobie kolczyki ważki i serduszka ![]() Wczoraj dowiedziałam się że w środę jadę do Niemiec muszę dziś spodnie przeciwdeszczowe kupić
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
U mnie też brzydka pogoda, a podobno taka ma być przez cały weekend. ![]() Party mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie Twoim niezapomnianym i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tymczasem spadam się uczyc. Dzisiaj mam troche tego;/ MIlego dnia dziewczyny |
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Party pięknego ślubu, udanego wesela i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
Party życzę Ci, aby ten dzień był dla Ciebie jak z bajki
żeby wszystko było tak jak sobie tego wymarzyłaś i zaplanowałaś!Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Party, trzymamy kciuki, żeby się wszystko udało i pogoda dopisała
i przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO na nowej oby LEPSZEJ drodze życia
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Party życzę cudownego przeżycia ceremonii zaślubin, bajecznego przyjęcia, genialnych wspomnień z wesela i oczywiście długich lat w szczęściu i miłości przy boku ukochanego męża
Wszystkiego dobrego Kochana ! ![]() |
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Party jak najmniej stresującego tego najpiękniejszego dnia w życiu Ci życzę
![]() Dzisiaj miałam mieszankę Alterry z granatem i awokado oraz oleju kokosowego na włosach od rana, umyłam niedawno szamponem pokrzywowym, nałożyłam odżywkę Wella i popsikałam Biovaxem z jedwabiem i cynamonem. Odżywię też paznokcie olejkiem rycynowym i pomaluję a wieczorem zrobię peeling i nałożę maseczkę Sorayi liftingująco-matującą i codzienny zestawik pod oczy, na rzęsy i brwi W międzyczasie trochę się pouczę
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wracam powoli do życia, zostały mi już tylko dwa egzaminy, ale daleko do nich jeszcze, więc mam sporo czasu dla siebie no i znowu zakupy zaczęły mnie kusić, dawno nic sobie nie kupowałam dzisiaj pospałam do 11:30, od miesięcy tak długo nie spałam, ale chyba dzięki temu w końcu mi choroba przechodzi ), nie spodziewałam się po Nim tak dobrego seta i chętnie przeżyłabym to jeszcze raz Party, życzę Ci, żeby to był najpiękniejszy dzień w Twoim życiu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Party, oby wszystko poszło po Twojej mysli i ten dzien byl dla Ciebie najpiekniejszym w całym życiu
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Party najpiękniejszego dnia w życiu!!
|
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Wczoraj zasiedziałam się do późna, dziś późno wstałam i tak mi jakoś zleciało ![]() Kończę kawę i uciekam do łazienki, zobaczymy co dziś dla siebie zrobię... ale mam ochotę zadbać o siebie... Od wczoraj piję drożdże, pokrzywę i wcieram jantara w skórę głowy -> zobaczymy jaki efekt będzie po skończeniu kuracji (mam nadzieję, że w postaci długich, pięknych włosów) A i zaraz zmierzę pasmo moich włosów w celach kontrolnych ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Party wszystkiego NAJ na nowej drodze życia |
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się tak nudzic zaczyna, ze dramat
a wsumie najlepsze jest to, że powinnam tyle rzeczy rob ić, ale jakoś chyba mam humor na zamulanie przed PC . Powinnam ogarnac garderob e, bo planuje to chyba z meisiac,zawsze mgolabym sie wiecej uczyc, pcowiczyc xD Ale juz dzisiaj 500kcal na rowerku było i hula hop pozniej jeszcze abs
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Party wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Tzymam kciuki żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten pomysł z porządkiem w garderobie nie jest zły, ale to tyyyyle roboty
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle fajne naszyjniki były i dużo nowych kosmetyków Rimella muszę tam zajść i jakiś tusz kupić
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z praktyk, ostatni tyg za mna, skonczylismy zakladanie trawnika, ale rak to nie czuje
![]() czas na dalsza nauke, bo jutro chce wszystko zaliczyc i miec juz waaaakacje ![]() Cytat:
tez nie zaluje zakupu swoje, no ale jak sobie przypomne jakie mialam kiedys po niej proste wlosy ![]() Cytat:
![]() Party, wszystkiego najwspanialszego na nowej drodze zycia, usmiechu codzienniego, szczesliwej milosci, aby kazdy nowy dzien niosl ze soba szczescie jak w ten wyjatkowy, jedyny dzien
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
caate co studiujesz?
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Party wszystkiego dobrego na nowej drodze
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ile kosztowały? tez się tam moze w srode przejde jak bede wracac z uczelni ![]() a ja nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że pedagogike
|
||
|
|
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
Party, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

Sama zrobiłam sobie ma ły dzien dziecka i kupiłam tusz evelline ten złoty i rozowy peeling do twarzy z synergen xD m iałam tez chrapke na cos z tej nowej limitki essence, bo stoi w rossmanie ale jakos sie opamietalam 

musiałam obejść się ze smakiem 
żeby wszystko udało się jak należy, żebyś od początku do końca była zachwycona tym jedynym w życiu dniem

wystarczy Marzena