![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w poszukiwaniu inspiracji & motywacji do zmian :)
dokładnie tego mi teraz potrzeba- motywacji !
![]() od dziś już praktycznie zaczynam wakacje, więc winy nie będę mogła zwalić na brak czasu,a jedynie ja lenistwo ![]() można się przyłączyć? ![]()
![]() |
![]() |
#392 |
Konto usunięte
|
Zdałam tą nieszczęsną filozofię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Konto usunięte
|
No ale mam poprawkę we wrzesniu ze statystyki więc się wyrównało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim nie zmarnować ich przed komputerem. Miałam w planach poszukanie jakiejś pracy, ale moja mama jest świeżo po operacji, więc bardziej jej się przydam w domu póki co
![]() Poza tym, tydzień temu zaczęłam w końcu kurs na prawo jazdy! ![]() Chciałabym czytać więcej książek, bo przez studia strasznie to zaniedbałam ![]() Dbać jeszcze bardziej o cerę, nadal unikać fast foodów, alkoholu, czekolady... zająć się włosami ![]() ![]() zacząć jakieś ćwiczenia fizyczne! moja kondycja jest bardzo, bardzo, baaardzo słaba. no i chciałabym panować nad złością (głownie wobec TŻ) aa! i nie odwlekać wizyt u lekarza! wybieram się już od dawna i nie mogę się wybrać ![]() więc jak widać motywacja bardzo potrzebna ;P
![]() |
![]() |
#396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Moje plany na dzisiaj: Praca nad skryptem z dwóch przedmiotów i uzupełnienie CV.
![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() I ja się przyłączam - zdałam egzamin z sesji zimowej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Wy tu o sesji piszecie, a ja jestem świeżo po zdaniu papierów na studia.
![]() Już nie mogę się doczekać października! ![]() Gratuluję pozdawanych egzaminów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
AmaiMomo, niebawem czeka Cię to samo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
u mnie był TŻ i oglądaliśmy filmy
![]()
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() byłam wczoraj z koleżanką na nocy krótkich filmów, musiałyśmy wyjśc przed końcem, ale i tak było dośc ciekawie. fajna alternatywa dla siedzenia w domu przed komputerem / dzikiej imprezy ![]() zaraz idę poczytać książkę, w planach mam dzisiaj ćwiczenia, robienie notatek & naukę historii i tworzenie strony internetowej na informatykę. może się z koleżanką na kawę wybiorę ![]() mam ochotę założyć sobie bloga, który będzie mnie trochę motywował, ale nei wiem, czy to jest dobry pomysł z moją systematycznością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio jakaś apatyczna jestem, ech męczące to trochę
![]() Dzisiaj muszę zrobić dwa zadania domowe (miałam wczoraj to wykonać, ale nie dałam rady), napisać e-mail, ugotować obiad i potem będę "wolna" ![]() ![]() Naprawdę brakuje mi jakiegoś pozytywnego kopa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Też bym się wybrała, najlepiej z jakimś facetem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() Ja pisałam CV ![]()
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj miałam dzień odpoczynku od diety, w końcu dzień dziecka ![]() Próbowałam poćwiczyć, ale pies mi przeszkadzał, dziś robię drugie podejście ![]()
![]() |
![]() |
#411 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja Was witam po dłuższej nieobecności. ![]() cele mi nie idą. ;/ . nie jest źle ale super też nie pod tym względem. ![]() za chwilkę dokończę angielski, pójdę ćwiczyć i zrobię listę rzeczy do zrobienia na jutro. ;p ciao. ![]() ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę się Wam pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam z biegania, zrobiłam sobie peeling, nałożyłam maskę na włosy, wymoczyłam nogi i jestem mega happy ![]() Na dziś nie mam aż tylu planów, trzeba w końcu odpocząć, nie? ![]() ![]() Powodzenia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mi cele również średnio idą, ale też zależy z jakiej dziedziny, bo ostatnio bardziej się spełniam z korzystania z życia ![]() A sesja się zbliża, więc pewnie dużo rzeczy w odstawkę pójdzie.. A tak wgl czerwiec jest a pogoda taka beznadziejna..
![]() |
#414 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Mój plan na dzisiaj przygotować w końcu artykuł na niemiecki. I teraz małe pytanie do was. Nie znacie może jakiś stron z niemieckimi artykułami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Naczelny Hipster
|
Straciłam 1cm w talii i 2 w bioderkach
![]() Dzisiaj piszę licencjat, strasznie się za to zabrać nie mogę. W ogóle beznadziejna pogoda w tym czerwcu, siedzę w domu w getrach, grubym swetrze i ciepłych skarpetkach i dalej jest chłodno. Niech kaloryfery uruchomią xD I jeszcze w aparacie się rozładował akumulator i nie mogę zrobić zdjęć paznokci. A nie wiem gdzie jest ładowarka ![]() Dopsz: *sprzątnąć pokój dokładnie ze wszystkimi kurzami *łazienka *licencjat *wrzucić notkę na bloga *hula hop pokręcić tak z 2h (właśnie do mnie dotarło, że wyjeżdżam i nie będę mogła kręcić od wtorku do niedzieli ![]() *porozciągać łydeczki *zrobić listę rzeczy do zapakowania na wyjazd *słuchać dużo radia po angielsku dzisiaj. BBC 6 music ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3447659 7]Nie znacie może jakiś stron z niemieckimi artykułami?[/QUOTE]
A jakie artykuły masz konkretniej na myśli? Ja co prawda nic nie znam, ale zawsze można poszukać ![]() ![]() Ja żałuję, że się nie zmierzyłam, dwa miesiące temu, miałabym czarno na białym efekty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, gratuluję utraty cm i osiągnięcia upragnionych celów
![]() Straszna pogoda ![]() Nie robię sobie na razie na dzisiaj zbyt wielkich planów, na razie moja misja to zrobienie obiadu, a potem pewnie książka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Szukałam, ale na temat jeszcze nic nie znalazłam. Na inne tematy byla by masa artykułów ale tu nic ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() W czym moczysz nogi? Ja też muszę, bo strasznie mam obolałe dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dobrze, ze korzystasz z zycia ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() I super, ze spadło Ci cm ![]()
![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
No ba
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A moczę w wodzie z jakąś solą do stóp, kupiłam jakiś czas temu, ale zastanawiam się ciągle nad czymś innym, może porządniejszym. Tylko zanim ją skończę, to kilka dobrych miesięcy pewnie minie, bo duże opakowanie mam ![]() ![]() Czekam na wieści, ile cm udało Ci się w ostatnim czasie pozbyć ![]() CSP, to nie wiem, faktycznie temat nieciekawy... Ale muszą to być artykuły? Może poszukaj na jakichś innych stronkach? W ogóle przy moczeniu tych moich nóg stwierdziłam, że chcę bardziej zadbać o stopy, muszę rozejrzeć się za jakimiś dobrymi kosmetykami - kremami, peelingami, czy coś ![]() ![]() No i chciałabym też zrobić krok w przód z włosami i tu moje pytanie do obecnych na wątku włosomaniaczek (bo wiem, że niektóre z Was nimi są, a przynajmniej olejują włosy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.