|
|
#1141 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
A czy przecenione produkty również obejmuje zniżka?
|
|
#1142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliście tylko z ludźmi z pracy? Bo słyszałam, że miał się jakoś z moim ex zobaczyć więc może gdzieś tam był ![]() Cytat:
|
|
|
#1143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Nie, obniżka jest od ceny regularnej. |
|
|
|
|
#1144 |
|
Nie depcze krokusów
|
OMD - były same małżeństwa z dziećmi, szybko się zmył, bo do kogoś szedł. Zaraz wyjeżdża z powrotem. Jak kotek?
Mis - dzięki, to i tak mega zniżka.
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
A to już wszystko wiem
Z niego taki dobry chłopak jest, z chęcią bym go wepchnęła jakiejś koleżance ![]() Kotek podobno super-zadomowił się, nie rozrabia dużo bo straszny śpioch z niego Chodzi za mamą w kółko ale nauczyli go już zostawać samemu w domu-wdrapuje się wtedy na łóżko, chowa pod kołdrę i go nie ma
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam funduszy na większe przepuszczenie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie nadążam za niczym ![]() Witam nowe wizażanki W piątek i wczoraj wyjątkowo boleśnie odczułam znajomość z Wami Muszę się pozbyć połowy rzeczy bo inaczej sama sobie nie uwierzę, że jestem normalna Co do Yves Rocher - kod działa też na przecenione Dzięki temu będę miała mój ulubiony peeling do stóp za 7,50, maseczkę z granatem za 6,50 i wodę zielona herbata za 21 Granatowo na pewno ma rozszerzone pory!
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
6m, a dobre te maseczki są
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Byłyście wczoraj na pokazie smoków nad Wisłą? Niektórzy mają ciekawe wyobrażenie tych stworów, bo ja tam widziałam koniki morskie, ryby, kleszcze i roztocza. Ale smoki też były, a mój faworyt w załączniku - jeszcze miał piłkę biało-czerwoną
A fajerwerki były przepiękne! Tylko że zawsze, gdy oglądam takie pokazy ogni, to mi szkoda się robi wszystkich psów, które to słyszą, bo wiem, jak mój psiak się takich rzeczy boi
|
|
|
|
#1150 |
|
Nie depcze krokusów
|
Granatowo - myślę, że on robi Ci na złość, bo wstawiłaś piękne zdjęcia na FB z jakimś obcym mu przystojniakiem
Ville - widzę, że co roku te same smoki Ominęliśmy, imprezowaliśmy.
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Granatowej nie miałam, miałam nawilżającą i oczyszczającą
I przepięknie pachną ![]() Cytat:
|
|
#1152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się opłaca
|
|
#1154 |
|
Nie depcze krokusów
|
SdC - no to masz szybkie mini zamówienie z ZSK
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, co do ZSK - w opisie spiruliny (wszyscy ją mają, mam i ja
) podają przepis na maseczkę - 2 łyżeczki miarowe - skąd mam wiedzieć o jakie łyżeczki chodzi? I na ile może starczyć 10g?
|
#1156 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1157 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1158 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz wyjeżdżam, ale pokażę Wam to co udało mi się wyszpiegować
![]() Joanna Michalska, w sierpniu skończy 23 lata. Pochodzi z Bydgoszczy, jest tyczkarką. Ma ponad 180cm wzrostu ![]() Domyślam się, że poznali się w Spale, bo w wywiadzie dla Playboya w styczniowym numerze Zibi wspominał o integracji z trenującymi tam tyczkarkami Oto i ona: 2.jpgjoanna1.jpgj.jpg
|
#1159 |
|
Pani Buka
|
no ładne ma włosy i wysportowana, poza tym przeciętna
![]() baby, chce któraś puder brązujący z Essence A New League? w sumie chyba nie przekonam się ani do tego, ani do rozświetlającego Vampire's Love, więc jak któraś chce przejąć jeden i/lub drugi to pisać
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
uduszę Was
niespecjalnie znam kosmetyki YR i niekoniecznie chciałam je mieć, ale przez Was zaczynam mam ochotę na nie działa efekt tłumu
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#1161 |
|
Pani Buka
|
ja biorę na pewno mleczko i żel pod prysznic z Plaisirs de Nature (tylko jeszcze nie zdecydowałam które), no i albo wodę z zieloną herbatą albo cytrusową
a i mama z siostrą pewnie coś dobiorą i mam przesyłkę za darmo+prezenty
|
#1162 |
|
Konto usunięte
|
Hehe, właśnie dzisiaj rozmawiałam z Lenką czy nie mogłaby mi kupić. Ile dałaś? 7,99 zł? Bo ja bym go chciała...
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Powiedzieć Ci co faktycznie warto o czego się wystrzegać? |
|
|
|
#1163 |
|
Pani Buka
|
Hiper, powiedz, bo ja jestem ciekawa
![]() a puder kosztował coś koło tego, mogę Ci oddać, bo ja jednak nie umiem używać bronzerów i kiepsko się w nich czuję. wolę róże i rozświetlacze
|
#1164 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Ubawiłam się przednio ![]() Cytat:
Może udałoby mi się ją zjeść bez plam na spodniach ![]() Spodnie kupiłam, a jakże. Przy okazji nabyłam też spódniczkę za 30zł I uwaga! uwaga! Po nastu latach używania tuszu z Max Factora dopuściłam się zdrady. Potwierdzam, nic nie trwa wiecznie Żartuję, wcale nie jest mi do płaczu. Kobieta w Douglasie doradziła mi tusz Clarinsa. Oczywiście najpierw mnie nim wymalowała, a drugie oko sama pomalowałam. I wiecie co? O ile, po zobaczeniu Mistrzyni i Hiper naszła mnie ochota na sztuczne rzęsy, tak po użyciu tego tuszu nie mam już takiej potrzeby. Trzy konsultantki zachwycały się długością moich rzęs. A moja reakcja - o, w końcu mam oczy ![]() A ja znowu nie poszłam. Wybieram się na tę paradę jak sójka za morze Może za rok się uda.Cytat:
Dopsz, a teraz czas pakować się na wyjazd. Aaaaaleeee mi się nie chce.
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-03 o 14:40 |
|||
|
|
|
#1165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To może chcesz się wymienić za jakiś rozświetlający? Ten z Sun Club by Ci pasował, a ja go akurat nie używam, bo mam podobny z IsaDory (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ietlajacy.html) Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2012-06-03 o 14:42 |
|
|
|
|
#1166 |
|
Pani Buka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34480007]To zaraz napiszę listę kosmetyków
![]() To może chcesz się wymienić za jakiś rozświetlający? Ten z Snn Club by Ci pasował, a ja go akurat nie używam, bo mam podobny z IsaDory (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ietlajacy.html)[/QUOTE] wygląda zachęcająco
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Żadna filozofia
![]() W piątek ułożyłyśmy już jej plan pielęgnacji: kwas migdałowy, kawitacja, kupa słowika i na sam koniec korund ![]() ![]() Tak jak mówiłam, bez szału.
|
#1168 | |
|
Konto usunięte
|
No to deal
![]() Cytat:
HITY Yves Rocher: 1. Płukanka malinowa do włosów = absolutne must have każdej leniwej włosomaniaczki, sprawia że włosy są miękkie, łatwo się rozczesują i niesamowicie się błyszczą plus ma powalający zapach (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-rincage.html). Radzę od razu zainwestować w jakiś atomizer, bo inaczej aplikacje jest co najmniej ciężka... 2. Cała seria kosmetyków Tradition de Hammam z olejkiem arganowym i maseczką do twarzy na czele. Jest to zdecydowanie moja ulubiona seria, próbuję każdego kosmetyku po kolei (http://www.yves-rocher.com.pl/wyszuk...TION+DE+HAMMAM) 3. Seria kosmetyków, o których już wspominała Lenka, czyli kosmetyki bronzujące do ciała (http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...and__brazujaca). Można nimi uzyskać naprawdę ładną opaleniznę bez smug, zacieków i innego badziewia. 4. Podkład niebrudzący (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...o-default.html) - jego standardowa cena to około 42 zł, a teraz można go kupić za 15 zł. Za taką cenę nie znajdziecie równie dobrego podkładu. Poczytajcie KWC. 5. Słyszałam całkiem sporo pozytywnych opinii o cieniach w kredce, ale sama nie miałam z nimi jeszcze styczności. Myślę, że sprawdzą się dobrze jako baza pod inny cień. 6. Kredki do brwi - jedne z lepszych z jakimi miałam do czynienia przed przerzuceniem się na cienie i woski, więc jak ktoś lubi taką formę to szczerze polecam. 7. Róże do policzków - piękne kolory, świetna pigmentacja i bardzo dobra trwałość. Z tego co pamiętam to nawet brunetka zachwalała je na swoim kanale. |
|
|
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
Melka - to jak będziesz zamawiać z yves rochwe to ja mogę się dolaczyc z moim skromnym zamówieniem? Co prawda nic szczególnie nie potrzebuje, ale jak jest taka promocja to żal nie skorzystać ;p
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34480056]Przepraszam bardzo, ale wygląda jak wysportowany koń...[/QUOTE]
Granatowa na pewno poczuje się lepiej po tym komentarzu Cytat:
![]() Teraz i ja chcę zrobić zakupy w YR ![]() Ponieważ wcześniej nie chciałam (a teraz już chcę ), to nie wiem, która robi zamówienie?W każdym bądź razie, zamówisz mi (hiper? Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

I przepięknie pachną 

I na ile może starczyć 10g?

)
), to nie wiem, która robi zamówienie?