|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Szybkiego powrotu do zdrowia kochana
Raczej testuj po terminie @. Wcześniej to jest bez sensu, poza tym test odczytany po czasie chyba jest nie ważny Amilcia uważaj ![]() Pani pewnie Twój TŻ fajnie wygląda, jak opowiada roślinkom ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- A dziewczyny możecie polecić jakąś dobrą suszarkę do włosów? Dostałam w prezencie od rodziców moich i TŻ trochę kaski i tak myślę, żeby sobie kupić bo moja jest beznadziejna
|
#2342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Cytat:
a ona na może ze 108/110 cm wzrostu ![]() Mój nie rozmawia ale był okres, że chodził koło nich jak szalony bo troszkę zwiędnięte były. Świeża rybka jest pyszna tylko te ości Jak bedę mieć czas to zrobie zdjęcie pomidorkom, a u Was kwitną już? Bo nasze taaak.
|
|
#2343 |
|
Konto usunięte
|
http://www.remingtonshop.hu/catalog/images/D3700NEW.jpg
Nie mam żadnych zastrzeżeń. |
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, ja dopiero wstałam z łóżka a na 13 idziemy na imprezkę, wiec chyba nie ma sensu jeść śniadania. piję kawkę i myślę jak to cudownie was mieć o każdej porze dnia
Cytat:
działki typowo PRLowskie to jest to! już was na takiej widzę dla tż-taCytat:
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
nie powiem chłopu bo się popłacze... nasze mają byc wiszące. Ale dopiero wczoraj je z opakowań po jogurtach wysadzaliśmy... mają jakieś 20 cm. Podłamałaś mnie
ale jak będziesz mieć czas, to strzel foty to ojcu pokażę. też się załamie ![]() wiesz, że podobno miejskie działki przeżywają renesans wśród ludzi w naszym wieku, tj. "średnim wieku" :P w szoku byłam, że nie tylko konkubent na to wpadł ![]() Udanej imprezki!!!! ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Mam Braun Satin Hair Colour. Ma 4,5 roku (prezent gwiazdkowy), ale jest torpedą.
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz, że to wina wieku
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mało mam czasu ostatnio na wizaż. Ciągle prawie w pracy ![]() W zeszłą niedziele dostałam 1 @ po zabiegu Byłam u lekarza na kontroli wszystko jest ok,kazał odczekać jeszcze 2 @. Ale my postanowiliśmy inaczej i staramy się już teraz.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok 10 maja przesadzaliśmy z kubeczków do donicy.Oto one:
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka Aniołek Daria Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-06-03 o 23:31 |
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2351 | |||
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE!!!!!!!!!!!!
MAGUŚ! jesteśmy z Tobą! i serduszko będzie! ja juz zaciskam!!!! Cytat:
Cytat:
) i dopiero testnij!Cytat:
no właśnie malo Cię! To zaciskam za staranka! |
|||
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie Ja właśnie wsunęłam obiad i winogrono czerwone Dziś się zważyłam i okazało się, że mam mniej na wadze o 700 gr ![]() Nie wiem o co chodzi.. Bo ja przecież jem, i to nawet sporo Czasem mi się wydaje, że aż za dużo, a tu waga inaczej pokazuje, będę musiała o tym z lekarzem porozmawiać Czytałam, że z moją waga najlepiej będzie jak przytyje max 6-7 kg, a mi nic od początku ciąży nie przybywa.. Czyżby wszystko pochłaniała Lena |
|
|
|
|
#2353 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
dzisiaj mam dzień leniwca nadal siedze w łóżku i nie mam zamiaru tego zmienić a co? raz na jakiś czas przecież można ![]() Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34471535]No to los sobie poniekąd znowu ze mnie kpi... Jak jeszcze Dawida miałam w brzuchu, to sobie pomyślałam, że pewnie mój synuś będzie tak utalentowany, jak Dawid Podsiadło z X Factora, którego oglądałam w szpitalu. Dawid Podsiadło wygrywa program, my przegrywamy życie mojego Dawidka - jutro 2 miesiące... Pewnie pomyślicie, że jestem już lekko nienormalna, ale mi wracają wspomnienia... Dobrze, że mam winko. Dziś wieczorem albo będę uśmiechnięta albo się wypłaczę. Przepraszam, ale u mnie tragicznie [/QUOTE]Przytulam mocno ![]() Cytat:
Jeśli pojawiła się blada kreska to może powtórz test ale za dwa lub trzy dni, chociaż namawiam na zaczekanie do terminu@ wtedy ta blada kreska powinna być mocną kreską za co trzymam bardzo mocno kciuki Cytat:
za owocne starania i czekam na wieści o II kreskachMAGA udanej imprezki życzę NATALIA dużo zdrówka dla ciebie AMILCIA okazałą roślinkę wychodowałaś ![]() ALONKA lepiej nie ryzykować i odpuścić sobie pracę z dźwiganiem
|
|
#2354 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj gotuję makaron z kurczakiem, mam już dość makaronu, ale nie chce mi się nic innego robić.
|
|
|
|
#2355 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca sama znalazła się, ja chciałabym pracować ale u mnie bardzo ciężko z pracą, jak to na lubelszczyźnie, pobliskie miasto jest bardzo małe, 12 tys mieszkańców także i wiele sklepów nie ma a bezrobocie ogromne jest... Cytat:
jeszcze raz cierpliwości!!! wiem że to trudne bo ty pierwszy cykl starasz się, ale wierzę w ciebieCytat:
Cytat:
i wtedy nie będzie ci do śmiechu :PHej!!! my po kościele, na obiedzie w teściów byliśmy, objadłam ich z truskawek, bo mają już swoje, waga pokazuje 49kg także cała w skowronkach jestem z tych mniej przyjemnych rzeczy to spotkałam dziś siorkę cioteczną w kościele z 4-letnim synkiem i małym brzuszkiem pewnie nie ruszałoby mnie to gdyby nie była ode mnie młodsza o rok, jednak jej zazdrościłam... wiem wredna jestem;/
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuski...
czy moge dołaczyc? Potrzebuje wsparacia..moj koszmar wciaz trwa...dzis nastąpiło ostatecznie oczyszczenie. Zaraz jade do szpitala na kontorle. Był to 9 tydzien..... Widze kilka znajomych osob
|
|
|
|
#2357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo mi przykro że spotykamy się w takich okolicznościach... zostań z nami jak długo zechcesz, mam nadzieję że znajdziesz tu dużo wsparcia.
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2359 |
|
Konto usunięte
|
Witaj...
|
|
|
|
#2360 | |||
|
Zakorzenienie
|
jak się organizuje takową?
Cytat:
Cytat:
Fakt, że my późno wysiewaliśmy... aaa konkubent i tak wygrał z ojcem. Ma taką radochę, że aż mnie śmieszy faaaceeciiiiiiiiii.....Cytat:
ciesz się Kochana ![]() heh wiem. pochodzę z lubelszczyzny... nie jesteś absolutnie normalna... doskonale trafiłaś. Szkoda że w takich okolicznościach
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Moje Drogie
umieram. wlazł mi w kark-obojczyk (już sama nie wiem gdzie dokładnie) taki ból, że nie umiem leżeć, chodzić i nosić Małej ;( Nie wiem, czy mnie przewiało, czy co nie mam żadnej maści rozgrzewającej(zresztą nie wiem, czy karmiąc mogę się smarować). chodzę w szaliku. jak mi nie przejdzie do jutra, to idę do lekarza. masaż nie pomaga ;( kooocur, witaj ![]() Fiolusiek... mieszkasz w okolicach leżajska?swego czasu byłam zakochana w chłopaku z nowej sarzyny z leżajska byli jego koledzy |
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
ja zostałam zmuszona do przejęcia od dziadków. ale można spokojnie takową zakupić. cena jest dostosowana do warunków działki. ja planuję swoją doprowadzić do porządku i sprzedać
roboty na podwórku mi wystarczy
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, przykro mi
pisz kiedy tylko będziesz chciałaZmiana kodu, trójka z przodu to się imprezka szykuję ![]() Kurczę Lucy niech Ci szybko przejdzie, wygrzej się porządnie
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
witaj!!! słyszałam o tobie, mamy wspólną znajomą, Kicię. To ty masz ślub za 2 tyg prawda?? Bardzo ci współczuję, taki prezent ślubny... W tym samym dniu wychodzi za mąż moja przyjaciółka.
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
częstuje truskawkami od teściów, właśnie od nich wróciłam i ich obłupiłam hihi, mam 2km do nich także niedaleko
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34477151]http://www.remingtonshop.hu/catalog/images/D3700NEW.jpg
[/QUOTE] Szukałam na allegro, ale takiej nie widziałam Cytat:
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Maga ja tu kupowałam prostownicę i jetem bardzo zadowolona http://remington24.pl/sklep/suszarki-do-wlosow.html Przyszła bardzo szybko i dobrze była zapakowana |
|
|
|
|
#2369 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
alonka00- tak to ja..16.06 pobieramy sie.... |
||||||
|
|
|
#2370 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I co, tata nie zapeszył ? ![]() Cytat:
ja chętnie.Cytat:
Lucy - też tak kiedyś miałam, nic nie pomogło tylko czas Oby Tobie szybko przeszło bo Emi musisz karmić
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

a ona na może ze 108/110 cm wzrostu
dla tż-ta

[/QUOTE]
za owocne starania i czekam na wieści o II kreskach

ja chętnie.