|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
A co tu tak cicho
![]() Barbie czemu milczysz ![]() Widzę nowe dziewczyny |
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
wciągnęłam się w książkę i co jakiś czas odświeżam, żeby sprawdzić czy któraś nie napisała
ale mi się nie chce jutro do pracy Lucy mi też w ramie coś jakby weszło. Po nocy mam strasznie prawie ramie obolałe, maść rozgrzewająca nie pomaga. kocurku witam
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
Ja kupiłam w Saturnie, już nie pamiętam za ile, ale myślę, że tak 150-200 zł.
Byłam na cmentarzu, umyłam grobek, pogadałam sobie z Synkiem, pobeczałam jak nikt nie patrzył, a teraz wypełniam te ankiety do poradni genetycznej, masakra ile tego jest - 4x2, bo wypełniam swoje i TŻowe. Jeszcze konsultacje z rodzinką i pytania o choroby... Przyjemna niedziela, nie ma co. Pocieszająca jest tylko wizja krótkiego tygodnia. Aha i odnośnie koncertów - przepraszam, zabijcie mnie, ale pytano mnie o to, ale mi umknęło - nie, na New Order nie jadę, chciałam jechać na Castle Party, ale stwierdziłam, że jednak za dużo zachodu na jedną kapelę (Blutengel) jechać, a ostatecznie stanęło na tym, że w tym roku jedziemy tylko na Lacrimosę - we wrześniu do Krakowa. Tego bym sobie nie odpuściła nawet, jakbym tam musiała iść na piechotę, Lacrimosa to moja wielka miłość, na równi z The Cure właściwie, choć trochę inny styl. Na koncercie Lacrimosy w Wawie byliśmy 2 dni po ślubie Taką mieliśmy słodką podróż poślubną, ale mam zdjęcie z Tilo Wolffem i Anne Nurmi, co jest dla mnie cenniejsze niż wszystkie Wyspy Kanaryjskie tego świata.
Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-06-03 o 21:15 |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
mąż mnie porządnie wymasował... aż bolało. no i w końcu mogę ruszać głową
alonka, nie rób smaka z tymi truskawkami
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
ejo
jestem piknik rodzinny udany tu kilka fotek mojej starszej córci , z występu i potem z zabawy p.s sukienka granatowa to dzieło mojej mamy Edytowane przez Nita6 Czas edycji: 2012-06-03 o 21:23 |
|
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
kocurku Witam Cie ;
Lucy, dobrze, ze Tobie przechodzi Nitus, ale masz sliczna core Milego wieczorku zycze krolewny |
|
|
|
#2377 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Właścicielka oczywiście równie śliczna ![]() Aha i fryzura córeczki również mi się podoba, ale nie umiem sobie zrobić takiego dobieranego warkocza :/ Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-06-03 o 21:56 |
|
|
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a z Leżaka są niezłe ciacha , z jednym takim mam kredyt na 29 lat )Cytat:
aż się boję... jak imieniny trwają min. 3 dni, to co trzydziecha?! Ochrona włosów kolorowanych. Tryb ciepły/zimny . pewnie teraz to standard. no my też chery. tylko typowo balkonowe.... hm. boskie. chłop zazdrości, ale przede wszystkim.... córy ![]() zakochałam się. twoja mama uszyje mi taką w rozmiarze 1000 x większym. PIĘKNA. Nicolka cudo. Classic mode!!!!
|
|
|
#2379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Odnośnie rozmiarów - ja sobie wczoraj kupiłam kurtkę w Reserved z przeceny. Kupiłam ją, bo a)podobała mi się, b)była w rozmiarze 38, który jest teraz moim marzeniem, tzn. w tę kurtkę wchodzę, ale w większość rzeczy 38 już raczej nie i jest to dla mnie bardzo pocieszające, jak sobie mogę kupić rzecz w tym rozmiarze lub np. Mkę a nie Lkę.... I jest to sweg rodzaju motywacja do zakupu Ale nie ukrywam, że z kurtki jestem super zadowolona.
|
|
|
|
|
#2380 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Potomek dwóch uparciuchów - więc może być jak piszesz ![]() Cytat:
Jak sie sprawdza wózek? Co u Ciebie? Tęsknimy ![]() ale leci.... Cytat:
![]() ja pewnego dnia złapałam się na tym, że Tz rozmawiał z Kasią więcej niż ja... teraz mowię do niej lub głaszczę kiedy tylko się poruszy lub gdy chcę aby zaczęła się ruszać ale wcześniej bardzo trudno mi to przychodziło...bałam się cieszyć własnym dzieckiem... Cytat:
Cytat:
![]() mnie też iezwykle cieszą szczęśliwe ciąże AM na naszym forum! "nic dwa razy się nie zdarza..." ![]() a pomidory- padam- jestem pod wrażeniem ![]() Cytat:
na początku chudłam na ostatniej wizycie miałam +13 a wczoraj (po dwóch tygodniach) +11,5 czyli znowu schudłam - a Kasia w dwa tygodnie przybrała 0,5 kg Cytat:
zostan z nami, bardzo mi przykro z powodu straty Twojego Maluszka ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- inutilek- dzisiaj wyleciała? Nia zdążyłam życzyć udanego wypoczynku no i szok z tym oilatium Lucy- aby to paskudztwo szybko przeszło, musiało Cię gdzieś przewiać... ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Nie byliśmy wczoraj na zakupach dla Kasi i dla dzieci na Dzien Dziecka W piątek wieczór dopadła mnie jelitówka całą noc i przedpołudnie targało mną we wszystkich kierunkach i nic nie mogłam przyjąć - nawet wody przypomniała mi się Nitka przed porodem, w ogóle pomyślałam, że może się oczyszczam i że to już...a tu jeszcze nie wszystko przygotowane, kupione, posprzątane i popakowane.... popołudniu trochę się poprawiło i pojechałam do gin bo miałam odebrać wynik na czystość pochwy (ok ) i pomyślałam, ze poproszę o dodatkowe badanie bo planowo mam za 2 tygodnie...wszystko pozamykane na głucho pochodzę jeszcze minimum 2 tygodnie, Kasia rośnie (0,5kg w 2 tyygodnie- ma już 3,2kg a ja schudłam 1,5 ) dostałam leki na jelitówkę i już jest w miarę oktroszkę kopa dostałam i wracając od gin zakupiłam sok z białych winogron i wodę z dziubkiem ![]() i daję sobie tydzień na doorganizowanie tego co jeszcze nie zrobione ![]() BERBIE- wypoczęłaś? wagary Ci się należały ![]() lepiej się czujesz?
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
heheh on tylko z dowodu z L. Tam się urodził
także nie zna na bank. 30 km dalej wszystkich zna
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalę się Wam, że nasza pannica ma ponoć długie nogi, gin już nam to drugi raz mówiła, a wczoraj nie mogła znaleźć końca nóżki do pomiaru i robiąć usg szukała jej prawie między moimi (.)(.)
a ja zapakowałam dla Kasi do szpitala malusie ubranka... ![]() i znowu mówiła, ze Kasia ma tłustą dupkę
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
on niestety nie ma aż tak dobrego zawodu wyuczonego
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
zafasolkowane- ja czytam o Waszych ciążach- w których jesteście tygodniach- to nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko leci
mnie się nadal wydaje, że ja rodzę za 3 miesiące ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- ale zawsze mógł być kolegą tych kolegów
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
ba! świat jest tak mały, że wcale bym się nie zdziwiła ;P
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.bigboxtrading.co.uk/Healt...0W/prod_6.html
ja mam taką suszarkę i fajnie służy ![]() a skoro mowa o suszarkach... Czy któraś z Was spotkała się z takim regulowanym uchwytem na suszarkę do włosów do łazienki,którym można manewrować? nie chodzi mi o coś takiego; http://www.superwnetrze.pl/Wieszaki-...imo,t2678.html tylko o coś w stylu uchwytu- jak na słuchawkę prysznicową aby można było włączyć suszarkę ustawić pod odpowiednim kątem i wygodnie dwoma rękami włosy modelować...eh- chyba wymyślam sobie wynalazki, których nie ma....
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2390 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie leci 21 tc....dziewczyny coraz blizej przyjscia na swiat naszych dzieciaczkow z kazdym tygodniem..... Cytat:
![]() juz 23 tc....szok jak zlecialo tez u Ciebie ![]() Gratuluje coreczki Cytat:
ja mam 160 cm i 45-46 kg,a teraz mam juz prawie 5 kg na plusie.....ups.... ale ja nie jem....ja pochlaniam tony jedzenia..... Cytat:
![]() pamietasz mnie?? bardzo mi przykro,ze Ciebie rowniez to spotkalo.... Sciskam Cie mocno i zycze duzo sily!!!!!!!!!!! Cytat:
Co do opcji z praca, ja na Twoim miejscu odpuscilabym sobie taka prace ze wzgledu na ryzyko. duze obciazenie, ciezkie skrzynki,a jesli fasolka sie pojawi i jeszcze nie bedziesz wiedziala to lepiej nie taszczyc, ryzykowac. Cytat:
![]() Jakie ma juz dlugie wloski ![]() Cytat:
![]() Pogoda straszna....od wczoraj ciagle pada....szaro buro i ponuro ![]() Dziewczyny czuje juz mega wyrazne, piekne ruchy, kopniaczki ![]() od piatku sa takie, bo do tej pory czylam tylko tak w brzuszku i nie tak mocne ![]() W sobote Tz jak przylozyl dlon do brzuszka to tez poczul jednego z mocniejszych kopniakow ![]() wczoraj rowniez, a bonusowo jak patrzelismy na brzuch do przy moniejszych ruchac bylo widac jak lekko podskakuje.... Nie sadzilam,ze to bedzie AZ takie przezycie....
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłaś? on daleko od domu pracuje?
U mnie też buro. A w nocy taka burza...
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Black zazdroszczę Ci tych mocniejszych ruchów
![]() Dobrze, że za tydzień mam lekarza to wszystkiego się dowiem ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedlugo i Ty bedziesz takie czula Ja pierwsze poczulam w 18tc,a dopiero w 21tc teraz te w koncu upragnione mocniejsze![]() Ja mam lekarze za niecale dwa tygodnie.... To nie w sumie tak daleko....myslalam,ze Twoj Tz o wiele dalej od domu ma prace. 100 km to sama swiadomosc lepsze niz jak niektore kobiety maja Tz z 600-700 km od domu pracujacych.... Choc oczywiscie to tez nie jest latwe dla Ciebie,ze nie masz go w tygodniu bliziutko codzinnie.....
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja po usg, niestyty lekarz zdiagnozował zespół policystycznych jajników (PCOS) także obawiam się że piszę sę do klubu Pani i Agatki
jak wyszłam z gabinetu to płakałam dosłownie, 19dc nie ma pęcherzyka dominującego, są właściwie 3 większe, obraz charakterystyczny dla PCOS w obu jajnikach, szczególnie w lewym widać koraliki umawiam męża dziś na nasienie paniel rozszerzony, ja mam zrobić krzywą cukrową pomimo tego że jestem szczupła, być może zrobię też badania testosteronu i kortyzolu, ale to powiedział że teraz jeszcze nie jest konieczne mam już glukozę i jutro idę na badanie, wolałabym to pić z brzuszkiem... ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Aha i powiedział jeszcze że mam szczęście bo torbiele są niewielkie. Taaa takie ☠☠☠☠a szczęście że hej. Przecież mam niecałe 22 lat, nie piję, nie palę, dbam o siebie i to ja muszę mieć ten zespół a te dziwki - imprezowiczki tego nie mają
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Niby blisko jest TŻ, ale przed ślubem mieszkaliśmy razem, do pracy jeździliśmy razem, wracaliśmy też, byłam przyzwyczajona do jego obecności non stop, a teraz.. Mam go tylko na sobotę i niedzielę, a czas tak szybko leci
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
przepraszam, że się nie odzywam i kompletnie nie jestem na bieżąco. Miałam trudny okres. Rozstaliśmy się już oficjalnie z Tż - w ten weekend przeprowadziłam się z powrotem do mamy, 3 dni się urządzałam, padam na twarz... A jeszcze mam trochę do sprzątania. Oczywiście w przyjaźni się rozstaliśmy, wszystko mamy dogadane i uregulowane, także nie powinno być większych problemów. Także od dzisiaj można powiedzieć, że rozpoczęłyśmy z Julką nowy etap w życiu.
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu trzymajcie się z Julką
A co u Julci
|
|
|
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Alonka kochana nie załamuj się ![]() Kooocur witaj Black super, że czujesz ruchy , to musi być cudowne Bierze mnie jakieś przeziębienie Fioluś mój TŻ też pracował jakieś 100km od domu, ale codziennie dojeżdżali służbowym samochodem. Zrezygnował, bo był tym bardzo zmęczony. Lepiej byłoby gdyby mógł tam mieszkać jak Twój TŻ, bo jak wracał to i tak nie miałam z niego żadnego porzytku. |
|
|
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
Sofciu mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa bez TŻta, lepiej się rozstać niż dusić w związku, który nie ma szansy przetrwać. Trzymajcie się z Julcią
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
mam takie pytanie dziewczynki, babcia ma aparat do mierzenia cukru taki na paski i ja mogę na nim zrobić sobie krzywą cukrową??
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

ale mi się nie chce jutro do pracy 
Taką mieliśmy słodką podróż poślubną, ale mam zdjęcie z Tilo Wolffem i Anne Nurmi, co jest dla mnie cenniejsze niż wszystkie Wyspy Kanaryjskie tego świata.

, z jednym takim mam kredyt na 29 lat
)