![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: ASYSTOR SLIM brała może ktoraś z was??
witajcie! Ja biorę Therm line II co prawda nie mam już całego opakowania bo zaczełam raz brać ale przerwałam, wystarczy mi jeszcze tych pigułek na ok tydzień, zamierzam potem kupić asystor ale opinie są widzę różniste. wczoraj zażyłam pierwszy raz po przerwie Tl i powiem wam że nie chciało mi się jeść, mam okropny problem z podjadaniem, ale wczoraj spokojnie bez takich akcji, kolacje zjadłam tak raczej z zapobiegawczo żeby mnie potem nie ssało ok 18.00 i potem już tylko zielona herbatka....
---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- p.s. a co to za dietkę macie???? jak ktoś ma to prześlijcie ![]()
wzrost 170 cm 10.08.2012 było 78,4kg -> faza I -1,8kg 14.08.2012 jest 76.6kg-> faza II--> teraz 71,5kg cel - 60kg ![]() walka z wypadaniem włosów!!! mikstura: olej rycynowy+nafta kosmetyczna+żółtko picie pokrzywy i skrzypu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Po kuracji Therm Line zakupilam AsystorSlim.
Roznica ogromna! Thermline dawal kopa i energie ale za to bylam rozdrazniona i wpadalam w depresje!!! za to Asystor- ogranicza jedzenie! nie powoduje uczucia ciepla i spalania tak duzego jak TL jednak slodyczy nie jem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
ja też poproszę tą dietę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Ja nie polecam Asystora, jak dla mnie normalne placebo. TLII też próbowałam i mówiąc szczerze efekty były całkiem niezłe - ograniczony apetyt przede wszystkim
![]()
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
To Asystor Slim czy Linea Detox? Co radzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Linea Detox nie polecam, w ogóle na mnie nie działała
![]() Za to próbuję właśnie Therm Line II ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, nie proście więcej o tą dietę, bo faktycznie nikt jej nie dostał
![]() Jeżeli pracujemy do 17.00 możemy zamienić obiad z kolacją i podwieczorkiem, czyli obiadek jemy po 17.00, a w pracy to,co było przewidziane na kolację i podwieczorek. P.S Asystor nie działa......stosowałam przez 3 miesiące i tylko 2 kg, co jest po prostu śmieszne......żałuje tylko, że wyrzuciłam na nie pieniądze. Ale teraz już nie będę taka głupia, zamiast wydawać kasę na takie dziadostwo, to wolę kupić 2 cz. książki Pani Makarowskiej "Jedz pysznie w święta......." bo podobno też jest Super! Zresztą nawet jak napisze się m@aila z poradą do tej Pani, to odpowiada konkretnie, mimo, że za to się NIC nie płaci! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
o ja też jeśli bym mogła prosić o te dietę : )
marta.lou@wp.pl z góry dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny. przeslijcie mi prosze te diete beatawas72@gmail.com
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
ja już próbowałam prawie wszystkiego, w sumie dlatego żeby wyrobić sobie własne zdanie. Asystor slim działał tak jak therm line 2. Robiłam tak że po skończeniu th2 zaczynałam asystora i potem znów th2. Teraz jestem na occie jabłkowym - cidrex plus i apple slimmer. Ogółnie też dobra podobno jest fasolamina - dostępna chyba w linea. Wszystkie te suplementy działają ale trzeba się ruszać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Właśnie zaczęłam kurację asystorem. Muszę powiedzieć, a raczej napisać że jest on wyjątkowo skuteczny. Na początku rezultaty były niedostrzegalne, a teraz, po tygodniu nie ciągnie mnie już do słodyczy i nie podjadam wieczorem.
Jednocześnie poza tabletkami stosuję dietę 1000kcal, i wskazówka wagi leci błyskawicznie w dół. A, i żadnych bóli brzucha nie było w moim przypadku. Tak że póki co polecam ^^ Napiszę po skończeniu kuracji ![]() I chyba już mogę stwierdzić, że wszystkim niezdecydowanym polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Mniej więcej rok temu, po wypróbowaniu masy innych specyfików, trafiłam na Asystor Slim. Brałam bez większego przekonania. Ale po około 20 dniach zauważyłam, że znacznie łatwiej zrezygnować mi z podjadania, przegryzania, itp. Ostatecznie po miesiącu zrezygnowałam z zażywania tego specyfiku. Ale właśnie do niego wracam. Fakt bezsprzeczny - schudłam około 15 kg (w jakieś 4 - 5 m-cy). Jak na razie się trzymam, jem "normalnie" - tylko, że po prostu jedzenie jakoś po tym suplemencie już tak we mnie łatwo "nie wchodziło". Fakt, że raz w tygodniu gram (no próbuję grać) w siatkówkę przez około 1,5 h - ale poza tym, cóż praca siedząca. Uważam, że żadna Meridia (też brałam) czy Therm Line nie pomogły mi tak jak właśnie Asystor. Ja polecam, choć wiadomo - na każdego może inaczej zadziałać. Pozdrawiam !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() W środę przed wzięciem pierwszej tabletki weszłam na wagę aby wiedzieć od czego zaczynam ![]() ![]() Wracając do asystora - znacznie mniej chce mi się jeść co dla mnie jest zbawienne bo pochłaniałam naprawdę spore ilości i nadal odczuwałam niedosyt. Nie mam ochoty na słodkie (wcześniej zawsze o każdej porze). Dziś z ciekawości weszłam na wagę choć obiecywałam sobie że będę wchodzić raz w tygodniu ![]() Skutki uboczne tabletek? Na razie nic. Zasypiam bez problemu wieczorem, nie boli mnie brzuch, nie ma też żadnych mdłości. Tabletki kupiłam w aptece w Poznaniu za 34 zł., Będę tu zaglądać i zdawać relację co jakiś czas ![]() PS. Mój cel to - 30kg czyli waga docelowa 65kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Strzelaj lub emigruj!
|
No niestety ja nie mam zbyt dobrej opinii o tym produkcie
![]() Asystor miałam brać w zasadzie, jako "cel uświęcający środki". Potrebowałam go, aby jakoś "zmobilizować" organizm do spalania kalorii, a co za tym idzie szybszego zrzucania wagi. Nic takiego się nie stało. Ktoś może mi zarzucić, e pewnie się nie ruszałam, tylko nie jadłam i brałam ten suplement. Nic bardziej mylnego ![]() Codziennie rower, do tego bieganie i skakanka ![]() Efektów żadnych nie było. A zjadłam 2 opakowania. Nie polecam ![]()
![]() |
#195 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tabelka<--- tutaj rozpiska tego, co jem, tworzona programem FatSecret Licznik Kalorii na Androida, także na www.fatsecret.pl. Nie widać w wyeksportowanej tabelce wpisanych do programu ćwiczeń. 28 maja 1405 zjedzone 2178 spalone Netto -773 29 maja 1353 zjedz. 2596 spal. Netto -1243 30 maja 1006 zjedz. 2181 spal. Netto -1175 Przy powinno być ok, osobiście mam odczucie, że jestem bardziej głodna, ale wierzę, że to oznaka działania tabletek. Ważyłam się jakiś miesiąc (ponad?) temu i miałam 61 kg przy 165cm wzrostu. Niedługo muszę znów się zważyć. Bez tabletek, na ćwiczeniach (przuszki - 200, ćwiczenia na uda) od września do około marca/kwietnia schudłam tylko 1 kg. Zobaczymy ![]() Edytowane przez Agula138 Czas edycji: 2012-05-30 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie dziewczyny, mi wierzyć możecie. Ja stosuje asystor jakieś 10 dni - schudłam 5 kg (zaczynałam z 66 a dziś mam 61,3) ALE ja jem ok 700 kcal, więc tak czy tak chudłabym. Natomiast co ważne a dla mnie bardzo istotne że poprawiło mi się trawienie zdecydowanie ! Codziennie jestem na kibelku zaraz po śniadaniu i porannej tabletce, wczesniej miałam ogromny z tym problem, dwa razy w tygodniu max chodziłam. Stosowałam colon c i inne laxinaty i nic tak nie zadziałało jak to ! Pozatym napewno wpływa na mój apetyt, który jest zdecydowanie mniejszy, zwłaszcza wieczorem juz nie mam ochoty opychać się słodyczami !
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Ja na Twoim miejscu nie stosowałabym tak niskokalorycznej diety.... 700 kcal??? to zdecydowanie za mało!!!Jak zakończysz dietę to przytyjesz drugie tyle - serio!!! Najlepiej jest się odchudzać dietą 1200 kcal (tyle zużywa nasz organizm na podstawowe funkcję). Dobrze jest chudnąć 1 kg tygodniowo nie więcej. Tylko wtedy efekty będą się dłużej trzymać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Dziś mija równe 2 tygodnie jak wzięłam pierwsze tabletki ![]() Waga wskazała dziś rano 91,9 kg ![]() ![]() Dalej czuję się po tabletkach dobrze, nie boli mnie brzuch jak u niektórych osób ![]() Apetyt mam ograniczony co mnie bardzo cieszy bo byłam obżartuszkiem ![]() ![]() Oczywiście tabletki są dla mnie tylko dodatkiem bo jem zdrowiej i więcej się ruszam ![]() pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości ![]() Mój cel to 65 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
hej,czy masz może tą dietkę wiem ze to bylo 2 lata temu ale dopiero teraz sie natknęłam na twoja wypowiedz więc może jeszcze pamiętasz.Jeśli tak to napisz.
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Dodam jeszcze że moje pytanie jest adresowane do Khaya to mój adres magdap7@vp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
ja tez poprosze o ta diete monisia31@onet.eu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Bylabym przeogromnie wdzieczna!!!!! moj email. k.marta4@poczta.onet.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
poproszę o tą dietkę na email: justynka0408@tlen.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Ja po 10 dniach stosowania przytyłam 2kg .. porażka, ale dokończę opakowanie i zobacze, może będzie lepiej.
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
no to nadszedł czas, żebym i ja napisała co myśle o asystorze.....
po 3msc stosowania, niejedzenia chleba, ziemniaków, słodyczy mam na minusie...3kg wg mnie tyle to i bez asystora bym schudła... ja już pomijam bóle brzucha i podrażnienie trzustki.... w efekcie jakiekolwiek zjedzenie warzyw czy owoców powoduje że mam wzdęty brzuch i wyglądam jak w 5msc ciąży ![]()
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
tez bym mogła poprosić o tą dietę vonka7@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Witam,
o kurcze nie czytałam wcześniej waszych opini i kupiłam dzisiaj te tabletki. Ja tam sceptycznie nie bede podchodzić. Wiadomo, ze do tego dorzuce siłownie i ogranicze słodycze. Dam znać po całym opakowaniu. Aha i kupiłam w promocji za 25zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Wzięłam całe opakowanie, ćwiczyłam, jadłam mniej i mogę powiedzieć na temat tych tabletek tylko tyle że są G* WARTE
![]() Pozdrawiam, ja już się nie truję bezskutecznym badziewiem
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.