Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 09:08   #3031
m_moni
Zadomowienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Dzień dobry
Nadrobię Was później.

Malutka mnie zboksowała w sobotę(pierwszy raz), bo na 5 min się położyłam na plecach z nogami do góry. Nie dała mamusi odpocząć

Wczoraj obeszliśmy w ikei dział dziecięcy, zorientowaliśmy się co będziemy kupować: szafa, komoda z przewijakiem, reczniki sobie już podotykałam, także jestem spokojniejsza, bo wiem czego chcę
Mąż zachwycony cenami-chyba jeszcze nigdy mu się to nie przydarzyło
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 09:13   #3032
lourose
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34493577]słyszałam.nie mogłam zasnąc i poszłam ratowac moje kwiatki na balkon.
brak miejsc do parkowania oj tak też mnie to niesamowicie w☠☠☠☠ia i wszedzie te studenciory co mysla ze sa najwazniejsi w calym miescie i rowerzysci co srodkiem jezdni jezdza[/QUOTE]

Haha najbardziej mnie rozwalają te uduchowione studentki na starych gratach, z rozwianym włosem i szalem na wietrze na środku pasa
Ja jestem jak najbardziej za rowerzystami w mieście, sama lubię jeździć, ścieżek jest za mało, ale takich studenciaków się po prostu boję. Wiem że ze studentów jest kasa itd, ale trzeba mieć głowę
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 09:14   #3033
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34493319]

może i jest tu ładnie i magicznie ale coraz gorzej sie tu zyje.przez to coraz bardziej nie podoba mi sie to miasto i ludzie to chamy na ogół.

ja zdałam za 7.najsmieszniejsze jest to ze za tym 7 razem pojechałam do radomia bo miałam już dosyc tutejszych porazek i tam jakoś zdałam bez problemów a miasta tak dobrze nie znam[/QUOTE]

heheh ja sie nie zgodze, uwielbiam to miasto pomimo że stad nie pochodze to czuje sie bardziej jak w domu moim zdaniem gorzej sie żyje w warszawie, tam bym nie dała rady

moja kuzynka 5 razy zdawala w krk, nie zdala i pojechala do nowego sacza i tam dopiero zdała chore to wszystko...

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Słyszałaś dziś burzę? Matko, nie mogłam spać w nocy, taki huk i lało.
Kraków kocham, ale jet kilka rzeczy które mnie maksymalnie w*wiają, najbardziej brak miejsc do parkowania, brak strefy w weekendy, i okresowo inne różne rzeczy, jak na**bani studenci pod oknami kiedy się ciepło zrobi...

ja słyszałam!!! tz az podskoczył, bo mieliśmy okno otwarte
na brak miejsc parkingowych nie narzekam, po tym jak pojechałam pierwszy raz do włoch, tam nie masz szans nigdy zaparkować nigdzie i to nie tylko rzym ale np miasto zwykle jak Triest na prawde nie mamy na co narzekać, ale to sie docenia dopiero na takich emigracjach

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-06-04 o 09:16
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 09:23   #3034
LadyBeatta
Zadomowienie

czesc dziewuszki dopadla mnie zgaga, pierwszy raz w sobote, dzis ponownie. wlasnie testuje migdaly i cole- noo, pepsi light- zobaczymy, czy pomagaja
Stary 2012-06-04, 09:24   #3035
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Jakoś się nie wyspałam, na dworze taka pogoda, że nie wychylam nosa spod kocyka
No i się cieszę bo od dziś jestem już w nowej sieci. Przeniesienie numeru zajęło mi ponad miesiąc. Ile ja nerwów natraciłam.
W laboratorium leżą już wyniki mojego posiewu, ale nie ma kto odebrać. Może w środe, bo wtedy idę do gina i będą potrzebne. Wczoraj posiedziałam ze 2 godzinki na dworze, na leżaczku pod kocykiem Cały tydzień na dworzu nie byłam, aż mi się wczoraj lepiej spało

A ja leże dalej... byle w środe usłyszeć "może pani funkcjonować normalnie"
Znam to ale środa już pojutrze, trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!

Zżarłąm dzisiaj bułkę z wędlinką, miskę mizerii, obwarzanka, jabłko, kupiłam sobie jeszcze ptysia i drożdzówkę. Mam wilczy apetyt, a utyłam już 7 kilo i poinnam trochę przystopować ze słodyczami, ale tak mi się ich ostatnio chce, że masakra.
Wczoraj zrobiłam sobie w końcu odkrzaczanie bobra, bo jak zerknęłam na niego w lustro aż się przeraziłam. Powiem wam, że nie było tak źle, zdjęłam lustro łazienkowe ze ściany, oparłam pod kątem o podłogę i świetnie wszystko widziałam. Parę razy się zacięłam wprawdzie, ale w końcu mój bober wygląda jak człowiek, tż też się ucieszył, że w końcu wyjrzał z zarośli.
no tak, bóbr tez człowiek

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nadrobię Was później.

Malutka mnie zboksowała w sobotę(pierwszy raz), bo na 5 min się położyłam na plecach z nogami do góry. Nie dała mamusi odpocząć

Wczoraj obeszliśmy w ikei dział dziecięcy, zorientowaliśmy się co będziemy kupować: szafa, komoda z przewijakiem, reczniki sobie już podotykałam, także jestem spokojniejsza, bo wiem czego chcę
Gratulacje pierwszych boksów! super, co? od razu spokojniejszy człowiek jak czuje ze "pokopany"

dziewczyny zamowie chyba tą koszulkę do szpitala do karmienia bedzie chyba ok. na ramiaczkach i spore rozpiecie, tak ze z wyjmowaniem cyców nie powinno byc problemu
http://allegro.pl/s-m-koszulka-do-ka...392354999.html
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 09:31   #3036
m_moni
Zadomowienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34493319]
może i jest tu ładnie i magicznie ale coraz gorzej sie tu zyje.przez to coraz bardziej nie podoba mi sie to miasto i ludzie to chamy na ogół.
[/QUOTE]

zgadzam się w 100%

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34493577]słyszałam.nie mogłam zasnąc i poszłam ratowac moje kwiatki na balkon.
brak miejsc do parkowania oj tak też mnie to niesamowicie w☠☠☠☠ia i wszedzie te studenciory co mysla ze sa najwazniejsi w calym miescie i rowerzysci co srodkiem jezdni jezdza[/QUOTE]

nie podkręcajcie mnie, bo jak ja zacznę narzekać na krk to nigdy nie skończę

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
po tym jak pojechałam pierwszy raz do włoch, tam nie masz szans nigdy zaparkować nigdzie i to nie tylko rzym ale np miasto zwykle jak Triest na prawde nie mamy na co narzekać, ale to sie docenia dopiero na takich emigracjach
to też prawda... ale we Włoszech miałam przynajmniej blisko do morza i pyyyszne lody, których mi teraz bardzo brakuje

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
Gratulacje pierwszych boksów! super, co? od razu spokojniejszy człowiek jak czuje ze "pokopany"
dziękuję. mnie już długo kopie, ale piąstki przydarzyły mi się pierwszy raz naprawdę fajne uczucie!

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki dopadla mnie zgaga, pierwszy raz w sobote, dzis ponownie. wlasnie testuje migdaly i cole- noo, pepsi light- zobaczymy, czy pomagaja
pomagają

Jak ja się cieszę, że mam te studia podyplomowe za sobą. Gdybym ich nie skończyła rok temu, to w tym roku nie dałabym rady podchodzić do tych wszystkich egzaminów. Skończyłabym edukację na 1 semestrze, bo wtedy był mój 'najbardziej urokliwy' 1 trymestr

Edytowane przez m_moni
Czas edycji: 2012-06-04 o 09:39
Stary 2012-06-04, 09:39   #3037
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:

to też prawda... ale we Włoszech miałam przynajmniej blisko do morza i pyyyszne lody, których mi teraz bardzo brakuje

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

jak masz ochote na dobre wloskie lody i do tego tanieee, bo 2,50 to jest porcja ( nie mala galka jak np w grycanie) to wybierz sie do Katane na sławkowskiej : https://www.facebook.com/katane.krakow?sk=wall
dwoch włochów z Sycylii ja prowadzi, lodyyyyy te prawdziwe wloskie, przez nich samych krecone

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 09:41   #3038
tamlin111
Zakorzenienie

Mam dość tego kredytu. Jak ja mam podać dochody brutto? jak ja juz mam ubruttowione do zasiłku. Jak podam takie, to bank odejmie drugi raz składki i będę miała mniejsze dochody. Kombinuje już jak mogę i sama niewiem co mam jeszcze zrobić.
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
hahahah miałam napisać 3 tygodnie temu nie 23
No właśnie, bo tak czytam i wydawało mi się że straciłam zdolność rozumienia słowa pisanego

Cytat:
a ja mam l4 a siedze w robocie bosze... no ale musze łogarnąc no musze!!!!!
Ja też, ale cieszę się, że mam taką możliwość bo pensyja dwa razy większa

Moje dziecko ma chyba ADHD A w nocy spać nie mogłam bo mi tak na jelita cisnął, że aż bolało. A wieczorem siku nie mogłam, pęcherz jak bania, a On mi chyba zatykał odpływ i nie mogłam nawet kropli wydusić. Dopiero za trzecim podejściem poszło.
Stary 2012-06-04, 09:49   #3039
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
jak masz ochote na dobre wloskie lody i do tego tanieee, bo 2,50 to jest porcja ( nie mala galka jak np w grycanie) to wybierz sie do Katane na sławkowskiej : https://www.facebook.com/katane.krakow?sk=wall
dwoch włochów z Sycylii ja prowadzi, lodyyyyy te prawdziwe wloskie, przez nich samych krecone
ostatnio jak szlismy do arsa, to miałam tam kupić lody, ale kolejka mnie skutecznie zniechęciła
Stary 2012-06-04, 10:21   #3040
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
jak zwykle - godzina 6 i wszyscy z psami wychodzą do sklepu, przywiążą do rury i cholery szczekają jak porąbane.
O, a ja se monolog prowadze na forum

A tak w ogóle dziś zaczynamy 26 tydzień
ranny ptaszku

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
my dziś zaczynamy 22 tc!!!

ech mężul jeszcze dzis wróci mój rano odprawiony do pracy, wraca w srodę wieczorem
za 22 tydzień
Mój mężul też dzisiaj jedzie - wieczorem i wróci dopiero za dwa tyg. w poniedziałek.... I zostaniemy sami - ja dzidzia i pies. Dobrze, że jest dzidzia i Nerko nasz to przynajmniej mam z kim pogadać:P
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:22   #3041
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Haha najbardziej mnie rozwalają te uduchowione studentki na starych gratach, z rozwianym włosem i szalem na wietrze na środku pasa
Ja jestem jak najbardziej za rowerzystami w mieście, sama lubię jeździć, ścieżek jest za mało, ale takich studenciaków się po prostu boję. Wiem że ze studentów jest kasa itd, ale trzeba mieć głowę
ja tez jestem rowerzystka( co prawda na czas ciąży rower odstwaiłam)ale kurna tez mnie śmiech ogarnia jak widze te natchnione studentki od siedmiu bolesci
Cytat:
heheh ja sie nie zgodze, uwielbiam to miasto pomimo że stad nie pochodze to czuje sie bardziej jak w domu moim zdaniem gorzej sie żyje w warszawie, tam bym nie dała rady

moja kuzynka 5 razy zdawala w krk, nie zdala i pojechala do nowego sacza i tam dopiero zdała chore to wszystko...
kochana bo nie mieszkasz tu od urodzeni a tak to działa.ale fajnie że chociaż Tobie sie dobrze żyje
Cytat:
ostatnio jak szlismy do arsa, to miałam tam kupić lody, ale kolejka mnie skutecznie zniechęciła
jak byłam mała to babcia mnie zabierała na lody do jacka i moniki na sławkowska.tam były najlepsze ale teraz podobno najlepsza sa od marysi z krościenka na karmelickiej

wrzescie mie przywiezli antene i mam telewizje
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 10:22   #3042
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
yhh nie chce mi się uczyć bleee ...
sobotni egz na 4 -myślałam że mi lepiej poszło dziadyga jakaś z tego wykładowcy noo ... muszę iść na wpisy i zobaczyć co mi tam pokreślił

4 to dobrze
Stary 2012-06-04, 10:23   #3043
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Helloł dziewczyny
miałam wziąć l4 od dziś, ale nie mogę no nie zostawię wszystkiego, powtarzam sobie że praca tylko do środy, i 4 dni odpocznę... może wezmę w przyszłym tygodniu jak się uwinę teraz

Gratuluję zaliczeń i zdanych egzaminów mnie zostało 1 zaliczenie na ostatnim zjeździe i to chyba tyle z tej sesji

No i zaczynamy 22 tydzień malutka kopie i bardzo to lubię!

gratki za nowy tydzień
ehh ta praca no odpoczęłabyś już troszeczkę ... za chwilę dzidzia przyjdzie i na 18lat z odpoczynku nici
i oczywiście zalek i egzów też gratuluję i kciuki za ten ostatni trzymam !

Cytat:
Jakoś się nie wyspałam, na dworze taka pogoda, że nie wychylam nosa spod kocyka
No i się cieszę bo od dziś jestem już w nowej sieci. Przeniesienie numeru zajęło mi ponad miesiąc. Ile ja nerwów natraciłam.
W laboratorium leżą już wyniki mojego posiewu, ale nie ma kto odebrać. Może w środe, bo wtedy idę do gina i będą potrzebne. Wczoraj posiedziałam ze 2 godzinki na dworze, na leżaczku pod kocykiem Cały tydzień na dworzu nie byłam, aż mi się wczoraj lepiej spało

A ja leże dalej... byle w środe usłyszeć "może pani funkcjonować normalnie"
haj Aniu .. super że na powietrzu po leżakowałaś .. zawsze to energii dodaje czyż nie? no i lepiej się śpi po takim dotlenieniu ... dobrze że jesteś u mamusi i kciuki za dobre wieści trzymam !

Cytat:
a ja mam l4 a siedze w robocie bosze... no ale musze łogarnąc no musze!!!!!
heh cała Hanka noo .. bez pracy żyć nie może

Cytat:
Hej dziewczynki!

Znów nie nadrobię waszych wpisów z weekendu. Chciałam tylko się zameldować, u nas wszystko o.k., jeszcze 3 tygodnie pochodzę do pracy i idę na L4. Już w sumie nie moge się doczekać, w końcu może będe mieć na wszystko czas, odpocznę sobie przez te 2,5 miesiąca przed porodem. Zapowiadają się upały niedługo, mam nadzieję, że jakoś jednak dam radę do tego 25 czerwca, wtedy mam wizytę.

Zżarłąm dzisiaj bułkę z wędlinką, miskę mizerii, obwarzanka, jabłko, kupiłam sobie jeszcze ptysia i drożdzówkę. Mam wilczy apetyt, a utyłam już 7 kilo i poinnam trochę przystopować ze słodyczami, ale tak mi się ich ostatnio chce, że masakra.
Wczoraj zrobiłam sobie w końcu odkrzaczanie bobra, bo jak zerknęłam na niego w lustro aż się przeraziłam. Powiem wam, że nie było tak źle, zdjęłam lustro łazienkowe ze ściany, oparłam pod kątem o podłogę i świetnie wszystko widziałam. Parę razy się zacięłam wprawdzie, ale w końcu mój bober wygląda jak człowiek, tż też się ucieszył, że w końcu wyjrzał z zarośli.
dzielna akacja bobra hehehe ... oj ja jutro powalczę z mym ...
ehh widzę, że apetyt masz jak ja chce mi się teraz frytek i chyba się na nie skuszę ... no cóż ... będzie znowu waga szybować

Cytat:
Dzień dobry
Nadrobię Was później.

za bokserkowe leżakowanko ooo widzę, że ikea będzie okupowana hyhy jaki zestaw mebli wybraliście ???? ja myślę o samej komodzie by tam nabyć ale to jeszcze na etapie tworzenia myśli jest

Cytat:

ooo nie .. chcę do Włoch na ich prawdziwe lody ... masakra nigdy takich nie jadłam jak tam ... niesamowite były mniam !

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Mam dość tego kredytu. Jak ja mam podać dochody brutto? jak ja juz mam ubruttowione do zasiłku. Jak podam takie, to bank odejmie drugi raz składki i będę miała mniejsze dochody. Kombinuje już jak mogę i sama niewiem co mam jeszcze zrobić.
kochana a może zasięgnij info u kogoś w baku ... nie wiem nie znam się na tym więc nie pomogę ale trzymam kciuki byś dobrze to rozegrała
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:24   #3044
elena_100
Wtajemniczenie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34486024]własnie dlatego sie popłakałam bo sobie pomyślałam ile takie maleństwo ma woli do walki i jak bardzo chce żyć.cudowne[/QUOTE]

Ta...już kiedyś widziałam to zdjęcie, ale je zobaczyłam i się wzruszyłam - w pracy

Cytat:
Konczi i tak fajnie że te 4 jest
Mnie sie dziś szkoła śniła i jak zwykle w szkolnych snach jestem nieprzygotowana i mam nie zdać do następnej klasy. Zawsze śni mi sie tak samo

Znowu jeść mi sie chce, trzeba ruszyć tyłek z wyrka i iść do sklepu po pieczywo. Na razie nie pada to oblece po suchemu.
A tak mi sie nie chceeeee

Anusia rób prawko bo Ci sie przyda a z czasem będzie coraz trudniej sie zabrać za to
dokładnie

A mi się dziś śniło, że dostałam rozstępów, a było to tak realnebo nawet mnie skóra piekła w tych miejscach, że musiałam polecieć popatrzyć. Ufff... na szczęście to tylko sen

Wczora z wieczora miałam ochotę na mały seksik, ale jak mąż przyszedł do łóżka to sobie ni z gruszki ni z pietruszki przypomnałam bajkę o wodniku szuwarku i dostałam ataku śmiechu i nie mogłam przestać. On się zaraził ode mnie i rechotaliśmy z pół godziny jak głupki

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:24   #3045
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Melduję się do weekendzie na uczelni, zaliczyłam kolejny przedmiot, więc jest do przodu
Lecę Was nadrobić, odezwę się później
super

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 10:24   #3046
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
4 to dobrze
z tego liczyłam na 5 hehe ale z wczorajszego i jutrzejszego to 4 mi wystarczy

jejku robię sobie 30 min przerwy a tak jakbym w ogóle jej nie miała straszne to jest ... znowu muszę do notatek ehhh
Stary 2012-06-04, 10:24   #3047
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
hahahah miałam napisać 3 tygodnie temu nie 23
Stary 2012-06-04, 10:25   #3048
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Mój mężul też dzisiaj jedzie - wieczorem i wróci dopiero za dwa tyg. w poniedziałek.... I zostaniemy sami - ja dzidzia i pies. Dobrze, że jest dzidzia i Nerko nasz to przynajmniej mam z kim pogadać:P
chciałam zaznaczyć że my też jesteśmy
Stary 2012-06-04, 10:26   #3049
kajaja
Zadomowienie

chce ktos truskawek ze śmietanką

ja ostatno herbate i płatki na mleko schowałam do lodówki Wy też tak macie???
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 10:27   #3050
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Helloł dziewczyny
miałam wziąć l4 od dziś, ale nie mogę no nie zostawię wszystkiego, powtarzam sobie że praca tylko do środy, i 4 dni odpocznę... może wezmę w przyszłym tygodniu jak się uwinę teraz

Gratuluję zaliczeń i zdanych egzaminów mnie zostało 1 zaliczenie na ostatnim zjeździe i to chyba tyle z tej sesji

Trzymam kciuki za egz. i żebyś podjęła sluszną decyzję co do L4
za 22 tydzień

Moja dzidźka często w nocy się rusza.
Stary 2012-06-04, 10:27   #3051
sandra23s
Zadomowienie

dzien dobryyyyyy
ja sie wkoncu dzis wyspalam,wczoraj padlam jak nalesnik mimo,ze prawie caly dzien leniuchowalam.
pogoda do duszy....leje

przegladam wlasnie rozki na all.podoba mi sie taki

http://allegro.pl/rozek-kapturek-usz...381202597.html

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:27   #3052
colds
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle dziś zaczynamy 26 tydzień

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
Na zgage to chyba najlepiej gazowane, przynajmniej mi pomagało

Cytat:

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Melduję się do weekendzie na uczelni, zaliczyłam kolejny przedmiot, więc jest do przodu
Lecę Was nadrobić, odezwę się później

Cytat:
my dziś zaczynamy 22 tc!!!

My dzisiaj zaczynamy 7miesiąc, czyli III trymestr, co oznacza 28t
Stary 2012-06-04, 10:29   #3053
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze bardziej się poryczałam. Czytałam na ich wątku o tym i przyznam, że do tej pory mam jakieś obawy jak mały nie kręci się przez dłuższy czas. Pamiętam o tej mamusi i jest mi strasznie przykro z jej powodu. A najgorsze jest to, że to najprawdobodobniej wina lekarza.
Dlaczego najprawdopodobniej wina lekarza?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 10:30   #3054
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:

ja słyszałam!!! tz az podskoczył, bo mieliśmy okno otwarte
na brak miejsc parkingowych nie narzekam, po tym jak pojechałam pierwszy raz do włoch, tam nie masz szans nigdy zaparkować nigdzie i to nie tylko rzym ale np miasto zwykle jak Triest na prawde nie mamy na co narzekać, ale to sie docenia dopiero na takich emigracjach
No niby może i ktoś ma gorzej, ale mnie k*wica chwyta że płacę abonament miesiąc w miesiąc żeby w ogóle wjechać w strefę i nie jechać do domu naokoło i żeby móc zaparkować, a tu nie ma gdzie. A w weekendy to już podwójna masakra, lepiej w ogóle spod domu się nie ruszać bo potem nie ma szans żeby zaparkować, strefa jeszcze bezpłatna. I gdzie tu sprawiedliwość????

Cytat:
zgadzam się w 100%

nie podkręcajcie mnie, bo jak ja zacznę narzekać na krk to nigdy nie skończę

dziękuję. mnie już długo kopie, ale piąstki przydarzyły mi się pierwszy raz naprawdę fajne uczucie!
pomagają
Jak ja się cieszę, że mam te studia podyplomowe za sobą. Gdybym ich nie skończyła rok temu, to w tym roku nie dałabym rady podchodzić do tych wszystkich egzaminów. Skończyłabym edukację na 1 semestrze, bo wtedy był mój 'najbardziej urokliwy' 1 trymestr
No mnie jeszcze 1 semestr został podyplomowych

Cytat:
No, dobre są choć mój mąż mówi że za słodkie.
Oprócz tych na Starowiślnej (moim zdaniem bezkonkurencyjne są, mniam!) to jeszcze dobre są te z Krośnienka na Grodzkiej i na Karmelickiej, bananowe i czekoladowe nie są słodkie i takie bardziej light
Stary 2012-06-04, 10:30   #3055
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
chce ktos truskawek ze śmietanką

ja ostatno herbate i płatki na mleko schowałam do lodówki Wy też tak macie???

ja już za truskawki dziękuję ...
heh ja sobie własne pytania usłyszałam na egzaminie to dopiero odmóżdżenie ! ja już widzę minę profesora normalnie ... zabije mnie śmiechem .. no nic jutro na poprawkę ustną się szykuję bo co innego nie ?
Stary 2012-06-04, 10:32   #3056
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Wow gratki!
Stary 2012-06-04, 10:34   #3057
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
no nie mogę:P
Stary 2012-06-04, 10:34   #3058
mala mysz
Raczkowanie

Colds gratulacje
Konczi może bedzie dobrze kciuki trzymamy.
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:36   #3059
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
dzien dobryyyyyy
ja sie wkoncu dzis wyspalam,wczoraj padlam jak nalesnik mimo,ze prawie caly dzien leniuchowalam.
pogoda do duszy....leje

przegladam wlasnie rozki na all.podoba mi sie taki

http://allegro.pl/rozek-kapturek-usz...381202597.html
śliczne te rożki
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:39   #3060
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
III trymestr-poważnie brzmi.Gratulacje
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości