|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19
Cytat:
jak jazdy? idź odpocznij idę zaraz obiad robić a później truskaweczki ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- mama kupiła jeszcze Urodę z balsamem będę testować, ale na razie znalazłam krem naturalsa z granatem, nie wiem jakim cudem mam ten krem, wykorzystam go do ciała, na buźkę się boję
|
|
|
|
|
#902 | ||
|
szeryfcio
|
Hej, ja mam przerwę.
Przyszłam pojeść. Pasta jajeczna, a zaraz naleśniki, tylko serek zrobię. Widzę, że znowu zakończyli konkurs przed czasem. ![]() A ja już uzależniłam się się od klikania ![]() Joluś, udało się ![]() Cytat:
A zupy, której naprawdę nie cierpię i nigdy nie mam ochoty jeść, to zupa owocowa. Nie lubię tego wynalazku, kompot z kluskami, żadna to zupa dla mnie. ![]() Cytat:
lub też upodobań. Mój ojciec tak samo, czerninę zje ze smakiem a wiele innych rzeczy już nie, np. pizzy czy sushi już nie lubi.Ale tamto je od dzieciństwa, a to już dla niego nowość..
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-06-04 o 13:11 |
||
|
|
|
#903 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
ja już ogarnęłam kuchnię - pomyłam stos garnków
i siedzę właśnie z kawusią ![]() u mnie w domu kiedyś mama robiła czerninę - jak byłam mała i nie wiedziałam z czego to jadłam - to była zupa czekoladowa a teraz.... fujjj
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale pracowity poranek..
Cytat:
Cytat:
Dziękuję wszystkim za kliki raz jeszcze |
||
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś tu na wizazu szczęścia nie mam w konkursach....
|
|
|
|
|
#907 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie sie tego nie robi, ale pamiętam jak pierwszy raz pojechałam z tżem do jego chrzestnego i akurat trafiliśmy w porze obiadowej, a że pojechaliśmy tam na kilka dni to jego ciotka od razu ugościła nas obiadem i się pyta czy chcę zupę, ja spojrzałam na talerze, bo oni już jedli i myślałam że buraczkowa i poprosiłam, a tu zonk wraz z pierwszą łyżką... wiśniowa i w dodatku zabielana, blee...
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2012-06-04 o 13:18 |
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię zupkę owocową - ale ja nie zabielam
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż i tak najgorsze pomyje to dają w szpitalu, jak urodziłam Klaudię to tż przywoził mi z domu schabowe i bułki z szynką, bo te pseudo obiady
|
|
#911 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
latem jest tak dumna z tej zupy, jakby to jakiś cud i rarytas był
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
kompot wolę bez makaronu
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
|
#914 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Zupełnie bez smaku.Ja akurat apetytu nie miałam, a mój mnie dręczył pytaniami: co przywieźć, co przywieźć? Bo ludzie odwiedzający w szpitalu to mają jakąś misję taką... No i musiałam wymyślać jakieś pączki i drożdżówki, bo się naprawdę denerwował
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-06-04 o 13:31 |
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co mamy dylemat - bo ja od niedzieli mam urlop - 9 dni wolnego w sumie
i padło hasło że jedziemy na podkarpacie tam do mojej rodziny ale w sumie nie wiem ...trochę daleko , kasy trochę pójdzie.. i nie wiem - a tż powiedział że decyzja należy do mnie
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Czerniny nigdy nie jadlam i nie mam zamiaru. Znam ja tylko z opowiadań taty, bo jego babcia ponoć najlepsza na świecie robiła i jak był mały to sie nia zajadal i jeszcze tłumaczył, ze nie każdy potrafi ja zrobic, bo jakaś tam ciocia robiła ponoć paskudna ![]() Zupki owocowe lubie bardzo, Tż niestety nie. Ma wręcz odruch wymiotny. Nie rozumiem tego, ale ok ![]() Uf, wróciłam z miasta kupic kosmetyki, bo juz miałam braki (mimo wielkich zapasów!) i przegapilam gazetkę z blyszczykiem do ust z TBS, o ktorym wspomniałam A jeszcze tak wracając do wczorajszego filmu, bo jak ktoś lubi Obcego to niech wybierze sie na Prometeusza. W ogóle film dużo wyjaśnia A teraz relaksuje sie z herbatka jasminowa... ![]() Myszka, jedz! Jakbys miała patrzeć na wszystko pod katem pieniędzy to człowiek by tylko siedzial w pustych 4 ścianach i tyle by widział przez całe życie
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2012-06-04 o 13:46 |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Meitsa
tym bardziej, że ja uwielbiam tam jeździć ![]() ![]() ale patrzę na kasę teraz z uwagi na wesele - pod tym kątem
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie ma nic dla Ciebie, to coś musi Ci przedstawić, bo istnieje coś takiego jak przekwalifikowanie. Zawsze lepiej zmienić branżę i coś zarabiać niż siedzieć na dupie i kwilić, że kasy nie ma, pracy niet, a Pl ogólnie do dupy.
|
|
|
|
#920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zapomniałam o starym, brudnym i okropnym dywanie który też zostawili na pocieszenie... Tż musiał sam go wyrzucać ![]() Cytat:
![]() Mój tż warzyw nie je. No jedynie ziemniaki i ogórki konserwowe W hamburgerze te strzępy jakiejś kapusty zje jeżeli nie da się tego wyciągnąć A najlepsze jak robili swego czasu tortille z ogórkiem zielonym i czymś tam w McDonald. Jak ja już nie mogłam dojeść to nawet nie chciał tortilli z mięsem jak wyjęłam ogórka, bo twierdził, że on czuje mięso ogórkowe Cytat:
|
|||
|
|
|
#921 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#922 |
|
szeryfcio
|
Wcinałam, nie pamiętam, może i coś nie dojadłam i w koszu wylądowało. No co ty, myślisz, że inne kobity by ode mnie bułkę przygarnęły?
Same miały tego naprzynoszonego
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
przypomniałas mi przedszkole
ale w przedszkolu ja byłam w latach 70tych to dlatego tak mnie karmili tam Cytat:
![]() przypomniała mi się nasza gorąca dyskusja na ów temat z klubu (o pracy na czarno i krusie- pamiętasz?) |
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz! Zapomniałam o tamtych mądrościach... Przyznam się, że czasem boję się coś napisać, żeby nie powróciła i nie rozpętała awantury... Nieśmiało pytam: Zrobimy coś z tym? |
|
|
|
|
#925 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2012-06-04 o 14:21 |
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Neyra a byłaś na Limp Bizkit ?
![]() tam mój kolega na scenie się nawet pojawił z małym przemówieniem heheh ![]() a co z zamówieniem ? bo już kilka dni czerwca minęło
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
A to przy składaniu zamówienia zawsze jest tortilla bez pomidora, mcwrap bez pomidora. A nie daj Boże ktoś się pomyli i mu da z pomidorem. Idzie i dostaje kolejną ![]() Ej co jest Można nadal głosować? Bo właśnie mogłam Ci kliknąć i niby zaliczyło głos ![]() Która mi kliknie, żebym zobaczyła czy dodaje glosy??? Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2012-06-04 o 14:30 |
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
jedź
No co TY? Lokum na 100% nie, ale siebie w lokum na 100% tak ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Poszło
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
No i dolicza, bo miałam 1105 a teram mam 1107.
Wyłączają rano i włączają teraz głosowanie ?
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze istnieje przekwalifikowanie ale to wymaga czasu jak wiesz ![]() nie siedzę na dupię i nie kwilę i nie wiem jak ty coś takiego z mojej wypowiedzi wywnioskowałaś przykro mi, że tak mnie podsumowałaś.... lepiej widzę się nie odzywać, bo cokolwiek napiszę ty albo Despa się mnie czepiacie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

oby wtedy nie padał deszcz
będę testować, ale na razie znalazłam krem naturalsa z granatem, nie wiem jakim cudem mam ten krem, wykorzystam go do ciała, na buźkę się boję 

u mnie leje i zimno

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

Można nadal głosować? Bo właśnie mogłam Ci kliknąć i niby zaliczyło głos