|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
chociaż wiadomo że bułka tarta no i tłuszcz to już są kcal
|
|
#4682 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Zosieńko opowiadaj co tam wczoraj nawyrabiałaś
![]() Trzymam kciuki za rozmowę, mam nadzieję, że wszystko wyjaśnicie sobie z Tż ![]() Agunia u mnie też deszcz ![]() Zelka moim zdaniem na obiad super ja często tak jadłam w zeszłym roku i teraz też będę to samo brokuł ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Ja także dziękuję serdecznie za kliki ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ja także dziękuję serdecznie za kliki
|
#4684 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jog.naturalnym i koperkiem![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() Zmobilizowałam się i posprzątałam w pokoju, a to teraz dla mnie nie lada wyczyn xD Aj, lepiej nie mowić ^^ ja zawsze jak gdzieś wyjdę to tyle głupot narobię ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- właśnie wcinam na obiad kotleciki z kapusty i ryżu, z 1 łyżka kaszy jęczmiennej i kromką domowego chleba z masłem
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Haha a ja zrobiłam sobie frytki z sosem czosnkowym
takie miałam parcie, że nie mogłam się powstrzymać
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Smakowitości xD
|
#4688 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Blee zaraz pęknę, ale się obżarłam
mam dość frytek na najbliższy rok ![]() Mam nadzieję, że spalę to do końca dnia ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Eldo sos czosnkowy robię ze śmietany i majonezu do tego sól pieprz i czosnek ( ja dałam ten w proszku, bo nie chce mi się nigdy obierać i wyciskać jak robię tylko dla siebie na raz )
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ,
My już po lekarzu , synek dostał syropy na duszności i skierowanie do laryngologa. Jednak nie pusciłam go do przedszkola, chociaż już lepiej się czuje.Ale jutro do laryngologa idziemy , a od czw i tak wolne ,więc ten tydzień posiedzimy w domu. Poza tym ja się czuję koszmarnie - nocy zwijałam się z bólu brzucha , 4 nospy w nocy zjadłam Zoska, wow podziwiam ,że wstałaś na 7mą rano Powodzenia w rozmowie z tżtem.Ja dziś garść żelek zjadłam na 2 śniadanie , bo kolega przyniósł Mateuszowi te Haribo niemieckie i inne słodycze. Oczywiście moje dziecko nie znosi słodyczy ,tylko żelki ,więc reszte małżon zje. Heroine, matko kochana ,ile jedzenia narobiłaś A to była jakaś szczególna okazja, czy tak po prostu zaprosiliście rodziców?Monika, a twoj synek starszy to pójdzie w Niemczech do 1 klasy od wrzesnia? (bo chyba zerówkę już kończy ,tak?) A młodszy już do 3 latków? Mam dzisiaj aerobik ,ale sobie daruję ,bo nie dam rady... |
|
|
|
#4691 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym umarła od diety 1000kcal
![]() Ale jak ktoś da radę wytrzymać to przynajmniej widzi szybkie i duże efekty. Niestety to nie dla mnie. |
|
|
|
#4692 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
tak samo w innym wątku wypowiedź na zadadzie ja tej diety nie stosuję... nie stosujesz, ok.s tosujesz dietę, którą wymyślił Twój mąż- i okej. wypowiadaj się w wątku, który dotyczy Twojej diety/życia, bo takei pojedyncze posty niczego nie wnosza i robią zamieszanie bo nie wiaodmo o co chodzi. to moje zdanie
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
hellooł
![]() Boże jak mi się dzisiaj dobrze spało! oczywiście rano o 7:50 zadzwonił budzik bo synka budzę o tej porze do przedszkola a ja mądra wyłączyłam go i dalej w kime o 8 dziadek przyszedł po Oskara a my śpimy... obudził nas, ubrałam Oskara i poszedł z dziadkiem do przedszkola. Młodszy synek wstał dzisiaj o 9:40 zrobiłam mu śniadanko, właczyłam bajki i się połozyłam koło niego i drzemałam. On się ładnie bawił i oglądał bajki i przy okazji kota maltretował. Oczywiście nie spałam ale tak chwilami jak oglądał cicho bajkę to udało mi się z 5 minut przysnąć. I tak do 12stej leżałam. Wstałam umyłam się, zrobiłam płatki Just Fity z otrebami i kawkę. Nawet już się nie ważę bo cyce jak u Pameli, puchne jak w okres normalnie.... do gina się zarejestrowałam !!!! wizytę mam w poniedziałek za tydzień na 16:15 ooo jak dobrze!!!! mam nadzieję że do tej pory nie dostanę znowu okresu.... W poniedziałek też idę do mojego rodzinnego na 14:00 po skierowanie na USG brzucha. Przed wyjazdem do Niemiec chce się cała przebadać a brzuch mnie coś często boli. Od ginekologa wezmę skierowanie na USG piersi bo też z jednej strony lewego cycka mam coś takiego twardego. A USG mam juz umówione we wtorek za tydzien na 14:30. Jeszcze tylko pod koniec czerwca może jakies badanie krwi zrobię a teraz muszę do Laryngologa koniecznie pojechać. Dzwoniłam i pytałam kiedy mozna przyjechać to prywatnie przyjmuje w poniedziałki, wtorki i czwartki a na fundusz to dopiero w lipcu/sierpniu No cóż.... będę musiała prywatnie najgorsze jest to że to aż 80 zł... a dzieciaki też chciałam do laryngologa wziąć. Więc za nas troje zapłace 240 zł ja pier...!! I jak w tym kraju się wyleczyć z czegoś??????? dobrze, że do ginekologa takich kolejek nie ma uffff
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo
dobrze, że to napisałaś, bo jak czytam takie posty to się we mnie gotuje
|
#4695 |
|
amor vincit omnia
|
madzia no własnie mam to samo... to ze ktoś założył wątek, w którym nikt mu nie odpisuje nie daje mu prawa do bezsensownych wypowiedzi, które tylko zaśmiecają inne wątki
monia no to super że wreszcie się zarejestrowałaś do ginekologa!!!
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-06-04 o 14:02 |
|
|
|
#4696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z badaniami masz racje , warto wszystko porobic przed wyjazdem. U nas do laryngologa z tego co pamiętam przyjmuja od razu ,tyle ,ze trzeba czekać od rana w kolejce. Do innych lekarzy niestety już tez trzeba czekać po kilka mcy. Pół biedy ,jak to nie jest pilna wizyta ,ale niektórzy ludzie są naprawdę ciężko chorzy , to kwestia nieraz zycia i śmierci. A jak nie mają pieniedzy , to co mają umrzeć czekając na łaskawe przyjęcie na wizytę? Brak słów poprostu. |
|
|
|
|
#4697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo szalona no ale super!!! bardzo się cieszę że się wyszałaś!!! Należało Ci się!!!! Jestes młoda to trzeba się bawić a nie użerać w domu z facetem Pogadaj z nim koniecznie. Powiedz żeby wybierał - albo Ty albo .... Jeśli wybierze tamto to na prawdę głupio zrobisz będąc z nim i nie tłumacz go że jest chory bo on uważa inaczej przecież.... Powodzenia kochana Cytat:
tylko z masłem nie przesadź Cytat:
teraz w sklepach rolek sporo, bo sezon się zaczął czyli lato no i zawsze jak coś się z nimi stanie to zaniesiesz do sklepu do reklamacji a tam na necie to wiesz.... musiałabyś wysyłać itd. i nie wiadomo czy odeślą w ogóle Ja w REALU widziałam prześliczne damskie rolki do fitnessu co prawda widziałam je w niemieckim realu ale w Polsce na bank tez będą.
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to w ogóle na kabanosy patrzeć nie mogę, na kiełbase też nie. Mój żołądek nie toleruje takich rzeczy i po kiełbasie bym umierała tak jak ty umierałaś. Że ci się chce uczyć o 1 w nocy :P ja to bym już zasnęła dawno :P dla mnie czytanie czegoś jest najlepszym lekiem na sen zaczynam coś czytać i już mnie muli hahaha Noo Heroine się nudzi chyba i wali postami a ja biedna musze siedzieć w nocy jej odpisywać Co do wyjazdu to nie mam pojęcia jak to będzie. Może wrócimy a może nie. Mi jest w Polsce cudownie, tylko że pracy nie ma Ja przez rok to na pewno się nie nauczę :P myslę że z 5 lat mi to zajmie OO tak! to prawda! człowiek nawet nie musi miec matury a jeśli zna biegle angielski czy niemiecki to prace szybko znajdzie Dziękuję taaaaaa ja i niemiecki
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza służba zdrowia to jest tragedia jak nie ma sie pieniedzy nie ma nawet mozliwosci zeby pojsc do lekarza a co dopiero sie leczyc
|
|
#4700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieję że laryngolog pomoże synkowi Fajnie, że tak z dnia na dzień macie możliwość iść do laryngologa na fundusz.... u mnie to niemożliwe. Na dworze nie za ciepło to może i nawet dobrze jak sobie w domku tydzień posiedzicie O kurde! od okresu tak Cie brzuch boli??? straszne :/ u ginekologa z tym byłaś? Synek pójdzie do zerówki w Niemczech bo on ma 5 lat. Teraz chodzi do 5-cio latków ale niby miała to być zerówka gdyby od września poszedł do szkoły. Ale zmienili tą ustawe i dzieci nie musza iśc do szkoły od 6 lat. Dlatego w Niemczech tez nie pójdzie do szkoły, niech sobie jeszcze rok się poobija w przedszkolu przynajmniej język podłapie szybciej i jak pójdzie za rok do szkoły to będzie juz normalnie gadał po niemiecku Młodszy synek rok posiedzi ze mną w domu ja do pracy nie pójdę bo języka nie znam więc będę z synkiem siedziała. Najlepsze jest to, że nawet kase za to będe dostawała ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
nawet teraz go babcia odbierze z przedszkola więc ja wyłazić z domu nie muszę zimno na dworze i pochmurno bardzo. Wygląda jakby miało zaraz lunąć. No musze się przebadać cała bo jak pojade tam to długoooo do lekarza nie pójdę. Będę przyjeżdzać do Polski to będe chodzić tutaj prywatnie i tyle. Własnie! znam takie przypadki że ludzie niesamowicie cierpieli bo np. ząb bolał czy ucho i nie stac ich było na wizyte prywatną..... musieli czekać kilka tygodni.... strasznie to jest Na prawde można umrzeć zanim się dostanie do lekarza :/---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
tez mam taką nadzieję!! Mam dosyć tego mojego "wiecznego okresu" ile mozna? znowu mnie brzuch boli, wyskakują mi syfy, cycki jak balony i puchne cała... a przecież 1,5 tygodnia temu okres miałam wykończyć się można. Ja usg jeszcze nigdy nie miałam ( oprócz u ginekologa) także czas najwyższy się "prześwietlić" Mam nadzieję że wyniki będą zadowalające
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jezu dziewczyny ja od 6 na nogach w szkole takie cyrki ledwo przyjechalam a tu sie okazuje że nie zabrałam zdjec i obiegówki i z powrotem 40km. Przyjechałam babka oglada prace i sie obudziła że mam tabelke podzieloną w pracy na dwie strony a mialam tak cały czas i ze tak nie może być i drukowac od nowa. Myśle no kurde nie bede znowu 40km zeby w domu to pozmieniac i druknąć. W drukarni koleś mi tekst pokasiował w pracy jakis nieogarnięty i wyleciał ze on nie ma czasu W dziekanacie okazuje sie ze na płycie nie mam daty w oświadczeniach i do poprawy moge to dowieźć w środe. Tak sie nalatałam z koleżanką jak głupia ze czuje sie jakby mnie ktoś walcem przejechał :| Zaraz musze posprzatać pokój to już w ogole sie dobije ;/ |
||
|
|
|
#4702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam post o diecie Twojego męża i jestem w szoku, bo jak można jeść kiełbase na kolacje??? na diecie! ? ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
udało mi się złapać położną i mnie zapisała A akurat juz wychodziła hehe, także w ostatniej sekundzie odebrała telefon. Bez pieniędzy to szybciej umrzesz niż się wyleczysz a i jeszcze dochodzi cena za leki to już w ogóle kosmos ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
to miałas niezły zawrót głowy się nalatałaś strasznie! najgorsze własnie że masz te 40 km do domu to bardzo utrudnia załatwienie takich spraw. No ale tak to jest własnie :/ mój mąż ze szkoły do domu miał 120 km także też masakra :/ Ty sobie najpierw odpocznij troche, pokój nie zając - nie ucieknie jeszcze zdążysz go posprzątać ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Dziewczyny a jak z tym konkursem??? widzę, że już głosowac nie można. Ciekawe kiedy nagrody dostaniecie ![]() Ja dzisiaj jak weszłam na wizaż to wyskoczyło mi okienko z informacją o tym własnie konkursie. Czyli jeszcze raz ten konkurs będzie ? Bo tam zaczęcali aby wziąc udział, no ale przeciez on się dzisiaj skończył więc o co chodzi?????????????? eee SORY kliknęłam na baner Madzi i normalnie udało się zagłosowac jeszcze..... WTF?
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-06-04 o 15:19 |
|||
|
|
|
#4703 |
|
amor vincit omnia
|
ahhhhh, monika oni znowu coś pokopali z tym konkurse
konkurs zakończony- jest nawet takie wyskakujace okienko. jak próbowalam rnao zaglosowac to się wyświetliło. a Ty mówisz że się udało- pewnie za przeproszeniem znów spiep.rzyli sprawę i częściowo poblokowali
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-06-04 o 15:30 |
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Monia super, że zarejestrowałaś się do gina
w końcu to wszystko się wyjaśni ![]() Eee no dziwne, że jeszcze da się głosować ![]() Cocktail poszperam jeszcze Ale miałaś zwariowany dzień.
|
#4705 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pokój juz sprzątam raz na jakiś czas robie generalny porządek ze wszystko wysprzatam i okna umyje. Ja mam ubrzydzenie do zwierzątek mieszkających w pokoju czyli pająków itd ;p nie ma prawa być zadnego i pajeczyn :P A że jakiś mi sie przybłąkał i narobił mi pajeczyn to musze to posprzatać łe ;pCytat:
ale juz na szczescie spokój ;p
|
||
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo ja tak samo jak rano próbowałam zagłosować, to wyskoczyło mi okienko, że konkurs zakończony. To co mnie nie zablokowali? Dziwne to jest dla mnie.
Heroine chciałaś zobaczyć lakier, więc pokazuję odradzam go wszystkim, bo jest okropny, bardzo słabo kryje i długo schnie :/ jedynie kolor ładny.![]()
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail Oj, masakryczny dzień miałaś
Ja też wstałam tak strasznie wcześnie i padam![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Monia No w końcu do lekarza idziesz!!! Teraz wszystko już będzie dobrze z Twoim zdrowiem!Rodziców masz kochanych, to trzeba przyznać
|
#4710 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

takie miałam parcie, że nie mogłam się powstrzymać

mam dość frytek na najbliższy rok
Powodzenia w rozmowie z tżtem.

tak samo w innym wątku wypowiedź na zadadzie ja tej diety nie stosuję... nie stosujesz, ok.s tosujesz dietę, którą wymyślił Twój mąż- i okej. wypowiadaj się w wątku, który dotyczy Twojej diety/życia, bo takei pojedyncze posty niczego nie wnosza i robią zamieszanie bo nie wiaodmo o co chodzi. to moje zdanie
o 8 dziadek przyszedł po Oskara a my śpimy... obudził nas, ubrałam Oskara i poszedł z dziadkiem do przedszkola.
najgorsze jest to że to aż 80 zł... a dzieciaki też chciałam do laryngologa wziąć. Więc za nas troje zapłace 240 zł
jestem tak zła na siebie
no własnie, także zobaczę najpierw w sklepach przymierzę to całkiem inaczej
Ja w REALU widziałam prześliczne damskie rolki do fitnessu