Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 11:37   #4681
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
mam pytanieeee powiedzcie mi czy kalafior z bułka tarta na maśle będzie miał dużo kcal ?
Niedużo chociaż wiadomo że bułka tarta no i tłuszcz to już są kcal

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 12:06   #4682
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Niedużo chociaż wiadomo że bułka tarta no i tłuszcz to już są kcal
tak wiem o tym ale myślisz że na obiad można zjeść i nie bedzie mieć duzo kcal , oczywiście nie dużo dam bułki
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 12:13   #4683
meeedzik
Zakorzenienie

Zosieńko opowiadaj co tam wczoraj nawyrabiałaś
Trzymam kciuki za rozmowę, mam nadzieję, że wszystko wyjaśnicie sobie z Tż

Agunia u mnie też deszcz

Zelka moim zdaniem na obiad super ja często tak jadłam w zeszłym roku i teraz też będę to samo brokuł

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Ja także dziękuję serdecznie za kliki

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Ja także dziękuję serdecznie za kliki
Stary 2012-06-04, 12:23   #4684
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
tak wiem o tym ale myślisz że na obiad można zjeść i nie bedzie mieć duzo kcal , oczywiście nie dużo dam bułki
na obiad bardzo fajne. od czasu do czasu spokojnie możesz wcinać
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 13:05   #4685
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że można to zjeść Jeszcze nawet ziemniaczki do tego sobie zrób, pycha będzie Z jog.naturalnym i koperkiem

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zosieńko opowiadaj co tam wczoraj nawyrabiałaś
Trzymam kciuki za rozmowę, mam nadzieję, że wszystko wyjaśnicie sobie z Tż
Tż do domu jeszcze nie wrócił, także... poczekamy zobaczymy co z tego będzie

Zmobilizowałam się i posprzątałam w pokoju, a to teraz dla mnie nie lada wyczyn xD

Aj, lepiej nie mowić ^^ ja zawsze jak gdzieś wyjdę to tyle głupot narobię

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

właśnie wcinam na obiad kotleciki z kapusty i ryżu, z 1 łyżka kaszy jęczmiennej i kromką domowego chleba z masłem

Stary 2012-06-04, 13:11   #4686
meeedzik
Zakorzenienie

Haha a ja zrobiłam sobie frytki z sosem czosnkowym takie miałam parcie, że nie mogłam się powstrzymać
Stary 2012-06-04, 13:25   #4687
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Haha a ja zrobiłam sobie frytki z sosem czosnkowym takie miałam parcie, że nie mogłam się powstrzymać
Smakowitości xD

Stary 2012-06-04, 13:30   #4688
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Haha a ja zrobiłam sobie frytki z sosem czosnkowym
sos czosnkowy to jakiś gotowy masz sprawdzony?
Stary 2012-06-04, 13:39   #4689
meeedzik
Zakorzenienie

Blee zaraz pęknę, ale się obżarłam mam dość frytek na najbliższy rok
Mam nadzieję, że spalę to do końca dnia

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Eldo sos czosnkowy robię ze śmietany i majonezu do tego sól pieprz i czosnek ( ja dałam ten w proszku, bo nie chce mi się nigdy obierać i wyciskać jak robię tylko dla siebie na raz )
Stary 2012-06-04, 13:39   #4690
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej ,

My już po lekarzu , synek dostał syropy na duszności i skierowanie do laryngologa. Jednak nie pusciłam go do przedszkola, chociaż już lepiej się czuje.Ale jutro do laryngologa idziemy , a od czw i tak wolne ,więc ten tydzień posiedzimy w domu.
Poza tym ja się czuję koszmarnie - nocy zwijałam się z bólu brzucha , 4 nospy w nocy zjadłam Do tego chyba się przeziębiłam, bo mam dreszcze ,głowa boli itd.

Zoska, wow podziwiam ,że wstałaś na 7mą rano Powodzenia w rozmowie z tżtem.

Ja dziś garść żelek zjadłam na 2 śniadanie , bo kolega przyniósł Mateuszowi te Haribo niemieckie i inne słodycze. Oczywiście moje dziecko nie znosi słodyczy ,tylko żelki ,więc reszte małżon zje.

Heroine, matko kochana ,ile jedzenia narobiłaś A to była jakaś szczególna okazja, czy tak po prostu zaprosiliście rodziców?

Monika, a twoj synek starszy to pójdzie w Niemczech do 1 klasy od wrzesnia? (bo chyba zerówkę już kończy ,tak?) A młodszy już do 3 latków?

Mam dzisiaj aerobik ,ale sobie daruję ,bo nie dam rady...
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 13:40   #4691
Tilluviel
Raczkowanie

Ja bym umarła od diety 1000kcal
Ale jak ktoś da radę wytrzymać to przynajmniej widzi szybkie i duże efekty.
Niestety to nie dla mnie.
Tilluviel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 13:43   #4692
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Tilluviel Pokaż wiadomość
dla mnie ta wypowiedź mija się trochę z celem. nie podoba Ci się to nie stosujesz. ale po co ten post tak samo w innym wątku wypowiedź na zadadzie ja tej diety nie stosuję... nie stosujesz, ok.s tosujesz dietę, którą wymyślił Twój mąż- i okej. wypowiadaj się w wątku, który dotyczy Twojej diety/życia, bo takei pojedyncze posty niczego nie wnosza i robią zamieszanie bo nie wiaodmo o co chodzi. to moje zdanie
Stary 2012-06-04, 13:46   #4693
monika01011986
Zakorzenienie

hellooł
Boże jak mi się dzisiaj dobrze spało! oczywiście rano o 7:50 zadzwonił budzik bo synka budzę o tej porze do przedszkola a ja mądra wyłączyłam go i dalej w kime o 8 dziadek przyszedł po Oskara a my śpimy... obudził nas, ubrałam Oskara i poszedł z dziadkiem do przedszkola.
Młodszy synek wstał dzisiaj o 9:40 zrobiłam mu śniadanko, właczyłam bajki i się połozyłam koło niego i drzemałam. On się ładnie bawił i oglądał bajki i przy okazji kota maltretował. Oczywiście nie spałam ale tak chwilami jak oglądał cicho bajkę to udało mi się z 5 minut przysnąć. I tak do 12stej leżałam. Wstałam umyłam się, zrobiłam płatki Just Fity z otrebami i kawkę. Nawet już się nie ważę bo cyce jak u Pameli, puchne jak w okres normalnie.... do gina się zarejestrowałam !!!!
wizytę mam w poniedziałek za tydzień na 16:15 ooo jak dobrze!!!! mam nadzieję że do tej pory nie dostanę znowu okresu....
W poniedziałek też idę do mojego rodzinnego na 14:00 po skierowanie na USG brzucha. Przed wyjazdem do Niemiec chce się cała przebadać a brzuch mnie coś często boli. Od ginekologa wezmę skierowanie na USG piersi bo też z jednej strony lewego cycka mam coś takiego twardego.
A USG mam juz umówione we wtorek za tydzien na 14:30. Jeszcze tylko pod koniec czerwca może jakies badanie krwi zrobię a teraz muszę do Laryngologa koniecznie pojechać. Dzwoniłam i pytałam kiedy mozna przyjechać to prywatnie przyjmuje w poniedziałki, wtorki i czwartki a na fundusz to dopiero w lipcu/sierpniu No cóż.... będę musiała prywatnie najgorsze jest to że to aż 80 zł... a dzieciaki też chciałam do laryngologa wziąć. Więc za nas troje zapłace 240 zł ja pier...!! I jak w tym kraju się wyleczyć z czegoś??????? dobrze, że do ginekologa takich kolejek nie ma uffff

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 13:58   #4694
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo dobrze, że to napisałaś, bo jak czytam takie posty to się we mnie gotuje
Stary 2012-06-04, 14:01   #4695
Eldo_rado
amor vincit omnia

madzia no własnie mam to samo... to ze ktoś założył wątek, w którym nikt mu nie odpisuje nie daje mu prawa do bezsensownych wypowiedzi, które tylko zaśmiecają inne wątki

monia no to super że wreszcie się zarejestrowałaś do ginekologa!!! mam nadzieję, że jakoś ogarnie ten Twój wieczny okres, bo szkoda żebyś się męczyłą tak często... no i fajnie, że robisz wszytskie podstawowe badania, raz na jakiś czas dobrze zrobić

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-06-04 o 14:02
Stary 2012-06-04, 14:01   #4696
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hellooł
Boże jak mi się dzisiaj dobrze spało! oczywiście rano o 7:50 zadzwonił budzik bo synka budzę o tej porze do przedszkola a ja mądra wyłączyłam go i dalej w kime o 8 dziadek przyszedł po Oskara a my śpimy... obudził nas, ubrałam Oskara i poszedł z dziadkiem do przedszkola.
Młodszy synek wstał dzisiaj o 9:40 zrobiłam mu śniadanko, właczyłam bajki i się połozyłam koło niego i drzemałam. On się ładnie bawił i oglądał bajki i przy okazji kota maltretował. Oczywiście nie spałam ale tak chwilami jak oglądał cicho bajkę to udało mi się z 5 minut przysnąć. I tak do 12stej leżałam. Wstałam umyłam się, zrobiłam płatki Just Fity z otrebami i kawkę. Nawet już się nie ważę bo cyce jak u Pameli, puchne jak w okres normalnie.... do gina się zarejestrowałam !!!!
wizytę mam w poniedziałek za tydzień na 16:15 ooo jak dobrze!!!! mam nadzieję że do tej pory nie dostanę znowu okresu....
W poniedziałek też idę do mojego rodzinnego na 14:00 po skierowanie na USG brzucha. Przed wyjazdem do Niemiec chce się cała przebadać a brzuch mnie coś często boli. Od ginekologa wezmę skierowanie na USG piersi bo też z jednej strony lewego cycka mam coś takiego twardego.
A USG mam juz umówione we wtorek za tydzien na 14:30. Jeszcze tylko pod koniec czerwca może jakies badanie krwi zrobię a teraz muszę do Laryngologa koniecznie pojechać. Dzwoniłam i pytałam kiedy mozna przyjechać to prywatnie przyjmuje w poniedziałki, wtorki i czwartki a na fundusz to dopiero w lipcu/sierpniu No cóż.... będę musiała prywatnie najgorsze jest to że to aż 80 zł... a dzieciaki też chciałam do laryngologa wziąć. Więc za nas troje zapłace 240 zł ja pier...!! I jak w tym kraju się wyleczyć z czegoś??????? dobrze, że do ginekologa takich kolejek nie ma uffff
Kochana, masz z dobrze z dziadkami ,hehe. Koszystaj poki możesz
Z badaniami masz racje , warto wszystko porobic przed wyjazdem.
U nas do laryngologa z tego co pamiętam przyjmuja od razu ,tyle ,ze trzeba czekać od rana w kolejce. Do innych lekarzy niestety już tez trzeba czekać po kilka mcy.
Pół biedy ,jak to nie jest pilna wizyta ,ale niektórzy ludzie są naprawdę ciężko chorzy , to kwestia nieraz zycia i śmierci. A jak nie mają pieniedzy , to co mają umrzeć czekając na łaskawe przyjęcie na wizytę? Brak słów poprostu.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 14:15   #4697
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wyszalałam się kaca nie mam... A poszalałam z alkoholem niestety jestem tak zła na siebie

Z Tż źle bardzo, musimy dzisiaj porozmawiać.

A ja włączyłam muzyczke na full i biorę się za sprzątanie, muszę się rozruszać, bo rozbita jestem bardzo.

ooo szalona no ale super!!! bardzo się cieszę że się wyszałaś!!! Należało Ci się!!!! Jestes młoda to trzeba się bawić a nie użerać w domu z facetem
Pogadaj z nim koniecznie. Powiedz żeby wybierał - albo Ty albo ....
Jeśli wybierze tamto to na prawdę głupio zrobisz będąc z nim i nie tłumacz go że jest chory bo on uważa inaczej przecież....
Powodzenia kochana

Cytat:
mam pytanieeee powiedzcie mi czy kalafior z bułka tarta na maśle będzie miał dużo kcal ?
Smacznego tylko z masłem nie przesadź

Cytat:
Monia no właśnie zrobię tak jak piszesz, w tym tygodniu zobaczę w swoim mieście w sportowym, a w przyszłą środę jadę do Nysy ( 20 km od nas ) to tam jeszcze zobaczę, to już trochę większe miasto to może coś będzie Bo ja się boję zamawiać na allegro tym bardziej, że już wiele razy przyszło mi jakieś badziewie na zdjęciu wszystko ładnie wygląda a w rzeczywistości no własnie, także zobaczę najpierw w sklepach przymierzę to całkiem inaczej mam nadzieję, że znajdę jakieś
No i tak będzie najlepiej teraz w sklepach rolek sporo, bo sezon się zaczął czyli lato no i zawsze jak coś się z nimi stanie to zaniesiesz do sklepu do reklamacji a tam na necie to wiesz.... musiałabyś wysyłać itd. i nie wiadomo czy odeślą w ogóle Ja w REALU widziałam prześliczne damskie rolki do fitnessu co prawda widziałam je w niemieckim realu ale w Polsce na bank tez będą.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 14:30   #4698
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
haha, no nawet sie nie przyznam!! bardziej to ja mialam skret kiszek, normalnie tak mnie brzuch bolal, że sie czulam gorzej niz podczas okresu. Dzisiaj jak przechodzilam w sklepie obok kabanosów, to az mi sie niedobrze robilo:ha haha:

no jak to co robie? UCZE SIE! i tak sobie tez podczytuje, niezle tutaj smapujecie z heroine lubie sledzic co sie tutaj dzieje

No ja widze Twoje nastawienie, wiec wnioskuje, ze pewnie nie wrocicie. Ale jak ma Wam byc tam lepiej, to jasne, ze wyjezdzac i zostawac. A Ty przez rok sie nauczysz jezyka perfekt, moze jakas prace podlapiesz, albo cos Dzieciaki beda dwujezyczne, pewne jakis angielski jeszcze wpadnie, to beda mialy super start w przyszlosc ja juz sie przekonałam nie az nie dwa, ze mozna być kurde ledwo po maturze, a jak sie zna jezyki, to jest sie wyzej w wyscigu o prace niz ludzie po studiach czasem :/ takze to super dla chlopcow bedzie.

Trzymam kciuki, zeby sie udalo, bedziesz mnie jeszcze odpytywac z niemieckiego, od od padziernika sie chce uczyc, haha

Dobranoc, ja wciaz wkuwam
no to nieźle Cie wzięło!!! jejuuuu aż tak?? masakra!! Teraz przynajmniej będziesz zdrowo się odżywiać Ja to w ogóle na kabanosy patrzeć nie mogę, na kiełbase też nie. Mój żołądek nie toleruje takich rzeczy i po kiełbasie bym umierała tak jak ty umierałaś.
Że ci się chce uczyć o 1 w nocy :P ja to bym już zasnęła dawno :P dla mnie czytanie czegoś jest najlepszym lekiem na sen zaczynam coś czytać i już mnie muli hahaha
Noo Heroine się nudzi chyba i wali postami a ja biedna musze siedzieć w nocy jej odpisywać
Co do wyjazdu to nie mam pojęcia jak to będzie. Może wrócimy a może nie. Mi jest w Polsce cudownie, tylko że pracy nie ma
Ja przez rok to na pewno się nie nauczę :P myslę że z 5 lat mi to zajmie dzieciaki to na bank szybko podłapią język i w przyszłości będa umiały 3 języki także na pewno będą miały w życiu lżej.
OO tak! to prawda! człowiek nawet nie musi miec matury a jeśli zna biegle angielski czy niemiecki to prace szybko znajdzie
Dziękuję
taaaaaa ja i niemiecki dla mnie to czarna magia hahaha do października to na bank nic nie będe umiała jeszcze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 14:33   #4699
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
hellooł
Dobrze, ze sie zarejestrowałas w koncu
Nasza służba zdrowia to jest tragedia jak nie ma sie pieniedzy nie ma nawet mozliwosci zeby pojsc do lekarza a co dopiero sie leczyc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 14:53   #4700
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hej ,

My już po lekarzu , synek dostał syropy na duszności i skierowanie do laryngologa. Jednak nie pusciłam go do przedszkola, chociaż już lepiej się czuje.Ale jutro do laryngologa idziemy , a od czw i tak wolne ,więc ten tydzień posiedzimy w domu.
Poza tym ja się czuję koszmarnie - nocy zwijałam się z bólu brzucha , 4 nospy w nocy zjadłam Do tego chyba się przeziębiłam, bo mam dreszcze ,głowa boli itd.

Monika, a twoj synek starszy to pójdzie w Niemczech do 1 klasy od wrzesnia? (bo chyba zerówkę już kończy ,tak?) A młodszy już do 3 latków?

No mam nadzieję że laryngolog pomoże synkowi Fajnie, że tak z dnia na dzień macie możliwość iść do laryngologa na fundusz.... u mnie to niemożliwe. Na dworze nie za ciepło to może i nawet dobrze jak sobie w domku tydzień posiedzicie
O kurde! od okresu tak Cie brzuch boli??? straszne :/ u ginekologa z tym byłaś?

Synek pójdzie do zerówki w Niemczech bo on ma 5 lat. Teraz chodzi do 5-cio latków ale niby miała to być zerówka gdyby od września poszedł do szkoły. Ale zmienili tą ustawe i dzieci nie musza iśc do szkoły od 6 lat. Dlatego w Niemczech tez nie pójdzie do szkoły, niech sobie jeszcze rok się poobija w przedszkolu przynajmniej język podłapie szybciej i jak pójdzie za rok do szkoły to będzie juz normalnie gadał po niemiecku
Młodszy synek rok posiedzi ze mną w domu ja do pracy nie pójdę bo języka nie znam więc będę z synkiem siedziała. Najlepsze jest to, że nawet kase za to będe dostawała

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Kochana, masz z dobrze z dziadkami ,hehe. Koszystaj poki możesz
Z badaniami masz racje , warto wszystko porobic przed wyjazdem.
U nas do laryngologa z tego co pamiętam przyjmuja od razu ,tyle ,ze trzeba czekać od rana w kolejce. Do innych lekarzy niestety już tez trzeba czekać po kilka mcy.
Pół biedy ,jak to nie jest pilna wizyta ,ale niektórzy ludzie są naprawdę ciężko chorzy , to kwestia nieraz zycia i śmierci. A jak nie mają pieniedzy , to co mają umrzeć czekając na łaskawe przyjęcie na wizytę? Brak słów poprostu.
Nooo korzystam nawet teraz go babcia odbierze z przedszkola więc ja wyłazić z domu nie muszę zimno na dworze i pochmurno bardzo. Wygląda jakby miało zaraz lunąć.
No musze się przebadać cała bo jak pojade tam to długoooo do lekarza nie pójdę. Będę przyjeżdzać do Polski to będe chodzić tutaj prywatnie i tyle.
Własnie! znam takie przypadki że ludzie niesamowicie cierpieli bo np. ząb bolał czy ucho i nie stac ich było na wizyte prywatną..... musieli czekać kilka tygodni.... strasznie to jest Na prawde można umrzeć zanim się dostanie do lekarza :/

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
monia no to super że wreszcie się zarejestrowałaś do ginekologa!!! mam nadzieję, że jakoś ogarnie ten Twój wieczny okres, bo szkoda żebyś się męczyłą tak często... no i fajnie, że robisz wszytskie podstawowe badania, raz na jakiś czas dobrze zrobić
no tez się cieszę
tez mam taką nadzieję!! Mam dosyć tego mojego "wiecznego okresu" ile mozna? znowu mnie brzuch boli, wyskakują mi syfy, cycki jak balony i puchne cała... a przecież 1,5 tygodnia temu okres miałam wykończyć się można.
Ja usg jeszcze nigdy nie miałam ( oprócz u ginekologa) także czas najwyższy się "prześwietlić"
Mam nadzieję że wyniki będą zadowalające

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 14:56   #4701
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Halllo
jej u mnie po weekendzie znów na wadze więcej dziś było 48,4 kg i znów cały tydzień odchudzania, żeby jednym weekendem wszystko zaprzepaścić
No nic, takie życie

Cocktail już doszła wiadomość no te rolki to od tego samego gościa co ja wstawiłam 3 pierwsze Ale jak zobaczyłam, że ma ponad 200 negatywnych komentarzy i tyle samo neutralnych to mało zawału nie dostałam
Zobaczę jeszcze po sklepach.
Poszperaj jeszcze na all albo jakiś sklepach internetowych :P Ciekawe czy jeszcze w lidlu sa te rolki ?

Cytat:
Pychotka

Jezu dziewczyny ja od 6 na nogach w szkole takie cyrki ledwo przyjechalam a tu sie okazuje że nie zabrałam zdjec i obiegówki i z powrotem 40km. Przyjechałam babka oglada prace i sie obudziła że mam tabelke podzieloną w pracy na dwie strony a mialam tak cały czas i ze tak nie może być i drukowac od nowa. Myśle no kurde nie bede znowu 40km zeby w domu to pozmieniac i druknąć. W drukarni koleś mi tekst pokasiował w pracy jakis nieogarnięty i wyleciał ze on nie ma czasu Na szczęście w następnej udostępnili mi kompa mogłam pozmieniać, udało mi sie tak że tylko 5 stron do poprawki. wydrukowałam odrazu i oprawiłam W dziekanacie okazuje sie ze na płycie nie mam daty w oświadczeniach i do poprawy moge to dowieźć w środe. Tak sie nalatałam z koleżanką jak głupia ze czuje sie jakby mnie ktoś walcem przejechał :|
Zaraz musze posprzatać pokój to już w ogole sie dobije ;/
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 15:17   #4702
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tilluviel Pokaż wiadomość
Widać, że mało wiesz na temat diety 1000 kcal skoro piszesz, że byś umarła. Ja nie umarłam i schudłam 28 kg na tej własnie diecie. I efektu jojo tez nie mam, a już mija rok odkąd schudłam.
Czytałam post o diecie Twojego męża i jestem w szoku, bo jak można jeść kiełbase na kolacje??? na diecie! ?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dobrze, ze sie zarejestrowałas w koncu
Nasza służba zdrowia to jest tragedia jak nie ma sie pieniedzy nie ma nawet mozliwosci zeby pojsc do lekarza a co dopiero sie leczyc
no w koncu udało mi się złapać położną i mnie zapisała A akurat juz wychodziła hehe, także w ostatniej sekundzie odebrała telefon.
Bez pieniędzy to szybciej umrzesz niż się wyleczysz a i jeszcze dochodzi cena za leki to już w ogóle kosmos

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jezu dziewczyny ja od 6 na nogach w szkole takie cyrki ledwo przyjechalam a tu sie okazuje że nie zabrałam zdjec i obiegówki i z powrotem 40km. Przyjechałam babka oglada prace i sie obudziła że mam tabelke podzieloną w pracy na dwie strony a mialam tak cały czas i ze tak nie może być i drukowac od nowa. Myśle no kurde nie bede znowu 40km zeby w domu to pozmieniac i druknąć. W drukarni koleś mi tekst pokasiował w pracy jakis nieogarnięty i wyleciał ze on nie ma czasu Na szczęście w następnej udostępnili mi kompa mogłam pozmieniać, udało mi sie tak że tylko 5 stron do poprawki. wydrukowałam odrazu i oprawiłam W dziekanacie okazuje sie ze na płycie nie mam daty w oświadczeniach i do poprawy moge to dowieźć w środe. Tak sie nalatałam z koleżanką jak głupia ze czuje sie jakby mnie ktoś walcem przejechał :|
Zaraz musze posprzatać pokój to już w ogole sie dobije ;/
ooo jezu to miałas niezły zawrót głowy
się nalatałaś strasznie! najgorsze własnie że masz te 40 km do domu to bardzo utrudnia załatwienie takich spraw. No ale tak to jest własnie :/ mój mąż ze szkoły do domu miał 120 km także też masakra :/
Ty sobie najpierw odpocznij troche, pokój nie zając - nie ucieknie jeszcze zdążysz go posprzątać

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Dziewczyny a jak z tym konkursem??? widzę, że już głosowac nie można. Ciekawe kiedy nagrody dostaniecie
Ja dzisiaj jak weszłam na wizaż to wyskoczyło mi okienko z informacją o tym własnie konkursie. Czyli jeszcze raz ten konkurs będzie ? Bo tam zaczęcali aby wziąc udział, no ale przeciez on się dzisiaj skończył więc o co chodzi??????????????

eee SORY kliknęłam na baner Madzi i normalnie udało się zagłosowac jeszcze..... WTF?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-06-04 o 15:19
Stary 2012-06-04, 15:26   #4703
Eldo_rado
amor vincit omnia

ahhhhh, monika oni znowu coś pokopali z tym konkurse konkurs zakończony- jest nawet takie wyskakujace okienko. jak próbowalam rnao zaglosowac to się wyświetliło. a Ty mówisz że się udało- pewnie za przeproszeniem znów spiep.rzyli sprawę i częściowo poblokowali kolejny raz nie przypilnowlai wszystskiego, masakra. kurde, to już wstyd. taki popularny portal i znów wtopa konkursowa!

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-06-04 o 15:30
Stary 2012-06-04, 15:27   #4704
meeedzik
Zakorzenienie

Monia super, że zarejestrowałaś się do gina w końcu to wszystko się wyjaśni
Eee no dziwne, że jeszcze da się głosować

Cocktail poszperam jeszcze
Ale miałaś zwariowany dzień.
Stary 2012-06-04, 15:31   #4705
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
masakra. kolejny konkurs z rzedu i kolejna wtopa

zapytam na technicznym co jest grane, dam znać.
Stary 2012-06-04, 15:34   #4706
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

ooo jezu to miałas niezły zawrót głowy
się nalatałaś strasznie! najgorsze własnie że masz te 40 km do domu to bardzo utrudnia załatwienie takich spraw. No ale tak to jest własnie :/ mój mąż ze szkoły do domu miał 120 km także też masakra :/
Ty sobie najpierw odpocznij troche, pokój nie zając - nie ucieknie jeszcze zdążysz go posprzątać
No masakra aż mnie głowa boli z tej nerwówki A pokój juz sprzątam raz na jakiś czas robie generalny porządek ze wszystko wysprzatam i okna umyje. Ja mam ubrzydzenie do zwierzątek mieszkających w pokoju czyli pająków itd ;p nie ma prawa być zadnego i pajeczyn :P A że jakiś mi sie przybłąkał i narobił mi pajeczyn to musze to posprzatać łe ;p
Cytat:
Monia super, że zarejestrowałaś się do gina w końcu to wszystko się wyjaśni

Cocktail poszperam jeszcze
Ale miałaś zwariowany dzień.
Zwariowany strasznie ale juz na szczescie spokój ;p
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 15:35   #4707
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Eldo dobrze, że to napisałaś, bo jak czytam takie posty to się we mnie gotuje
Och...tak racja :/ ja nie rozumiem takich ludzi...

Stary 2012-06-04, 15:36   #4708
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo ja tak samo jak rano próbowałam zagłosować, to wyskoczyło mi okienko, że konkurs zakończony. To co mnie nie zablokowali? Dziwne to jest dla mnie.

Heroine chciałaś zobaczyć lakier, więc pokazuję odradzam go wszystkim, bo jest okropny, bardzo słabo kryje i długo schnie :/ jedynie kolor ładny.

Stary 2012-06-04, 15:38   #4709
zooska
Zakorzenienie

Cocktail Oj, masakryczny dzień miałaś Ja też wstałam tak strasznie wcześnie i padam

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Monia No w końcu do lekarza idziesz!!! Teraz wszystko już będzie dobrze z Twoim zdrowiem!
Rodziców masz kochanych, to trzeba przyznać

Stary 2012-06-04, 15:38   #4710
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldo ja tak samo jak rano próbowałam zagłosować, to wyskoczyło mi okienko, że konkurs zakończony. To co mnie nie zablokowali? Dziwne to jest dla mnie.
kliknęłam w baner przypadkowej osoby, całkiem przypadkowej. patrze- glos zostal doliczony... ja pier.niczę. ja np usunęłam baner bo wyślałam że jak koniec to koniec
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości