|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
ghana, i jaaak? udało się posprzątać w szafie? ja caaały dzień zmarnowałam
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Ja nadal u Tż Ale wieczorem już wracam, muszę przygotować rzeczy do pakowania![]() Mam nadzieję że jutro modem mi przyjdzie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dziewczyny
![]() reeety ja dopiero wstałam ale mnie rozleniwił ten weekend
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od 10 przy ksiazkach
niedawno zrobilam przerwe i sobie pohulałam na hh, etraz czekam na obiad, pozniej spamowanka i jeszcze troche nauki nim przyjdzie tż bede powtarzac to do bolu - ale niedziel nie cierpie ![]() ok idę sie wyspamowac i czeka mnie: po peelingu z synergen i masezki planet spa oczyszczajacej, krem z AA, zmycie maski bingo spa, depilacja, peeling ciała, balsamowanie, pedicure także zabieram się za to, musze sie troche powylegiwać w wannie
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-06-03 o 14:32 |
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy wiecie ale w Yves Rocher jest super promocja
Przy zakupie w sklepie internetowym od 100 zł placi się połowe ceny i wysyłka gratis plus gratisy
|
#3638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() w przyszla niedziele mam ostatnie kolo, bo z grupa przelozylismy z czego sie bardzo ciesze, bo juz mam luuuz ogolnie zrobilam ekstremalna mieszanke kolorow na moje wlosy, wlasnie siedze z farba i zastanawiam sie czy to byl naprawde dobry pomysl, bo chcialam dzis zrobic zdjecie do dowodu, ktory zgubilam Cytat:
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ale jestem dzisiaj zamulona, pol nocy przerzucałam sie z boku na bok, bo bylo mi za goraco powinnam się uczyć, bo dzisiaj został mi już ostatni dział słówek i gramatyki a od jutra lece z powtorkami, a tak mi się n ie chce znow zoladek mnie boli [odkryłam, że to po muller milku] i najchetniej poszłabym spac. ehhh.miłego dnia ![]() ++++ ja włosy będę farbować w środę [jesli impreza urodzinowa mojej kolezanki w czwartek wypali] a jak nie to zrobię to właśnie w czwartek już się nie moge doczekac, bo mega sprana jestem
|
|
|
|
#3641 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
w piątek idę na wesele więc na środę i czwartek zaplanowałam już sobie małe SPA w domu od 2 dni ćwiczę i czuję się o wiele lepiej, mam nadzieję, że zacznę też wyglądać lepiej :P
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
A ja nie farbuje włosów od 01. sierpnia ubiegłego roku. Choć co chwile mnie kusi.
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Ja dziś od rana na zakupach do Niemiec zaraz będę ubrania szykować kompletnie nie wiem co wziąć Kupiłam sobie bronzer Essence z nowej limitowanki i kilka rzeczy w sh a o kilku zapomniałam i muszę jutro jechac jeszcze
|
|
|
|
#3644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak się sprawuje?
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie używałam
może jutro to dam znać jak sięspisuje
|
|
|
|
#3646 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Znacie jakieś dobre sposoby/leki na zapalenie pęcherza? Wczoraj mnie wzięło ![]() Odkryłam ostatnio super trwały i malujący po 1 warstwie lakier https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html I jestem z siebie dziś dumna, bo widziałam w promocji za 4,40 zł ten peeling https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ic.html&next=1 i na szczęście go nie wzięłam ![]() Party, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Opowiadaj jak było i czekamy na zdjęcia ![]() Miłego popołudnia
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-06-04 o 17:10 |
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie takimi lekami dosteonymi bez recepty malo co sie da zrobic, teraz jest cos z furaginum o nazwie urofuragin czy jakos tak, ale nie probowałam. Jesli chodzi o apteczne spoko jest tez Rowatinex Ale idz najlepiej wlasnie do urologa czy tez nefrologa. Bo moze da Ci jakies skierowanie na badania czy cos, bo czasem nie wiemy ze mamy w organizmie bakyterie, ktora wlasnie odpowiada miedzy innymi za zapalenie. Poza tym unikaj teraz słodyczy, bo ona wlasnie jeszcze bardziej zaogniaja stan zapalny, a jesli cos zjesz to 2 litry wody na przepłukanie Poza tym duzo herbatki zurawinowej, staraj sie tez jesc zurawinowe przetwory Może akurat bedziesz miec szczescie ja jestem niestety przykladem jego braku ![]() a no i musisz byc ubrana cieplutko
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam potrzebne rzeczy, polepszył mi się humor Oto moje zakupy, zdjęcia zapożyczone z neta ![]() Maseczki po 3 sztuki, do tego jeszcze szampon pokrzywowy Malwy i maszynki do golenia Bic. Olej z ryżu ma 700 ml, bardzo jestem ciekawa jego działania
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-06-04 o 18:31 |
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Poprawił mi się też humor bo dostałam kosmetyki Dove: odżywkę i maseczkę ekspresową z olejkami, szampon dałam mamie bo do moich włosów raczej się nie nada
|
#3650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam dopiero drugi raz w życiu, jak jutro dalej będzie to samo, to rzeczywiście pomyślę o lekarzu
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dla wlasnej swiadomosci moze wybierz sie na posiew
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-06-04 o 19:42 |
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cały weekend spędziłam dosyć imprezowo ze znajomymi i TŻ, więc nawet nie miałam czasu się odezwać. Dziś byłam na małych zakupach i z kosmetyków kupiłam 2 lakiery do paznokci i szamponetki Marion ![]() marta 85 życzę szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
|
|
#3653 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ale mnie ta pogoda dobija, nic mi się nie chce... Ja chcę ciepła i słońca ![]() Mi w sierpniu 2 lata miną odkąd nie farbowałam włosów. We wrześniu minie rok odkąd mam całe swoje naturalne włosy i uważam to za najlepsze decyzje mojego życia, więc trzymaj się i nie farbuj. Jeszcze się w życiu nafarbujesz włosów, że będziesz miała dość, a puki możesz korzystaj z tego, że nie musisz |
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
|
|
|
#3655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Mi latem też włosy jaśnieją, ale ja to bardzo lubię, ale na zimę mi ciemnieją nawet te co przez słońce zjaśniały |
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Marta szybkiego powrotu do zdrowia
![]() Cytat:
![]() u mnie zdecydowanie za ciemno wyszly, farbowalam o poziom jasniejszym odcieniem niz ostatnio a mam prawie czarne mam nadzieje, ze szybko sie zmyje bo to na wodzie 3%. na pocieszenie kupilam tusz do rzes loreal million lashes, krem-zel pod oczy z uriage i krem kojacy do skory wrazliwej tolederm riche, w sp -35% na cala serie uraige i juz wiem, ze kupie na zapas nowy filtr bo jest genialny i krem regenerujacy no ale chwile pozniej moj telefon zrobil salto na chodniku i cala radosc prysla
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-06-05 o 11:26 |
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poobijal sie, srebrna ramka troche sie uszkodzila, a niestety na samym poczatku uzytkowania go spadl mi juz, a wczoraj oberwal dokladnie w to samo miejsce, wiec czarny ubytek, na bialym telefonie jest dosc widoczny. chyba machne to srebrnym lakierem, bo draaazni mnie to strasznie ![]() u mnie deszcz wlasnie lunal z nieba...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-06-05 o 11:42 |
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
całą noc miałam mieszankę odżywkową na włosach, zmyłam i są mega miękkie Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Spodziewałam się i większej ilości stron do nadrabiania Ja od poniedziałku mam wolne, i pomału powtarzam wszystko do egzaminów. Nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszyć ale po egzaminach wyjeżdżam do Anglii do pracy, także nie będzie mnie tu pewnie aż do września... asiulka123 świetne zakupy ![]() Marzeniatko u kogoś ten przedziałek podoba mi si ę bardzo ale u siebie tak jakoś dziwnie caate no to prawie jak powrót do czerni
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

wystarczy Marzena 

a planowałam nawet zdjecie wsytzskich gratów wyrzuconych na srodek pokoju, żeby był dowód , że się jednak nie obijałam
Ale wieczorem już wracam, muszę przygotować rzeczy do pakowania