|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Sama ten temat wymyśliłaś?
|
|
#1322 |
|
Copyraptor
|
Ja badam ogólnie techniki wpływu, jedną z nich jest właśnie wywoływanie schematu dziecięcości, ale zazwyczaj badania opierały się na pokazywaniu obrazków przechodniom i proszeniu ich o różne rzeczy. Ja, jako pierwsza, wymyśliłam sobie badanie tego w Internecie, i w praktycznym zastosowaniu w mailingach, a nie w prośbach oderwanych od rzeczywistości trochę. Więc sam schemat dziecięcości niczym nowym nie jest, ja wymyśliłam jakby praktyczną adaptację
|
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1324 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle czy tylko mnie nie ruszają te całe mistrzostwa ? mecze pewnie będe oglądać, jak będe w pracy, ale to raczej z przymusu niż z przyjemności Cytat:
![]() Zamówiłam pół litra szamponu u GG, 3 szampony z YR, w domu mam jeszcze 3 - czyli zapas na dobre kilka miesięcy ![]() W ogóle mam kosmetyczny zapas kosmetyków, także koniec zakupów Chociaż zamówiłabym jeszcze blachę do muffinków... bo robię teraz truskawkowe Cholerki i muszę na dwa razy
|
|
#1325 |
|
Copyraptor
|
a ja właśnie wsuwam owsiankę z truskawkami.
|
|
|
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
Dieta męża wciąż trwa w ciągu ostatnich dwóch tygodni tylko raz upiekłam ciastka. Dietetyczne ciastka bez czekolady |
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jedno wyjście do pubu, podczas którego leciał mecz siatkówki i granatowa (jak to granatowa ) kibicowała zawzięcie. Większość z nas dała się wtedy ponieść emocjom i śledziła rozgrywkę
|
|
|
#1328 | |
|
Rozeznanie
|
cholerko muffiny wyszły super! co prawda nie są jakieś piękne, bo się trochę porozwalały, ale są pyszne
do jednej cześci dodałam kakao i wyszły czekoladowe ![]() Cytat:
|
|
#1329 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34498031] Na przyszły weekend rozumiem, że skoro Blair ma tyle to nie chcesz już ode mnie? Cytat:
Cytat:
![]() no nie będzie mnie. każdy Polaków i tak zamierzam oglądać w strefie kibica a nie w domu, tylko pozostałe w domu. niestety TV nie jest ze mną kompatybilny i nie bardzo wiem jak mam wyszukać i ustawić programy. i w ogóle d.upek mi śnieży nie wiem co z tego będzie a już milion osób pytałam o antenę i nikt nie maa może Sz. by wpadł i spróbował to cholerstwo ustawić? ta maska jest super trudno się w nich nie zaczytać, dziewczyny na prawdę świetnie piszą Cytat:
Cytat:
![]() 2. załatwiłaś go wręcz bajecznie ![]() Cytat:
Cytat:
a Anglicy tak, trenują na Hutniku Lenka- a co Ty w ogóle masz tyle czasu na wizaż? jak na konferencji? spodnie gwiazdorzą?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mogłam sobie odmówić ;p2. ![]() 3. A bo internet super hula ![]() Spodni nie wzięłam, stchórzyłam Zresztą..... bałam się, że zaleję jakimś sosem
|
|
|
#1331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
namawiam wszem i wobec żeby wspólnie wybrać się na mecze i kibicować to Ty takie pierdoły opowiadasz gwarantuje Ci że w strefie kibica poczujesz klimat jeszcze lepszy niż w pubieCytat:
nieeeee nie kusiło, może gdyby to było inne męskie i przy okazji silne ramię2. chodzisz bez?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1332 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34482105]Bardzo się cieszę
Makijaż się trzymał? Jak się bawiłaś?[/QUOTE] Było doskonale ![]() Makijaż się trzymał perfekcyjnie, tylko po jedzeniu musiałam usta poprawiać, ale pędzelek dawał radę Teraz mi powiedz jaki korektor i rozświetlacz mam sobie kupić (te co miałam na sobie ) ? Jeszcze raz baaaardzo dziękuję ![]() I pamiętaj o mnie jak będziecie zamawiać charmsy Cytat:
![]() Cytat:
A te Twoje granatowo-żółte pazury Cytat:
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-06-04 o 16:33 |
|||
|
|
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34497286]
Dziewczyny, będę kupować te kulki - http://www.equimed.pl/advanced_searc...zklane&x=8&y=8. Już dzwoniłam do nich i sie umówiłam na odbiór osobisty. Czy któraś chce?[/QUOTE] do czego one służą poza laboratorium?? ![]() Wybierałam się na strefę kibica na mecz otwarcia, ale niestety wszystkie moje współtowarzyszki idą wtedy do pracy, więc oglądam mecz w domu ![]() Jakąś fanką piłki nożnej nie jestem, ale jak są takie okazje jak Euro czy Mundial to oglądam zawzięcie ![]() Zmykam na francuski odebrać wynik końcowego egzaminu, mam nadzieję że jest pozytywny
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem. — Arthur Schopenhauer Edytowane przez mimi_91 Czas edycji: 2012-06-04 o 16:35 |
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34500964]to coś się znajdzie napewno
![]() [/QUOTE]To sie zgadamy kiedy i gdzie wymiana ![]() Baby - widziałyście? http://technologie.gazeta.pl/interne...e_juz_sa_.html Normalnie w szoku jestem... To takie no... jak z przyszłości
|
#1335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zostaję przy zwykłych okularach
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Koktaj truskawkowy z jogurtu greckiego
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1337 |
|
Copyraptor
|
http://rynn.pl/stuff/AnkietaPsy.doc o, a tu lepszy link do ankiety. Szczeniaczki, szczeniaczki~
|
|
|
|
#1338 |
|
Nie depcze krokusów
|
To zielono-żółte
![]() A jak się spisał Ł.?
|
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34498031]Dzieki kochana
Mnie ten avek też się bardzo podoba ![]() [/QUOTE] Dzieki sa na nim i szpilaski i kiecka i kot to jaki inny moglby byc jak nie fajny .Podpis masz Blair ja tez chce liliowe dzinsy
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-06-04 o 17:19 |
|
|
|
#1340 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Pisałyście o burzy - nie była jakaś fenomenalna, ale miałam otwarte okno i panikujące kota, więc się obudziłam
![]() Panikujące kota.. koty
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-06-04 o 17:39 |
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Był grze*ny
nicRu bo ja nie w temacie, czy blog z Twojego podpisu jest Twojego autorstwa ? Bo jeśli tak, to masz niesamowicie bujną wyobraźnię
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-06-04 o 18:03 |
|
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja pierwsza myśl: "naprawdę? nic nie słyszałam". Chwila zastanowienia: "przecież nie było mnie w Krakowie..." ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- O, właśnie, lalaith, dowiedziałam się ostatnio, że mieszkamy 2 bloki od siebie
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jesteś stąd czy wynajmujesz ?
|
|
#1344 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Lalaith - "niemodne" nie są moje. Ale uważam, że dziewczyny - bo jest ich kilka - mogą się wyrobić i zrobić coś fajnego
Ok, obiad zjedzony, prasówka odbyta, czas na jakiś kreatywny relaks, kąpiel i naukę
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Co za shit, jestem inwigilowana i nawet nie wiem przez kogo
![]() No to musimy się koniecznie poznać, skoro jeszcze nie miałyśmy okazji! Tylko aktualnie choruję, więc jak wrócę do siebie
|
#1347 |
|
Rozeznanie
|
chciałam sobie zrobić mgiełkę do włosów... kupiłam w tym celu hydrolat lawendowy, keratyne, glicerynę i mleczko pszczele... tylko teraz nie wiem jakie proporcje... szukam na necie jakich przepisów, ale nie wiem, czy mogę zrobić to na oko? Biochemiczne ekspertki, liczę na radę
![]() i jeszcze używam do twarzy żelu hiauloronowego + olejku. wcześniej mieszałam sobie na ręce na bieżąco, ostatnio zrobiłam sobie "zapas" w buteleczce... i pytanie czy może tak stać wymieszane już? nic mu nie będzie?>
|
#1348 | |||
|
Konto usunięte
|
Skoro blair nie używa to wezmę od niej.
Ale dzięki śliczne Cytat:
![]() CO do szminki - no nie ma się co dziwić, że musiałaś poprawiać tak to zazwyczaj jest z szminkami jak się człowiek za całowanie zabiera... Nawet nie wiesz ile się nagłowiłam, żeby sobie przypomnieć co tej ja Ci nałożyłam Korektor miałaś ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...r-all-mix.html (najjaśniejsze kółko), natomiast rozświetlacz ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...u-manizer.html (będzie dostępny w sklepie i-beauty, w który składam zamówienie). Wypełniasz np. wazon i wkładasz do tego pędzelki (tak jak w Sephorze mają) i wygląda to przepięknie Cytat:
Cytat:
Ukruszyłam sobie zęba na kolczyku Zdjęłam właśnie rzęsy i czuję się łysa Przekłułam właśnie ucho i boli Widziałam dzisiaj przepiękną torebkę Fossil i to jeszcze przecenioną w kosmos, a nie mam pieniędzy Będę mieć @ |
|||
|
|
|
#1349 |
|
Copyraptor
|
Jak sobie ukruszyłaś zęba, niezdaro?!
|
|
|
|
#1350 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

mecze pewnie będe oglądać, jak będe w pracy, ale to raczej z przymusu niż z przyjemności 

w ciągu ostatnich dwóch tygodni tylko raz upiekłam ciastka. 

nie wiem co z tego będzie a już milion osób pytałam o antenę i nikt nie ma
Miałam zaparkować samochód i egzaminator powiedział "lewo", a ja skręciłam w "prawo". I wredniak chciał mnie oblać za to. Wydarł się, że źle skręciłam i miejsce, które sobie upatrzył, ktoś właśnie zajął. No to mu wskazuję po prawej stronie wolne miejsce. Chyba mnie nie docenił, że się zmieszczę samochodem w to miejsce, bo ryknął "jak Pani tam wjedzie to Pani zdała"!!!!
Ale gdybym się nie zmieściła, to pewnie ciulik by mnie oblał mimo, że zdałam plac i miasto.

namawiam wszem i wobec żeby wspólnie wybrać się na mecze i kibicować to Ty takie pierdoły opowiadasz

? Jeszcze raz baaaardzo dziękuję 

) umyłam 2x włosy ruskim szamponem jajecznym, nałożyłam odżywkę do spłukiwania, potem odżywkę bez spłukiwania, wtarłam jantara i serum na końcówki. aaa i wcześniej posiedziałam z olejem. i co? i miałam pięęęękne lśniące i lejące się włosy