Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź 2011! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł
Tuptać zaczynamy i siniaczki nabijamy-mamunty wrzesniowo=pazdziernikowe 2011 2 7,14%
Maluchy pierwsze roczki świętują i coraz więcej łobuzują 1 3,57%
Jescze tylko jeden kroczek i za chwile bedzie roczek 14 50,00%
Świeczki na torty kupujemy, bo za chwilę roczki świętujemy 2 7,14%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek 4 14,29%
Mamy wrześniowo październikowe 2011 5 17,86%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 19:02   #151
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź

Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
Dobry dzień!dziecie stoi koło mnie i ćwiczy namiętnie baabbebebebububblelblebke itpo teraz sie wzięła za demolowanie pokoju hihi. Dzień minął szybko, rano zajęcia w przedszkolu, potem spacerek, obiad, i wizyta w moim nowym potencjalnym miejscu pracy i wreszcie w domu na spokojnie...no powiedzmy na spokojnie jak mi tu takie małe coś co jakis czas próbuje sie dostać do komputera i myszkiwrrr znowu mi pozjadało część cytatów.i tak wogle to wstałysmy o 8.30...byłabym zaspała na zajęcia gdyby nie moje dzieciątko hihi
Agnysko nie miałysmy jeszcze okazji - ja i Miśka - sie poznać dla Zuzi i Agatki sto latek, i

oj współczucia....

Misia też jak wstanie później niż zawsze, to się jej wszystko przesuwa i wogóle skrócila siobie drzemki z trzech do dwóch a i tak zasypianie ostatnio to totalny hardcore hihi

hej

aha..z H&M..były jeszcze wczortaj hjak tam bylam, i takie fajne jasne w kropki były...a ten komplecik to pewnie kupie znając siebie hihi

normalne.dzieci nie potrafią tak szybko trawić..

ja mam żel Calgel i tam na nim pisze, że w cięższych sytuacjach mozna co 20 min smarować

moja Misia pije Nutramigen i ja robię kaszki na nim, także z glutenem, i w sumie od początku tak robilam, bo jakos łatwiej mi było wsypać do mleka niz do obiadku kaszkę manną osobno gotować

oj strasznie...jak zęby szły to masakrycznie, teraz mniej, ale jak "pierdzi buzią" to leci, jak dyskutuje to też....

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Morelka dziecięciu posmakowała mimo,że trochę kwaskowata była

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

co sie dzieje?
sajgon
Stary 2012-06-04, 19:14   #152
Sharifa
Rozeznanie

Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
To chyba nie tak, po prostu mleko matki jest łatwiej i szybciej trawione, stąd częstsze karmienia niż na mm Bo chyba Stasiek wielkim chłopakiem jest, to jak się nie najadał
Wierzę, że Ci smutno

Sharifa, fajne masz owce na podwórku Mój mąż na pewno by pozazdrościł, bo sam chciałby mieć
Owiec ostatnio brak, moze wyzarly cala trawe, bo niewiele jej tam bylo

A co do warzyw i owocow - ja daje w sumie duzo roznych, ale tylko owoce ciesza sie uznaniem, warzywa ostatnio zadne

Warzywa - ziemniak, marchew, dynia, cukinia/kabaczek, kalafior, brokuly, fasolka szparagowa, groszek zielony, burak, sporadycznie brukselka/por/pomidor.

Owoce - arbuz - nasz numer 1 gruszka, jablko, nektarynki, brzoskwinie, morele, melon, czasem kiwi, banany - wszystkie surowe lekko zblenderowane albo w kawalkach do raczki jak sie da.

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
zwariuje
A moze cos zimnego z lodowki do smyrania po dziaselkach? Troche zlagodzi i znieczuli. U nas sie sprawdzaja zimne owoce.

Cytat:
Misia też jak wstanie później niż zawsze, to się jej wszystko przesuwa i wogóle skrócila siobie drzemki z trzech do dwóch a i tak zasypianie ostatnio to totalny hardcore hihi
No wlasnie nam tez wypadla na stale jedna drzemka i teraz spi kolo 11 i kolo 14 wiec przesypia pore obiadu albo je marudna co jest katorga dla mnie i dla niej. Mysle, zeby moze obiad przesunac na 12, a jak bedzie chciala isc spac to dam jej mleka.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Zo spożywa właśnie gluten w postaci jednej rurki makaronu penne

Smakuje.
Tak do raczki?
Stary 2012-06-04, 19:22   #153
mama zosi
Zakorzenienie

Tak do rączki. To nasz hit dnia, dostaje makaron i od razu cisza w domu nastaje
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 19:26   #154
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
a zjada czy tylko sie bawi? tak wypytuje, bo moze tez bym dala, ale sie balam, ze nie da sobie z tym rady.
Stary 2012-06-04, 19:30   #155
mama zosi
Zakorzenienie

zjada
Stary 2012-06-04, 19:58   #156
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

hej Kochane

przepraszam, zalatana jestem bo od dziś mam rehabilitację. więc do 16ej czas maksymalnie Agatce poświęcony

ale poczytałam i
BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA DLA MOJEJ 9MIESIECZNEJ PANNY

a dla forumowej bliźniaczki Zuzi szczególne całuski

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 20:33   #157
kaileight
Zadomowienie

ah. Ale gapa ze mnie

sto lat dla Zuzi i Agatki
Stary 2012-06-04, 20:45   #158
mama zosi
Zakorzenienie

Zośka zaskoczyła matkę i na kolację wypiła 170 ml mleka

i śpi już pięknie od kwadransa.
Stary 2012-06-04, 20:57   #159
agus1978
Wtajemniczenie

Misiek padł po mleczku i juz sobie słodki śpi a tu jakiś inteligentny inaczej mi wierci nad głową..jak mi ją obudzi to dostanę wścieklizny
Cytat:
sajgon
aaa...bądź dzielna..ząbki wyjdą i będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość

No wlasnie nam tez wypadla na stale jedna drzemka i teraz spi kolo 11 i kolo 14 wiec przesypia pore obiadu albo je marudna co jest katorga dla mnie i dla niej. Mysle, zeby moze obiad przesunac na 12, a jak bedzie chciala isc spac to dam jej mleka.
ja teraz, jak tak później wstaje, to daję mleko z kaszką rano, potem owocki i tak koło 13-14 obiad, potem mleko z kleikiem i po kapieli mleko z kaszką, a jak se młoda nie pośpi dobrze w ciagu dnia to jest marudek straszny (tak jak dziś np..drzemka popołudniowa była minimalna i jakby umiała to by mi na głowę weszła i zakrzyczała wszystkich na amen)
Cytat:
Cytat:
Zośka zaskoczyła matkę i na kolację wypiła 170 ml mleka
i śpi już pięknie od kwadransa.
dla Zośki
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 21:24   #160
aa2
Zakorzenienie

heja
sem i ja

Cytat:
Hej!
Się znowu przywitam Troszkę Was ostatnio podczytywałam i jakoś mi się tęskno zrobiło...
Jakaś mnie dziś bezsenność dopadła (TŻ w pracy), Benuś leży obok i smacznie śpi. Może choć nowy wątek ogarnę.

Widzę, że Wasze dzieci bardzo bogate posiłki już jedzą, ja mam opory przed wprowadzaniem nowych rzeczy, Ben ma ciągle jakieś wysypki, suchych plam nie liczę (ba, on ma całe łydki suche i łuszczące się ).

A tak z nowinek:
- waga ok. 9 kg
- ciuszki nosi jeszcze spokojnie na 68, a nawet wciska się w 62/68 (chyba, że mu ubiorę pieluchę wielorazówkę to nie, bo ona większa od pampersa)
- zęby: 6 (i ma na razie piękną szparę między górnymi jedynkami )
Jeszcze nie wróciłam do pracy, dopiero od września, nie wiem jak to będzie, bo Beniem ma się wtedy zajmować mąż na zmianę z moim tatą Przewiduję mały armagedon.
no heja
gdzie Ty sie podziewałaś zreszta ni ewazne , wazne ze jesteś
duże buziale dla Benia

Cytat:
caly czas placz, nie wiem juz co robic
bidulka i biedny Mikus

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
si si całkiem nową
ooo super gratulacje a nic si enei chwaliłaś no! pisz co i jak
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 22:03   #161
agus1978
Wtajemniczenie

Ja już powoli mykam do łóżeczka..słodkich i kolorowych maminki
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 22:05   #162
lullaby_ml
Zakorzenienie

Mikulek sie zwinął w kuleczke i spiuchna sobie slodko a ja ogladam sex w wielkim miescie, łaaaa
Stary 2012-06-04, 22:07   #163
mama zosi
Zakorzenienie

a ja bym już poszła spać, ale pierze się leżaczek i trzeba czekać

Lulla serial czy film?
Stary 2012-06-04, 22:10   #164
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bym już poszła spać, ale pierze się leżaczek i trzeba czekać

Lulla serial czy film?

Serial. A filmy mam na dysku
Stary 2012-06-04, 22:12   #165
mama zosi
Zakorzenienie

film pierwszy mam na dvd, drugiej części się nie dało oglądać moim zdaniem,

a wszystkie sezony mam na dysku, dobry lek na chandrę!
Stary 2012-06-04, 22:13   #166
lullaby_ml
Zakorzenienie

A mi sie druga czesc podobala, malo tego-wyciagnelam tżcika na to do kina fakt, jeden z najlepszych seriali
Stary 2012-06-04, 22:15   #167
mama zosi
Zakorzenienie

z tej drugiej części to mi sie podobały ich letnie długie suknie, piękne
a fabuła mocno naciągana, do serialu jednak się nie umywa! na ostatnich dwóch odcinkach, kiedy Carrie jest w Paryżu to ryczałam
Stary 2012-06-04, 22:23   #168
lullaby_ml
Zakorzenienie

ja tez ryczalam w tym momencie a w drugiej czesci filmu Samantha wymiata
Stary 2012-06-04, 22:36   #169
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez ryczalam w tym momencie a w drugiej czesci filmu Samantha wymiata
Samantha wymiata i w filmie i w serialu. To chyba najlepsza postać tej serii.
Stary 2012-06-04, 22:39   #170
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hejka melduję się i ja w nowym wątku dotarłam w końcu

Niestety nie dam rady nadrobić, tyle naprodukowałyście
Cierpię na nieustanny brak czasu ostatnio, w pracy ciągle coś do zrobienia, nie ma czasu na wizaż, w domu też czas ucieka jak przez palce, nagle wieczór i do spania. A w weekendy jeszcze szybciej. W sobotę byliśmy u znajomych na grillu a w niedzielę na komunii.

ściskam Was mocno i postaram się poprawić może w czwartek jak będzie wolne, to coś poczytam bo fajnie jest wiedzieć co u Was

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:34   #171
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Wuwka ale z ta pielucha to dobry pomysl. Sprobuje. Wlasnie zasnął biedaczek, ma tak spuchniete ślpeka od placzu ze plakac mi sie tez chce normalnie
biduletka

natalcia jak płacze i zasnie potem to jeszcze tak chlipie przez sen, to take słodkie ale tez mi jej tak szkoda wtedy.
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
aż mi sie smutno zrobiło że odstawiłam
Też już w nocy od dwóch dni młody dostaje mm, śpi dłużej i lepiej
wiec się nie najadał poprostu i był głodny
Ja odstawiłam bo też trochę już chciałam ale i praca wymusiała we mnie to. Chciałam się być w miarę wypoczęta
ja chyba robie ten błąd że chce na raz odstawić i zrezygnować z karmienia nocnego, bo dawałam wode albo herbatke, chyba najpierw spóbuje z małymi porcjami mleka, a jak już całkiem podziękujemy cyśkowi to spróbujemy z wodą
Cytat:
Dzień dobry w nowym tygodniu
Lulla, Acelinka, właśnie mam taki zamiar, żeby bywać częściej

A to się jeszcze pochwalę, że Beny ładnie raczkuje (wcześniej miał etap czołgania się, tak że ciągnął nogi po podłodze), a od kilku dni sam wstaje w łóżeczku i przy kanapie Siedzenie go nudzi, bo jak tak ciągle w tym samym miejscu, ale też to umie, tylko rzadko praktykuje. I dużo mówi: "mamama", "tatata", "nanana", lubi sobie też pokrzyczeć i popiszczeć, no i śmieje się dużo na głos. Wydaje też dźwięki jakby płukał gardło Wielkoludem nie jest (to od urodzenia), ale ładnie się rozwija

A powiedzcie mi, bo nie wiem, które mamy już wróciły do pracy? Widziałam, że Danika, ale na pewno ktoś jeszcze.
dla Benia za raczkowanie

no ja mysle że będziesz częściej

do pracy hmm... ja ale tylko troszke, natka, Martusia, Stokrtoka, niedługo Małgosia zaczyna i Asia - więcej nie pamiętam

Cytat:
Napisane przez Wuwka Pokaż wiadomość
Praca od 8-15, godziny dobre, wstaję o 6, Lena z babcią zostaje bo mieszkamy w jednym domu - my u góry a dziadkowie na dole Mała jeszcze przeważnie spi jak wychodzimy do pracy. Ciężko było ale się udało jakoś zgrać mam komfort psychiczny, że dziecko szczęśliwe z babcią!
no tak, babcia to babcia
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
Acelinka ja też miala odstawic mała najpierw do wakacji teraz już po wakacjach wiec nie wiem jako to będzie jak ja ją bede usypiać ja teraz robimy to glównie przy cycku
heheh

Cytat:
Ty poczekaj na plamy od truskawek, porzeczek, malinek i wisienek
nooo :d to trzeba od razu wrzątkiem przelać i ładnie schodzi tylko ma czas od razu dziecko rozbierac
Cytat:
A napiszcie jakie warzywa i owoce dajecie już dzieciom. Bo ja chyba mam mały repertuar, ale widzę po słoiczkach, że tam też nie ma wielu składników. I nie wiem czemu boję się surowych rzeczy. Na razie tylko próbowałam jabłko (po pierwszym razie była wysypka, potem przerwa 2 miesiące i za drugim podejściem ok) i dziś te czereśnie.
hmm jabłka, banany, brzoskwinie, arbuz, truskawki, gruszki, winogrona, i nie wiem co jeszcze co się nawinie zdarzyło się i kiwi i pomarńcza do ssania
Cytat:

aha..z H&M..były jeszcze wczortaj hjak tam bylam, i takie fajne jasne w kropki były...a ten komplecik to pewnie kupie znając siebie hihi
ja też mam chętke na ten komplecik

z sukienką jak zdąrze to kupie a jak nie to pewnie będa inne śliczne
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Hejka melduję się i ja w nowym wątku dotarłam w końcu

Niestety nie dam rady nadrobić, tyle naprodukowałyście
Cierpię na nieustanny brak czasu ostatnio, w pracy ciągle coś do zrobienia, nie ma czasu na wizaż, w domu też czas ucieka jak przez palce, nagle wieczór i do spania. A w weekendy jeszcze szybciej. W sobotę byliśmy u znajomych na grillu a w niedzielę na komunii.

ściskam Was mocno i postaram się poprawić może w czwartek jak będzie wolne, to coś poczytam bo fajnie jest wiedzieć co u Was
heeeeej
wpadaj kiedy tylko możesz i pisz co u Was
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:52   #172
anciaahk
kosmitka

nie wiem, kiedy Was nadrobię

Małgosia ile mm wypija Staś w nocy? Planujesz go jakoś oduczać karmienia nocnego?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:52   #173
madzialena-lublin
Rozeznanie

Kamilka ucina sobie drzemkę, ja juz po śniadanku popijam kawkę i mogę poczytać co tam u Was.

Dzień dobry w ogóle
Stary 2012-06-05, 09:01   #174
anciaahk
kosmitka

Agnyska witaj!!! Gdzie byłaś, jak Cię nie było?

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
Kamilka ucina sobie drzemkę, ja juz po śniadanku popijam kawkę i mogę poczytać co tam u Was.

Dzień dobry w ogóle
Madzialenka piję razem z Tobą

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:05   #175
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Małgosia ile mm wypija Staś w nocy? Planujesz go jakoś oduczać karmienia nocnego?
oj tam nie nadrabiaj tylko pisz na bieżąco
Cytat:

Dzień dobry w ogóle
u mnie podobnie tyle ze opiero jem śniadanko i do śnidanka popijam kawule

dobry
Cytat:

to pijemy w trzy!

Widzicie miałam Wam napisać - oglądałam wczoraj gazetke z Rossmana i maja fajne jednodniowe promocje, z dzieciowych to:

16.06 słoczki Gerbera z budyńkami za 1,49
22.06. mleko Hipp 800 g za 24,59
Stary 2012-06-05, 09:14   #176
madzialena-lublin
Rozeznanie

Cytat:
Hej!
Się znowu przywitam Troszkę Was ostatnio podczytywałam i jakoś mi się tęskno zrobiło...
Jakaś mnie dziś bezsenność dopadła (TŻ w pracy), Benuś leży obok i smacznie śpi. Może choć nowy wątek ogarnę.

Widzę, że Wasze dzieci bardzo bogate posiłki już jedzą, ja mam opory przed wprowadzaniem nowych rzeczy, Ben ma ciągle jakieś wysypki, suchych plam nie liczę (ba, on ma całe łydki suche i łuszczące się ).

A tak z nowinek:
- waga ok. 9 kg
- ciuszki nosi jeszcze spokojnie na 68, a nawet wciska się w 62/68 (chyba, że mu ubiorę pieluchę wielorazówkę to nie, bo ona większa od pampersa)
- zęby: 6 (i ma na razie piękną szparę między górnymi jedynkami )
Jeszcze nie wróciłam do pracy, dopiero od września, nie wiem jak to będzie, bo Beniem ma się wtedy zajmować mąż na zmianę z moim tatą Przewiduję mały armagedon.
Witaj Matko Założycielko
A widzisz, myślałaś ze da sie bez nas żyć, ale tak sie nie da
Brawa dla Benka za umiejętności, ucałuj go od ciotki.

Cytat:

Sto lat dla Zuzi i Agatki
Nie było mnie wczoraj więc dzisiaj mooooooooocno całuję dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Wuwka Pokaż wiadomość
To i ja spróbuję się "wkręcić" do rozmowy - tyle razy próbowałam i zawsze kończyło się to niepowodzeniem
Przyjmiecie mnie do siebie tym razem?
Witam wszystkie Mamusie i Dzieciaczki.

Wszystkiego Najlepszego dla Zuzi i Agatki !

Co do jogurtów - moja Lena dostaje albo naturalny albo danonka ale te drugie chyba jej nie pasują bo jej się odbijają nie wiem w sumie czy to od tego, bo ostatnio to dość częsty problem z odbijaniem i ulewaniem postanowiłam ograniczyć nowości i owoce na parę dni - może się poprawi.
Widzę na tapecie kupki - u nas to samo - bobki i parę razy dziennie po trochę. Nie wiem od czego, bo pije dużo wody, soczkiem też nie gardzi. Co do mm - pije bardzo mało, bo tylko w nocy i wieczorem.
Aha - Lena kończy jutro 9 m-cy. Jest małym leniuszkiem (to chyba przez to imię :P) ma 4 ząbki i ogólnie jest pogodna
No hej

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Kurcze to może ja coś pomieszałam .... nie mogę sprawdzić co na opakowaniu pisało bo mam w bagażniku, a jestem w pracy, ale wydawało mi się że pisało że dosypuje się kilka gram do obiadku (mam tą: http://www.bobovita.pl/nasze_produkt...zki/KASZKA/442 ) .... popraw mnie proszę jeśli się mylę żeby mi dziecko skrętu jelit nie dostało
Ja daję kaszkę mannę do owocków Kupiłam błyskawiczną i w małej miseczce na chwilę zalewam wrzątkiem, a potem myk do miski z owocami.

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Luleczko jednoczymy sie z Wami w bólu ząbkowania...ryki dzis w nocy były straszne, 3 razy jej ząbki smarowałam - tam pisze zeby 2-3 razy na dobe niby, ale chyba jej nie zaszkodzi. Teraz padła mi na tarasie spłakana okropnie, nie moge patrzec na te jej łezki bidula moja
Biedactwo, ucałuj Gunię
Kurcze, nic dziwnego że człowiek nie ma żadnych wspomnień z tego okresu... Jakby miał tę traumę z wyrzynania zębów pamiętać do końca życia do by sie przekręcił chyba...

Lulka, a jak dzisiaj u Was? Lepiej?

Cytat:
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
u mnie podobnie tyle ze opiero jem śniadanko i do śnidanka popijam kawule
dobry

to pijemy w trzy!
Stary 2012-06-05, 09:22   #177
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

nie, nie, nie, nie to! Zaraz mama mi Natalcie zabiera i musze pisać, muszę być trzeźwa
Stary 2012-06-05, 09:23   #178
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:

haha o to jest pytanie.

Dziś już trochę płakał w nocy. Obudził się o 1 zjadł 170 mleka , i zaczał się miedzy nami bawić nie spałam do 2-30 , mąż poszedł do salonu...
ehh ale spał potem do 7.

No niby je kaszę, potem je o 1 i potem dopiero koło 6 je. To i tak jako tako. Myśle że z czasem sam bedzie wiecej przesypiał i nie będzie chciał , chyba ..

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:36   #179
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dzoen dobry mamiszcza
Stary 2012-06-05, 09:37   #180
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzoen dobry mamiszcza
doooooooooooooobry

Laski upraszam Was o kciuki! Na najbliższy tydzień

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2012-06-05 o 09:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości