![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie, co to jest życie prywatne? No, tak! Przecież jesteśmy starymi babsztylami bez życia prywatnego (kiedyś ktoś o nas tak napisał chyba).
Szczerze, rozśmieszyło mnie to, ale może klasówki, prace domowe, wyjścia na plac zabaw, rysowanie, bawienie sięz koleżankami też są życiem prywatnym? A przynajmniej mam taką nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My się wstrętnie śmiejemy... a może ona po prostu została zasypana toną zajęć pozalekcyjnych typu: 50 języków obcych, szachy, rytmika, pianino, skrzypce etc. i nie ma życia prywatnego? Ja bym ją wysłała na jakiś sport, żeby jej organizm zdrowo się rozwijał. Cytat:
![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-06-04 o 14:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() doklejone: Z zajęciami dodatkowymi powiem tak - siedziałam czas jakiś w branży harcerskiej i pracowałam z dziewczynkami w przedziale 6-11. Nie macie pojęcia, jak często miałam do czynienia z takimi małymi ofiarami ambicji rodziców, gdzie dziecko było ewidentnie przytłoczone prywatnymi lekcjami dwóch języków obcych, szkołami muzycznymi, zajęciami ceramiki, baletami czy karate. A już najlepsi są rodzice, którzy nie są w stanie zauważyć, że dzieciaka to nie interesuje albo ma predyspozycje do czegoś zupełnie innego. Ale przecież "jak płacę, to wymagam", a to, że dziecko nie ma czasu na to, żeby pobiegać po podwórku i znaleźć sobie kolegów jest nieważne... Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-06-04 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj sześciolatki bez kłopotów posługują się komputerami, wiedzą niektóre więcej niż ja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-06-04 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
Ja w jej wieku miałam pegasusa i commodore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Wtajemniczenie
|
Ja to w ogóle jestem cofnięta, bo miałam prawie 17 lat, gdy załozyliśmy Internet. I to tylko ze względu na szkołę.
Ale nie powiem, miałam wieele róźnych zajęć i zainteresowań nie mając ani komputera ani Internetu. A i czasu było wystraczająco dużo, by się czegoś pouczyć, posłuchać muzyki, obejrzeć film w tv, pójść do koleżanki. Miło wspominam tamte czasy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak szczerze mówiąc, nie chciałabym teraz od małego się wychowywać z internetem, jest TYLE ciekawszych rzeczy poza, że szkoda tracić czas za dziecka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Mnie specjalnie nigdy granie w gry video czy na komputerze nie kręciło. Mój brat miał hopla od zawsze i mu to zostało. Wolałam spędzać czas poza domem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Wtajemniczenie
|
Hm, te nie najlepsze wyniki egazminów po 6 klasie podstawówki to też chyba w pewnym sensie wynik tego, w jaki sposób dzieci obecnie się wychowują
![]() A propos mody, która rozwala: Widziałam dziś kobietę w sztruksowych rybaczkach, grubym swetrze, kamizelce pikowanej i... japonkach ![]() Druga - kobieta pantera. Legginsy brązowa pantera, do tego krótki sweterek szara pantera. Edytowane przez lalalabamba Czas edycji: 2012-06-04 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jej, ja też widziałam niedawno kobietę-panterę! Legginsy, bluzka i kokardki na balerinach, a do tego czarne włosy i solariowa opalenizna ![]() Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-06-04 o 15:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zadomowienie
|
Rozwala Was ubieranie się na wesela na kremowo , lub czarno ?
![]() Ja przyznam sie ze 2 razy byłam ubrana na weselu w małą czarną. Na tych własnie weselach były również kobietki ubrane na czarno i jakoś nikomu to nei przeszkadzało ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Zadomowienie
|
a właśnie , widziałam wczoraj panią w zimowej kremowej kurtce , długiej spódnicy do kostek , sandałach i.. szarych wełnianych skarpetach
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
Czerń jest wg mnie eleganckim kolorem i nie widzę niczego niestosownego w założeniu czarnej sukienki na wesele. Gdyby ktoś tak się ubrał na mój hipotetyczny ślub, nie doszukiwałabym się w tym drugiego dna, tym bardziej nie czułabym się urażona, dla mnie to jakiś absurd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba nie rozumiesz - ombre to "moda na odrosty", jakie delikatne przejście? To ma wyglądać tak jakbyś nie farbowała odrostów długi czas i tyle, nie ważne jaki kolor masz swoich włosów i jaki masz kolor tych, na które je farbowałaś, skoro rozjaśniało się do jasnego blondu i włosy urosły to normalne, że przejście nie będzie - oh ah - delikatniusie, daj spokój No niestety kwestia gustu, bo wielu ludzi nie ma pojęcia co to ombre i po prostu rozjaśnia sobie końce włosów tyle ile chce i jak chce - nic w tym złego, tylko niech nazywają tego wszystkiego ombre, bo wychodzą na niedoinformowane ślepe ofiary mody. Ale kończąc ten temat, bo gnie na przód, a ja ciągle wracam do tego samego, bo nie mam czasu na forum... Rozwalają mnie welurowe legginsy.. a nie, zaraz, rozwalają mnie wszystkie welurowe ubrania, są niemiłe w dotyku i w ogóle ... A co do tej 11 letniej szafiareczki - nie ma się co śmiać, dzieci zawsze łapią z neta to co zobaczą, niestety ta dziewczynka niczym (prócz wieku) nie różni się od większości "wielkich blogerek". Właściwie skoro można 16-17 letnim to dlaczego nie można jej? Tak czy siak to tylko zabawa, a ona przynajmniej nie ubiera się jak... panna spod latarnii jak to nieraz bywało przy starszych blogerkach ![]() No tak, rozwala mnie to całe blogerowanie też. Od początku do końca. Ojejciu kupiłam sobie buty, zrobię sobie zdjęcie i napiszę za ile i po co i na co je kupiłam, żeby wszyscy widzieli. ![]()
![]() |
#3803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A już jest jesteśmy przy tej tematyce - zdarzyło mi się widzieć na fejsie lub nk zdjęcia znajomych jak są na weselach w białych sukienkach. Nietakt na maksa!! Co jak co ale zakaz bieli na ślub to jest podstawa - jej ubranie to brak szacunku i koniec. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Zakorzenienie
|
Ja własny komputer chyba w połowie LO dopiero dostałam, wcześniej siedziałam kiedy się dało u mamy na uczelni w pracowni komputerowej.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie rozumiem też najazdu że to nie wypada - nie wypada przyjsc w dresie najwyżej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Zadomowienie
|
No ja właśnie zostałam zjechana
![]() Że nie wypada, ze tak trudno to pojąć itp... Sukienka wydaje się mi bardzo skromna, i nie sądze bym rzucała sie w oczy, wole to niż świecenie cyckami i d*pą na czyimś weselu. Kurka teraz mam dylemat czy serio ją założyć ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
Keithlyn szczerze to ja bym nie założyła na wesele takiej sukienki
![]() To już nawet nie chodzi o to, że ludzie coś będą mówić, tylko po prostu żeby się młodej nie zrobiło przykro ![]()
#3809 |
Konto usunięte
|
jeśli Ci się podoba to oczywiście że tak ja bym zakładała i wszystkie opinie miała w de..
![]() ![]() ![]() a nie wypada to przyjśc w dresie jak pisałam ![]() ![]() Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-06-04 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja pewnie nie ubrałabym bieli - ale czarna, kremowa - czemu nie? Według mnie również gorszy jest dekolt do pasa i mini do szyi
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.