![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sex z murzynem i nie tylko ???
Cytat:
![]() Wiesz, tak się składa, żem z Warszawy (do "Warszawki" mi daleko), w akademikach pij... spędzam ![]() ![]() O "wzięciu" tychże młodych ludzi nie słyszałam... Często nie chcą się integrować z pozostałymi studentami, patrzą na innych z wyższością i lubią szukać zaczepki. Szczerze? Marna to zachęta na pójście z takim typem do łóżka ![]() O matko, zacznę tu chyba częściej wpadać, bo można sobie serio humor poprawić ![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rachela jaka marna zacheta?Jesli ktos lubi typ "macio-mena" to akurat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ano może i masz rację
![]() Pamiętam, jak po którejś ich "akcji" chcieli dzwonić się wypłakać do ambasady Nigerii. Ale nie wiem, może z Ameryki też przyjeżdżają, wszyscy w zasadzie mówią po angielsku, więc czasem trudno dociec. No i co za pytanie, jak to - po co?? Dla tego tłumu Polek w łóżku!!! ![]() ![]() ![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
ja już raz usłyszałam -
" Jesteś z Polski? aaa... Wy Polski - Wy lubicie Albańczyków i czarnych " - było to wypowiedziane z pogardą, więc po kilku sekundach mojemu rozmówcy nie było już do śmiechu i nie odważył się więcej odezwac do mnie w taki pogardliwy sposób... było to w NY - to tam opowiadano mi legendy o tym, jak to młode Poleczki uganiają się za przedstawicielami rasy czarnej i nacji albańskiej. Nie widziałam tego... byłam tam zaledwie kilka miesięcy. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Karolina na onecie wyczytalam,ze uganiaja sie za kimkolwiek(w kraju) jak tylko uslysza obcy jezyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem wielokrotnie podczas swojego pobytu w Stanach widywałam Polki, które jak muchy do lepu kleiły się do byle faceta o ciemnym kolorze skóry, bo chciały jak Jotek sprawdzić jak to jest z tymi stopami i nie tylko ![]() Przeważnie na dodatek były to dziewczyny z małych miasteczek, które nie miały zbyt dużego doświadczenia w jakichkolek sprawach sercowych. Myślę, że wynikało to z tego iż w dużych miastach dziewczyny mają styczność z Afroamerykanami, gdyż przyjeżdżają tam do pracy, na uczelnię, wymiany itd. Natomiast dla tych z małych miejscowości wciąż było to coś dość egzotycznego. Zaznaczam, że nie chciałam absolutnie nikogo urazić, bo człowiek człowiekowi nie równy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że potem w miarę tego jak poznawałam Aerykę zrozumiałam że rasizm Czarnych do Białych jest niejednokrotnie jeszcze bardziej nasilony. Jakaś taka sprawedliwość w całej niesparwiedliwości zjawiska zwanego "rasizmem". Czasem trzeba wypośrodkować i nie przesadzać ani z jednym określeniem ani drugim, nieraz po prostu poobserwować jak jest przyjęte używanie danego słowa w danej kulturze. Czarni też śpiewają w raperskich kawałkach używając słowa "nigga' " a jednak Eminem, który jest Biały powiedział kiedyś że nie obchodzi go że tak się już mówi i to nic złego, bo on sam nigdy by tego przez swoje usta nie przepuścił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Tak ja wiem ,ze rasizm jest w obie strony.Mimo wszystko nie dziwe sie czarnym w Stanach ze ich rasizm jest nasilony ,wystarczy spojrzec w przeszlosc.To tak jak Polacy i Niemcy podobnie gdzies tkwi skrywany zal.
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
A u nas na wizażu jak zawsze
![]() ![]()
#101 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Witam i dziękuję za dyskusję na tym "kolorowym wątku" ![]() Skąd ta moja dociekliwość...już odpowiadam , aby rozwiać trochę wątpliwości. Wątek oczywiście ma związek z ostatnimi wydarzeniami w W-ie , nie inaczej. Zastanawialiśmy sie kiedyś siedząc z kumplami w biurze i czytając tą wiadomość w necie, iż prokuratura przypuszcza iż "ciemny" delikewnt mógl mieć w ciągu ostatnich 3 lat i 300 kochanek.Tak było napisane i trochę to poprowadziło naszą dyskusję co te kobiety w nim widziały , że za przeproszeniem w takich ilościach wskakiwały mu do łóżka. Pojawił się też wątek , że pewno miał duże "to i owo" , więc wieczorkiem założyłem sobie taki wątek , że może jakieś doświadczenia i przeżycia w tym temacie ktoś ma. Sam w firmie mam dosyć często kontakt z naprawdę czarnym jegomościem na dosyć wysokim stanowisku i bardzo dobrze się rozumiemy i nawet nasze poczucie humoru jest podobne.Na studiach również w grupie było 3 ciemnych,ale nie typowo czarnych. Więc z reką na sercu,nie mam nic przeciwko innym odcieniom skóry,szkoda że jest ich nawet tak mało u nas.... nie mam też również żadnych kompleksów związanych z długością czy deficytem tej części ciała. Wiem,że ocena tego wątku jest dosyć "chłodna" , ale dyskusja chociaż jest wesoła ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Moze chodzilo o jego wrazliwosc,uduchowienie,t wórczosć,jakis tam status w tamtejszym światku.No i pewnie o kolor skóry tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Długośc o niczym nie swiadczy jak dobrze o tym wiesz , nie chodzi o ilość , a jakość. Jak już chodzi o patrzenie to wolę zawiesić wzrok na płci odmiennej , ale też nie za dużo , bo za kierownicą to niebezpieczne i może doprowadzić do strasznego w skutkach wypadku drogowego,a tego bym nie chciał ![]() A jak ktoś jest białym białasem to może pójść do solarium... pod nosem mam nawet takie za 50 gr/min....okazja ![]() a i ładna pani obsługuje , więc czekając w kolejce można sobie poogolądać jakie te kobiety są piękne i urocze ![]() Cytat:
sztuka o ludziach którzy zostawiają piętno na innych do końca życia, coś w tym jest , ale jak to możliwe ,że tyle kobiet... nawet tak z czysto fizycznej strony , wychodzi tak co 3 dni inna i tak 3 lata...szok ![]() Przecież to nie jest środowisko jakiś DJ , że po koncercie same panienki pchają się do łóżka , trochę inne sfery ![]()
... ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-01-13 o 22:02 Powód: Post pod postem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
slyszalam w tv ,ze nie mogl sie opędzić.Mogl miec pare "zwiazkow" naraz ,przeciez to mozliwe
![]() Moze nie po koncercie,ale po wieczorku autorskim.Jak widac otoczka inna,ale reszta bez zmian heh. |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak poważnie... myślę, ze tu akurat nie miało nic do rzeczy (nooo może ociupinkę ![]() A mało to takich "białasów" na ulicach co to mają 5 lasek jednego wieczoru? (może nawet za małą liczbę wymieniłam ![]() ![]() Jeżeli koleś miał w sobie magnetyzm to mógł mieć nawet trzecie oko na czole a i tak by za nim leciały sznureczkiem. Kolor skóry to jedno, ciekawość drugie a chęć uprawiania seksu to trzecie. Takich perszingów nic nie zatrzyma...czy to białe czy czarne czy żółte czy beżowe. Jak się ma to coś- to i maczuga może być jakaś taka niekoniecznie urokliwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I jak tu nie zostać artystą...ciekawe czy i klauni w cyrku mają takie powodzenie ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
No ja myślę
![]() ![]() Skoro Michaś Wiśniewski ma ![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Wiec Jotek,beda gdzies w poblizu jakies wystepy.Wejdz na scene postój z minute i wziecie masz murowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro Wielka Orkiestra ![]() żal nie skorzystać ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do maczugi... no comment ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
padłam
![]() jaszmurka rządzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Jaszmurko, a którą maczugę bierzesz
![]() ![]() o rany - co to za film na tv4??? |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
A nie obawiacie się , że gdzieś tam pod sceną będziecie jako młode fanki i trafimy na siebie...DJotek ![]()
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Carolina wlasnie ogladam i nie wiem o czym to jest ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja to zostawiam - tam gra Julian Sands - to musi być dobre! alez mi hasło wyszło
![]() Jotek - młode, młode - nie słuchaj Bess ![]() ![]() ![]() Ps. ten film to Utrata niewinności. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.