|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
hej hej
![]() wczoraj byłam na tej nieszczęsnej komunii... na szczęście byliśmy tylko chwilę. Mimo chwili wkurzyłam się,aż do łez...ale to opowiem w clubie. dzielnie trzymam się swojego postanowienia - nie zjadłam nic słodkiego od 1 czerwca, nie napiłam się pepsi mimo,że stała wczoraj przed moim nosem. Piłam wodę, zjadłam niewiele także jestem z siebie dumna, o! ![]() u mnie 4 dni bez słodyczy to naprawdę już dużo. nie zrobiłam Wam zdjęć w sukienkach, bo nawet nie miałam kiedy... ciągle jestem zabiegana, zmęczona i bez chęci na cokolwiek. ![]() dobra, koniec marudzenia. na dziś : śn. bułka ze słonecznikiem + serek biały, ser żółty z ketchupem + czerwona herbata. IIśn. jogurt truskawkowy. obiad: tu jeszcze nie wiem ![]() pod. kisiel + chrupki kukurydziane. kol. omlet z dwóch jajek + truskawki i jogurt naturalny. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pokazuj zakupy. ja zaraz pokaze Wam swoje. Bylam w sobote w galerii i kupiłam spodnie, szorty i koszulkę ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam mocno ![]() czemu? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Cześć bebeluchy
![]() Bania, jak się nie pochwalisz siostrą to nie masz po co wracać ![]() ![]() Cieszymy się razem z Wami!!! ![]() ![]() Chociaż to było oczywiste... Kto miałby przejść dalej jak nie siostra Bani? ![]() ![]() Moniaaa, znikniesz Nam! ![]() Ale mnie mobilizujesz ![]() Dostałam 4,5 z egz., ale stres i zmęczenie dopiero po południu ze mnie zeszły... ![]() Byłam nie do życia. ![]() Agnesuk, no nie mam słów ![]() Loriette, czemu miałaś nie pisać? ![]() Zdaj relacje jak pierwszy dzień w pracy ![]() Ale mam zabójczy humor! ![]()
![]() |
#543 | ||
Zakorzenienie
|
Siostra bani to siostra bani, nie miała wyjścia, musiała przejść dalej
![]() Cytat:
![]() Ohoho odezwij się potem ![]() Cytat:
![]() Skąd ten humor ![]() Miałam odpoczywać,a od rana latałam coś załatwiać ![]() Wczoraj byłam w ccc, mam nowy 13cm. łup ![]() Zaraz wrzucę zdjęcia+bransoletki dla MP+ bonus:mojej królewnie można już robić kucyka z czego nie jest zbytnio zadowolona ![]() ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-06-04 o 13:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Monia, bo dostałam 4,5 z egzaminu i jakoś tak ostatnio jestem zadowolona z jakości swojego życia
![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-06-04 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny - wracam po weekendzie
![]() U mnie dziś ważenie - waga bez zmian ![]() ![]() Ale nie mam nawet sil o tym myslec ![]() Jedzenie na dziś: I 7:00 - płatki orkiszowe + garść truskawek II 10:00 - kanapka (ciemny chleb z ziarnami) z twarogiem i czerwoną papryką III 14:00 - ryż z warzywami i kurczakiem + szklanka koktajlu truskawkowego IV 17:00 - orzechy nerkowca V 19:00 - plaster twarogu półtłustego Miłego popołudnia chudzinki - mam nadzieje, że przynajmniej u Was waga spada ![]()
#546 |
Zakorzenienie
|
Jestem niedojdą życiową
![]() Przyklejałam dżety do paznokci i otwierałam klej zębami, efekt-sklejone jedynki i język ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
Hej Chudziny
![]() Ale mnie tu nie było , czekałam aż ktoś zatęskni ale bym się nie doczekała ![]() ![]() Monia gratuluję kolejnego spadku, super ![]() ![]() MP Gratuluje świetnych wyników ![]() Laura nie wygłupiaj się co to ma być że odezwiesz się jak schudniesz 2 kg? wiem że to ma być taka motywacja ale to zły pomysł, wiedziałam że i tak się odezwiesz ![]() Ania przykro mi że z babcią tak się to skończyło ale każdy przez to przechodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Monia Twoje spadki były dla mnie motywacją i cały ubiegły tydz jadłam sporo mniej niż zawsze , nic słodkiego ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-06-04 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- To już AŻ 4 dni temu ![]() ![]()
![]() |
#549 | ||
Zadomowienie
|
Bania gratulacje dla siostry
![]() ![]() ![]() Psyhe gratulacje za egzaminy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Loriette jak w pracy? ![]() Karola ja miałam wieczór panieński w tej samej knajpie gdzie TZ kawalerski bo szwagier który to organizował stwierdził że jak pójdziemy osobno to ślubu nie bedzie ![]() Gratuluję również moim Aniołkom spadków ![]() Jestem! Zyję! Egzaminy ok, niedzielny marketing na 4 ![]() A dziś w pracy yyyy..... 8 godzin siedziałam na dupie na jakiejs niewygodnej plastykowej skrzynce i skubałam klej z tworzywa, co skutkuje obolała du.pą i startą skórą na dłoniach ![]() ![]() A teraz dla relaksu Dj Hazel i zagłuszam świat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziękuję za tak duże zainteresowanie. W pracy bardzo fajnie. Naczelny po mnie przyjechał, potem odwiózł do domu.
Dzisiaj robiłam tylko listę reklamodawców, a jutro muszę stworzyć wzory pism do każdej grupy z osobna. Póki co brakuje mi kontaktu z ludźmi, ale za niedługo to się zmieni, bo będę musiała jeździć na spotkania. Także nie mogę narzekać, bo jest fajnie... Bania gratulacje dla siostry! Czekam na zdjęcia z imprezy + Twoje sukienki z SH Agnesuk pamiętaj, że jesteś twardą babeczką, a ludzie są tylko ludźmi i zawsze będą sprawiać nam przykrość.. Ale my musimy być ponadto - obecnie ja jestem PONAD.
#551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę cos zrobić z moimi dłońmi bo wyglądają strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() eh, ja też ![]() i niech ten humor zostanie Ci na długo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cholerka, jesteśmy boskie! ![]() dzisiaj kupowałam w Almie Prince Polo dla tża i już miałam chwile zwątpienia... ale nie wzięłam ![]() tż zjadł a ja wypiłam szklankę soku marchewkowego.o! Cytat:
![]() dziekuje ![]() kremy nie pomagaja? ![]()
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Jak się nie nażrę na noc to pierwszy dzień diety za mną
![]() ![]()
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- ![]()
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
ja mam zimną colę w lodówce i mnie nosi
![]() brawa dla Ciebie winylu ![]()
#557 | |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że są jeszcze ludzie, który nie sieją nienawiści, bo komuś się udaje. Mam wrażenie, że tacy ludzie istnieją tylko na tym wątku
![]() ![]() Ja właśnie z niej uciekłam. Najgorsze, że wcale nie jestem głodna - ot tak bym zjadła. Ale pamiętam o tym, że moja waga stoi i powinnam się pochlastać, a nie wpierdzielać. Cytat:
![]()
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Loriette, co Ty!
![]() ![]() ![]() Mirka w MjM ma zmasakrowaną twarz podobno ![]()
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Psyhe ja wyłączam TV, a tam coś robią Mirce? Super, jak zwykle wszystko mnie omija! Jutro po pracy będę jechała 8953953 km/h, żeby zdążyć na powtórkę!
No właśnie wiem, że tutaj jest koło wzajemnej adoracji ![]() ![]()
#560 |
Zakorzenienie
|
Kurde, jedni mają większe inni mniejsze problemy...
![]() Każde jednakowo ważne ![]() Chcę schudnąć... ![]() ![]()
![]() |
#561 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Aleeeeee aleeeeeee. Znalazłam jedną fotkę w tanecznym szale, wrzuciłam w albumie. Co prawda wyglądam na niej jak pół dupy zza krzaka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszam ![]() Cytat:
Uoooo matko, to u nas były nawet różne miasta, żeby przypadkiem na siebie nie wpaść ![]() A ja popijam piwkoooo pierwszy raz od nie pamiętam kiedy ![]() ![]() Cytat:
![]() Wracam do pracyyy nad fotami i filmem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Rany boskie. Weszłam na redakcyjną pocztę, żeby sprawdzić czy nie ma czegoś nowego. Było.. 41-letni policjant zabił 14-letnią córkę, później żonę, a na końcu popełnił samobójstwo. Wszystko na osiedlu niedaleko mojego domu. Jestem w szoku.
Onet już się rozpisał o tym fakcie, masakra...
#563 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja zakochałam się w nowym lechu z lemoniadą,piłyscie? ![]() Cytat:
![]() Dobra, pora się spocić. ide machnąć jakiegoś godzinnego fajera ![]() ![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Psyhe jest 2 dzień na diecie
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Monia, pozbyłaś się kleju z otworu gębowego? ![]() ![]()
![]() |
#565 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Agnesuk, nie ładnie ![]() ![]() Wczoraj pożarłam: I: bułka z żółtym serem II: 2 jajka, sos tatarski, 2 kromki chleba, twixx III: chrupki ![]() I czułam się okropnie! ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Nabijasz się ze mnie ![]() Klej zszedł, sama nie wiem jak ![]() Dostałam rady: -popłukać colą ![]() - popłukać alkoholem (to od mamy, w celu odkażanie buzi po kleju ![]() - pomoczyć zęby w wodzie (nie mam protezy ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
hejhej laski ! ;*
u mnie na wadze 57,4! ![]() ![]() Dodalam zdjęcia do albumu. Niestety organizator, ani banda fotografów nie zaszczyciła nas nadal fotkami, także dodalam Wam cos z prywatnej kolekcji . Miałam też te zdjęcia sukienek, neistety zostały usunięte po to, by zrobić miejsce na zdjęcia na finale :P może zaraz pocykam ![]()
#567 |
Zakorzenienie
|
Bańka, ładna ta Twoja siostra, ma w sobie ten błysk
![]() a na zdjęciu w kostiumach bije inne na głowę ![]() Kociaki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Baniaa, ale ładną masz siostrę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- No i gratuluję wagi ![]() A Ty gałganie jak wyglądałaś? ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-06-05 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
hehe dzieki dziewczyny, fajnie jest czytac mily komentarz, internauci raczej sypia same syfy ;p
Psyhe, ja mialam jedno zdjecie, ale usunelam je bo wyszlam jak mimoza ![]() dosc ladnie wygladalam, nie chcialam odstawac od missek ![]() ![]() słodziak ![]() na co tz powiedzial, ze przez takie teksty taty ma pozniej przerabane, bo naslucham sie takich komplementow, a co tata ma powiedziec (:P), i on pozniej blado wypada :P mam ropke na paluszku ![]() ![]()
#570 |
Zakorzenienie
|
Bania no ładnie. Jesteśmy dla Ciebie 'internautkami' foch!!!!
![]() Ja bym wycisnęła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.