|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
171 cm - wiem, wiem, 55kg dla mnie to już na granicy normy i niedowagi, ale chce spalić tłuszcz, bo lubię wysportowane sylwetki... a nie wychudzone... ale to tłuszcz trzeba spalić, a trochę mi się go odłożyło... a pomyślec, ze niedawo ważyłam 57kg, ehhh
![]()
#2702 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poprawa jest suuuper, a poza tym to miałaś bardzo dobre wyniki na samym początku. Dobrą formę musisz mieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Kanapeczka będzie chyba najlepsza ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
jeu ; 55.. chyba przegięłaś.. ja ważyłam najmniej w ostatnim czasie 57 i wyglądałam dosyć .. ujowo delikatnie mówiąc.. chociaż wymiarowo jestem teraz mniejsza.. i bądź tu mądry... a mam 173 cm
#2704 |
Zakorzenienie
|
zazdroszczę wzrostu
![]() ![]() ![]() Sunshine - jakąś tam formę mam, bo staram się regularnie ćwiczyć od sierpnia zeszłego roku... to już 9 miesięcy z przerwą miesięczną na to jak nogę miałam w szynie z powodu kolana (już jest wszystko ok, a to nie był poważny uraz na szczęście).. chodziłam na siłownię tak typowo, biegałam, orbitrek, spinning, indoor walking, zumba ![]() ![]()
#2705 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny. Mogę się przyłączyć
![]() Muszę spalić trochę tłuszczu, bo chociaż wagę mam niby w normie (ach te kochane BMI) to jednak płaskiego brzucha nie mam (jest tylko wtedy jak go wciągam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
SunshineXD myślę że drugi miesiąc będzie jeszcze lepszy od pierwszego.. no na mnie I. działa przecudnie.. no ale kazdy inny.. mierzysz się?
zjadłam kanapeczkę ![]() Przy Recovery week zaśniesz całkiem przynajmniej na początku ![]() jeu no co Ty gadasz.. ja zazdoszcze wzrostu Tobie.. zawsze jestem równa wzrostem albo wyższa.. a nie mówię już o wysokich butach.. Brzuszek miałaś ale nic ponad to.. Nogi niestety w takim razie mamy podobne z tego co piszesz.. ja nadal z nimi walcze.. dieta nie dała rady ćwiczenia minimalnie powoli wygrywają.. Boże ja mam przer wę między nogami.. Matko dziewczo mi sie udało Tobie tez się uda.. Jak ja się straszliwie cieszę.. w ogóle tego nie zauważyłam wczęsniej.. oo Matko.. jak ja się cieszę.. Ahri witaj.. ja nigdy nie miałąm większych problemów z brzuchem, ja jestem udowa.. dziewczynki mówią że przy I. leci brzuszek.. Zrób test i zobacz jak Ci pójdzie.. jak nie jestes w formie to nie zaczynaj od Insanity. Nie zastanawiałąś się nad Turbo Fire?
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-05-31 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Raczkowanie
|
Dobrenka
Dziękuję za przywitanie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ahri Czas edycji: 2012-05-31 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Ahri może się zamienimy
![]() ![]() Co ćwiczyłaś wcześniej?
#2709 |
Raczkowanie
|
A u mnie dramat od trzech dni, nie wiem, czy to wina pogody i ciśnienia, ale ostatnio tak źle się czuję, że nie mam na nic siły, brakuje mi powietrza i ogólnie dętka jestem, a do tego jeszcze czuję, że zbliża się czerwony mercedes. We wtorek musiałam o 7 min skrócić ćwiczenia, bo mało nie zemdlałam.
Ahri, ja też mam problem z brzuchem (dobrze, że odruchowo chodzę na wdechu, a obcasy przy tym pomagają ![]() ![]() P.s. aj to ja jestem przy Was kurdupelek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
Pinsleepee pogoda.. ja wczoraj czułam sie okey ale przed wczoraj było mi słabo, wypiłam 3 kawy, bolała mnie głowa i w ogóle mexyk..
A i jeszcze ciotunia jedzie ![]() Ja jak juz mam końcówkę to zawsze kończe.. zatrzymuje ewentualnie na chwilę.. no ale każdy ma inaczej.. Właśnie.. nie moge ostatnio wypić nawet litra wody ![]() Kurdupelku założysz szpilki i wymiatasz a ja założę szpilki i mam lęk wysokości ![]()
#2711 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
Dobrenka
Ja ogółem biegam, robię różne przysiady i pompki, rozciągam się. Robiłam A6W, przeleciałam do 42 dnia, ale brzuch mi się nie zgubił, za to jak go wciągam to widzę zarys fajnych mięśni. Ogółem przed przeprowadzką do UK (czyli do 11.2011) ćwiczyłam przez 3 lata Krav Magę (a trener nam dawał niezły wycisk ![]() ![]() Ja też jestem niziutka przy Was ![]() Pinsleepee Też nie przepadam za wodą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
Ahri Dziwne że A6 nie pomogła.. znam 2 dziewczyny które miały super brzuszki.. sama zaczęłam robić ale przez wzgląd na to że robiłam inne ćwiczenia przy których robi sie brzuszki to sobie odpuściłam..
Ćwiczyłaś Krav Mage.. to świetnie.. myślę że Insanity dasz radę.. ale nad TF też się zastanów.. ja porównując to TF więcej mi na brzuch dało niż I.
#2715 |
Raczkowanie
|
Pinsleepee
Nigdy nie pomyślałam o taki sposobie na wodę. Wypróbuję od razu. Dzięki wielkie za pomysł ![]() Dobrenka Mam nadzieję, że sobie poradzę. Dziś będę robić fit test to sprawdzę jak wygląda moja forma. Nie wiem właśnie czemu nie pomogło, pokładałam w A6 moje nadzieje na zniszczenie oponki, ale spotkałam się też z wypowiedziami, że nie każdemu pomaga na brzuch. O Turbo Fire nie słyszałam (o Insanity zresztą też nie ![]() ![]() Swoją drogą... jak długo ćwiczysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zadomowienie
|
Ahri jak zrobisz test to napisz.. Nie znam innych opinii oprócz tych dwóch moich znajomych.. Turbo Fire fajna sprawa.. polecam.. i potem może Insanity, co?
Ja ćwicze hmm.. około 2 lata ![]() ![]()
#2717 |
Raczkowanie
|
Dobrenka
2 lata... to pewnie masz świetne ciało ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zadomowienie
|
Ahri coś Ty.. moje ciało pozostawia wiele do życzenia.. na pewno mniej niz kiedyś ale nadal jednak coś.. Walczę z udami.. i znowu powoli ja wygrywam co cieszy mnie masakrycznie..
Turb Fire było moim pierwszym programem który robiłam ![]() ![]()
#2719 |
Raczkowanie
|
Tak mówicie o tym Turbo Fire, że aż bym chciała spróbować. W ogóle to za dużo tych ćwiczeń jest dostępnych i każdy by się chciało wypróbować, ale wytrwać w jednym to nie ma komu!
![]() ![]() ![]() A jak sobie czytam o Waszych wagowych spadkach i o stosunkach waga-wzrost, to zielenieję z zazdrości. Szczęściary! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
SunshineXD Nie ma się co zastanawiac tylko zaczynaj TF.. jeszcze nie kres Twojego zycia spróbujesz na pewno wiele programów
![]() Na pewno też masz super efekty tylko ich nie dostrzegasz ![]()
#2721 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam sobie na youtube filmik z TF... Fajne.
![]() On trwa 8 tygodni, o ile dobrze znalazłam? Dobrenka- czy TF jest łatwiejsze niż Insanity? I jak efekty? ![]()
![]() |
#2722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z rozpisek w tym wątku wynika, że jest 9 tygodni dla początkujących, 12 tygodni dla "normalnych" i potem można zrobić kolejne 8, jeśli się ma formę ![]() Edytowane przez SunshineXD Czas edycji: 2012-06-03 o 14:07 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Raczkowanie
|
Pinsleepee
W końcu przełamałam się i zaczęłam pić wodę (dzięki Twojemu pomysłowi), i jak na razie idzie mi z tym dobrze, więc dzięki raz jeszcze ![]() 3 dzień treningu za mną, jakoś jeszcze się trzymam, więc jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
Ahri, cieszę się, że Ci pomysł z kubkami spasował. Ja inaczej nie jestem w stanie przełknąć takiej ilości wody
![]() W weekend oczywiści zmarnowałam wszystko, co było do zmarnowania. Przyjechał mercedes...Do tego wczoraj obżarłam się tortem i o godz 21 poprawiłam pizzą. No brawo po prostu... w łeb sobie strzelić za brak kontroli i samozaparcia ![]() W tym tygodniu też raczej nie uda mi się tego spalić... Tak czytam sobie o TF i się zastanawiam.... Dobrenka, to prawda jest, że największe efekty są na początku? Ja muszę się spiąć i do połowy lipca jakoś wyglądać, a póki co to psuję, co wypracowałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ALEEE.. znalazłam na youtube pełny trening Jillian Michaels pt: Banish Fat Boost Metabolism. nie wiem czy któraś słyszała o tym (jak tak to bardzo proszę o opowiedzenie mi o skutecznosci ![]() ale chciałam zaznaczyć tylko że bardzo dużo ćwiczeń przypomina te z insanity!! tylko są one robione w bardziej ludzkim tempie ![]() trening trwa niecałą godzinę i serio dużo jest ćwiczeń z insanity dlatego postanowiłam je najpierw porobić trochę żeby się przyzwyczaić i polecam oczywiście tu z tego miejsca dziewczynom które od razu porywają się na INSANITY! mam nadzieję że tym treningiem trochę nabiorę siły i dopiero wtedy wezmę się za insanity a nie tak jak to zrobiłam ostatnio.. serio początkujące dziewczyny zobaczcie to!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i myślę, że nikt się tak od razu nie porywa na Ins, bez przygotowania się chyba nie da. Pewnie każdy coś wcześniej ćwiczył ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Ale mam dziś doła. Myślałam, że Fit Test poprawi mi humor, ale progresu nie ma, a jak jest to znikomy. Uda mam jak dwie buły, brzuch jak beczka, a tyłek jak szafa. Mam ochotę rzucić to całe trenowanie... Fit test I, fit test II, fit test III switch kicks 90 100 109 power jacks 40 47 52 power knees 69 82 85 power jumps 25 31 25 (!!!) globe jumps 5 11 11 (!!!) suicide jumps 8 13 14 damskie pompki 12 25 31 low plank oblique 35 60 70 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
Sunshine ja mam podobnie wyniki 3 fittestu nie powalaja, mam podobnie jak w 2 .
Ale co najgorsze ten max interval circuit mnie dobil po tym fit tescie. Nie bylam w stanie wytrzymac calego. 3 powtorzenia nie mialam sily juz wykonac a te pompki z jednoczenym unoszeniem nogi w bok mnie juz zabily calkiem. Wg pulsometru 640 kcal spalone w trakcie samych cwiczen i wyszlo jakies 1.5 godziny. Lalo sie ze mnie strasznie, tak przemoczonej koszulki nie mialam nigdy, potem nie mialam sily nawet chodzic ![]() I mam jeszcze pytanie o odzywki bialkowe, bo czytalam, ze czesc was uzywa. Jakie polecacie? Edytowane przez markoto Czas edycji: 2012-06-05 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ale wam zazdroszczę tych ćwiczeńńń... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
Jeszcze wyniki
switch kicks - 100/131/132 power jacks - 54/51/62 power knees - 90/108/100 power jumps - 41/53/44 globe jumps - 8/13/14 suicide jumps - 19/20/20 push up jacks - 14/25/30 low planque obliques - 52/74/100 |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.