|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzury na studniówkę
bardzo ladnie wygladasz na tym zdjeciu..kurcze tez mam studniowke 2 i 3 lutego bo ide na dwie i mysle co by tu wykombinowac nie masz wiecej swoich zdjec hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Przyczajenie
|
moja studnióweczka już jutro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Raczkowanie
|
dzieki Agatko za fotki, planuje zrobic sobie cos podobnego, studniowka juz za tydzien
![]() ![]() edit: jak zwykle o czyms zapomnialam, Agatko a bylas wczesniej z ta fotka u fryzjerki czy w dzien studniowki od razu Ci to zrobila?? chyba wiesz o co mi chodzi.. jestem dzis troszke zakrecona ![]() pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Wtajemniczenie
|
anikle moja fryzierka do mnie przyjeżdża
poprostu otworzyłam tą fotę a ona [najpierw ścinła] czesała mnie z tego co tam zobaczyła ![]() ale musze dodać, ze jest naprawdę dobra i mam do niej zaufanie [100dniówke miałam na 20 a byłam z nią umówiona o 17:30 xP]
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Rozeznanie
|
hej kochane wizazanki
![]() mam do was GORACA PROSBE otoz za tydzien(20.01.07r.)mam studniowke ![]() we wtorek przychodzi do mnie fryzjerka na farbowanie i chcialabym zrobic sobie probna fryzure-mianowicie chodzi mi o cos takiego jak w nizej zalaczonych zdjeciach ![]() ![]() BBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAA ARRRRRRRRDDDDDDDZZZOOOOO WAS PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Rozeznanie
|
up up dziewczyny,potrzebuje szybkiej pomocy
![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Przyczajenie
|
ja mam jutro studniowke na 19 a juz o 12 fryzjerka bedzie robic moją fryzurke :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Raczkowanie
|
ja tez tak mam , o 18 studniowka a fryzjer o 12 ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Wtajemniczenie
|
wg mnie wszelkie loki i koki wygladajsz sztucznie i świadczą i mało kreatywnym umyśle osoby, która ma coś takiego na glowie....
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Rozeznanie
|
mi bardzo podoba sie fryzurka jednej z wizazanek pozwolcie ze ja tu zamieszcze, ale mam pytanko czy ma ktos moze podobna fryzurke tylko z tylu zamiast zyklego upiecia jest maly koczek i rozpuszczone wlosy tj w teledysku cerkiewickiej?ale poplatalam mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi pozdrowka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia nie wiem jaką fryzurkę miała Cerekwicka w teledysku [nie słucham tego typu muzyki] ale jeśli chodzi tobie o upięcie tak natapirowanych włosów, to mogę pomuc
niestety posiadam tylko jedno zdjecie mojej fryztuki od tytłu, na dodatek marnej jakosci, ale zawsze to coś http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1168418735 reszta zdjęc jest na tej i poprzedniej stronie wątku ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki ! Moja 100dniówka jest już dzisiaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Przyczajenie
|
ja tez mam problem z fryzura, 100dniowka za tydzien <wlasna!!> i nie wiem co zrobic..
planowalam cos z lokami ale takimi luznymi i lekkim upieciem. ma ktos jakas fotke z czyms podobnym? baaardzo bede wdzieczna bo juz nie wiem kompletnie co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Przyczajenie
|
Szukam sprawdzonego sposobu na dopięcia dość sporego kwiatka do fruzury, nie mam pojęcia jak to zrobić, żeby było trwałe i nie "bałędało się" tak straszliwie, na warkoczyka, na wsówki? Włosy długie, rozpuszczone, pofalowane, kwiatek za uchem, ale tak bardziej z tyłu. Czy ktoś mi coś poradzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
Ja mam to samo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na główce chcę którąś z fryzurek poniżej (były na wcześniejszych stronach tematu)... chyba, ze znajdę coś lepszego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Zadomowienie
|
radzia1608 mam do Ciebie pytanie jakiej dlugosci masz wlosy? bo mi tez fryzurka sie strasznie spodobala i zastanawiam sie tylko czy nie mam za krotkich wlosow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Raczkowanie
|
noooo Radzia musze przynzać ze wspaniała ta Twoja fryzurkaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie slicznie wyglądała w połączeniu z suknią pogratulowac pomysłu
![]() |
#620 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny help
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
A kwiatka i inne bajery musiałaś sama kupować, czy dostałaś go od fryzjerki?
![]()
![]() |
#625 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Raczkowanie
|
Ciesze się , że fryzurka się podoba . Nie wiedziałam , że wzbudzi aż taki entuzjazm
![]() ![]() ![]() Edytowane przez radzia1608 Czas edycji: 2007-01-14 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Raczkowanie
|
Kochane Wizazanki, mam do was ogromna prosbe: szukam wlasnie
fryzury na studniowke (w sumie to moja studniowke mam dopiero za rok ale w tym ide az na dwie!) no i myslalam nad fryzura w stylu lat 20. bodajrze. Nie wiem jak sie to nazywa ale to sa takie "niby loki" tak bardzo przylegle do glowy... troche dziewnie to brzmi ze ktores z was wiedza o co mi chodzi i znajda jakies zdjecia. Z gory dziekuje ![]()
![]() |
#629 |
Przyczajenie
|
śliczne te Wasze fryzurki
![]() ![]() Mam długa sukienke, zaden gorset czy cos z kołem, po prostu dluga, dopasowana, na dole sie tak ładnie rozszerza. Jest cała złota, ma na sobie brokatowe złote zdobienia. Jest na cienkich ramiączkach i ma dosyć spory dekolt. Mi sie podoba, co najważniejsze dobrze sie w niej czuje. Tylko problem mam z fryzura.. Jak myslicie upiecia nie beda mi za bardzo pasowaly? Bo ten duzy dekolt+dluga szyja+wysoko upiete wlosy to chyba nie za bardzo co? Mam blond włoski, wczoraj farbowane:p Takie troszke za ramiona. Myslalam wiec o lokach, tylko nie takich drobnych tylko takie bardziej "falo-loki" Tylko nie wiem czy beda sie trzymaly cala noc, bo studniowka o 19 a ja fryzjera mam na 12 bo pozniej juz miejsc nie bylo:/ Pomozcie, co zrobic, spiac troche wloski? ale to tylko zlote spinki beda pasowaly i nie wiem czy taka cala na zloto to bedzie dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.