![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
![]() lece spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2103 |
Wtajemniczenie
|
Witam.Goldi zeby Cie Tz nie zaskoczyl
![]()
#2104 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() uciekamy na rehab fatal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Rozeznanie
|
elloo w ten pochurny i mory dzien
#2106 |
Zadomowienie
|
witam niewyspanie
![]() pobudka o 5:30 - zważywszy że sie polożyłam przed 1:00... sie domyślcie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- goldi sis, daj namiary na sprawdzonych sprzedawców z All, kosmetyków do włosów których używasz (sesa, vatika) ![]()
#2107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() DOBRY ![]() Pobudka 5:30.. Niunia leżała potem między mną, a tż, ale nie usnęła, gadała, kręciła się.. Więc pospane.. Właśnie zjadłam śniadanko, tż zaraz do roboty wyrusza, a ja delektuje się kawą z mleczkiem ![]() Dzisiaj może pojedziemy do restauracji w spr przyjęcia na chrzest, no i na bank skocze na solarke ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Strój batmana dla tż ![]() ![]() Kurde zamówiłam dośc wczesnie ten strój i jakoś mi nie odp czy przelew doszedł. A na str pisało, że jak zamówisz rano to o 14 wyślą już. No i nie wiem czy zadzwonić do nich czy co. Bo ja na ten week musze mieć te body ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Zadzwoniłam do typka z tego prowokacyjna.pl i powinni dzisiaj wysłać paczuchę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Raczkowanie
|
Witam w ten pochmurny dzień - w dodatku mega niewyspana :/
Moje dziecko już drugą noc z rzędu mało śpi - nie płcze, ale a to jęść, a to pić, a to s moczek wypadnie, a to musi sobie pogadać - więc najlepiej jak ktoś na nia patrzy... Ech - ledwie widzę na oczy... Nie wiem czy pamiętacie, jak pisałam kiedyś, że mam cały czas nogi spuchnięte w kostkach i mnie bolą - przy chodeniu, kucaniu, a nawet czasami po prostu bolą - rwią jakoś tak dziwnie nawet nak się nie ruszam.... Byłam u dwóch lekarzy - przepisali to samo - ponad miesiąc biore leki na rozrzedzenie krwi, moczopędne, diosminex - na żyły - i co? I nic!! Ani trochę lepiej nie jest!! I teraz nie wiem co ja mam robić - normalnie tak mnie bolą - że jak wstaję to muszę się najpierw "rozchodzić" bo taki ból ![]() I gdzie ja mam iść z tymi nogami?? Badania krwi i moczu wyszły ok (oczywiście sama sobie zrobiłam bo lekarze nie zlecili...). Boję się, że coś mi się stanie poważnego....
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-06-05 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ta henne mozna kupic w necie,i we wrocku bo tu jest ich jedyny sklep,n ulicy HALLERA ale dokladnie adresu nie pamietam,ale w necie bedzie napisane zapewne ja probowalam ten szampon babydream ale u mnie calkowita porazka-tak mi wysuszyl i podraznil wlosy ze nie moge ich doprowadzic do porzadku Witamy sie z rana Beatka jakos takos ostatnio nocy przesypiac nie chce sama,zasypia z wrzaskiem,budzi ze kolo 1,2 i do mamy chce ehhh dziewczyny czy wy dzieci nie macie ze tyle piszecie ![]() co do tamtego zachowania babki jak mowilam ja jej nie oceniam,ale fakt ze w dzisiajeszych czasach jest wielu zyczliwych ludzi ktorzy zaraz by zadzwonili w odpowiednie wedlug nich miejsce... ![]()
![]() |
#2111 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
My dziś pobudka 5:45. Potem mała leżała koło mnie i bawiła się zabawkami, nawet nie wiem jak ona to zrobiła ale dorwała kabel od łądowarki do komórki. Nie uwierzycie co zrobiła... tak głęboko go sobie wsadziła, że zwymiotowała. Do tej pory jeszcze kaszle, bo pewnie mleczko jej gdzieś siedzi. Nigdy w życiu się tak nie przestraszyłam!!!!! Jakbym wyszła np. do toalety to przecież mogła się zakrztusić na amen ![]() ![]() ![]() Myślicie że mogę małą nakarmić cyckiem, bo już 1,5 godziny minęło od tego incydentu??? Dodajmy, że zwymiotowała chyba wszystko co zjadła przez całą noc. Najgorsze w tym wszystkim to było czyszczenie nosa, mała płacze a ja tylko disnemar do nosa i frida. Ale wychodziło z niego cały czas to zważone mleczko i tak chyba z 4 podejścia.
#2112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm i ona jest taka dobra ?? kurcze nie wiem którą wybrać, Twoją czy domi ?? ![]() HEJ ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
sądze ze sie zgodzi sesese ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możesz ją nakarmić, bo może być głodna, brzuszek pusty.. Jej... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już piszę : 1. parówki ugotowałam, rozgniotłam na małe kawałeczki widelcem i wcinał. Memlał dziąsłami ![]() 2. Z twarożkiem nic juz nie robię. On jest bardzo delikatny, więc juz nie trzeba. 3. A jajecznica była na parze. W większym garnku gotujesz wodę, na tą wodę dajesz rondelek, dodajesz jajka i mieszasz aż się zetną. Wsio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
dominej specjalista chyba febolog by ci sie przydal i przeplywy dopplera.
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie zamówiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Wtajemniczenie
|
a masz zylaki na nogach?puchna ci stopy czy cale nogi?
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- gdzie jest Glam?w tv nic nie wspominali o skaczacej z okna matce 3 dzieci nie
#2118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sesa http://allegro.pl/sesa-ajurwedyjski-...368077089.html jest jeszcze pojemnnosc 180ml ale ja kupilam 90ml bo to i tak duzo, mam 4roznych olejow wiec wiesz... ![]() ta sesa leci prosto z Indii, ok tygodnia ale doszla w stanie lepszym niz jakby poczta polska szla ![]() Vatika kokosowa- nie pamietam ok kogo bralam, pewnie najtansza opcje dostepna na Allegro. Polecam brac 150ml a nie 300ml bo 300ml ciezko roztopic. Vatika ma postac stala w temp pokojowej, SeSa w sumie tez ![]() Dabur migdałowy http://allegro.pl/olej-do-wlosow-mig...348984827.html bralam sporo rzeczy od tego sprzedawcy, ten olej tez. Polecam go bardziej od Vatiki kokosowej ![]() Khadi stymulujacy wzrost wlosow http://allegro.pl/olejek-stymulujacy...375202147.html moj namber łan ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
witam z rana
![]() Moj skarbek dosypia... a mamusia z kawką doczytuje wizaz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O bardzo Ci dziękuję za odp ![]() Tj forum więc kada pisze co wie na dany temat - więc luzzikkkk ![]() Moze musiałabys zrobić tak jak goldi pisała, jeszcze inne specyfiki brać bo samo mleczko szału nie robi ![]() Dominej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Wtajemniczenie
|
jak tam dzis Ninka ???? pospałyscie kochana ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dalia ja mialam taki ubaw z tego, bo oczywiscie sobie wyobrazilam scene Tz wchodzacego do lozka w tym stroju, z maska na twarzy: ![]() ![]() ![]() ![]() Poszla juz jedna w miare ok koopa uff. ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() szamponu dla dzieci z |Babydream nie polecam, placze strasznie wlosy i faktycznie wysusza. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama zobaczysz kiedy będzie głodna, to dasz. Na pewno po takim rzygu dałabym przegotowaną wodę, aby bidulce sie lepiej w buźce zrobiło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jejku, współczuje !!!! To nie Twoja wina, poprostu teraz trzeba bardziej uwazac ![]() ![]() ![]() no i nakarmiłabym jakby głodna była... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
witam sie i lece was doczytac bo dość długo mnie nie było, nocka ok poza tym że mnie dopadła na dobre alergia;/ kicham smarkach, cóż trzeba to przetrwać. aaa no i rano poszła juz koopa
![]() ![]() oczywiście koopa małego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.