|
|
#601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mam takiego lekarza który twierdzi że nie można w tak wczesnym stadium robić USG dopochwowego..bo jest to niebezpieczne dla płodu. i ja mu wierzę .
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieje, że jakkolwiek będzie w stanie stwierdzić czy wszystko ok, najwyżej przyjdę za 2 tygodnie. Dam znać oczywiście bo to teraz u mnie jest temat na topie
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Debrah gratulacje!!!! Aż mi się przypomniały te emocje zaraz po zrobieniu testu ![]() Wybraliśmy w końcu imię
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ladne imie wybrala/wylosowala Oliwka a ja sie pochwale bylismy w Ikei i kupilismy Mai nowe lozeczko zdecydowalismy sie na biale bo takie bede jej pozniej pasowac do mebli ![]() no i oczywiscie musialam je juz skrecic ale narazie postawilismy u mamy w pokoju bo musimy dokupic materac ale i tak Maja jest w nim zakochana |
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty juz jak na szpilkach...mi się znowu przypomina okres przedporodowy Niefajny czas. Oby synek w końcu ruszył do wyjścia![]() Kotku fajowe łóżeczko
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Kotku, świetne łóżko Moje dziecko tak się wierci przez sen, że bałabym się, że mimo takich bocznych barierek wypadłoby na podłogę ![]() Niuniu, nie mam zdania co do tego imienia, ale bardziej na plus Obecnie faktycznie mało popularne, tak jak moja Ewa ![]() Miałam kupić naklejki na ścianę do pokoju Ewy, ale dojrzewa we mnie myśl, żeby samej coś namalować na ścianie Żadnych imitacji bajek disnejowskich, jedynie twórczość własna ![]() Kupiłam ten pasek obniżający zapięcie biustonosza - wydaje mi się nieco niepraktyczne, ma zdolność do przesuwania się Może, gdyby był podbity silikonem, to co innego. Zresztą i tak mam bardziej wyciętą bluzkę.Trudno, jestem skazana na takie ustrojstwo: http://www.intymna.pl/s23366,produkt...n=TradeDoubler Mam już taki, ale ma za małą "miskę". Moja bluzka, oprócz mocno wyciętych pleców, ma też dość szerokie ramiona, przez które widać ewentualny stanik. Nie jest obcisła, więc delikatnie obwisły biust nie bedzie się tak rzucał w oczy |
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Niu, fajnie, że imię wybrane. Ja akurat nie przepadam za nim, ale najważniejsze, żeby w Waszej rodzince się przyjęło i żeby pasowało do małego. Weekend to dla mnie jedna wielka podróż: 16 godzin w dwa dni. W sobotę pobudka o 3, o 4 wyjazd, krótki pobyt, w niedzielę komunia chrześnicy, powrót. W piątek dopiero przed północą panowie skończyli poprawki i montaż kuchni, więc spałam 3 godziny. Nie zdążyłam się nią nacieszyć. Teraz co chwilę chodzę i nie dowierzam, że to moja kuchnia. Gdybym przez 2 lata nie męczyła się ze starymi meblami, pewnie przyjęłabym sytuację normalnie. Ale widząc różnicę po prostu nie mogę wyjść z szoku. Wyszło tak, jak chciałam, a nawet lepiej. Oczywiście wszystko nadal mamy w kartonach i nie wiem, kiedy się uporam z organizacją, bo pracy mam full. Po tygodniu stołowania się w knajpkach tęsknię za domowym posiłkiem. Schudłam jeszcze trochę (nie wiem jak, po jadałam ostatnio dziwnie przez te wyjazdy i brak kuchni), więc mam 46 kg. |
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ostatnio dość znaczne deficyty snu, które w ogóle mi nie przeszkadzają. Moja mama się martwi
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#614 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Z imionami jest tak, że każdemu podoba się coś innego, i o to chodzi bo głupio by było gdyby po świecie chodziły tylko Julki i Antosie Ja podchodzę do tego w ten sposób, że ma się podobać nam i nie zrobić krzywdy dziecku a co myśli reszta świata to już poboczna sprawa. A tak właściwie to już odetchnęłam z ulgą, że wybrane bo już myślałam, że nie znajdziemy żadnego kompromisu Asiuk a skąd ten deficyt snu? Siedzisz po nocach nad projektami czy dokucza Ci bezsenność? A z malowaniem podziwiam, mi taki pomysł nawet nie przeszedł przez głowę ale to dlatego, że nie mam za grosz talentu plastycznego ![]() Emilko też jestem ciekawa kuchni, pochwal się jak ogarniecie. Ja uwielbiam wszelkie zmiany w mieszkaniu, z nowej kuchni pewnie bym nie wychodziła tylko przestawiała, dotykała i podziwiała U nas w ten weekend mała zmiana w pokoiku dziecinnym bo tak naprawdę wymiana oświetlenia a co chwilę chodziłam, zapalałam i się jarałam że fajnie wyszło Haniu no jak na szpilkach, ostatnimi dniami jestem jednym wielkim skurczem, z Oliwką tego nie doświadczyłam. Już marzę o tym, żeby młody był po tej stronie brzucha, gdyby nie chęć karmienia piersią to bym się upiła ze szczęścia z okazji pozbycia się tego monstrualnego bebzola
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja funkcjonuje normalnie ![]() Tylko chudnę i chudnę.
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
W pracy mam taki zapiernicz, że masakra... jeszcze na jednego maila nie odpiszę, a już przychodzą w jego miejsce 3 kolejne... Więc ciężko mi się wbić... Misku, jak się czujesz? |
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I podobnie mam na co dzień od niecałego tygodnia.Cytat:
![]() Czy coś się ruszyło w sprawie przyjęcia do szpitala? Co na odmowę powiedział Twój lekarz? |
||
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno. Nadal będę czekać na zmianę, mając nadzieję, że jakoś przetrwam bezboleśnie te 3 dni robocze w tym tygodniu, kolejne 4 dni przeleżę pewnie w domu a potem będą już jakieś wyniki moje do odbioru, to może coś się wyjaśni |
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, dawno mnie nie było, ale podczytuję prawie na bieżąco i jestem totalnie zakochana w Mani
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ogarnęłam wczoraj kuchnię - mniej więcej. Na razie jest to ustawienie testowe Muszę kupić pojemniki na produkty sypkie, łatwiej mi będzie je ustawić na magic cornerze.W każdym razie dziś mam zamiar się wreszcie wyżyć kulinarnie. Mam zamiar zrobić polędwiczki wieprzowe w sosie rabarbarowym z Kwestii Smaku. Mam dziś do zrobienia tylko jedną rzecz pracową - mam nadzieję, że nie rozciągnę tego na cały dzień do północy, co zazwyczaj zdarza mi się w takich sytuacjach ![]() Aaaa, korzystacie z szybkowaru? Dostałam od teściowej, ale nie ma polskiej instrukcji. W necie też nie mogę znaleźć, więc póki co tylko domyślam się jak się to obsługuje i co można przyrządzić. Macie jakieś ulubione przepisy? |
|
|
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy masz ślub? ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie korzystałam z szybkowaru. Zabieram się za robotę. |
||
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Misku, kurcze, co za fatalna sytuacja. Najgorsze, że dalej nie wiesz, co Ci jest... A czujesz się choć troszkę lepiej? Emi, ale fajnie, że kuchnia już prawie gotowa Wklej zdjęcia jakieś Ja nie korzystam z szybkowaru...a nie ma instrukcji po angielsku? Carmelova, gdzie byłaś, jak Cię nie było? Jak przygotowania do ślubu? |
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
asiuk teraz jestem Account Managerem na UK w firmie IT, a ślub już 21 lipca.
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Butter przygotowania idą pełna parą Jako dowód rzeczowy pokażę zdjęcie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1338570375
|
|
|
|
#627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest instrukcja po angielsku, ale dużo w niej "specjalistycznego" słownictwa, więc i tak musiałabym siąść ze słownikiem - na razie mi się nie chce choć pewnie tak się skończy.Podobnie jak jeszcze nie ogarnęłam piekarnika i zmywarki... stoją tylko ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() I gratuluję awansu! Super! |
||
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka dziękuję
Nie używasz piekarnika? Toż to grzech!
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądasz świetnie !!No i gratuluję awansu ![]() Emi, no co jak co..ale piekarnik?? To najważniejsze urządzenie w moim domu
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Od piątku mam nową kuchnię i sprzęt, ale w weekend mnie nie było w domu i jeszcze wszystkiego nie ogarnęłam.
Też się dziwię, bo piekarnik to mój ulubiony sprzęt kuchenny ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() muszę go umyć i obczaić - ma zupełnie inne ustawienia - pokrętła i oznaczenia niż mój stary... mam też coś takiego jak pieczenie wielopoziomowe, dostałam też termosondę, co mnie bardzo ucieszyło, ale trzeba to gdzieś jakoś podłączyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

Dlaczego tak uważasz?
.

Toż to grzech!