Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-05, 08:51   #3361
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

heyka okropnie się dzisiaj czuję o mało rano nie zemdlałam jak szykowałam małego do przedszkola teraz otworzyłam wszędzie okna i się chłodzę na łóżeczku... masakra

co do siuśków to te poranne oddaję.

Jutro wizyta- stres mnie dopadł wyniki cytologii krew mocz matko jak się boję! najbardziej tej cytologii ;(

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Mysti za egzaminy
dziewczyny jak cytujecie wielokrotnie posty bo mi to nie wychodzi
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:52   #3362
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
melduje ze polubione
ja tez lubie wstawac rano aaa teraz to juz wogole jak sie przeprowadzimy i w ciszy zanim dzieci wstana wypic sobie kafke na tarasie do sloneczka uwielbiam tooooo a niestety u tesciowej nie ma gdzie i strasznie mi tego brakuje bo zawsze z mam siadalysmy na slonku i kafka
oooo

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
heyka okropnie się dzisiaj czuję o mało rano nie zemdlałam jak szykowałam małego do przedszkola teraz otworzyłam wszędzie okna i się chłodzę na łóżeczku... masakra
Uważaj na siebie

Cytat:
Jutro wizyta- stres mnie dopadł wyniki cytologii krew mocz matko jak się boję! najbardziej tej cytologii ;(
Będzie dobrze, zobaczysz
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:53   #3363
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a wklejałaś już fotkę bo nie pamiętam

w ogóle coś u mnie z pamięcią słabo
wstawiałam, ale baaardzo dawno, to możesz nie pamiętać może będzie mi sie chciało później to zrobię, dzisiaj obudziłam się o 5 poszłam spać spowrotem, o 8 dziecko mnie obudziło i jestem przymulona, że szok, dobrze że głowa nie boli jeden z plusów ciąży
Stary 2012-06-05, 08:54   #3364
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jak cytujecie wielokrotnie posty bo mi to nie wychodzi
Na dole pod każdym postem masz takie trzy prostokąty.
Musisz kliknąć na ten środkowy kwadracik z taką karteczką jakby (jak na niego najedziesz myszką to wyświetli Ci sie napis Wielo-cytuj ten post) , jeśli chcesz zacytować dany post. Jak chcesz już odpowiedzieć na nie, to na dole, pod wątkiem klikasz "odpowiedz" i gotowe
Stary 2012-06-05, 09:01   #3365
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Ja też wstaję w nocy, ale tylko raz, więc do rano znowu nazbieram W takim razie będę musiała napełnić pojemniczek przed pracą, wziąć go do pracy i dopiero o 9 zawieść do laboratorium Oprócz tego mam zleconą morfologię i APTT, zrobię też żelazo, bo nie jem mięsa i chcę je mieć pod kontrolą A wy jakie badania robiłyście/będziecie robić na najbliższą wizytę?
Robiłam dotąd krew i mocz i teraz na 15-tego też krew i mocz, a na następną nieszczęsną glukozę (do picia).

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie
Wczoraj ustaliliśmy menu i resztę szczegółów
Już nie mogę się doczekać
Najgorzej, że koszta wzrastają z dnia na dzień no ale jakoś damy radę.

Dziś znowu mi się śniło, że rodziłam i to synka Był taki cudowny chodziłam z nim na spacerki ahhh.... szkoda, że to tylko sen
i do przodu, super, że menu już ustalone, teraz to już z górki, ale to leci Co do snów, to mnie się trzy razy synkowie śnili, a tu dziewczynka w brzuchu, więc wiesz

Cytat:
melduje ze polubione
ja tez lubie wstawac rano aaa teraz to juz wogole jak sie przeprowadzimy i w ciszy zanim dzieci wstana wypic sobie kafke na tarasie do sloneczka uwielbiam tooooo a niestety u tesciowej nie ma gdzie i strasznie mi tego brakuje bo zawsze z mam siadalysmy na slonku i kafka
weroniczka masakra, zazdraszczam. Kawka na tarasie to marzenie, ja korzystam tylko wtedy gdy u babci na wsi jestem wtedy normalnie przed domem, ahh

mysti kciuki za egzamin maskara ile ich masz, co chwilę coś, kiedy koniec?

Dopijam sobie ineczkę drugą i słucham radia, a za oknem deszcz, mmm, przyjemnie
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:01   #3366
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Na dole pod każdym postem masz takie trzy prostokąty.
Musisz kliknąć na ten środkowy kwadracik z taką karteczką jakby (jak na niego najedziesz myszką to wyświetli Ci sie napis Wielo-cytuj ten post) , jeśli chcesz zacytować dany post. Jak chcesz już odpowiedzieć na nie, to na dole, pod wątkiem klikasz "odpowiedz" i gotowe
dziękuję
Stary 2012-06-05, 09:04   #3367
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry Laseczki

Leżę sobie w łóżeczku i pożeram jogurt truskawkowy. Żyję teraz w stresie, bo dzisiaj wyniki sobotniego egzaminu

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość

Co do wizyty...zapomnialam kompletnie zapyac o klocia:/wszytsko jest ok.TŻ byl ze mna w ciezkim szoku.Lekarz na moje-chcialabym poznac plec-Marta no ale ja nie powem na 100% nie obiecuje ze sie nie pomyle bo jest wczesnie-jak to on
no i nadszedl ten moment-maluch spal oczywiscieno ale cos tam ogladal, zaglaal widzialam ze to "cos" tam jest znaczy sie jajka:P i pytam-chlopak??on nic, z drugiej str zaglada i teraz on pyta-co macie w domu mowie ze dziewczynke-i znow pytm-facet a on jak to on milczy i po chwili-moge sie myslic, sprawdze jeszcze czy to aby nie pepowina-zrobil przeplywy i tam ich nie bylo wiec pepowina to nie bylo tak wiec mowi chyba BOLEK ale sprawdzac bedziemy na nastepnej wizycie i pogdlac czy nic sie nie zminillo.mowie do niego jakie duze-a on ze ciezko bedzie zmierzyc bo jest zle ulozone, mowie ze tak z czystej ciekawosci na co moj doktor to jak z czystej ciekawosci to zrobimy cos innego i wlaczyl 4D Mkos dotykal sie po buzce, otwieral ja, usmiechalmoj tz byl w totalnym szoku i pozniej nie mogl przezyc ze ma "tak malo miejsca tam". wysdrukowal mi zdjecie twarzyczki ale kuzwa cos mial z drukarka nie tak bo wyszlo rozmazane i prosil zebym mu przypomniala nastepnym razem bo ma zapisane w usg i mi wydrukuje drugi raz.jak chcecie moge pokazac-tylko nie jest ostre.
Moj maz nic sie nie odzywal pozniej-byl jak w jakims amoku poszlismy na zakupy nie moglam sie zdecydowac co chce i go pytam na co on mi-bierz wszystki dzis:P kupil sobie finlandie i mowi z musi opic syna

Lece odgrzebac posta weroniki czy wszytsko dobrze-a jest napewno
Marti ale super Kolejny chłopczyk Dodawaj fotkę ! To, że jest rozmazana nie ma znaczenia

[QUOTE=Lonia89;34514560]
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość

wczoraj poczulam ruchy takie plywanie rybeczki ze 3 razy tak mi sie fajnie ruszylo , mojemu mezowi chcialam pokazac a tu juz sie pozniej maluch nie ruszal chyba zasnal ale jeszcze zdazy mąz poczuc kopniary;p, mysle ze go jeszcze skopie po rękach;p
Ale superowo ! Gratuluje ruchów

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za wsparcie

absolutnie nie chcialam w zadnej z Was wzbudzic zaniepokojenia, ja mialam najmlodsza ciaze na tym watku.
Waszym malenstwom na pewno nic nie brakuje i zdrowo sie rozwijaja

Wczoraj po poludniu mialam zabieg, od wieczora jestem w domu, cale szczescie nie musialam nocowac w szpitalu. Mam dwa tygodnie chorobowego, mysle, ze ten czas wystarczy na uspokojenie najgorszych emocji. A pozniej zobaczymy..

W moim przypadku wyglada to na jakas wade genetyczna, czyli dzieje sie to niezaleznie od nas, nie mamy na to wplywu - na usg wygladalo to na otwarte powloki brzuszne.

Kochane, nie chce tutaj wprowadzac negatwnych emocji, na razie sie z Wami zegnam ale na pewno sie odezwe, jak tylko ponownie ujrze dwie kreski na tescie

Buziaki dziewczyny
i cieszcie sie nadal ciaza.. mimo tych wszystkich dolegliwosci to calkiem przyjemny dla nas czas
Kochana wszystkie Cię tutaj wspieramy i czekamy na dobre wieści za jakiś czas o II kreseczkach ! Teraz ważne jest to abyś wróciła do równowagi Jesteśmy cały czas z Tobą

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość

Zmykam na egzamin
Mam ich już dośc!
Pa
Trzymam kciuki z całych sił !

Biedna jesteś z taką dużą ilością tych egzaminów..

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Chwalilam wam sie ze mamy imiona? Po wielu dyskusjach stanelo na Klaudia Maja i Laura Kinga
Piękne imiona

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:04   #3368
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
wstawiałam, ale baaardzo dawno, to możesz nie pamiętać może będzie mi sie chciało później to zrobię, dzisiaj obudziłam się o 5 poszłam spać spowrotem, o 8 dziecko mnie obudziło i jestem przymulona, że szok, dobrze że głowa nie boli jeden z plusów ciąży
hehe coś mi świta ale i tak tej fotki nie potrafię sobie przypomnieć. a ja nadal nie mam się czym pochwalić.. gadanie że w 2 ciąży prędzej wychodzi hihi tłuszczyk jedynie zza spodni
Stary 2012-06-05, 09:04   #3369
musso4
Zakorzenienie

a co do płci to chciałabym drugą dziewczynkę, a tż syna, oczywiście nie będzie fochów z tego powodu
no i jak syn to na pewno Adam, bo jak z Klaudią byłam w ciąży to dla chłopca wybraliśmy Adam, a dla dziewczynki nie mogliśmy się zdecydować, ja chciałam Judyta, ale tż się uparł, że nie i została Klaudia (po drodze było ze 20 innych imion) teraz też bym chciała Judyta, ale chyba nie ustąpi ewentualnie Eliza
Stary 2012-06-05, 09:05   #3370
martaj9
Rozeznanie

Dzień dobry!
Czytam was zamiast się zbierac do pracy. Dziś mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki!

Cytat:
ja już po ginku, wszystko ok dostalismy nawet zielone światło na bzykanko
Superrr
Cytat:
Macie tu dzieło mojego samowyzwalacza jak to zobaczyłam to padłam... nie dość że góra ucięta, to jeszcze mój cudowny pies musiał się wryć w kadr No ale bateria zaraz po zrobieniu foty znowu padła

PS. jak widać, w 15 tygodniu mam spory brzuch, już żeby zobaczyć stopy muszę się wychylić
Sukienka boska! I brzusio jaki spory

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
HEJ
Zaraz zacznę Was nadrabiać, ale mam ogromną prośbę- polubicie zdjęcie mojej córeczki i stronę fotografa? Mam szansę wygrać sesję zdjęciową dla malucha Tylko jest warunek-trzeba polubić i stronę i zdjęcie pomożecie?
Juz polubione

Zmykam. Odezwę sie później. Buziaki

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:08   #3371
MiciaKicia
Zakorzenienie

co do wpisu w karte ciąży pierwszych ruchów. Zapytałam w ten sposób bo zauważyłam u mnie w karcie rubryczkę właśnie nazwaną pierwsze ruchy dziecka i myślałam, że to konieczne żeby wpisać. Ja sobie wpiszę, a co

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:11   #3372
kaaamila1
Zakorzenienie

Martaj- zaciskam kciuki z całych sił !!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:12   #3373
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za wsparcie

absolutnie nie chcialam w zadnej z Was wzbudzic zaniepokojenia, ja mialam najmlodsza ciaze na tym watku.
Waszym malenstwom na pewno nic nie brakuje i zdrowo sie rozwijaja

Wczoraj po poludniu mialam zabieg, od wieczora jestem w domu, cale szczescie nie musialam nocowac w szpitalu. Mam dwa tygodnie chorobowego, mysle, ze ten czas wystarczy na uspokojenie najgorszych emocji. A pozniej zobaczymy..

W moim przypadku wyglada to na jakas wade genetyczna, czyli dzieje sie to niezaleznie od nas, nie mamy na to wplywu - na usg wygladalo to na otwarte powloki brzuszne.

Kochane, nie chce tutaj wprowadzac negatwnych emocji, na razie sie z Wami zegnam ale na pewno sie odezwe, jak tylko ponownie ujrze dwie kreski na tescie

Buziaki dziewczyny
i cieszcie sie nadal ciaza.. mimo tych wszystkich dolegliwosci to calkiem przyjemny dla nas czas
super że sie odezwałaś ) trzymam kciuki za Ciebie i koniecznie sie pochwal kolejnymi dwoma kreseczkami

Cytat:
Cześć Mamusie
Wczoraj ustaliliśmy menu i resztę szczegółów
Już nie mogę się doczekać
Najgorzej, że koszta wzrastają z dnia na dzień no ale jakoś damy radę.
ale za to na pewno same pyszności wybrałaś! uff ale bym się na weselicho przeszła

Cytat:
Dziś znowu mi się śniło, że rodziłam i to synka Był taki cudowny chodziłam z nim na spacerki ahhh.... szkoda, że to tylko sen
doczekasz się kochana i zobaczysz jeszcze będziesz mieć niespodziankę

Cytat:
Moja psina też się zawsze wtrynia do zdjęcia a jak chcę jej zrobić zdjęcie to się odwraca

hahaha fotogeniczny

Cytat:
a co do płci to chciałabym drugą dziewczynkę, a tż syna, oczywiście nie będzie fochów z tego powodu
no i jak syn to na pewno Adam, bo jak z Klaudią byłam w ciąży to dla chłopca wybraliśmy Adam, a dla dziewczynki nie mogliśmy się zdecydować, ja chciałam Judyta, ale tż się uparł, że nie i została Klaudia (po drodze było ze 20 innych imion) teraz też bym chciała Judyta, ale chyba nie ustąpi ewentualnie Eliza
też bym chciała crcię bo jak czasem pomyślę że miałabym miec dwóch takich łobuziaków jak Oskarek to ta myśl mnie przeraża

Edytowane przez ImmortalWoman
Czas edycji: 2012-06-05 o 09:18
Stary 2012-06-05, 09:14   #3374
MiciaKicia
Zakorzenienie

Odpisali mi z Ziaji, że nie przesyłają próbek..

Stary 2012-06-05, 09:17   #3375
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
co do wpisu w karte ciąży pierwszych ruchów. Zapytałam w ten sposób bo zauważyłam u mnie w karcie rubryczkę właśnie nazwaną pierwsze ruchy dziecka i myślałam, że to konieczne żeby wpisać. Ja sobie wpiszę, a co
a ja nie mam żadnej karty ciąży. chyba muszę porozmawiać z moim ginem

ostatnio chyba juz był tak zmęczony że zapomniał wypisać hihi stary facio to i skleroza doskwiera :P

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Odpisali mi z Ziaji, że nie przesyłają próbek..
Stary 2012-06-05, 09:17   #3376
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

też bym chciała crcię bo jak czasem pomyślę że miałabym miec dwóch takich łobuziaków jak Oskarek to ta myśl mnie przeraża
no ja mam nadzieję, że syn będzie spokojniejszy, bo córa tak daje popalić od urodzenia, że szok
Stary 2012-06-05, 09:21   #3377
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
HEJ
Zaraz zacznę Was nadrabiać, ale mam ogromną prośbę- polubicie zdjęcie mojej córeczki i stronę fotografa? Mam szansę wygrać sesję zdjęciową dla malucha Tylko jest warunek-trzeba polubić i stronę i zdjęcie pomożecie?
polubione
Stary 2012-06-05, 09:21   #3378
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Czytam was zamiast się zbierac do pracy. Dziś mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki
trzymam trzymam , powodzenia

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Laseczki

Leżę sobie w łóżeczku i pożeram jogurt truskawkowy. Żyję teraz w stresie, bo dzisiaj wyniki sobotniego egzaminu
na pewno będą dobre , nie stresuj się

Jak u Was z pogodą dziewczyny? Bo u mnie 9C i deszczzzz
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:24   #3379
weronika23
Zakorzenienie

martaj9 kciuki zacisniete
u nas tez leje mala marudzi bo sie jej nudzi a ja biore sie za obiad
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:26   #3380
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam nadzieję, że syn będzie spokojniejszy, bo córa tak daje popalić od urodzenia, że szok
wiem co czujesz
Stary 2012-06-05, 09:29   #3381
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Żyję teraz w stresie, bo dzisiaj wyniki sobotniego egzaminu
na pewno egzamin zdany !

Cytat:
Mi gin powiedziała, że mam wpisać pierwsze ruchy dziecka do karty i to będzie jedyny wpis, którego w niej dokonam

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Czytam was zamiast się zbierac do pracy. Dziś mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki!
O której masz wizytę? Oczywiście bedą zaciśnięcie

Cytat:
ale za to na pewno same pyszności wybrałaś! uff ale bym się na weselicho przeszła
Jak o tym wszystkim pomyślę, to aż mi ślinka cieknie
Zamiast się bawić to będę ciągle jeść

Cytat:
To oby Twoje pragnienie się spełniło

Cytat:
a ja nie mam żadnej karty ciąży. chyba muszę porozmawiać z moim ginem -
jak to nie masz
Musi ginekolog dać Tobie kartę ciąży, którą musisz nosić ciągle przy sobie, w razie gdyby tfu tfu coś się stało
Przypomnij mu

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
U nas słoneczko świeci, ale jak szłam do pracy 1,5h temu to było 12* bez szału
Stary 2012-06-05, 09:31   #3382
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

szaro, buro i ponuro

Stary 2012-06-05, 09:39   #3383
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie na kwiatach nie znam w sumie ale róż nie chcę bo zbyt oklepane, a na ślubie sporo ich dostane ja chce jakies delikatne kwiaty, może goździki...
Co do bukietów to ja miałam taki, dałam za niego 120 zł o ile dobrze pamiętam.

Swoją drogą bardzo ładna sukienka i śliczny brzusio

Ach i w końcu wybraliśmy z TŻ projekt domku, bo póki co mieszkamy narazie z moimi rozicami
http://www.extradom.pl/projekt-domu-lolek-BSB1013
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Justyna i Piotr mini 0079.jpg (67,2 KB, 12 załadowań)

P

Szymonek

Edytowane przez Pani_Jasiowa
Czas edycji: 2012-06-05 o 09:43
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:43   #3384
weronika23
Zakorzenienie

ImmortalWoman uwazaj na siebie poloz sie i odpocznij kurde jak to nie masz chyba kazda musi miec
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:44   #3385
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam trzymam , powodzenia

na pewno będą dobre , nie stresuj się

deszcz nie pada, ale zimno jest

P

Szymonek
Stary 2012-06-05, 09:47   #3386
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:

Jak o tym wszystkim pomyślę, to aż mi ślinka cieknie
Zamiast się bawić to będę ciągle jeść

Cytat:
jak to nie masz
Musi ginekolog dać Tobie kartę ciąży, którą musisz nosić ciągle przy sobie, w razie gdyby tfu tfu coś się stało
Przypomnij mu

U nas słoneczko świeci, ale jak szłam do pracy 1,5h temu to było 12* bez szału
no właśnie wiem, że powinnam mieć a ja na to jak sie czuje cieszę się z tej pogody bo rześko mam w domku

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
ImmortalWoman uwazaj na siebie poloz sie i odpocznij kurde jak to nie masz chyba kazda musi miec
no wiem wiem, przypomnę mu jutro. byłam na razie tylko na jednej wizycie i to było o21 a mój gin pierwszej młodości nie jest i może zapomniał. Jutro sie upomnę
Stary 2012-06-05, 09:49   #3387
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

No i u mnie się rozpadało.
A tak ładnie już rano było.Słońce świeciło zza chmurek i było nawet bardzo ciepło.
A teraz.....
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:51   #3388
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Co do bukietów to ja miałam taki, dałam za niego 120 zł o ile dobrze pamiętam.
Piękny

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Ach i w końcu wybraliśmy z TŻ projekt domku, bo póki co mieszkamy narazie z moimi rozicami
http://www.extradom.pl/projekt-domu-lolek-BSB1013
Śliczny dom!!!

Cytat:
no właśnie wiem, że powinnam mieć a ja na to jak sie czuje cieszę się z tej pogody bo rześko mam w domku
No w Twoim przypadku to i lepiej

Cytat:
no wiem wiem, przypomnę mu jutro. byłam na razie tylko na jednej wizycie i to było o21 a mój gin pierwszej młodości nie jest i może zapomniał. Jutro sie upomnę
No może się zdarzyć.
A jutro o której masz wizytę?

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Obok w lumpku nowa dostawa, a ja nie mogę wyjśc, bo siedzę sama w biurze
a później będzie już poprzebierane
Stary 2012-06-05, 09:54   #3389
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny

Śliczny dom!!!

No w Twoim przypadku to i lepiej

No może się zdarzyć.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

wywieś kartkę :zaraz wracam" i leć

P

Szymonek
Stary 2012-06-05, 09:54   #3390
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:

No może się zdarzyć.

o 16.30 i jestem 3-cia pacjentką więc chyba go tak nie wymęczą :PP

ojej najgorzej jak lumpek pod nosem.. ja to musiałabym do miasta jechać heh na co brak ochoty może przy okazji zakupów zachaczę.. zobaczymy ale powiem wam że u mnie w lumpku drogo chyba że na wagę, ale tam to takie szmacidła są że szok :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości