Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-05, 09:57   #3391
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Fajną stronę znalazłam

http://4mums.pl/

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:10   #3392
ImmortalWoman
Zakorzenienie

dziewczyny mieszkam na 4 piętrze a tu przez okno zawiewa mi jakimś tanim męskim dezodorantem normalne to jest albo ja już głupnę a fe!
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:10   #3393
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Fajną stronę znalazłam

http://4mums.pl/
Fajne ciuszki, ale jak dla mnie troszkę za drogie, jak na te parę miesiący noszenia
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:11   #3394
meyka87
Raczkowanie

Hej dziewczęta

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Macie tu dzieło mojego samowyzwalacza jak to zobaczyłam to padłam... nie dość że góra ucięta, to jeszcze mój cudowny pies musiał się wryć w kadr No ale bateria zaraz po zrobieniu foty znowu padła

PS. jak widać, w 15 tygodniu mam spory brzuch, już żeby zobaczyć stopy muszę się wychylić
Bardzo ładna sukienka i brzuszek spory jak na 15 tc. Ja sukienkę kupiłam miesiąc temu i jakoś źle wyliczyłam bo myślałam, że na ślubie będę w 16tc i się spokojnie zmieszczę, a w 16 tygodniu to ja już jestem mam nadzieję, że się zmieszczę wkleję wam zdjęcie mojej sukienki, co prawda nie na mnie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
ja winietki sama robiłam, taniej mnie to wyszło... kupiłam tylko ładny papier do wizytówek i złotą nitkę do ozdoby
Wczoraj wieczorem właśnie zdecydowałam, że zrobię sama zrobiłam próbną i bardzo ładnie wyszła, dziś pojadę tylko po papier wizytówkowy i wstążkę, jak zrobię to się pochwalę, ale to chyba dopiero w przyszłym tygodniu bo jutro wyjazd.

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mniej więcej wiecie już jakie chcecie bukiety? z róż czy jakiś innych kwiatów?
Ja początkowo chciałam tulipany, ale po pierwsze za bardzo do włosów się nie nadają a po drugie wczoraj w kwiaciarni się dowiedziałam, że o tej porze roku tulipany są już słabe i długo by nie wytrzymały. Zdecydowałam się na storczyki. zdjęcie w załączniku

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Co do wizyty...zapomnialam kompletnie zapyac o klocia:/wszytsko jest ok.TŻ byl ze mna w ciezkim szoku.Lekarz na moje-chcialabym poznac plec-Marta no ale ja nie powem na 100% nie obiecuje ze sie nie pomyle bo jest wczesnie-jak to on
no i nadszedl ten moment-maluch spal oczywiscieno ale cos tam ogladal, zaglaal widzialam ze to "cos" tam jest znaczy sie jajka:P i pytam-chlopak??on nic, z drugiej str zaglada i teraz on pyta-co macie w domu mowie ze dziewczynke-i znow pytm-facet a on jak to on milczy i po chwili-moge sie myslic, sprawdze jeszcze czy to aby nie pepowina-zrobil przeplywy i tam ich nie bylo wiec pepowina to nie bylo tak wiec mowi chyba BOLEK ale sprawdzac bedziemy na nastepnej wizycie i pogdlac czy nic sie nie zminillo.mowie do niego jakie duze-a on ze ciezko bedzie zmierzyc bo jest zle ulozone, mowie ze tak z czystej ciekawosci na co moj doktor to jak z czystej ciekawosci to zrobimy cos innego i wlaczyl 4D Mkos dotykal sie po buzce, otwieral ja, usmiechalmoj tz byl w totalnym szoku i pozniej nie mogl przezyc ze ma "tak malo miejsca tam". wysdrukowal mi zdjecie twarzyczki ale kuzwa cos mial z drukarka nie tak bo wyszlo rozmazane i prosil zebym mu przypomniala nastepnym razem bo ma zapisane w usg i mi wydrukuje drugi raz.jak chcecie moge pokazac-tylko nie jest ostre.
Moj maz nic sie nie odzywal pozniej-byl jak w jakims amoku poszlismy na zakupy nie moglam sie zdecydowac co chce i go pytam na co on mi-bierz wszystki dzis:P kupil sobie finlandie i mowi z musi opic syna
Gratuluję synusia Będzie parka. Super

Zmykam zrobić sobie inkę z mleczkiem taka namiastka kawy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 88b9695e9c0226041c276e379df73f94,10,1.jpg (24,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ap34_1.jpg (35,7 KB, 12 załadowań)
meyka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:12   #3395
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
dziewczyny mieszkam na 4 piętrze a tu przez okno zawiewa mi jakimś tanim męskim dezodorantem normalne to jest albo ja już głupnę a fe!

P

Szymonek
Stary 2012-06-05, 10:12   #3396
weronika23
Zakorzenienie

piekny domek
hahah mialam cos napisac i zapomnialam coooooooooooo
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:12   #3397
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co ja od jakiegoś czasu mam jakieś omamy węchowe.
Normalnie siedzę sobie na wykładzie na 3 piętrze, okna pozamykane, nikt z palących nie przyszedł do sali, a ja siedzę i w połowie wykładu normalnie czuję, jakby ktoś obok mnie siedział i jarał papierosy. Takie okropne uczucie
Tak samo mam w domu, gdzie u nas nikt nie pali, okna pozamnykane, a ja siedzę i czuuję jakby ktoś obok mnie palił
Stary 2012-06-05, 10:13   #3398
landi0909
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!

Aaaale się wyspałam. Obudził mnie dopiero telefon mamy 10 minut temu

Lonia89 - no a widzisz, ja brzuszek taki ładny, a ubyło 4kg ja wogóle mam nadzieję, że w ciąży mało przytyję, a potem duuużo schudnę żeby przy 177cm ważyć tak max 70kg

Kurcze, w mojej karcie ciąży nie ma nic o pierwszych ruchach. Ale taki dzień się pamięta chociaż ja w sumie miałam od jakiegoś czasu, ale nie wiedziałam że to TO

moja mama załamana, bo chciała wziąć mały kredyt i się nie udało. Bank jej odmówił, bo ma jeden ogromny kredyt (wzięła go dla nas, 16 tysięcy...) i teraz nawet tysiąc jej się nie należy. Jakbym miała jak, to bym jej wzięła, ale niestety pracuję bez umowy

A nawiasem mówiąc, mój kochany szef powiedział, że będzie nas wiózł swoim Lexusem do ślubu jeśli oczywiście mój brat nam nie załatwi jakiegoś zabytkowego auta
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:14   #3399
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meyka87 Pokaż wiadomość
Ja sukienkę kupiłam miesiąc temu i jakoś źle wyliczyłam bo myślałam, że na ślubie będę w 16tc i się spokojnie zmieszczę, a w 16 tygodniu to ja już jestem mam nadzieję, że się zmieszczę wkleję wam zdjęcie mojej sukienki, co prawda nie na mnie
Fajna sukienka, ale jaka króciutka
A kiedy masz ślub? bo nie pamiętam

Bukiet też śliczny, uwielbiam storczyki
Ale ja zdecydowałam się na czerwone róże
Stary 2012-06-05, 10:15   #3400
weronika23
Zakorzenienie

juz wiem super te ubranka ale mi tez szkoda kasy wole cos uzywanego lub tanszego na all

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

ja mialam bukiet ze storyczow a marzyl sie mi z konwali
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:16   #3401
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Ja miałam zrobić tylko mocz + posiew moczu bo bolał mnie brzuch na dole.
Umówiłam się na dzisiaj na wizytę ale nie wiem czy pojadę bo nie będę miała wyniku z posiewu.
A co to jest APTT?
A może będą już wynki? U nas czasami można dopłacić za wyniki od ręki APTT to coś związanego z krzepliwością krwi. Już raz miałam robione, wynik w normie, ale widać mój gin "uczulony" na to

Cytat:
heyka okropnie się dzisiaj czuję o mało rano nie zemdlałam jak szykowałam małego do przedszkola teraz otworzyłam wszędzie okna i się chłodzę na łóżeczku... masakra

co do siuśków to te poranne oddaję.

Jutro wizyta- stres mnie dopadł wyniki cytologii krew mocz matko jak się boję! najbardziej tej cytologii ;(

Mysti za egzaminy
dziewczyny jak cytujecie wielokrotnie posty bo mi to nie wychodzi
Jejku uważaj na siebie. Może te osłabienie związane jest z pogodą? Wychodzisz na dwór? Może dotleniający spacer dobrze Ci zrobi A wizytą się nie stresuj tylko ciesz się ze spotkania z maluszkiem

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
co do wpisu w karte ciąży pierwszych ruchów. Zapytałam w ten sposób bo zauważyłam u mnie w karcie rubryczkę właśnie nazwaną pierwsze ruchy dziecka i myślałam, że to konieczne żeby wpisać. Ja sobie wpiszę, a co
Ja nie mam takiej rubryczki Szkoda. Zapisałam sobie ołówkiem z tyłu datę i t.c. Moja karta jest wykonana przez Prenatal. Dziwne, że właśnie te witaminy gin mi przepisał

Cytat:
a ja nie mam żadnej karty ciąży. chyba muszę porozmawiać z moim ginem

ostatnio chyba juz był tak zmęczony że zapomniał wypisać hihi stary facio to i skleroza doskwiera :P
Kochana upomnij się koniecznie!!! O ile Twój gin pewnie ma wszystkie info w kompie (przynajmniej mój wszystko wpisuję w kartę i do laptopa) to gdybyś (odpukać) potrzebowała pomocy lekarskiej poza miejscem swego zamieszkania albo u innego ginekologa czy w szpitalu to skąd niby oni mają wiedzieć cokolwiek o Twojej ciąży? Jakie masz wyniki, w jakim wieku jest dzieciątko, jakie badania zostały wykonane??? To bardzo ważna i kartę ciąży najlepiej mieć ze sobą, np. w czasie wyjazdów itp.. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Ja zawsze pilnuje, żeby mi wszystko ładnie wpisał

Cytat:
Co do bukietów to ja miałam taki, dałam za niego 120 zł o ile dobrze pamiętam.

Swoją drogą bardzo ładna sukienka i śliczny brzusio

Ach i w końcu wybraliśmy z TŻ projekt domku, bo póki co mieszkamy narazie z moimi rozicami
http://www.extradom.pl/projekt-domu-lolek-BSB1013
Super domek. Dobrze, że macie prosty dach, bo my ze swoim mamy masakrę i robiąc go nawet systemem gospodarczym (czyt. po taniości) wychodzi nam ponad 50 tyś. Gdybym drugi raz wybierała nigdy nie zdecydowałabym się na swój projekt właśnie ze względu na dach, bo poza tym jest idealny pod każdym względem.

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Piękny
Śliczny dom!!!

No w Twoim przypadku to i lepiej

No może się zdarzyć.
A jutro o której masz wizytę?

Obok w lumpku nowa dostawa, a ja nie mogę wyjśc, bo siedzę sama w biurze
a później będzie już poprzebierane
W "moim" ulubionym dostawa jest w czwartek, więc w tym tyg mnie ominie, bo czwartek to święto. Macie długie weekendy? Planujecie coś?

Aha zapomniałam wam napisać, że 17 lipca jadę z mężem i siostrą (i jej mężem) nad morze. Kurcze nie pamiętam miejscowości, ale bardzo się cieszę

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:19   #3402
ImmortalWoman
Zakorzenienie

jeśli już tak to i ja pokażę wam suknię moich marzęń i mój niestandardowy bukiecik :P a co podzielę sie z wami namiastką moich marzeń :PP
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg muszlesv1.jpg (25,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prada.jpg (70,5 KB, 14 załadowań)
Stary 2012-06-05, 10:20   #3403
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
ja miałam coś baardzo podobnego to tego z załącznika ale generalnie uwielbiam frezje lub tulipany w bukietach
to to mój bukiet! miałam identyko praktycznie : )
dałam pani z kwiaciarni takie właśnie foto a ona mi identycznie zrobiła

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Co do wizyty...zapomnialam kompletnie zapyac o klocia:/wszytsko jest ok.TŻ byl ze mna w ciezkim szoku.Lekarz na moje-chcialabym poznac plec-Marta no ale ja nie powem na 100% nie obiecuje ze sie nie pomyle bo jest wczesnie-jak to on
no i nadszedl ten moment-maluch spal oczywiscieno ale cos tam ogladal, zaglaal widzialam ze to "cos" tam jest znaczy sie jajka:P i pytam-chlopak??on nic, z drugiej str zaglada i teraz on pyta-co macie w domu mowie ze dziewczynke-i znow pytm-facet a on jak to on milczy i po chwili-moge sie myslic, sprawdze jeszcze czy to aby nie pepowina-zrobil przeplywy i tam ich nie bylo wiec pepowina to nie bylo tak wiec mowi chyba BOLEK ale sprawdzac bedziemy na nastepnej wizycie i pogdlac czy nic sie nie zminillo.mowie do niego jakie duze-a on ze ciezko bedzie zmierzyc bo jest zle ulozone, mowie ze tak z czystej ciekawosci na co moj doktor to jak z czystej ciekawosci to zrobimy cos innego i wlaczyl 4D Mkos dotykal sie po buzce, otwieral ja, usmiechalmoj tz byl w totalnym szoku i pozniej nie mogl przezyc ze ma "tak malo miejsca tam". wysdrukowal mi zdjecie twarzyczki ale kuzwa cos mial z drukarka nie tak bo wyszlo rozmazane i prosil zebym mu przypomniala nastepnym razem bo ma zapisane w usg i mi wydrukuje drugi raz.jak chcecie moge pokazac-tylko nie jest ostre.
Moj maz nic sie nie odzywal pozniej-byl jak w jakims amoku poszlismy na zakupy nie moglam sie zdecydowac co chce i go pytam na co on mi-bierz wszystki dzis:P kupil sobie finlandie i mowi z musi opic syna

Lece odgrzebac posta weroniki czy wszytsko dobrze-a jest napewno
kolejny chłopiec : ))) super gratuluję : ) i fajnie ze wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Ja też wstaję w nocy, ale tylko raz, więc do rano znowu nazbieram W takim razie będę musiała napełnić pojemniczek przed pracą, wziąć go do pracy i dopiero o 9 zawieść do laboratorium Oprócz tego mam zleconą morfologię i APTT, zrobię też żelazo, bo nie jem mięsa i chcę je mieć pod kontrolą A wy jakie badania robiłyście/będziecie robić na najbliższą wizytę?
ja musze mocz zrobic tylko, bo ostatnio miałam w nim bakterie

DZIEŃ DOBRY WAM W OGÓLE... godzinkę mi zeszło na czytaniu tego co nagadałyście ; p
i muszę iść do lodówki bo dzidziuś już się domaga jest i ja też ; p

u nas tez dziś deszczowo i szaro... a miałam wyjść na miasto ; / aż mi się nie chce ; /

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:20   #3404
wiolcia3108
Przyczajenie

Cytat:
Fajne ciuszki, ale jak dla mnie troszkę za drogie, jak na te parę miesiący noszenia
Hej dziewczyny
Ja tez sądzę że za drogie,ale z pierwszą córcią tez wydawalam więcej.
Teraz wiele kupuje z promocji na bazarkach lub w lumpku.
wiolcia3108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:21   #3405
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam takiej rubryczki Szkoda. Zapisałam sobie ołówkiem z tyłu datę i t.c. Moja karta jest wykonana przez Prenatal. Dziwne, że właśnie te witaminy gin mi przepisał

Mi gin zaleciła też Prenatal, ale moja karta jest z Pharmaton Matruelle

Cytat:
W "moim" ulubionym dostawa jest w czwartek, więc w tym tyg mnie ominie, bo czwartek to święto. Macie długie weekendy? Planujecie coś?
Ja mam piątek wolny, takż ejeszcze jutro i długi weekend
A, że TŻ w piątek pracuje to zabieram się wtedy z rodzicami do Białegostoku Może coś fajnego zakupię

Cytat:
Aha zapomniałam wam napisać, że 17 lipca jadę z mężem i siostrą (i jej mężem) nad morze. Kurcze nie pamiętam miejscowości, ale bardzo się cieszę
Ale suuper
Stary 2012-06-05, 10:21   #3406
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co ja od jakiegoś czasu mam jakieś omamy węchowe.
Normalnie siedzę sobie na wykładzie na 3 piętrze, okna pozamykane, nikt z palących nie przyszedł do sali, a ja siedzę i w połowie wykładu normalnie czuję, jakby ktoś obok mnie siedział i jarał papierosy. Takie okropne uczucie
Tak samo mam w domu, gdzie u nas nikt nie pali, okna pozamnykane, a ja siedzę i czuuję jakby ktoś obok mnie palił
czyli albo jestem normalna albo obie mamy problem haha
Stary 2012-06-05, 10:22   #3407
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Super domek. Dobrze, że macie prosty dach, bo my ze swoim mamy masakrę i robiąc go nawet systemem gospodarczym (czyt. po taniości) wychodzi nam ponad 50 tyś. Gdybym drugi raz wybierała nigdy nie zdecydowałabym się na swój projekt właśnie ze względu na dach, bo poza tym jest idealny pod każdym względem.

Mój mąż jest dekarzem i powiedział, ze najlepszy prosty dach. Mi osobiście podpobają się kopertowe dachy, ale te koszta właśnie.

Mi się goście na głowę zwalają, musze jakieś menu zgotować

Fajnie masz My planujemy na mazury na kilka dni do Wilczego Szańca, ale zobaczymy co z tego wyjdzie

P

Szymonek
Stary 2012-06-05, 10:22   #3408
landi0909
Zakorzenienie

A ja na razie nie wydałam ani grosza na ciuszki jedynie za przewijak koleżance muszę dać 150zł a potem za wózek ciuszków szczególnie dla chłopca to ja mam całą masę już. Teraz tylko je przeprać i posegregować wielkościowo
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:23   #3409
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli już tak to i ja pokażę wam suknię moich marzęń i mój niestandardowy bukiecik :P a co podzielę sie z wami namiastką moich marzeń :PP
Rewelacyjny bukiet a suknia piękna

Cytat:
Napisane przez wiolcia3108 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja tez sądzę że za drogie,ale z pierwszą córcią tez wydawalam więcej.
Teraz wiele kupuje z promocji na bazarkach lub w lumpku.
To tak jak ja

Cytat:
czyli albo jestem normalna albo obie mamy problem haha
haha
Na necie wyczytałam oczywiście (bo chciałam sobie poczytać, czy komuś w ciąży też takie rzeczy się zdarzają), że takie objawy występują przy depresji
Gdzie ja jestem daleka od depresji, nigdy nie miałam i mam nadzieję mieć nie będę.
Stary 2012-06-05, 10:24   #3410
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
A może będą już wynki? U nas czasami można dopłacić za wyniki od ręki APTT to coś związanego z krzepliwością krwi. Już raz miałam robione, wynik w normie, ale widać mój gin "uczulony" na to

Jejku uważaj na siebie. Może te osłabienie związane jest z pogodą? Wychodzisz na dwór? Może dotleniający spacer dobrze Ci zrobi A wizytą się nie stresuj tylko ciesz się ze spotkania z maluszkiem

Kochana upomnij się koniecznie!!! O ile Twój gin pewnie ma wszystkie info w kompie (przynajmniej mój wszystko wpisuję w kartę i do laptopa) to gdybyś (odpukać) potrzebowała pomocy lekarskiej poza miejscem swego zamieszkania albo u innego ginekologa czy w szpitalu to skąd niby oni mają wiedzieć cokolwiek o Twojej ciąży? Jakie masz wyniki, w jakim wieku jest dzieciątko, jakie badania zostały wykonane??? To bardzo ważna i kartę ciąży najlepiej mieć ze sobą, np. w czasie wyjazdów itp.. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Ja zawsze pilnuje, żeby mi wszystko ładnie wpisał

Cytat:

Suknia śliczna a bukiet faktycznie niespotykany, ale ma swój urok.

P

Szymonek
Stary 2012-06-05, 10:24   #3411
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie masz My planujemy na mazury na kilka dni do Wilczego Szańca, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
To bardzo blisko mnie
Mam tam z 5 km
Stary 2012-06-05, 10:26   #3412
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
To bardzo blisko mnie
Mam tam z 5 km
Naprawdę? A skąd jestes?

P

Szymonek
Stary 2012-06-05, 10:28   #3413
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_jasiowa Pokaż wiadomość
naprawdę? A skąd jestes?
z k.

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-06-05 o 10:38
Stary 2012-06-05, 10:29   #3414
meyka87
Raczkowanie

Cytat:
Fajna sukienka, ale jaka króciutka
A kiedy masz ślub? bo nie pamiętam

Bukiet też śliczny, uwielbiam storczyki
Ale ja zdecydowałam się na czerwone róże
Ja jestem niska wiec nie jest taka krótka jak na modelce ślub 16 czerwca czyli 1,5 tygodnia czyli wielkość brzuszka może się jeszcze zmienić, aż się boję mierzyć
meyka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:29   #3415
karolla12
Rozeznanie

Witam

Cały czas Was podczytuje,ale nie mam czasu pisać,bo pracuję i tylkoco chwilkę przełączam na wizaż.Mam dużo zaległości w pracy i muszę tio nadrobić.

Gratuluję wizyt Cieszę się,że wszystko w porządku.Weronika słodkie zdjęcie Już nie mogę się doczekać mojego usg połówkowego,a to dopiero ok.1 lipca,oszaleję do tego czasu

martaj kciuki zaciśnięte!

Przełączam się na pracę,ale cały czas jestem z Wami
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:29   #3416
musso4
Zakorzenienie

a ja zwróciłam śniadanie pierwszy raz mi sie zdarzyło... zawsze mnie cofało jak byłam głodna albo w nocy, a tu taki zonk nie posmakowało dzidziolowi
Stary 2012-06-05, 10:29   #3417
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
ile ja bym dała żeby wyjechać na mazury ale mój mąż bierze urlop w pracy teraz w czerwcu na tydzień- więc jedynie uda się nam moze w pieniny pojechać. Zakochałam się w tym miejscu jak tam byłam we wrześniu, a później bierze tydzień urlopu jak będę miała termin porodu żeby być i mnie zawieźć do szpitala.. reszty nie chcę wiedzieć hihi więc z porządnych wakacji nici... w przyszłym roku jedynie...
Stary 2012-06-05, 10:30   #3418
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Z Kętrzyna
Faktycznie, to blisko.
A byłaś może w wym wilczym szańcu? Warto?

P

Szymonek
Stary 2012-06-05, 10:31   #3419
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Rewelacyjny bukiet a suknia piękna

haha
Na necie wyczytałam oczywiście (bo chciałam sobie poczytać, czy komuś w ciąży też takie rzeczy się zdarzają), że takie objawy występują przy depresji
Gdzie ja jestem daleka od depresji, nigdy nie miałam i mam nadzieję mieć nie będę.
czyli trzeba pomyśleć nad dobrym specjalistą :PP
Stary 2012-06-05, 10:32   #3420
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a ja zwróciłam śniadanie pierwszy raz mi sie zdarzyło... zawsze mnie cofało jak byłam głodna albo w nocy, a tu taki zonk nie posmakowało dzidziolowi
Ja miałam to szczęscie i nie zwracałam ani razu

Hurra słońce wyszło

P

Szymonek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości