![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Bjeatko, proponuję Aliena w zamian za Rose Absolu A. Goutal. Jeśli odpowiada Ci ta wymiana pisz PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
A może któraś miłośniczka bzu i jaśminu na ochotę na:
Brosseau- Fleurs d'ombre -jasmin lilas? Poza tym mam do oddania: Flower by Kenzo Etro - Etra Mogę tez zrobić odlewkę z Purplelips - Dali Esencia del Duende - del Pozo Mogę też się pozbyc miniaturki Ode a l'amoue YR Szukam przede wszystkim: Madness Tygrysa Zagorsk Black Cashmere oraz innych rzeczy, których nie znam |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
#274 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Aga, pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
BAN stały
|
Poszukuję w celach testowych HB Femme...zauroczyła mnie buteleczka:P ale przeciez nie kupię perfumek ze wzgledu na buteleczkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Chętnie przygarnę kropelkę:
Annayake: Tsukimi i Matsuri ![]() Aigner Too Feminine --- Agent Provocateur Eau Emotionelle ---- Beatiful Love E.Lauder ---- Lalique: Lalique, Flora Bella ---Extravagance Givenchy ---- Elixir des Merveilles ---- Fever Celine ---- Helmut Lang ---- In Black, JdP ---- Morgan De Toi ---- Obsession Night ---- Prada (klasyczna) --- Red Door Velvet ---- Tumulte Odwdzięczę się : Angel Violette ---- Asja Fendi ----- In Love Again ---- Initial Boucheron Inspiration Lacoste ----- Le Baiser du Dragon ----- Le Feu Light ---- Miracle Forever ---- Neonatura Cocoon ---- Nu (edp) ---- Rapture Victoria's Secret ----- Scent Sheer ----- Still, J.Lo ---- Sun Moon Stars ---- Valentino V ---- Winter Delice ---- Youth Dew Amber Nude
ZARA, MEXX, SOLAR, PROMOD, RESERVED, H&M, TATUUM...wymienię. Edytowane przez Revelyn Czas edycji: 2007-01-19 o 11:49 Powód: uaktualniam listę :) |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja bym chętnie poznała Sun Jil Sander, odwdzięczę się czymś z mojej kolekcji. Do wyboru do koloru
![]() O i jeszcze Pola Elizejskie chętnie poznam jeśli jakaś dobra dusza ma ochotę się podzielić ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2007-01-13 o 22:05 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
BAN stały
|
witajcie Dziewczęta, wpisuję się po raz pierwszy, a chciałabym poznać Casmir Choparda
![]() jeśli któraś z Was mogłaby obdarować mnie odrobiną, to chętnie zaproponuję coś od siebie, choć niestety wiele nie mam... mogę zrobić próbki (nawet spore) z: - In love again YSL (fleur de la passion) - Hypnose Lancome - Black Cashmere DK - Nirmala Molinard - L'instant Guerlain - Coco Chanel - Escape CK - bambusowa woda YR - Extraordinary Avon mniejsze z Molinarda: - Habanita - Miss Habanita - Molinard de Molinard - Un Air d'Habanita firmowych próbek nie mam teraz żadnych... |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A moze jeszcze cos odemnie by Ciebie zainteresowało? Nie wszystko co mam to dziwadła.
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Oddam miniaturki (chętnie wszystkie trzy za końcówkę jakiegoś zapachu):
- Madness - Happy to be - Pleasures Próbki: - Sicily (pół fabrycznej) - Winter Delice (robiona) - jeśli zutylizuję fiolki mogę coś odpsikać z moich zasobów ![]() Najchętniej poznałabym bliżej: EC, OI, Tygrys (choć odrobina), Pola Elizejskie, Pure Poison, Addict i napewno wiele wiele innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Witajcie drogie wizażanki
![]() Mam do oddania flakon ARMANI MANIA pour femme EDP. Z 75ml zużyłam ok 7 może 8 ml. Woda jest na 100% oryginalna, kupiona przeze mnie w perfumerii. Manie kupiłam w październiku 2006r., jednak okazało się, że to nie mój zapach. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8180 W zamian przygarnę Flowerbomb lub Narciso Rodriguez EDP. Aha, mam też do oddania Iced Green Tea (Elizabeth Arden) - 50ml raz psiknięte. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15445 |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście zrobię SUN i "zielone pomidorki"
Mnie interesuje Pink Shugar i Miss O ![]() Jesli odpowiada taka wymianka prosze o adres na PW ![]()
#285 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania:
1. Addict 2. Kenzo Amour 3. Baby Doll 4. Prada 5. Scent 6. Black Cashmere 7. Carthusia - Ligea 8. Carthusia - Mediterraneo 9. Tesori - Aegyptus 10. Tesori - Lotos 11. Paco Rabanne XS Extreme Girl + kapka Tresor EDP + kapka Herba Fresca (resztki) 12. Cacharel - Promesse 13. Coudray - Vanille et Coco 13. Villoresi - Donna A Szukam.. niszowcow wlasciwie ![]() ![]() Moja wish-lista poszukiwanych (nie oczekuje odlewek, probki jedynie) : 1. Ananda Micallef, 4. Malabah Penhaligon's 5. Ambra Etro 7. Navegar L'Artisan (wszystkie wersje nawigatora) 8. Ambra Extreme L'Artisan 11. Duel Annick Goutal 12. L’ Artisan Premier Figuer EDT Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-01-16 o 09:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Chetnie poznam:
- Angel Le Lys - All About Eve Jopp - Omnia i Omnia Crystaline - Coco Mademoiselle - Tygrys - Pola Elizejskie - Lolita Midnight - Madness - Cristobal - Asja Fendi - Alien - D&G The One W zamian oddam(odpiski): - G. Weber Red Edition - YDAN - Angel Violet - Angel Pivoine - Lolita EDT, EDP, "L" - Angel Innocent - Pure Poison - Gucci EDP - Miss Dior Cherie - L'Instant EDP - Cocon - Mania Armaniego -Provocative Woman - Baby Doll -Addict Fraiche - Love in Paris N. Ricci - Hypnose Lancome - Jil Sunder Sport -Max Mara -klasyczny Ferre Fabryczne próbki: - Tresor - Prada (męska) - Insolence ![]()
Insta https://instagram.com/aagawuu/ Edytowane przez aga79 Czas edycji: 2007-01-19 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#288 |
niecnotliwa dziewica
|
Aga, moge Ci wysłac YDAN i klasyczna Theoremę, chętnie poznałabym Safari i L`Or, co Ty na to?
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-01-19 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chciałabym potestować:
-Shalimar EDP -Agenta -XS PR -Crystal Noir EDT -Sensations EDP -Eclat d'Apege -Sensi -Panienkę Coco ![]() W zamian oddam próbki o róznym stopniu zużycia,fabryczne albo robione: -Ange ou demon(w saszetce) -D&G Feminine -D&G The One -Tendere Poison -London Burberry(stare) -Par amour Tojours -Tesori d'Oriente Aegyptus -Boucheron Trouble -Cerruti Summer -Sotto Vocce LB -Live Luxe -Pocałunek smoka -Roma LB -Jil Sander Pure -Flowerbomb -Scent Intense -Delices Cartier -Joop Femme -Mischino Coutre -Puma Woman -L'eu per Kenzo -Le Roi Solei -Sephora Brown -Enjoy J.P albo odpsikam ze swojej kolekcji: -Angel Innocnt -Lovely Sarah Jessica Parker -Baby Doll YSL -Bright Crystal Versace -Naomagic Naomi Campbell -Cat Deluxe Naomi Campbell -Be Kissable Avon -Słoń Kenzo -Pure Poison -Stellę McCartney -Rose Absolue YR -Noix de Coco YR -Diesel Plus Plus -Lolita Lempcka L -Sephora Brown -Lolita Lempicka EDP -Green Tea E.A -Purplelips Salvador Dali - Lacoste Touch pf pink -Lacoste pur Femme -Light Blue -Alien -Tesori d'Oriente Lotos -Pink Sugar Aquolina -Aquolina Chocolovers -Davidoff Cool Water Game |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
Mam do oddania próbki:
-Alessandro dell'Acqua klasyk (fabryczna) -Bvlgari Pour Femme (fabryczna) -Duende Eau Stymulante (robiona) -Ferre edp (fabryczna) -Caleche Eau Delicate (fabryczna) Mogę zrobić też próbkę któregoś z moich zapachów ![]() Poszukuję: -Loewe Esencia Femme -Trussardi Python -Aigner Too Feminine -Paris Roses des Bois ![]() -Ungaro Fleur de Diva -YSL Yvresse Różane zapachy bardzo mile widziane ![]()
#291 |
Zakorzenienie
|
Szukam próbek/odlewek:
- Red Delicious DKNY - Burberry Touch BURBERRY - Addict, Addict 2, Addict Fraiche DIOR - Libertine V. WESTWOOD
MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 Edytowane przez jagabrz Czas edycji: 2007-01-17 o 01:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Szukam do potestowania:
Gucci Envy Libertine Vivienne Westwood Poison Dior Lolita EDT Mam w zamian: Lolita EDP Crystal Noir EDP i EDT Le Baiser du Dragon EDP Happy Heart Shalimar EDT Safari Narciso Rodriguez EDT L'or EDP Moschino Couture Cristobal Scent Alien Ogrodek Nilowy L'instant Eau de Dolce Vita Stella Mc Cartney Tea for Two Sun JS Premieur Figuier Mania - meska Tumulte Organza L'air du Temps Alchimie Blue RL Angel Rose Amarige Mariage L'instant - meski CK One
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2007-01-19 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Szukam do testów zapachów Tesori d'oriente:
Aegyptus-Kyfi Ambra Indiana Guajaco Jaśmin z Giava podzielę się: smokiem słoniem Terracotta Guerlain Shalimar edt Shalimar Light Nu edp Black Cashmere Gaultier 2 Black Bulgari Theorema esprit d'ete Image Cerruti |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Chętnie przygarnę kropelkę:
Annayake: Tsukimi i Matsuri ![]() Aigner Too Feminine Agent Provocateur Eau Emotionelle Beatiful Love E.Lauder Lalique: Lalique, Flora Bella Extravagance Givenchy Elixir des Merveilles Fever Celine Helmut Lang In Black, JdP Morgan De Toi Ogródka Śródziemnomorskiego Red Door Velvet Tumulte Odwdzięczę się : Angel Violette Asja Fendi In Love Again Initial Boucheron Inspiration Lacoste Le Baiser du Dragon Le Feu Light Miracle Forever Neonatura Cocoon Nu (edp) Rapture Victoria's Secret Scent Sheer Still, J.Lo Sun Moon Stars Valentino V Winter Delice Youth Dew Amber Nude
ZARA, MEXX, SOLAR, PROMOD, RESERVED, H&M, TATUUM...wymienię. Edytowane przez Revelyn Czas edycji: 2007-01-26 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
![]()
Czy któraś mogła by się podzielić kropelką Euphorii EDP? Ja niestety jej narazie nie posiadam a strasznie mi się zachciało tego zapachu
![]() Kenzo Jungle Elephant Thierry Mugler Angel Thierry Mugler A*Men Gucci Rush D&G Light Blue Paris Hilton i chyba maleńką kropelką Belle De Minuit ale nie wiem czy jeszcze mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.