|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
bym chciała upolować
Boisé 04 Patyka ![]() maluszka Safran Troublant Dzing! - a Satellite A la figue Satellite Ipaneme pewnego Diptyque dużego rozebrać (ale nie mogę, bo nie poradzę sobie jedną ręką z rozlewaniem ![]() i na teraz starczy marzeń aaa i Smoki różniaste
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-05-24 o 13:49 |
|
|
|
|
#3122 |
|
Guerlain Lover
|
Kolejna aktualizacja
1. Eternity (na zapas, bo w moim flakoniku widać już prawie dno) 2.Angel Sunessence Blue Lagoon - na lato - już jest 3. Wszytskie wersje Shalimara (kolejny zapas Eau de Shalimar też mi się marzy, ale najpierw kupię edt i edp, potem mogę myśleć o zapasach). Wersja Ode a la Vanille zdobyta 4. Ogrodek srodziemnomorski 5.Czarna Coco edp 6.Euphoria edp - bo mi sie skoczyla, na jesień 7. Serge Noir oraz Five o'clock : nawet odlewki wystarczą 8. Chanel no 5 edp 9. Laura Biagotti wersja "Rose" 10. Issey Miyake L'eau d'issey edp (małe 25 ml wystarczy) 11. Zapas Winter Delice 12. Addict - odlewka lub 20 ml wystarczy - dopiero na jesień 13. Zapas Black Cashmere stara wersja 14. Beyonce Pulse i wersja Summer 15. DKNY Women Summer 2012 16. Angel Aqua Chic - jeszcze nie wiem czy chcę... wąchałam w Sephorze i fajnie by było mieć wszystkie wersje letniego Angela, ale ta wersja chyba najmniej mi się podoba
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dorobne zmiany kosmetyczne, poznałem kilka zapachów z listy dzięki Emiks
![]() Chcę: - Kilian Straight to Heaven (White Cristal) - Amouage Opus V - Amouage Honour Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można )- Guerlain L'Instant de Guerlain PH - CoSTUME NATIONAL Scent Intense (odlewka 10 ml wystarczy) - L'Occitane en Provence Voyage en Mediterranee Labdanum de Seville (najchętniej odlewkę) Chcę potestować: - Andy Tauer 03 Lonestar Memories - Andy Tauer 05 Incense Extreme - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Andy Tauer 12 Eau D'Epices - Annick Goutal Ninfeo Mio - Atelier Cologne Oolang Infini - Atelier Cologne Orange Sanguine - Comme des Garcons 8 88 - Comme des Garcons Series 3 Incense: Jaisalmer - Comme des Garcons Series 3 Incense: Ouarzazate - Comme des Garcons Series 3 Incense: Zagorsk - L'Artisan Navegar - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Amethyst - Olivier Durbano Cristal de Roche (Rock Crystal) - Olivier Durbano Citrine - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Serge Lutens Ambre Sultan - Serge Lutens Chergui - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens Fille en Aiguilles - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Al-Rehab Silver - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Bvlgari Jasmin Noir EDP i EDT - Bvlgari Jasmin Noir L’Essence - Bvlgari Omnia Amethyste - Bvlgari Omnia Coral - Bvlgari Omnia Crystalline - Bvlgari Omnia Green Jade - Carolina Herrera 212 Men a Summer on Ice 2003 - Carolina Herrera 212 Men Pop! - Chopard Noble Vetiver - Davidoff Cool Water Summer Dive Man - Dior Fahrenheit Absolute - Dolce&Gabbana Anthology 1 Le Bateleur - Dolce&Gabbana Anthology 6 L'Amoureux - Dsquared² He Wood Ocean Wet Wood - Dsquared² He Wood Silver Wind Wood - Elizabeth Taylor Passion PH - Etienne Aigner Aigner man 2 - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Givenchy Ange ou Demon - Guerlain Habit Rouge - Hermes Equipage - Issey Miyake L'eau d'Issey PF EDP i EDT - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Juicy Couture Dirty English - Kenzo L'Eau par Wild PH - Lacoste PH - Lolita Lempicka Au Masculin - Masaki Matsushima mat; blue - Masaki Matsushima mat; male - Masaki Matsushima mat; very male - Oriflame Architect - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Thierry Mugler A*Men Pure Shot - Thierry Mugler Cologne - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Rocher Eryo Blue - Yves Rocher Transat - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-05-24 o 15:48 |
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na prowadzenie na liście wysuwa się Cristalle edp (tymczasem licytuję edt i boję się, że wygram aukcję. Edt znika po pół godzinie, dlatego go nie chcę)
Ponadto: Escale a Pondichery (na zapas, bo moja flaszka już minęła połowę) Candy Exclamation Aż się sama dziwię, że tak mało chciejstw mi wyszło
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tylko jedna pozycje na liscie marzen i coraz bardziej dojrzewa we mnie mysl, zeby slowo stalo sie cialem - Chanel 19 edp.
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki wspaniałej wizazance Beatce , będę miała Patykę i Diptyque, L'Eau des Hesperides Dziękuję ślicznie
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Rozeznanie
|
to może i ja dołączę swoją listę marzeń
obecnie wzdycham do: Diamonds Armaniego NR For Her Eau Des Merveilles ![]() chyba powoli zaczynam dorastać do dolewek, tak sobie to forum czytam i czytam i stwierdzam, że odlewka to fajna rzecz ![]() |
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
CK in2u
Lanvin eclat d'arpege Amor Amor Moschino I love love i coś co powali na kolana i szybko nie zniknie (wciąż szukam...)
|
|
|
|
|
#3131 |
|
spin doctor
|
John Varvatos-chociaż nie wiem jak pachnie
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2., Flowerbomb Extreme 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4. Be Delicious EDT 5. Hermes Elixir des Merveilles 8.Attimo L'Eau Florale 7. Euphoria EDT 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Alien 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11. L'Eau The One EDT Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
oddam wiele za choćby próbkę Guerlain HEURE BLEUE
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Raczkowanie
|
1.Frederic Malle, Musc Ravageur
2. ProFumum Roma,Olibanum czary mary |
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Na odwyku mi się prawie wszystko odwidziało
Zostają jedynie dwie pozycje, których i tak pewno nie uda mi się zrealizować:- kapka Vol de Nuit - Calamity J. Wątku, ja proszę o wstrzymanie realizacji marzeń na kilka miesięcy, a potem do dzieła
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
1. Acqua di Gioia
2. Eternity - upolowany maluszek 3. Angel edt - chociaż kilka ml 4. Innocent - chociaż kilka ml - będzie odlewka ze wspólnych zakupów 5. Amour Kenzo 6. D&G L'eau the one - chociaż kilka ml
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Marzę o Ume Keiko Mecheri oraz o większej ilości Rose Oud by Kilian
|
|
#3138 |
|
Konto usunięte
|
Armani Prive Royal Oud Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-07-30 o 12:54 |
|
|
|
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
Chcialabym testnac:
Narciso Rodriguez For Her edt Hugo Boss Deep Red Tom Ford Black Orchid Versace Crystal Noir edt Givenchy Ange Ou Demon edp |
|
|
|
|
#3140 |
|
Konto usunięte
|
Łazi za mną Versace Crystal Noir edp
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
szwagierka zaraziła mnie Armani Mania - może ktos skusi sie na zrobienie rozbiórki?
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się lista kurczy - zostało na chwilę obecną:
Bois De Paradis Wazamba mam jeszcze po ok 5ml, więc mogę poczekać Lady Vengeance Rose Le Labo Bois Oriental Lady V nabędę prędko, bo nie powala ceną - a na dwa pozostałe muszę nieco pościubić kasę. Mam wielką nadzieję, że nie przybędą nowe chciejstwa (czekam na odlewki z trzech rozbiórek, więc kto wie...) |
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
My Insolence za mną chodzi i nie chce odejść...
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Konto usunięte
|
U mnie drobne zmiany kosmetyczne, kilka zapachów poznałem i nabyłem flaszkę Emporio Armani Diamonds PH
Chcę: - Kilian Straight to Heaven (White Cristal) - Amouage Opus V - Amouage Honour Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można )- Guerlain L'Instant de Guerlain PH - CoSTUME NATIONAL Scent Intense (odlewka 10 ml wystarczy) - L'Occitane en Provence Voyage en Mediterranee Labdanum de Seville (najchętniej odlewkę) Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Andy Tauer 03 Lonestar Memories - Andy Tauer 05 Incense Extreme - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Andy Tauer 12 Eau D'Epices - Atelier Cologne Oolang Infini - Atelier Cologne Orange Sanguine - Comme des Garcons 8 88 - Comme des Garcons Series 3 Incense: Jaisalmer - Comme des Garcons Series 3 Incense: Ouarzazate - Comme des Garcons Series 3 Incense: Zagorsk - Creed Green Irish Tweed - Creed Silver Mountain Water - L'Artisan Navegar - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Black Afgano - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Citrine - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Ramon Molvizar Black Cube - Serge Lutens Ambre Sultan - Serge Lutens Chergui - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens Fille en Aiguilles - Serge Lutens Serge Noire - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Al-Rehab Silver - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Carolina Herrera 212 Men a Summer on Ice 2003 - Carolina Herrera 212 Men Pop! - Chanel Pour Monsieur - Chanel Pour Monsieur Concentree - Chopard Noble Vetiver - Davidoff Cool Water Summer Dive Man - Dior Fahrenheit Absolute - Dolce&Gabbana Anthology 1 Le Bateleur - Dolce&Gabbana Anthology 6 L'Amoureux - Dsquared² He Wood Ocean Wet Wood - Dsquared² He Wood Silver Wind Wood - Elizabeth Taylor Passion PH - Etienne Aigner Aigner man 2 - Ferrari Essence Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Givenchy Ange ou Demon - Guerlain Habit Rouge - Hermes Equipage - Issey Miyake L'eau d'Issey PF EDP i EDT - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Juicy Couture Dirty English - Kenzo L'Eau par Wild PH - Lacoste PH - Lolita Lempicka Au Masculin - Masaki Matsushima mat; blue - Masaki Matsushima mat; male - Masaki Matsushima mat; very male - Oriflame Architect - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Thierry Mugler A*Men Pure Shot - Thierry Mugler Cologne - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Rocher Eryo Blue - Yves Rocher Transat - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu - Yves Saint Laurent Opium Pour Homme Eau d'Orient |
|
|
|
|
#3145 |
|
spin doctor
|
Po ostatnich testach marzę o:
Miss Dior Eau Fraiche EauDemoiselle Eau Fraiche Słoń no i znowu za mną chodzi Addict-ilez to razy juz go miałam...
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też aktualnie pragnę Addicta. A do tego Dolce Vita, bo swojej musiałam się pozbyć. Nie kupię nic innego dopóki ich nie zdobędę. No chyba, że jakaś malutka 30stka So elixir z Yr
|
|
#3147 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu chodzi za mną JOOP! Femme
, ale najpierw muszę trochę opróżnić zapasów...
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Na mojej starej liście nadal wisi Cuir de Russie z serii Les Exclusifs Chanel (może w lipcu do mnie przyjedzie
), a dołącza do niej...Theorema . Pewnie znowu się jej pozbędę, ale póki co - okrutnie tęsknię...
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Farmacia SS. Annunziata Ambra Nera mi się marzy od dawien dawna, a przegapiłam ją na perełkowym
![]() i Guerlain Spiritueuse Double Vanille (pomarzyć ponoć piękna rzecz )i Profumum Roma Patchouli oraz Arso i Opus IV jeszcze... ...drogo jakoś wyszło
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

)

Zostają jedynie dwie pozycje, których i tak pewno nie uda mi się zrealizować:
)