XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-05, 15:27   #1951
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Uwaga, uwaga - moja dłuuuuugaśna relacja z przygotowań, ślubu i wesela. tutaj -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2734

sprawy techniczno-organizacyjne tutaj -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2735

Gratulacje dla tych, które dobrną do końca i nie zasną

Idę Was przelecieć tempem odrzutowca, bo w życiu nie nadrobię całego wątku
witaj w klubie żono
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:29   #1952
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ja tez dzisiaj robie wywiad na ten temat - co myslicie o tym wykonaniu? http://meraszka.pinger.pl/
tutaj jeszcze strona internetowa... http://rzesy-krakow.pl/ na forach widze ze dziewczyna jest znana i chwalona, jakies certyfikaty ma, ale ja sie nie znam

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:32   #1953
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Nie pomogę miałam z tego jedyny warunek jaki miałam na studiach...
już znam odpowiedź, że istnieje takie ciało
125=5^3

Tw. Dla dowolnych liczb pierwszych p i naturalnej n istnieje ciało rzędu p^n.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Dziewczyny, szukam fajnej pościeli, pomóżcie
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:32   #1954
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
125=5^3

tylko ja sie pytam - po co nam to?

Stary 2012-06-05, 15:35   #1955
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
obdzwoniłam salony z rzęsami. Ceny od 80 - 250 zł, różne: syntetyki, jedwabne i norki syberyjskie. W połowie salonów panie mówiły, żebym zrobiła rzęski 2 tygodnie przed ślubem i później uzupełniła. Dlaczego? Ano dlatego, że w razie uczulenia i podrażnienia, byłby czas żeby temu zadziałać, teraz to już naprawdę się cykam i chyba zrezygnuję z tych rzęs.
Nena widzę, że po historii Wiktusiaka mocno się zraziłaś. Jednak jest też wiele osób zadowolonych z przedłużenia, np. ja . Rzęsy robiłam w marcu i wyszły rewelacyjne a trzymały się prawie miesiąc. Mimo, że płaciłam śmiesznie mało - tylko 50zł, bo skorzystałam z promocji.

Myslę, że to bardzo dobre rozwiązanie żeby umówić się na zakładanie trochę wcześniej a tuż przed ślubem uzupełnienie. Ja właśnie tak zrobiłam, bo tym razem idę już do innego salonu, poleconego przez znajomą.

Ewuszka piękna relacja!!!

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:35   #1956
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez dzisiaj robie wywiad na ten temat - co myslicie o tym wykonaniu? http://meraszka.pinger.pl/
za☠☠☠isteee

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:36   #1957
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ja od swojej babci usłyszałam to samo, ale w pełni ją rozumiem. Jest już starszą osobą i pomimo tego, że mówiła, że bardzo chciałaby być to jednak nie da rady. Dla mnie to nie żadnej cios, każdy człowiek czuje sie inaczej, a lata niestety robią swoje. Mimo wszystko jest zapowiedziane, że po ślubie wpadamy z filmem A druga babcia, również schorowana, ledwo chodząca szykuje kreacje na ślub mój i kuzyna, który ma teraz w czerwcu. Mimo wszystko bede jej wdzięczna za to, że będzie na ślubie, bo na wesele zapowiedziała, że nie przyjedzie. Jednak ze względu na jej zdrowie i poświecenie, wolałabym, żeby została w domu i była z nami jak najdłużej.
Ja rozumiem, że babcia może się źle czuć ale usłyszeć od osoby która Cię wychowała, że jej nie będzie bo ona już zakłada że będzie źle. To jest przykre

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
mam coś dla Was w bonusie kolejna porcja zdjęć

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

U nas będą perfumy. Drogie, oryginalne perfumy, bo moi rodzice i TŻ nigdy takich nie używają. To takie osobiste i myślę, że idealne. Nie chcę figurek, same kwiaty i kosze to za mało.
My też dajemy perfumy

Cytat:
Uwaga, uwaga - moja dłuuuuugaśna relacja z przygotowań, ślubu i wesela. tutaj -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2734

sprawy techniczno-organizacyjne tutaj -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2735

Piękna relacje i dziękuję za rady techniczne

Cytat:
125=5^3

Ale co to ma wspólnego z tematami ślubnymi:confus ed:

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:40   #1958
niusia_87
Zakorzenienie

Z Justynką rozmawiamy, my i w matematyce widzimy śluby. Tak to już jest jak dwie matematyczki się spotkają. Wybaczcie. Takie zboczenie. Nic tylko siąść i płakać, tak bardzo nie lubię algebry abstrakcyjnej.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:47   #1959
__Paulinka__
Zakorzenienie

Czesc!

pamieta mnie ktoś? Nie bylo mnie kupe lat, a ja codziennie o Was mysle, ale nie mam czasu bo nasi znajomi sa u nas od tygodnia i wiecie jak to jest. Ale dzisiaj juz wracają do domu i ja do was wracam na zawsze
Kurka nie wiem co sie na wątku teraz dzieje, mi coraz mniej czasu zostalo do ślubu a juz nie mam na niego ochoty bo chyba nic nie mamy zalatwione i TZ mnie dzisiaj wkurzyl dodatkowo lipa.

Wszystkim mężatkom, ktore ślubowaly tydzien i dwa tygodnie temu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Kochajcie swoich TZtow pełną parą
zaraz ide czytac relacje
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:50   #1960
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Czesc!

pamieta mnie ktoś? Nie bylo mnie kupe lat, a ja codziennie o Was mysle, ale nie mam czasu bo nasi znajomi sa u nas od tygodnia i wiecie jak to jest. Ale dzisiaj juz wracają do domu i ja do was wracam na zawsze
Kurka nie wiem co sie na wątku teraz dzieje, mi coraz mniej czasu zostalo do ślubu a juz nie mam na niego ochoty bo chyba nic nie mamy zalatwione i TZ mnie dzisiaj wkurzyl dodatkowo lipa.

Wszystkim mężatkom, ktore ślubowaly tydzien i dwa tygodnie temu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Kochajcie swoich TZtow pełną parą
zaraz ide czytac relacje

Stary 2012-06-05, 15:51   #1961
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
wg mnie drogo i chyba bym sie nie zdecydowała 2300-3450 zł to byś miała górę rózności w sensie owocowych więc wg mnie to sie nie opłaca tym bardziej ze na weselach owoce nie schodza tak jak inne jedzenie a tym bardziej jak stoją w odosobnieniu czyli nie na stole nazwijmy to "glównym"

za to bym wybrała stół wiejski - bo z obserwacji widze z e ludzie lubią tą opcję i open bar bo zawsze szczególnie kobitki sie uciesza że jest coś innego niż wóda
tyle że w tym są też ciasta i desery więc nie kupujemy ich sami od siebie, tylko w tym pakiecie już one są, no i 3 fontanny czekoladowe, jak dziewczyny pisza że mają 700 zł za jedną?

Cytat:
masz juz nowy stanik? czy mi cos umknelo?
na mnie w jeden dzien jest dobry ten stary, a w inny nowy, mam nadzieje ze ten nowy nie bedzie jakos razaco rozny od starego pod sukienka wiec licze na to ze w dzien slubu bede mogla sobie wybrac. Mimo wszystko kusi mnie ciagle effuniak, ale jak go kupie to wyjdzie na to ze wydam prawie 300 zl na staniki slubne, a tego juz NIE ZNIESEE!!

z inzynierki jest mi smutno ze nie spotykam ludzi ale z mgr jestem przeszczesliwa, czekalam na dzien zakonczenia uczelni jak na zbawienie i poza tymi osobami ktore poszly ze mna na mgr z inz. to nikogo nie lubilam, i wcale nie dlatego ze nie byli fajni - to PŚ nie byla fajna, a oni mi sie z ta uczelnia wlasnie kojarzyli i dlatego ich nie lubilam

aaaa
a jakbym tak przyszla na Twoje wesele to postawisz mi krzeselko przy tym stoliczku? bede grzeczna, obiecuje
Kupiłam w esotiw zwykły stanik nie bardotkę i cyce mi wygladają ok, więc będa mi pod niego dopasowywać. poza tym chce żeby mi wszystki takie zakładki jak w staniku są do ramiaczek i ramiączka uszyli, bo po części oficjalnej, jak przyjdzie czas na tance to nie chcę podciągać sukni non stop aż będzie czarna na dekolcie..

Postawię Ci Będziesz mieć honorowe miejsce

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
190zł/os?! I jeszcze alko swój, szalejesz Audrey Ale faktycznie, wygląda rewelacyjnie
no cenowo sa takie:
180, 190, 200, 210

W tym za 190 mamy takie przykładowe oczywiście mięsa możemy miksować sałatki i wszystko inne:

powitanie chlebem i solą i lampką szampana w cenie

PRZYSTAWKA:
- schab pieczony w ziołach z musem brokułowym i sosem z pieczonej papryki

OBIAD:
Zupa:
-krem z zielonych szparag z tymbalikiem drobiowym (U nas będzie rosół bo TŻt się uparł :/)

Drugie danie:
- roladka z kurczaka z brokułami i serem
- filet ze schabu z pieczarkami w śmietanie
- dodatkowo mięsa serwowane przez kelnera (sztufada wołowa na dziko, )
- ziemniaki z wody (frytki serwowane przez kelnerów wg życzenia)
- zestaw wiosenny: sałata lodowa, ogórek, pomidor, rzodkiewka, vinegrette czosnkowy
- zestaw surówek

- kawa + tort krojony na sali

Ciepłe dania:
- bogracz wegierski podany w czarce chlebowej ok.g 20.00
- suflet z białej czekolady z kandyzowanymi wiśniami i korzennym ciasteczkiem ok 21.00
- filet z kurczaka w boczku i cukinii podany z gruszką ryżową, sos ogórkowo- czosnkowy, surówka z marchewki ok. 23.00
- łosoś pieczony ww białym winie z surówką z białej kapusty z białym jogurtem ok 1.00
- barszcz czerwony z sakiewką mięsną ok 3.00

Zimna płyta:
-patera mięs pieczonych i wędlin
- śledzie (do wyboru 2 rodzaje z w śmietanie, oleju, piklach, buraczkach, po kaszubsku, grecku, węgierski, japońsku, w porach, w sosie majonezowo jogurtowym)
- sałatki (3 do wyboru z 14 proponowanych)
-tymbaliki drobiowe z sosem tatarskim
-jajko z chrzanem w szynce i galaretce
-patera owocowa
- patera słodka
- kawa herbata, napoje zimne- bez ograniczeń

No i tych drugich dań mamy spośród 18 do wyboru, zup mamy do wyboru 12....

Wydaje mi się że to jest sporo jedzenia...

Aaaa! moja fryzjerka jedzie na wakacje teraz więc jest dostępna dla mnie w dniu ślubu mam 3 fryzury próbne GRATIS
Stary 2012-06-05, 15:51   #1962
MiciaKicia
Zakorzenienie

Ewuszkaaa cudna relacja, przeczytałam calutką

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:52   #1963
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc!

zaraz ide czytac relacje
oczywiście, że pamiętamy
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:54   #1964
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc!

zaraz ide czytac relacje

No jasne, że pamiętamy

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

W tym za 190 mamy takie przykładowe oczywiście mięsa możemy miksować sałatki i wszystko inne:

Aaaa! moja fryzjerka jedzie na wakacje teraz więc jest dostępna dla mnie w dniu ślubu mam 3 fryzury próbne GRATIS
Zrobiłam się głodna przez Ciebie. Jak pysznie brzmi to wszystko

Super z tą fryzjerką. 3 fryzury próbne to można szaleć i wymyślać

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:00   #1965
__Paulinka__
Zakorzenienie

kocham Was mam dla was jakies fotki z makijazu i fryza. Wkleje pozniej na poczte

Kindzia widzialam jedne Wasze fotki, zaraz poszukam wiecej piękna fryzurka!!! i wogole cudo malina

Margida to samo ! pięknie, młodzi i zakochani

Ewuszka relacja mega dluga ale takie uwielbam najbardziej pięknie opisalaś, normalnie poczulam sie tak jakbym tam byla razem z Tobą fotek jeszcze nie dojrzałam ale wiem, ze i Ty wyglądalaś olsniewająco

zaraz ide patrzec na inne fotki
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:04   #1966
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
My mamy taki plan:
DJ zawoła na środek sali rodziców pod coś takiego:

mam ten sam tekst tylko muszę go troszkę zmodyfikować

Cytat:

Witajcie dziś jeszcze 4 dni a jutro ostatni dzień do pracy
to już prawie jesteś mężatką

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wrzucam kolejne

Cytat:
w kolejną, a nie pierwszą

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

śliczna Ty, mąż dostojny, no ale ten ministrant, czy kto tam stoi to mógł by się ogolić
w pierwszą ciąże z bliźniakami i jak miały ro z hakiem umarła na raka a inna miała ponad 70 i chciała zajść w pierwszą ale żadna klinika nie chciała się zgodzić. Niektóre baby to bym w łeb palnęła jak były mlode to mogły brać się za robienie dzieci a nie teraz urodzi a za rok umrze

Cytat:
u nas nigdy nie będzie ołtarza na Boże Ciało, mieszkam najdalej jak się a w parafii
nigdy nie mów nigdy jeszcze mogą zbudować koło was

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
ehm dziewczyny noga mi się odzywa zaczyna mnie boleć...i pulsować aż do kolana
może na zmianę pogody?

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Hello

Byłam dziś na rozmowie o pracę. Wyników jeszcze nie znam, będą dopiero za jakieś 2tyg. Ale chyba nie najgorzej mi poszło, mogę powiedzieć, że jestem zadowolona z siebie. Póki co nie nastawiam się na nic, ale trzymajcie kciuki bo to bardzo fajna posada i zależy mi na niej

Cytat:

zaraz przeczytam

Cytat:
Czesc!

zaraz ide czytac relacje
oczywiście że Cię pamiętamy

Ale jestem zła nasz obrączki były już gotowe i moja przy grawerze się rozpierniczyła muszą ją od nowa robić
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:05   #1967
Nattiv
Zakorzenienie

Powiem Wam, że przez to co się działo u mnie przez weekend inaczej patrze na wszystko. Kciuków nie puszczajcie, bo będę żyć w niepewności jeszcze pewnie przez długi czas. Przynajmniej będę się bardziej cieszyć z tego co mam

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:07   #1968
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
tutaj jeszcze strona internetowa... http://rzesy-krakow.pl/ na forach widze ze dziewczyna jest znana i chwalona, jakies certyfikaty ma, ale ja sie nie znam
Lejdi ta dziewczyna od paznokci też przedłuża rzęsy i jest instruktorem więc zna się na rzeczy
Stary 2012-06-05, 16:08   #1969
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
tyle że w tym są też ciasta i desery więc nie kupujemy ich sami od siebie, tylko w tym pakiecie już one są, no i 3 fontanny czekoladowe, jak dziewczyny pisza że mają 700 zł za jedną?

Kupiłam w esotiw zwykły stanik nie bardotkę i cyce mi wygladają ok, więc będa mi pod niego dopasowywać. poza tym chce żeby mi wszystki takie zakładki jak w staniku są do ramiaczek i ramiączka uszyli, bo po części oficjalnej, jak przyjdzie czas na tance to nie chcę podciągać sukni non stop aż będzie czarna na dekolcie..

Postawię Ci Będziesz mieć honorowe miejsce

no cenowo sa takie:
180, 190, 200, 210

powitanie chlebem i solą i lampką szampana w cenie

PRZYSTAWKA:
- schab pieczony w ziołach z musem brokułowym i sosem z pieczonej papryki

OBIAD:
Zupa:
-krem z zielonych szparag z tymbalikiem drobiowym (U nas będzie rosół bo TŻt się uparł :/)

Drugie danie:
- roladka z kurczaka z brokułami i serem
- filet ze schabu z pieczarkami w śmietanie
- dodatkowo mięsa serwowane przez kelnera (sztufada wołowa na dziko, )
- ziemniaki z wody (frytki serwowane przez kelnerów wg życzenia)
- zestaw wiosenny: sałata lodowa, ogórek, pomidor, rzodkiewka, vinegrette czosnkowy
- zestaw surówek

- kawa + tort krojony na sali

Ciepłe dania:
- bogracz wegierski podany w czarce chlebowej ok.g 20.00
- suflet z białej czekolady z kandyzowanymi wiśniami i korzennym ciasteczkiem ok 21.00
- filet z kurczaka w boczku i cukinii podany z gruszką ryżową, sos ogórkowo- czosnkowy, surówka z marchewki ok. 23.00
- łosoś pieczony ww białym winie z surówką z białej kapusty z białym jogurtem ok 1.00
- barszcz czerwony z sakiewką mięsną ok 3.00

Zimna płyta:
-patera mięs pieczonych i wędlin
- śledzie (do wyboru 2 rodzaje z w śmietanie, oleju, piklach, buraczkach, po kaszubsku, grecku, węgierski, japońsku, w porach, w sosie majonezowo jogurtowym)
- sałatki (3 do wyboru z 14 proponowanych)
-tymbaliki drobiowe z sosem tatarskim
-jajko z chrzanem w szynce i galaretce
-patera owocowa
- patera słodka
- kawa herbata, napoje zimne- bez ograniczeń

No i tych drugich dań mamy spośród 18 do wyboru, zup mamy do wyboru 12....

Wydaje mi się że to jest sporo jedzenia...

Stanik - rzeczywiscie - przypomnialam sobie ze chcialas wszywany

Co do mojego krzeselka -->

TZ wczoraj wymyslil ze chce miec kaczke jako jedno z dan obawiam sie ze podstawowym menu nam jej nie zaserwuja

za fryzjerke

Ale sie nakrecam na te rzesy - jeszcze zebym miala troche wiecej odwagi... Poza tym jestem w goracej wodzie kapana - jak sobie dzisiaj wymysle rzesy to najlepiej jakby mi jutro rano juz je ktoz zamontowal, a idealnie by bylo gdyby to zrobil jeszcze dzis

Stary 2012-06-05, 16:26   #1970
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Przecież z reguły wszystko na okrągłych stołach jest na środku, a nie na drugim końcu?
Poza tym jak polewać z miejsca na prostokątnym stole przy którym po 1 stronie siedzi 5 osób a po drugiej stronie drugie 5 też jest chyba mało możliwe
Całkowicie się zgadzam. Przy prostokątnych stołach da się rozmawiać tylko z 4 osobami. A przy stole 10 osobowym widzi się i można pogadać ze wszystkimi. Co do sięgania po jedzenie - dlatego najlepszy jest bufet. Ale nie uda mi się chyba go przeforsować. Zresztą co za problem poprosić kogoś o podanie śledzika? Na długim stole też się podaje sobie dania.

Cytat:
Witajcie dziś jeszcze 4 dni a jutro ostatni dzień do pracy
Łał, już tak blisko!

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tej piosence po podziękowaniach dla rodziców, jako dedykacja - Louis Armstrong What A Wonderful World.
Cu8downy wybór!

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Do ślubu zostało nam tylko 11 dni a ja jakoś doła łapie.....
Wszystko pójdzie koncertowo!

Kochane, na skrzynkę wrzuciłam zdjęcia z przymiarki. Jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam welon, tiulową etolę i kupiłam krótkie perełki. Buty pasują super - ładnie zlewają się ze stopą.

Ależ jestem zadowolona!

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Słodki bufet można mieć za 1000-1500zł, a w nim czego dusza zapragnie, jeśli załatwia się samemu z pracowni cukierniczej. Ale w tym nie ma fontanny czekoladowej.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:27   #1971
morelka1987
Zadomowienie

W sobotę jadę do krawcowej na pierwszą przymiarkę sukni prawdopodobnie będzie to tylko podszewka więc fotek nie będzie.

Jak juz będe w rodzinnym mieście to od razu chce iśc na próbna fryzurę i makijaż. Właśnie przeglądam makijaże i nie wiem co bym chciała może coś odradzicie mam ciemno brązowe wlosy, brązowe oczy. Myslałam żeby zrobić kreskę na górnej powiece i jakis ciemny cień, ale zobacze jak będę wyglądac jak mi kreske zrobi kosmetyczka, bo moja jest troche koślawa
Stary 2012-06-05, 16:35   #1972
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Kochane, na skrzynkę wrzuciłam zdjęcia z przymiarki. Jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam welon, tiulową etolę i kupiłam krótkie perełki. Buty pasują super - ładnie zlewają się ze stopą.

Ależ jestem zadowolona!

Wypowiedziałam się

Stary 2012-06-05, 16:39   #1973
ibyza
Wtajemniczenie

które spinki najładniejsze??? dodam, że bukiet ma być w różnych odcieniach niebieskiego z ecru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2388977021.jpg (10,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SPMVRN0813_2.jpg (18,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S025.jpg (29,5 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez ibyza
Czas edycji: 2012-06-05 o 16:47
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:41   #1974
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
które najładniejsze??? dodam, że bukiet ma być w różnych odcieniach niebieskiego z ecru
wg mnie 1 i 2 mogą być
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:43   #1975
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
które najładniejsze??? dodam, że bukiet ma być w różnych odcieniach niebieskiego z ecru
szczerze mówiąc żadne mnie nie zachwyciły ale te są najlepsze z nich
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1338907139

Stary 2012-06-05, 16:44   #1976
tenebrosa
Wtajemniczenie

Ewuszko, piękna relacja, aż się wzruszyłam czytając ją Przeczytałam od początku do końca i to nic, że jest długa - takie lubię najbardziej, ze wszelkimi szczegółami! I tak jak piszesz - to taki rodzaj swoistego pamiętnika z tego dnia - pamiątka na zawsze Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

A ja się właśnie umówiłam do poradni na jutro, bo brakuje nam jeszcze podpisów z dwóch spotkań i załatwimy z babeczką 2 za jednym razem

Paulinko, pewnie, że Cię pamiętamy Nawet mnie laski pamiętają, pomimo że nie zaglądałam tu o wiele dłużej niż Ty. Spokojnie ze wszystkim zdążycie. Ważne, żeby sukcesywnie załatwiać kolejne sprawy, powoli ale do przodu Będzie dobrze.
Stary 2012-06-05, 16:45   #1977
ibyza
Wtajemniczenie

mnie też żadne w sumie nie zachwyciły, ale że niebieski rulez u nas, to chciałam, żeby Tż miał spinki niebieskie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:46   #1978
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
świetne, gdybym miała pewność, że u mnie też będzie taki efekt, to bym się nie zastanawiała

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Nena widzę, że po historii Wiktusiaka mocno się zraziłaś. Jednak jest też wiele osób zadowolonych z przedłużenia, np. ja . Rzęsy robiłam w marcu i wyszły rewelacyjne a trzymały się prawie miesiąc. Mimo, że płaciłam śmiesznie mało - tylko 50zł, bo skorzystałam z promocji.

Myslę, że to bardzo dobre rozwiązanie żeby umówić się na zakładanie trochę wcześniej a tuż przed ślubem uzupełnienie. Ja właśnie tak zrobiłam, bo tym razem idę już do innego salonu, poleconego przez znajomą.
no boję się po prostu
ja mam dość wrażliwą skórę (np. alergia na słońce, nowe kosmetyki itp), a jeśli klej mi zrobi coś z oczami? nie chcę wyglądać jak królik na własnym ślubie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:46   #1979
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:47   #1980
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Według mnie najbardziej eleganckie są ostatnie, te dwa pierwsze wzory jakieś takie mało ślubne albo mi się tak wydaje po zdjęciach W każdym razie ja obstawiam nr 3, 1 i 2 - w takiej kolejności

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-06-05 o 16:58
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości