|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Szkoda Jenny, że Twoja florystka w Małopolsce nie działa
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
No nie działa, ale wiem, że ostatnio wysyłała jakieś PM-ce bukiet kurierem i wszystko było z nim ok
Jak chcesz to mogę się jej zapytać czy ma kogoś godnego polecenia z tamtych rejonów
|
|
|
|
#4173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale to moja impreza i wszystko po swojemu robię ![]() nie zakładam również pończoch, bo mam sandałki |
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem czy już padło to pytanie czy nie, ale szczerze mówiąc nie mam sił przeglądać dokładnie,taka pogoda tyle załatwiania, że człowiek pada na twarz... co możecie powiedzieć o zespole FORTISS, warto brac? słyszał ktoś o nich ?albo o MOTIV, cena różni się 600 złotych, ale nie chcę ( wy też chyba nie ) klapy
![]() jak pytanie padło to przepraszam
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
e s a jaki kolor będziesz miała?
ja miałam różowe![]() Ryba nie wiem, nie znam tych zespołów, ale mogę Ci polecić ten, który grał u nas na weselu, są rewelacyjni, chociaż nie grają typowo weselnych hitów, ale muzycznie są po prostu nie do przebicia.
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
to podaj namiary, a drodzy są?
|
|
|
|
#4177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale ma swoje przekonania![]() właśnie jaki kolor? musiało to wyglądać przepięknie a oprócz butów np. Twój TŻ miał też taki krawat)?u mnie kolorem przewodnim jest chabrowy chcę też< żeby TŻ miał takiego koloru krawat mój bukiet ślubny, tort z kwiatami, kompozycje kwiatowe na sali i serwetki, oraz obrusy, wraz z winietkami też w tym kolorze![]() trochę poszalałam jako pierwsza w mojej rodzinie z tym motywem przewodnim koloru i dlatego takie oburzenie to wywowłało, ale mam nadzieję, żę dam radę ![]()
|
|
#4178 |
|
Raczkowanie
|
LadyWhisper, wloszka8
moje buty są jakieś takie beżowo-złote, inne niż typowo ślubne. Gdzieś je wklejałam w innym wątku, chyba dotyczącym butów ślubnych właśnie. Bardzo żałuję, że nie kupiłam tak jak Wy bardziej kontrastowych, ale mam małą stopę i odwieczny problem z butami więc nie miałam wyboru; trzeba było brać co było Odnośnie koloru przewodniego uważam to za świetny pomysł! A już chabrowy |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chciałam chabrowego, bo obecnie to strasznie modny kolor i na samym weselu u mnie było chyba 20 osób, które miały na sobie coś chabrowego
![]() generalnie u nas w końcu wyszedł różowo-złoty - piękna kompozycja, nawet się nie spodziewałam, że tak super wyjdzie ![]() tak, mąż miał musznik w tym kolorze i różę z bukietu w butonierce, wkleję zdjęcie może, gdzie to widać najbardziej, bukiet też cały różowy, bałam się, że będzie przesyt, ale szczerze mówiąc spokojnie dodatki, które były złote można było zrobić w różu i byłoby też super aha, jak widać na zdjęciach biżuteria też miała dodatki różu![]() ryba od nas wzięli 4500 na ten rok, 5 osób, 4facetów i babeczka
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-06-06 o 14:11 |
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
Naszym kolorem przewodnim będzie fiolet i biały.
Będę miała biało-fioletowy bukiecik, fioletowe buty, stoły w kolorach biało-fioletowych, biżuteria też będzie we fiolecie, no i coś, w co do dziś mi trudno uwierzyć (i pewnie uwierzę dopiero jak zobaczę ) - mój tż będzie miał nie tylko fioletowy musznik, ale fioletową kamizelkę. ![]() Zakończyliśmy już nauki przedślubne, dzień skupienia i poradnię! |
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
też początkowo myślałam o fiolecie, ale nie wiem, na sali mam kolor zieloooony ścian. ;D myślałam żeby dać taki ciemniejszy i jaśniejszy od ścian kolor zielony (organza itd.) przeplatane białymi bądź ecru elementami... ale nie wiem w sumie czy to nie będzie za dużo zielonego. Znów nie dam koloru który mi bedzie się gryzł ze ścianami .. ;(
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 8307_1298562904_4d667f58412fa.jpg blogpurplegreenSO.jpg Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2012-06-05 o 22:15 |
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4186 |
|
Raczkowanie
|
LadyWhisper- ależ Ty cudownie wyglądałaś
![]() Dziewczyny nigdy bym nie pomyślała, że połączenie fioletu i zieleni może być takie cudowne |
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() usunęłam zdjęcia, żeby nie wisialy na forum tyle ![]() faktycznie, zieleń z fioletem - coś pięknego!!! tak....mega pozytywnie i świeżo
|
#4188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hehe mam nadzieję, że u mnie nie będzie tyle osób w tym kolorku ![]() ![]() wyglądałaś bardzo pięknie i gustownie, piękny bukiecik![]() ![]() ![]() poza tym byliśmy wczoraj w poradni życia rodzinnego i muszę powiedzieć, że... pierwszy raz jestem tak pozytywnie zaskoczona, rozmową z Panią z tej poradni babka rewelacyjna! jej pytania wręcz skołoniły nas do refleksji na temat naszego związku szkoda, że nauki w kośćiele tak nie wyglądają
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
aaaa... własnie dostałam przesyłkę z moją biżuterią slubną, aż muszę się pochwalić
![]() ![]() ![]()
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() budżet mieliśmy duuużo mniejszy na zespół, ale jak usłyszałam ich na żywo to stwierdziłam, że kogokolwiek innego byśmy nie wzięli nie będzie się nam podobało, więc....... Zaoszczędziliśmy na wielu innych rzeczach, także akurat tutaj poszaleliśmy ![]() a biżuteria śliczna
|
#4191 |
|
Raczkowanie
|
Zdjeć nie zdążyłam pooglądać
mi też podoba sie połączenie zieleni i fioletu, zielony kojarzy się z wiosną ![]() A mi sie przeciąga z tą salą , jadę tam dopiero za tydzień, ale to znajomy mojego taty jest właścicielem i wiem, że ma jeszcze wolne terminy, bo tata do niego dzwonił także trochę się uspokoiłam .. mam tylko nadzieję ze mi sie spodoba.. |
|
|
|
#4192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? a jaka sala i gdzie ? bo nie doczytałam wcześniej![]() dziewczyny, a jaki macie pomysł na pierwszy taniec? ja ciągle nie potrafię się zdecydować
|
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
my też mamy problem z pierwszym tańcem!!! niechcemy żeby to było coś smętnego bo chyba usnę tam szybko i nie chce żeby to trwało wieczność bo tyle wzroków na raz nie zniose-wystarczy że w kościele beda sie na mnie gapic ://
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybierzcie coś waszego
jeżeli chodzi o piosenkę. My jesteśmy wielkimi fanami Comy i zależało nam na czymś Roguca, więc zdecydowaliśmy się na piosenkę "Mała", piękny tekst, nie jest smętna ani długa. Powiem wam, że generalnie goście i tak nigdy nie pamiętają pierwszych tańców, podejść na luzie i tyle. My w ogóle nic nie ćwiczyliśmy ze sobą, jakbyśmy mieli układ to dochodzi dodatkowy stres
|
#4195 |
|
Raczkowanie
|
ja własnie zastanawiałam się nad walcem
albo rumbą mamy znajomego , który uczy tańca, więc drogo nie będzie gorzej tylko czy rumba, czy walc i jaka piosenka, bo mam, aż 4 typy:P
|
#4196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też mam nadzieje ze sie uda ![]() http://www.markowy.eu/o-nas to jest właśnie ta od znajomego i jest blisko, nie widziałam jeszcze na żywo, ale na zdjęciach mi pasuje jeszcze nie wiem na której sali ba jest balowa do 250 osob i lawendowa do 120 też ładna, ale to juz wybiorę jak poogladam cena ok 200zł/os, ale u nas jest strasznie drogo i wszedzie tak jest, nawet w małych restauracjach Co do 1 tańca to ja też sie nad tym zastanawiam ostatnio wloszka jakie masz typy?
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a balowa jest równie piękna i strasznie elegancka ja bym się chyba nie umiała zdecydować![]() moje typy: In Love With An Angel - Christian Ingebrigtsen & Maria Arredondo I've finally found someone-Barbara Streisand & Braian Adams I have nothing- Whitney Houston Za szkłem- Bracia
|
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
betterw jak tam nerwówka jest??? bo już nie dużo wam zostalo. My byliśmy teraz na naukach- nawet było spoko co mnie zaskoczylo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

mi też podoba sie połączenie zieleni i fioletu, zielony kojarzy się z wiosną
, jadę tam dopiero za tydzień, ale to znajomy mojego taty jest właścicielem i wiem, że ma jeszcze wolne terminy, bo tata do niego dzwonił także trochę się uspokoiłam