Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Kuchnia - moje gotowanie

Notka

Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 15:30   #4591
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2

Ja po strój idę za 30 minut Mam nadzieję, że jeszcze cosik zostanie i że się nie zawiodę
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 15:49   #4592
arrgh
Raczkowanie

Ale mi się podobała noc okazji wbrew pozorom było mało ludzi - zdjęcie ze Szczecina mnie bardzo zdziwiło (zakręcający ogonek do wejścia), w Łodzi nawet nie stałam w kolejce do kasy (o pierwszej). Żałuję tylko, że nie wzięłam od razu całej piżamy, wstydniś ze mnie :P Jak przyjechałam drugi raz, to został ostatni kupon i chłopak przede mną go zgarnął.
Produkty były dostawiane na bieżąco, nic nie zniknęło w pierwsze pół godziny. Obkupiłam się, zrobiłam zapasy lodów na wypadek wojny i zaoszczędziłam ponad 40 zł - moim zdaniem naprawdę było warto. Dzięki temu kupiłam kilka rzeczy, na które normalnie sobie żałuję (szynka szwarcwaldzka itp).
Jedyny mały minus, w sumie nie z winy Lidla, to gimbaza z okolicznych blokowisk, którzy stali z piwskiem przy wejściu i ubierali piżamy - na zasadzie jeden przyszedł we własnej i dostał nową, to potem dał jedną koledze i poszli znowu - i tak w kółko. Ochrona najwyraźniej miała to gdzieś, ja bardzo nie lubię takiego cwaniactwa.

Co do bikini to ma minimalne szanse leżeć na kimś dobrze, chyba że szukamy uniwersalnego dołu. W ogóle znaleźć jakieś bikini to jest sztuka, bo te w dobrych rozmiarach kosztują ponad 100 zł za sam dół, nad czym niesłychanie ubolewam Po więcej szczegółów zapraszam na Balkonetkę z mojego podpisu.

Za to będzie maszyna do waty cukrowej Polecam, ten kuchenny gadżet wywołuje najwięcej uśmiechu. Tylko nie na cukrze lidlowym.
Stary 2012-06-04, 16:29   #4593
201702090901
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arrgh Pokaż wiadomość
Ale mi się podobała noc okazji wbrew pozorom było mało ludzi - zdjęcie ze Szczecina mnie bardzo zdziwiło (zakręcający ogonek do wejścia), w Łodzi nawet nie stałam w kolejce do kasy (o pierwszej). Żałuję tylko, że nie wzięłam od razu całej piżamy, wstydniś ze mnie :P Jak przyjechałam drugi raz, to został ostatni kupon i chłopak przede mną go zgarnął.
Produkty były dostawiane na bieżąco, nic nie zniknęło w pierwsze pół godziny. Obkupiłam się, zrobiłam zapasy lodów na wypadek wojny i zaoszczędziłam ponad 40 zł - moim zdaniem naprawdę było warto. Dzięki temu kupiłam kilka rzeczy, na które normalnie sobie żałuję (szynka szwarcwaldzka itp).
Jedyny mały minus, w sumie nie z winy Lidla, to gimbaza z okolicznych blokowisk, którzy stali z piwskiem przy wejściu i ubierali piżamy - na zasadzie jeden przyszedł we własnej i dostał nową, to potem dał jedną koledze i poszli znowu - i tak w kółko. Ochrona najwyraźniej miała to gdzieś, ja bardzo nie lubię takiego cwaniactwa.

Co do bikini to ma minimalne szanse leżeć na kimś dobrze, chyba że szukamy uniwersalnego dołu. W ogóle znaleźć jakieś bikini to jest sztuka, bo te w dobrych rozmiarach kosztują ponad 100 zł za sam dół, nad czym niesłychanie ubolewam Po więcej szczegółów zapraszam na Balkonetkę z mojego podpisu.

Za to będzie maszyna do waty cukrowej Polecam, ten kuchenny gadżet wywołuje najwięcej uśmiechu. Tylko nie na cukrze lidlowym.
Już jest po tej zabawie ? Wszystkie produkty były przecenione czy wybrane ?
201702090901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 16:32   #4594
d0m1n1k4
Rozeznanie

hej, orientuje się ktoś czy kolorówka cien jest w stałej ofercie, czy była to tylko edycja limitowana?
d0m1n1k4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 16:46   #4595
enka901
Raczkowanie

Mam do was pytanie, czy tequila z lidla jest dobra w smaku? i jak stoi cenowo?

enka901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 17:10   #4596
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez enka901 Pokaż wiadomość
Mi smakuje Kosztuje niecałe 30zł, 29 z groszami
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 17:47   #4597
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0m1n1k4 Pokaż wiadomość
hej, orientuje się ktoś czy kolorówka cien jest w stałej ofercie, czy była to tylko edycja limitowana?
pojawia się od czasu do czasu
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 18:37   #4598
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enka901 Pokaż wiadomość
Nam też smakowała swego czasu ze znajomymi sie nią zapijaliśmy stosunek ceny do jakości bardzo dobry ok 31-32zł za 0,7l

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 19:49   #4599
StarFromHell
Rozeznanie

ja własnie wrocilam z mojego lidla , wpadlam doslownie w biegu bo troche mi sie spieszyło wziełam szybko:
pomidorki koktajlowe 250g/1,99zł
sosy sałatkowe Knorr bodajze (w saszetkach) 0,49gr
LODY Noblissima czy jakos tak 900ml/4,99
to na tyle :P Lody wziełam smietankowo karmelowe z sosem karmelowym i bananowo smietankowe z sosem czekoladowym.
Wlasnie skonsumowalismy z TŻem te karmelowo smietankowe i są dobre , lecz troche słodkie jak dla mnie , gdzie ja uwielbiam slodkosci
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 19:50   #4600
Forget_me
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj po strój, jednak wróciłam z niczym Stanik okazał się strasznie mocno wybity gąbką. Był jak nadmuchany Dla osób, które mają bardzo mały biust oki, ale u osób z większym biustem myślę, że by się nie sprawdził. Szkoda, bo fajnie się na zdjęciach prezentował
Na osłodę kupiłam czekoladki Rittera Owoce leśne, wiśnia i kokos
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 19:58   #4601
arrgh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nati2017 Pokaż wiadomość
Już jest po tej zabawie ? Wszystkie produkty były przecenione czy wybrane ?
To już był finał, były łącznie 3 noce - 3+3+4 sklepy. Nie wszystkie były przecenione, tylko 100 wybranych + normalne promocje. A gdy zwykła się pokryła z nocną, to rabaty się łączyły stąd te lody za 65 gr.
Stary 2012-06-04, 21:08   #4602
Dusiia
Zadomowienie

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_27432.htm

czy to jest teflon? nie znam sie, a pisze ze powloka zapobiegajaca przywieraniu. nie wiem czy to to samo?
Stary 2012-06-04, 21:40   #4603
zupa_grochowa
Rozeznanie

Dziewczyny, nie wie któraś może czemu w lidlu nie ma już lodów noblissima cookies&cream? Do niedawna jeszcze były dostępne, a teraz chyba zostały wycofane i ubolewam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lodysmrody.jpg (73,9 KB, 26 załadowań)
Stary 2012-06-04, 22:01   #4604
lwia paszcza
Zakorzenienie

Kupiłam dziś lody wodne, te co są przy kasach - stanowczo nie polecam, więcej w tym wody niż soku, wiśniowe są wręcz gorzkawe... Błee
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 05:46   #4605
pluszysko
Zadomowienie

kilka osób pytało się o stroje - "normalne" staniki były całe wypchane były gąbką - dobre tylko dla osób z małym biustem. Ostatecznie kupiłam wiązaną górę i dół biało-koralową. Miałam obawy, czy będzie dobrze leżeć, ale jest ok Chciałam kupić też lody, co były w promocji, ale wszystko były wykupione
a z tą nocką, to rzeczywiście byłoby fajnie, jakby była w każdym sklepie raz

Koty, psy i inne zwierzaki

Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ----> http://www.pmiska.pl

Nakarm psiaka i roześlij link dalej! http://www.karmimypsiaki.pl
pluszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 13:14   #4606
britnay
Zakorzenienie

dziewczyny, czy znajde w Lidlu jakieś podróbki lodów Carte dior?
Stary 2012-06-05, 13:23   #4607
Caroline3010
Raczkowanie

U mnie dziś w lidlu dużo przecen na pieczywie. Tańsze bułki pszenne, z dynią, wiejskie, croissanty oraz dużo nowości: bułki w kształcie piłki, croissanty z orzechami, ciastka z wiśniami, jabłkami, morelami. Kupiłam croissanta z orzechami bo był troszkę przeceniony i obawiam się, że te słodkości tylko na chwile był dobry, ale mnie nie zachwycił
I od poniedziałku rożki za 69 gr chyba mam nadzieje, że będa w moim lidlu cytrynowe i waniliowe bo to moje ulubione
Caroline3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:54   #4608
c0f5ee3455cfe7f4618d1cbf50b63003f960a820
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy znajde w Lidlu jakieś podróbki lodów Carte dior?
Nazwy teraz nie pamiętam, ale są na pewno. Są w częściowo przezroczystych pudełkach.
c0f5ee3455cfe7f4618d1cbf50b63003f960a820 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 16:41   #4609
rozowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zupa_grochowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wie któraś może czemu w lidlu nie ma już lodów noblissima cookies&cream? Do niedawna jeszcze były dostępne, a teraz chyba zostały wycofane i ubolewam
U mnie niestety nie ma ich już od jakiś 3-4 miesięcy nad czym strasznie ubolewam, bo je po prostu uwielbiałam sprawdzalam w kilku gdynskich Lidlach i tez nie było
Stary 2012-06-05, 17:43   #4610
adrijah
Zakorzenienie

Właśnie się bardzo zawiodłam... pojechałam do Lidla na Conrada (w Wawie) specjalnie po składniki na ciasto advocatowe, a tam chwilowo nie mają pozwolenia na sprzedaż alkoholu(!) i po rurkach zostało puste pudło... Za to znalazłam sporo resztek z różnych tygodni, kupiliśmy nasze ulubione salsy, bo teraz zestaw słoik salsy + chipsy tortilla = 5zł (normalnie sama salsa kosztuje 3,99zł). Do tego wyprzedają oleje azjatyckie (są malutkie, ale bardzo je polecam, bo wydajne, więc nie kupiłam). Obkupiłam się w lody 2,5l(!) waniliowe za 12,99zł, litrowe różne są za 4,49zł i jeszcze na patyku kupiłam w czekoladzie i chyba migdałach Kupiłam też olej rzepakowy, który chyba zachwalaliście, za 6,99zł jest. I kupiłam też 0,5kg cukier trzcinowy za 4,49zł, chyba jeszcze nigdzie nie widziałam w takiej cenie, a akurat nam się kończy Było mnóstwo rzeczy z francuskiego tygodnia jeszcze i kupiłam tego śmierdzącego camemberta... matko, co ja zrobiłam! w Lidlu tego nie czułam. Dopiero w autobusie stwierdziłam, że coś jedzie starą kapustą... Zwaliliśmy z TŻem winę na 2 bezdomnych, ale nie, to z naszej, zamkniętej termo torby(!). Zdobyliśmy jeszcze z meksykańskiego tygodnia zestawy obiadowe - taco, fajita i burrito Aa i TŻ kupił sobie fajne trampki A ja wielkie wiadro różnych wafelków Myślałam, że to będą jakieś fajne, a tu z pianką typu ciepłe lody (których nie znoszę ); a to miało być moje pudełko szczęścia... tudzież raj zamknięty w wiaderku... ehh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lidl olej rzepakowy.jpg (40,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Lidl cukier trzcinowy.jpg (52,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Lidl trampki męski.jpg (38,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Lidl mieszanka wafli.jpg (29,5 KB, 70 załadowań)
Stary 2012-06-05, 18:14   #4611
riliana
Zadomowienie

czy ktoś kupił koszulkę w paski? w moim lidlu nawet kartka nie została, warto się wybrać na poszukiwania?
Stary 2012-06-05, 18:31   #4612
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Caroline3010 Pokaż wiadomość
U mnie dziś w lidlu dużo przecen na pieczywie. Tańsze bułki pszenne, z dynią, wiejskie, croissanty oraz dużo nowości: bułki w kształcie piłki, croissanty z orzechami, ciastka z wiśniami, jabłkami, morelami. Kupiłam croissanta z orzechami bo był troszkę przeceniony i obawiam się, że te słodkości tylko na chwile był dobry, ale mnie nie zachwycił
I od poniedziałku rożki za 69 gr chyba mam nadzieje, że będa w moim lidlu cytrynowe i waniliowe bo to moje ulubione
U mnie też przeceny na pieczywie
Te ciastka z nadzieniami co pisałaś to są już u mnie z dobry miesiąc, ale dziś jeszcze dodatkowo w przecenie razem z pieczywem
A z zakupów w zasadzie przyniosłam tylko zestaw chipsy tortilla + dip za 5zł. Bo i w sumie tylko po ten zestaw poszłam
Ale ludzie tak grzebali w koszach z gadżetami z Euro że tylko nogi wystawały, tak nurkowali
No i zgrzewkami Carlsbergi za 1.99 nosili

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-05 o 18:32
Stary 2012-06-05, 18:31   #4613
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
a w sumie z całego tygodnia zainteresowała mnie już tylko wirówka do sałaty
Ja tez mam zamiar kupić ta wirówkę oby jeszcze była jak sie po nią wybiorę i duze desperadosie

Stary 2012-06-05, 18:37   #4614
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Ja tez mam zamiar kupić ta wirówkę oby jeszcze była jak sie po nią wybiorę i duze desperadosie
teraz w Carrefourze są po 9,99
Stary 2012-06-05, 18:39   #4615
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
A z zakupów w zasadzie przyniosłam tylko zestaw chipsy tortilla + dip za 5zł. Bo i w sumie tylko po ten zestaw poszłam
A wiecie jakie rodzaje sa tych dipów ?? Kupiłam kiedyś dip medium i był całkiem fajny a ostatnio kupiłam ten biały mysląc, że to serowy a w domu dopiero przeczytałam, że to śmietanowy i jest wstrętny, ochydny... a jakieś inne jeszcze są i które wg was najsmaczniejsze ?

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
teraz w Carrefourze są po 9,99
Ooo to prawie za pół ceny jak czasu starczy to może odwiedze Carrefoura choć nie mam po drodze do niego ...

Stary 2012-06-05, 18:41   #4616
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie jakie rodzaje sa tych dipów ?? Kupiłam kiedyś dip medium i był całkiem fajny a ostatnio kupiłam ten biały mysląc, że to serowy a w domu dopiero przeczytałam, że to śmietanowy i jest wstrętny, ochydny... a jakieś inne jeszcze są i które wg was najsmaczniejsze ?
ja kupiłam salse ostrą i średnio-ostrą, guacamole (najsmaczniejsza) i serową (taka beżowa - na dole). Widziałam też barbeque
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lidl salsa + tortilla.jpg (86,0 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2012-06-05 o 18:42
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 18:44   #4617
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
ja kupiłam salse ostrą i średnio-ostrą, guacamole (najsmaczniejszy) i serowy (taki beżowy). Widziałam też barbeque
Ooo to super, będę zatem wypatrywać salsę serową i guacamole że tez wcześniej jej nie widziałam....zawsze były tylko ostre i średnio ostre.. dzięki wielkie!!

Stary 2012-06-05, 18:45   #4618
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo to super, będę zatem wypatrywać salsę serową i guacamole że tez wcześniej jej nie widziałam....zawsze były tylko ostre i średnio ostre.. dzięki wielkie!!
bo ich chyba na stałe nie ma tylko podczas tygodnia meksykańskiego, więc podejrzewam, ze to resztki po nim u mnie zostały. Albo specjalnie na potrzeby zestawu kibica dorzucili
Stary 2012-06-05, 18:50   #4619
alamirka
Moderator

No to skoro już wszystko jasne, to nie będe się odpisywac i powtarzać. Ja wzięłam salsę ostra, tylko ostra mniam mniam, kochaniutka
Niecierpię za to serowej i guacamole. W zasadzie tylko ta jedną lubię no ale to wiadomo, kwestia gustu.
Smaków do wyboru, w każdym bądz razie. Tak samo różne smaki chipsów: solone, chilli, brabecue i serowe.

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-05 o 18:51
Stary 2012-06-05, 20:27   #4620
kwrobel2
Wtajemniczenie

a ja mam pytanie. Czy w Waszych Lidlach zostały jeszcze koszulki na Euro za 14,99 które są w ofercie od czwartku (31.05)? Bo nie mam pojęcia czy mam po co jeszcze jechać...
kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości