|
|
#1501 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Cytat:
Ja też pod koniec czerwca muszę się zaopatrzyć...
|
|
|
#1502 |
|
Konto usunięte
|
a ja sobie zjem pączka z różą na osłodę bo tym głupim dniu
O
|
|
|
|
#1503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda? O mało co jej nie zjadła za wzięcie darmowego Danielsa, a teraz się wdzięczy Cytat:
Prezent, który planowałyśmy wręczyć Ci na urodziny i który właśnie spaliłaś
|
|
|
#1504 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Damn... A sprzedałabym drożej...
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) że nie będzie pasowaćjednak się tam przejdę i jeszcze popatrzę Cytat:
Cytat:
nie wytrzyma!!!! ![]() jarałyście coś zbiorowo?;> szef się patrzy na mnie jak na debila gdy co trochę wybucham gromkim śmiechem Malla- dlaczego obrzydlistwo? ja tam bardzo chcę mieć taką bransoletkę, ale teraz po zamówieniu charmsów to trochę nie ma sensu. miałyśmy pomysł zrobić sobie z moją Sis dla siebie nawzajem takie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie masz na fb, nie chcę tu upubliczniać, i ludzi straszyć
No co Ty, nie mówiła przecież nic o grzywce... Oczyma wyobraźni widzę ją zakradającą się przez balkon z nożyczkami, gdy ofiara śpi...
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Hehe, mnie się rzuca na dekiel delegacja Ale co z resztą się dzieje, to sama nie pojmuję ![]() Trochę szkoda, że odpuściłaś, bo chętnie zobaczyłabym brązową dżi dżi
|
|
|
#1510 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wróciłam o 17, powiesiłam zasłony, chyba czas na herbatkę i obiad
Cytat:
![]() Torbydka, pytam, bo u mnie w liceum ścisłowców z UP traktowali jako zło konieczne, nie wiem jak stoi fizyka (prócz przykrego doświadczenia sprzed 3 i 4 lat, gdy jeszcze jako licealistka miałam zajęcia ze studentkami w szkole i kolega olimpijczyk im tłumaczył zadania), wiem jak stoi matma - to, że ludzie nie porafiący zaliczyć u nas 1 semestru (przypadki nie potrafiące pojąć czym jest iloczyn kartezjański dwóch zbiorów w przestrzeni dwuwymiarowej) chwalą się, że na UP mają stypendium naukowe... Pytam, bo słyszałam, że dyplom UP z przedmiotów ścisłych nie robi szału u pracodawców teraz.Btw właśnie się zastanawiam nad kupnem torebki, pierwszy raz jakaś torebka powiedziała do mnie w sklepie "mamo"
|
|
#1511 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1513 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Uffff
Do mnie często lakiery tak mówiły (choćby ten zielony ), teraz chciałam kupić sobie czerwoną torebkę-listonoszkę, taką małą na lato, ale zobaczyłam taką maluśką czarniuśką mięciuską torebunię, oooooooch, przytuliłabym, że chyba się nie oprę... Ewentualnie chłopaka spytam, czy jest okej, czy nie
|
#1514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś miała zapas to możesz kilka podrzucić, nie obrażę się ![]() Dywanik (nie ważne czy jasny czy ciemny) trzeba co jakiś czas wrzucić do prania-ciemny szybko wyblaknie, kolor będzie smutny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() SdC przypominam, że miałaś sobie zobaczyć jakich książek Cobena nie czytałaś Tak tylko piszę aby mieć pretekst do szybkiego odebrania zsk (mojego pierwszego zamówienia zsk...)
Edytowane przez OneMoreDress Czas edycji: 2012-06-05 o 18:12 |
|||
|
|
|
#1515 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Też chcę brązową Dżidżi!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-05 o 18:13 |
|
|
|
|
#1516 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj taka paskudna pogoda a musiałam zdawać roczny egzamin z wf. I wiecie co się stało? Nie wiem jak ale pękł mi paznokiec w dużym palcu u nogi ![]() głupota, można pomyśleć ale skubaniec pękł mi w poprzek i to w wysokości 1/3 od macierzy!! Tak mnie trochę bolał ten palec w bucie ale myslałam, ze troszkę go ugniotłam a ściągam buta a tam krew mi leci bo nie tylko pękł ale i się oddzielił od skóry ![]() Cięzko mi teraz chodzić normalnie, od razu z pracy pojechałam do kosmetyczki która nałożyła mi na całego paznokcia akryl i skleiła go tym samym bo idzie lato a średnio mi się widzi chodzić z 1/3 paznokcia
|
||
|
|
|
#1517 |
|
Konto usunięte
|
gg22, cholera, lalaith - do klubu zamówieniowego marsz, uzupełnić posty na wątku o chamrsach!
|
|
|
|
#1518 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiania część 1
Zostawić Was na cąły weekend i już 13 stron do nadrobienia ![]() Miałam świetny weekend ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34480056] HITY Yves Rocher: 1. Płukanka malinowa do włosów = absolutne must have każdej leniwej włosomaniaczki, sprawia że włosy są miękkie, łatwo się rozczesują i niesamowicie się błyszczą plus ma powalający zapach (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-rincage.html). Radzę od razu zainwestować w jakiś atomizer, bo inaczej aplikacje jest co najmniej ciężka... 2. Cała seria kosmetyków Tradition de Hammam z olejkiem arganowym i maseczką do twarzy na czele. Jest to zdecydowanie moja ulubiona seria, próbuję każdego kosmetyku po kolei (http://www.yves-rocher.com.pl/wyszuk...TION+DE+HAMMAM) 3. Seria kosmetyków, o których już wspominała Lenka, czyli kosmetyki bronzujące do ciała (http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...and__brazujaca). Można nimi uzyskać naprawdę ładną opaleniznę bez smug, zacieków i innego badziewia. 4. Podkład niebrudzący (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...o-default.html) - jego standardowa cena to około 42 zł, a teraz można go kupić za 15 zł. Za taką cenę nie znajdziecie równie dobrego podkładu. Poczytajcie KWC. 5. Słyszałam całkiem sporo pozytywnych opinii o cieniach w kredce, ale sama nie miałam z nimi jeszcze styczności. Myślę, że sprawdzą się dobrze jako baza pod inny cień. 6. Kredki do brwi - jedne z lepszych z jakimi miałam do czynienia przed przerzuceniem się na cienie i woski, więc jak ktoś lubi taką formę to szczerze polecam. 7. Róże do policzków - piękne kolory, świetna pigmentacja i bardzo dobra trwałość. Z tego co pamiętam to nawet brunetka zachwalała je na swoim kanale.[/QUOTE] Wow, ale rozpiska Dobrze, że nie wchodziłam przez weekend na wątek to przynajmniej nic z Wami nie zamówiłam Zresztą i tak nie mam za co :PCytat:
Cytat:
Cieszę się, że angielski masz z głowy, bo wiem, że się obawiałaś.Cytat:
torbydka Hej
|
|
|
#1519 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
część 2
Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ajace-nos.htmlCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Frapo Ten jest ładny, zostaw go ![]() Cytat:
Ale zawsze coś.Cytat:
![]() Cytat:
Mam to gdzieś odesłać? Otwiera mi się plik docNaszym Żaczkiem? W sensie w Krakowie? :O
|
|
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupuj torebkę Na pewno możesz sobie sprawić ją jako nagrodę za coś, co już było (albo będzie) - np. za utrzymywanie porządku i powieszenie zasłon :P
|
|
|
|
|
#1521 | |||||
|
Zakorzenienie
|
część 3
Cytat:
Zawsze żal zapalić, w końcu trochę kosztowały, ale chyba najwyższy czas ![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ajace-nos.htmlCytat:
Co robisz w Krakowie?Fajny nick! Cytat:
|
|
|
#1522 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na 99% wiem, że ją kupię Chcesz potem uczyć ? Ja niestety/na szczęście z góry skreśliłam możliwość uczenia (noo, ewentualnie u siebie na uczelni:P).
|
|
#1523 |
|
Copyraptor
|
WrednaMyszko, tam w instrukcji jest jak zaznaczać, a pod koniec podany jest mail, na którego należy odesłać
|
|
|
|
#1524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć domyślam się, że jeśli zostałabym na UMK, to ten dyplom z fizyki, mimo specjalności nie zamykałby mi tylu drzwi, co skończenie uniwersytetu stricte pedagogicznego. Ale będę się tym martwić po sesji i obronie ![]() Ale chyba na AGH nie miałabyś specjalności nauczycielskiej, nie? Zresztą te specjalności typu matma w informatyce/ekonomii itd. na pewno są bardziej strategiczne dla rozwoju gospodarki ![]() Cześć Myszko! Jestem pod wrażeniem Twojego wnikliwego nadrabiania ![]() |
|
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34522527]Co to za insynuajce do jasnej cholery?![/QUOTE] Mniej więcej do tego momentu zachowywałam powagę Cześć ![]() Cytat:
Tak, tym koło Oleandrów ![]() Idę ogarniać rumuński. Do jutra muszę przeskoczyć z A2 na B2. Jakim cudem?
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
WrednaMyszka co się opisała, jesteś moją idolką!
a co robię w Krakowie? W sumie przeprowadziłam się 2 miesiące temu, studiuję, pracuję no i teraz farbuję włosy ![]() a pokołysać wami mogę, dajcie tylko cynk ![]() zielona_nadzieja i ja Ciebie witam!
Edytowane przez rozkolyszswiat Czas edycji: 2012-06-05 o 19:17 |
|
|
|
#1527 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więcej się nacytowała, niż naodpisywała Moja krew!
|
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
Liczy się zapał! Poza tym lubimy tych co wszędzie wcisną swoje 3 grosze! o!
|
|
|
|
#1530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze wnikliwie nadrabiam, nie zawsze tyle cytuje ![]() Ale fajnie To gdzie oni mają mecze grupowe, że w Krakowie mieszkają?Dasz radę z rumuńskim ![]() Cytat:
![]() 2 miesiące temu? To dopiero od letniego semestru tu studiujesz? A na jaki kolor?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

najlepiej na PW bym prosiła o info żebym nie przeoczyła. w czerwcu muszę koniecznie kupić zapas
O

A nie możesz poszukać takiego, który będzie Ci się podobał i pasował?
I ile to jest tani? 

Pytam, bo słyszałam, że dyplom UP z przedmiotów ścisłych nie robi szału u pracodawców teraz.

Nie pamiętam już kto i co powiedział, ale generalnie wszystkie płakałyśmy ze śmiechu, a hiper nic.. Siedziała tyłem, czytała drinki i w ogóle nas nie słuchała

Dobrze, że nie wchodziłam przez weekend na wątek to przynajmniej nic z Wami nie zamówiłam 
który dywanik wybrać do łazienki? (pamiętacie jaką mam? beżowo- brązowa, na podłodze jasne płytki i jako wstawki prostokątne brązowe)