Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-05, 17:26   #2311
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
juz sie balam ze skoczylas
ja tez
Glam wracasz do pracy żeby odpocząć

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2012-06-05 o 17:28
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 17:28   #2312
fatal21
Wtajemniczenie

cisnienie tak zle dziala i na dzieci i na doroslych.moj Tz tez teraz przed 5 wychodzi a wraca po 19 kapie mala i od wwdni usypia bo ta mala bezzebna gadzina swoimi dziaslami chce mi cyca odgryzc na nocnym karmieniu.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

glam jeszcze 6dni i za tydz o tej porze jedziesz do spa tak?Tz 11bedzie?a nie dawalas im czopka na te zebiska?
Stary 2012-06-05, 17:31   #2313
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Filipek dziękuje wizażowej cioci

sorki za jakość foty ale aparat mi chyba "umiera" i robiłam kamerką z laptopa,jak ogarnę aparat wrzucę lepszej jakości

a co do aparatu to drugi raz mi sam zdjęcia skasował a teraz nie mogę go włączyć :/
Pieeeekny

Potem bedziesz literki dopisywac

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 17:36   #2314
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Ależ paskudna pogoda. Do tego mnie coś choróbsko rozbiera, katar mam od piątku i jeszcze do tego doszedł ból gardła

Pytałyście o doidy cup. Polecam ... Martynka tylko z niego pije. Niestety butelka i kubek niekapek to dla niej niezrozumiały twór

Owieczko ... łącze się z tobą. Mój też cały dnie w pracy, jedynie pomaga w kąpieli. W weekend też musi isć sie odstresować na siłownię i na basen. Do tego wieczorem musi gdzies wyjsć na rynek z kolegami. Akurat to mi nie przeszkadza .. jestem tak padnięta, że od razu idę spać. Ale fakt ... faceci to myślą że my w tym domu to tylko siedzimy przed tv i odpoczywamy Ehhhh ...
idę pobawić się z moją gwiazdeczką

A dziewczyny dajecie juz żółtko do zupek???? Dostałam 2 dni tego od cioci ze wsi i się tak przymierzam ale nie wiem czy nie za wcześnie, skoro dziś dopiero pierwszy raz Martynka dostała słoiczek z mięskiem.

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 17:54   #2315
mol_aa
Zadomowienie

Cześć laski

Wczorajszy i dzisiejszy dzień powinien NIE istnieć, mały daje nam popalić, nie wiem czy to zęby czy pogoda, ale jest marudny na maksa.

Oprócz tego jakaś chandra mnie wzieła, widzieliśmy się z naszą opiekunką od ubezpieczeń, założyliśmy małemu polisę i się załamałam 700zł miesięcznie będziemy wydawać od tak by mieć ubezpieczenie
niby fajnie bo pelne zabezpieczenie, czy szpital wypadek opieka medyczna, ale ręka i portfel będą boleć co miesiąc

A tak poza tym to moja bratowa jest w szpitalu od tygodnia, co chwilę biorą ją na porodówkę i po 2 godzinach znowu na patologię ciąży. jakaś masakra. jej lekarz prowadzący tłumaczy to tak,że chce poczekać do skończonego 39tygodnia i wtedy jej zrobią cesarkę (4 razy trafiła już na sale porodową, bo małej tętno świrowało, raz było bardzo niskie, a po godzinie powyżej 180)
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 18:08   #2316
OlusiaS
Wtajemniczenie

glam to 700 cos bedziesz placila za zlobek i przedszkole,dobrze licze??Jesli tak,to niezla sumka...
mol_aa lo matko,ile kasy

A moze dzieciaki jakis skok rozwojowy maja??!!Moja tez marudzi okropnie!Drze sie,skrzeczy bez powodu,ale nie placze!A jak sie rzuca,jak na plecach lezy,najbardziej,jak ja klade na bujak :zly:
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 18:31   #2317
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość

macie jakies sposoby na przypalony garnek ?
kosz na smieci?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Cześć laski

Wczorajszy i dzisiejszy dzień powinien NIE istnieć, mały daje nam popalić, nie wiem czy to zęby czy pogoda, ale jest marudny na maksa.

Oprócz tego jakaś chandra mnie wzieła, widzieliśmy się z naszą opiekunką od ubezpieczeń, założyliśmy małemu polisę i się załamałam 700zł miesięcznie będziemy wydawać od tak by mieć ubezpieczenie
niby fajnie bo pelne zabezpieczenie, czy szpital wypadek opieka medyczna, ale ręka i portfel będą boleć co miesiąc

A tak poza tym to moja bratowa jest w szpitalu od tygodnia, co chwilę biorą ją na porodówkę i po 2 godzinach znowu na patologię ciąży. jakaś masakra. jej lekarz prowadzący tłumaczy to tak,że chce poczekać do skończonego 39tygodnia i wtedy jej zrobią cesarkę (4 razy trafiła już na sale porodową, bo małej tętno świrowało, raz było bardzo niskie, a po godzinie powyżej 180)
przytulaski dla bratowej

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 18:38   #2318
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
nawet na tżta nie mogę liczyć dziś jadąc do szefa i do urzędu musiałam Filipka brać ze sobą... bo jak to tż twierdzi on tak sobie nie może wolnego brać...a ja po prostu myslę że mu się nie chce z dzieckiem siedzieć...

ostatnio radzę sobie ze wszytskim sama i tak się czasem zastanawiam po co mi ten tż ??? przez niego tylko roboty więcej mam a pomocy wcale...

Jak się mogę domyśleć listu nie znalazł lub nie zrobił na niego wrażenia ... ?

A dla tza :rózga:

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
mam i to sprawdzony przypalony wyrzucić i kupić nowy

Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 18:42   #2319
Oliveira79
Zadomowienie

własnie wrociłam od kosmetyczki (tylko hennę i regulację robiłam) i jakos specjalnie mi się humor nie poprawił
może jutro po frycu bedzie lepiej? poradźcie mi czy mam sciąć włosy z "do łopatek" na "boba" bo normalnie mam dylemat 50 na 50 - ani w te, ani we w te nie mam pojecia jaka decyzje podjąć

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

dziewczyny z wawy i okolic:

http://forum.gazeta.pl/forum/w,10161...aign=Forum_pow

Stary 2012-06-05, 18:50   #2320
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Ależ paskudna pogoda. Do tego mnie coś choróbsko rozbiera, katar mam od piątku i jeszcze do tego doszedł ból gardła

Pytałyście o doidy cup. Polecam ... Martynka tylko z niego pije. Niestety butelka i kubek niekapek to dla niej niezrozumiały twór

Owieczko ... łącze się z tobą. Mój też cały dnie w pracy, jedynie pomaga w kąpieli. W weekend też musi isć sie odstresować na siłownię i na basen. Do tego wieczorem musi gdzies wyjsć na rynek z kolegami. Akurat to mi nie przeszkadza .. jestem tak padnięta, że od razu idę spać. Ale fakt ... faceci to myślą że my w tym domu to tylko siedzimy przed tv i odpoczywamy Ehhhh ...
idę pobawić się z moją gwiazdeczką

A dziewczyny dajecie juz żółtko do zupek???? Dostałam 2 dni tego od cioci ze wsi i się tak przymierzam ale nie wiem czy nie za wcześnie, skoro dziś dopiero pierwszy raz Martynka dostała słoiczek z mięskiem.

OMG Kasikstrasznie Cię podziwiam, że puszczasz swojego na wieczorne wypady, w dodatku rozrywka w weekend
A czy Ty dostałaś od niego choć jeden wieczór na wyskok czy zrobienie czegoś koło siebie ?
Mój nawet nie wyjdzie na ryby bez mojej zgody, jak jest potrzebny to zostaje i nie ma się zmiłuj bo ja nie siedzę i nie pachnę w domu tylko tyram 24 / h (z resztą kazda mama jest tak zarobiona)
Podziwiam Cie

Co do żółtka ja wprowadziłam jakieś miesiąc temu, jak nie lepiej. Ale mi karmienie dziecka wyszło jakoś inaczej niż innym

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
własnie wrociłam od kosmetyczki (tylko hennę i regulację robiłam) i jakos specjalnie mi się humor nie poprawił
może jutro po frycu bedzie lepiej? poradźcie mi czy mam sciąć włosy z "do łopatek" na "boba" bo normalnie mam dylemat 50 na 50 - ani w te, ani we w te nie mam pojecia jaka decyzje podjąć

Fryzjerka Ci doradzi, będzie widzieć Twoje rysy, w jakiej fryzurze będzie Ci lepiej.

Ja osobiście bym się nie odważyła, miałam już, ale w tedy jak codziennie prostowałam włosy, więc mi to nie przeszkadzało, obecnie gdzie moim celem jest do pasa i unikam prostowania, taka fryzura byłaby dla mnie problemem.

P.S. tylko cieniuje, aby w razie nie umycia herrów związać i wsio
Stary 2012-06-05, 19:23   #2321
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
mam i to sprawdzony przypalony wyrzucić i kupić nowy

bdb sposób, ale akurat $$$ brak :/ wiec odpada ta opcja... a garnek nie jakis super nówka, ale jakis super stary tez nie

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość

ja tak mialam i okazalo sie ze mala byla mega obkrecona!!! skoro juz 4 razy to powinni jej cc zrobic... a ktory to tc ???? bo jak po 36 to ja bym chwili nie czekala... dzieciaczek potem bedzie lezec w szpitalu dluzej - moja lezala w sumie 11 dni i w miedzyczasie konsultacje kardio, ekg itepe... cała masa badan.... moja lekarka pow. ze gdyby wiedzieli pomine tmt to bym cc miala juz w 37-38 tc zeby malenstwa nie męczyć ( w 30tc dostalam sterydy na rozwiniecie pluc, wiec nie trzeba bylo teoretycznie czekac)

GLAM współczuje żłobka... ja mam z MOPSu dofinansowanie za jedzenie chociaz u nas za mc 100 zeta wychodzi i 150 normalnie za żłobek

ale oczywiscie jeszcze nie zapisalam (bo ze niby caly rok zapisy) a jak firma nie wypali (tfu tfu oby nie) to bede jadla ziemie spod bloku i ... nie wiem

Daniel Fasolek w drodze

Edytowane przez ja_dalia
Czas edycji: 2012-06-05 o 19:27
ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 19:25   #2322
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość

Uzywa ktoras z was butelek Nuka?
hehe ja a co?

my pampków używamy już od dłuższego czasu nr.4

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2012-06-05 o 19:26
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 19:39   #2323
princessskaa
Wtajemniczenie

Baha oby się udało to "coś"

My używamy pampersów rozm. 4

Humor wisielczy, niby normalnie z tż gadamy, ale kwas w powietrzu. Jeszcze tak się zakończy, że te body na dno szuflady rzucę

Rzęsy mi ładnie dziewczyna zrobiła uf

Mała wykąpana, je kolacje i spać. Ja obejrze "Na wspólnej" i ide spać.

Dobrych nocek, do jutra
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 19:43   #2324
Bahamadia_25
Zakorzenienie

3małam za Ciebie kciuki oby ładnie je zrobiła

ja tej z Wrocka napisałam rano smsa i do tej pory zero odzewu - mało profesjonalne podejscie ...

3maj jak sie cos wyklaruje powiem o co ho
Stary 2012-06-05, 19:53   #2325
basiula19
Zadomowienie

hej

ja sie dzisiaj wybrałam na regulacje brwi bo zarosłam jak dziad a samej nie chciało mi sie skubać hehe no i lepiej sie czuje nie jak dziadówa jakaś......

byłam z małym u dr niby wszystko spoko gardełko czyste w oskrzelkach też czysto ale mały dostał wysypke na brzuszku i dr stwiedził ze to prawdopodobnie skaza i mam odstawić małemu jogurty i inne mleczne oczywiście poza moim mleniem a rozmawiałam z położną co nas nawiedzała i powiedziała, że możliwe że to nie skaza tylko mały uczulenia na pulmex dostał mimo ze wczesniej nic mu sie nie robiło bo poza wysypką nic mu nie jest a wysypka tylko na brzuszku i klatce reszta ok nie wiem co myśleć zapobiegawczo odstawie mleczne produkty z diety małego i pulmexem tez nie smarowałam bo nie kazała zeby nie podrażniać ciałka tylko posypałam alantanem w pudrze myłam w samej wodzie i zobaczymy co tam do jutra sie zrobi.....a pozatym zauważyłam, ze mały mniej sika ostatnio to powiedziała żeby dla świętego spokoju zrobić mu badanie moczu bo pare dni temu miał końcóweczke wacusia czerwoną i możliwe że stan zapalny sie zrobił i powędrował do pęcherza trzeba jutro sika łapać...

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 19:56   #2326
Oliveira79
Zadomowienie

młoda spi, młody zasypia błoga cisza

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

basiula zdrówka dla Małego

Stary 2012-06-05, 20:11   #2327
saaraa_lub
Rozeznanie

Mam pytanko o tą Placentę, po myciu wmasować w skórę głowy i juz nie spłukiwać czyli po wmasowaniu nie trzeba głowy specjalnie niczym okręcać,tak?
Dalia jaką firmę rozkręcasz?Jeżeli mozna wiedzieć oczywiście.
Z garnkiem nie wiem ale moze pokombinuj z octem albo papkę z sody oczyszczonej i cytryny zrób, wszoruj, zostaw na jakis czas i potem zmyj.
aa jezeli chodzi o doidy to jakos narazie bez szału aleee dzisiaj wszystko było be takze będe jeszcze próbować.

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-06-05 o 20:15
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 20:17   #2328
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Aniolina w smyku sa fajne nakladki baby secure, nie ma opcji, zeby dziecko je sciagnelo

mlody dzis przeszedl wzdluz kanapy
chyba pojde zobaczyc, choc te nakladki przyklejane byly, ale jak sie do nich dossala to jakos sie jej udalo posciagac. Moja uzywa stolika jako chodzika, przesywa sie razem z nim
gratki dla Filipka

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

woooow! troche szybko wzial sie za chodzenie oby mu nie zaszkozilo na kregoslup.

o jakich nakladkach mo9wa?
chyba o nakladkach na narozniki, ortopeda mowil, ze cokolwiek co dziecko samo wykombinuje, to nie powinno zaszkodzic

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Hej.

Dziewczyny ktorych dzieci juz siedza, jak to bylo z tym siadaniem, po troszku dzieciaki siadaly i sie przewracaly az sie nauczyly, czy od razu jak siadly to siedzialy? Moj chwilunie siedzi z podporem, i z czworakow ladnie na pupke siada, ale zeby sam to nie siedzi. Starszy w wieky 5.5mca siedzial. Ale raczkowal w wieku 9mcy. A Milosz smiga jak szalony, wykonuje rozne skoki, czolganie, szorowanie glowa po podlodze, jak partyzant:brzydal.
\
najpierw sie wywracala i gibala, nie siedziala od razu prosto, ale chyba roznie dzieci robia, niektore siadaja dopiero jak sie pewnie czuja.

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
a my dzis po poludniu jedziemy jeszcze raz looknac na mieszkanko,i moze sie juz zdecydujemy wreszcie i kupimy
no i to tyle,ide do mojego jeczulka heh
a gdzie kupujecie?
Cytat:
No i z 38 A nie ma nic ładnego
moze sprobuj 36 B zazwsze mozesz odeslac jak bedzie zle

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość

dokańczamy 3. ale już kupiłam 4., bo 3. trochę już zaczynają się odciskać na udach
apropos tych kaszek oeirntujecie się why na opakowaniu jest napsiane, zeby je zużyc przez 1m-c? mi na bank zostanie moze na 2m-ce ....

baj
my mamy opakowanie dad 3 i jakies 2 tygodnie temu miala i wydawalo sie ok, mialam nadzieje, ze beda dobre jak bedziemy jechac na wakacje za miesiac, ale jak wy podobno wymiarowi przehcodzicie na 4 to sie martwie
ja mialam kaszke otwarta 2 miesiace i chyba wszystko bylo z nia ok

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Jestem jestem
Ryk caly czas... Bylismy podpisac umowe ze zlobkiem- pierwsze dziecko oplata 150, za drugie jest znizka i tylko 113 plus 5 zl/ dziecko dniowka za wyzywienie i to samo u soni- zaczynam sie zastanawiac po co ja do pracy wracam
.
u nas godzina zlobka 1.45 czyli wyjdzie nas ok 280 zl plus 7.5 za jedzenie za dzien, wiec ceny inne.

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
gdzies czytalam zeby podac zoltko 2 tyg po podawaniu miesa

Cytat:
mysle, ze fryzjer Ci doradzi, ja mojemu tylko zawsze mowie czego ma nie robic(grzywki i niezwiazywalnych wlosow) a co ma robic to ma sam wymyslic

NO senny dzien dzis, my zalatwialismy dzis dla Kasi dowod na wakacje. Dziewczyny jak jedziecie za granice po EU to nie ma sensu robic paszportu, bo jest wazny rok i platny, lepiej zrobic dowod, wazny jest 5 lat(dopoki dziecko jest rozpoznawalne) i jest za darmo. NO i przynajmniej u nas nie ma kolejek
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 20:23   #2329
glamourous
Zakorzenienie

No wychodzi mi lekko 700 zl bo jeszcze pewnie w przedszkolu bedzie trzeba dolozyc na atrakcje typu kino, angielski czy inne atrakcje. I to jest przedszkole w ramach podstawy dArmowej, po godz 13 sie placi 2,5 za godzine z tym ze mama obiecala ze bedzie ja o tej 13 odbierala

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Kkkasikk ja daje zoltko od wczoraj, kupilam przepiorcze jajeczka bo ponoc zdrowsze od kurzych
Stary 2012-06-05, 20:23   #2330
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Mam pytanko o tą Placentę, po myciu wmasować w skórę głowy i juz nie spłukiwać czyli po wmasowaniu nie trzeba głowy specjalnie niczym okręcać,tak?
Z garnkiem nie wiem ale moze pokombinuj z octem albo papkę z sody oczyszczonej i cytryny zrób, wszoruj, zostaw na jakis czas i potem zmyj.
aa jezeli chodzi o doidy to jakos narazie bez szału aleee dzisiaj wszystko było be takze będe jeszcze próbować.

Myjesz głowę jak zwykle. Na wilgotne włosy wmasować w skórę głowy zawartość ampułki, zostawić do wyschnięcia.
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam

Jutro idzie 1wsza ampułka w ruch
+ odżywka Domi

Wariateczko za mieszkanko!

Basiulo, drówka dla dzieciątka

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-06-05 o 20:25
Stary 2012-06-05, 20:25   #2331
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Myjesz głowę jak zwykle. Na wilgotne włosy wmasować w skórę głowy zawartość ampułki, zostawić do wyschnięcia.
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam

Jutro idzie 1wsza ampułka w ruch
+ odżywka Domi
No u mnie dzisiaj pierwsza,chodzi mi tylko o to czy nie trzeba niczego wiecej na łeb zakładać jakieś turbanu czy cos,z opakowania nic takiego nie wynika ale chciałam zasięgnąć porady specjalistek
Stary 2012-06-05, 20:26   #2332
basiula19
Zadomowienie

zamówiłam na allegro ten kubek co o nim pisałyście zobaczymy co z niego wyjdzie bo z niekapka Miko nie umi pić nie umie poprostu ciągnąć za dużą ma końcówke chyba bo mały tylko ją gryzie zresztą u nas Miko ostatnio nic nie chce pić żadnych herbat soków wody nic od kilku dni nawet mlecio mm beee absolutnie nawet łyka nie pociągnie może z tego będzie umiał i przedewszystkim chciał pić.....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 20:39   #2333
goldika
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

dziewczyny z wawy i okolic:

http://forum.gazeta.pl/forum/w,10161...aign=Forum_pow
ja jestem zwolenniczka dluzszych wlosow wiec moj glos: nie scinaj

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
3małam za Ciebie kciuki oby ładnie je zrobiła

ja tej z Wrocka napisałam rano smsa i do tej pory zero odzewu - mało profesjonalne podejscie ...

3maj jak sie cos wyklaruje powiem o co ho
na sms rzadko odpisuja, czesto widzialam ofety z zaznaczeniem, ze na SMS nie odpisza, trzeba dzwonic

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Princ super, ze rzeski dobrze zrobione

mlody tez jakis dziwny, strasznie wyl, Tz go na rekach uspil...
a i ja nie mam humoru.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 20:39   #2334
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Jakiego rozmiaru pampkow uzywacie?
Jeszcze o cos mialam spytac.Moze mi sie zaraz przypomni
my jeszcze 3

chciałam wam tyle napisac a przez pól dnia neta nie mialam ale chociaż zrobilam cobie dzis henne na brwi chciałam jeszcze na solke wyskoczyć ale nie dalam rady, zostawiam to na jutro. całe szczescie ten mały karaluch juz spi, dal mi tak popalić dziś że szok! rece do kostek, tak jak wieczorne usypianie to przeważnie pikuś tak dzis to dziecko nie wiedziało czy ma śpiewać biegac czy chce cyca czy butle, wkoncu go wytrzęsłam, odłożyłam i nawet reką nie ruszyl taki byl padniety.

oddaje narazie tztowi lapka a ja ide malować paznokcie, zajrzę jeszcze potem

aa widziałam że wszystkie nasze dzieci jakies dziś niebardzo;/ mam nadzieje ze juyro bedzie lepiej!
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 20:41   #2335
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie dzisiaj pierwsza,chodzi mi tylko o to czy nie trzeba niczego wiecej na łeb zakładać jakieś turbanu czy cos,z opakowania nic takiego nie wynika ale chciałam zasięgnąć porady specjalistek
nie sadze, to wzykla wcierka jak seboradin i jantar wiec wetrzec i niech samo wysycha. Ale dobrze do tego zrobic solidny masaz skory glowy pobudza cebulki.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
my jeszcze 3

chciałam wam tyle napisac a przez pól dnia neta nie mialam ale chociaż zrobilam cobie dzis henne na brwi chciałam jeszcze na solke wyskoczyć ale nie dalam rady, zostawiam to na jutro. całe szczescie ten mały karaluch juz spi, dal mi tak popalić dziś że szok! rece do kostek, tak jak wieczorne usypianie to przeważnie pikuś tak dzis to dziecko nie wiedziało czy ma śpiewać biegac czy chce cyca czy butle, wkoncu go wytrzęsłam, odłożyłam i nawet reką nie ruszyl taki byl padniety.

oddaje narazie tztowi lapka a ja ide malować paznokcie, zajrzę jeszcze potem

aa widziałam że wszystkie nasze dzieci jakies dziś niebardzo;/ mam nadzieje ze juyro bedzie lepiej!
oby dzieciaczki sie zmowily w druga strone i staly sie anioleczkami, ktore o 19,30 slodko same zasypiaja
Stary 2012-06-05, 20:42   #2336
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
po umyciu wmasowujesz i NIE SPŁUKUJESZ. Ja nic nie zakładałam

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 20:55   #2337
saaraa_lub
Rozeznanie

Nettka, Goldi dzięki za odpowiedzi, tak tez właśnie zrobiłam, niech rosną!!
Z moim Dzieciem dzisiaj to samo maruda cały dzień a na koniec tz go musiał "wybujać" i dopiero usnął nie wiem moze faktycznie to wstrętna pogoda tak działa.Jak jutro będzie tak samo to chyba z domu ucieknę...
Oli zależy w jakich włosach czujesz sie lepiej, ja kocham krótkie.W ciąży zapuszczałam i marzyłam o długich ale nie dałam rady.Ja z tych niecierpliwych jestem poza tym najlepiej jednak czuję się w krótkich.
Stary 2012-06-05, 21:00   #2338
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:

wiesz co odpisze Ci pw jak ktoś ciekawy to ręka w góre (ew. oczekujcie na info na fb za jakies 2 tyg)

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 21:02   #2339
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
wiesz co odpisze Ci pw jak ktoś ciekawy to ręka w góre (ew. oczekujcie na info na fb za jakies 2 tyg)
ok ja nie facebook'owa
Stary 2012-06-05, 21:05   #2340
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
tez jestem ciekawa! Ale jak nie chcesz zapeszac albo cus to moge poczekac na info na fb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości