kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-05, 11:01   #571
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
hehe dzieki dziewczyny, fajnie jest czytac mily komentarz, internauci raczej sypia same syfy ;p

Psyhe, ja mialam jedno zdjecie, ale usunelam je bo wyszlam jak mimoza
dosc ladnie wygladalam, nie chcialam odstawac od missek aż tatus mi powiedzial, ze w tej starszej kategorii wiekowej z pewnoscia bym wygrala

słodziak

na co tz powiedzial, ze przez takie teksty taty ma pozniej przerabane, bo naslucham sie takich komplementow, a co tata ma powiedziec (:P), i on pozniej blado wypada :P

mam ropke na paluszku co mam zrobic?
Bania to za rok startuj w starszakach będziemy wysyłały smsy, zrobimy Ci doping

Skąd masz tą ropę? Ja tak jak psyche-wycisnęłabym :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 11:22   #572
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Rany boskie. Weszłam na redakcyjną pocztę, żeby sprawdzić czy nie ma czegoś nowego. Było.. 41-letni policjant zabił 14-letnią córkę, później żonę, a na końcu popełnił samobójstwo. Wszystko na osiedlu niedaleko mojego domu. Jestem w szoku.
Onet już się rozpisał o tym fakcie, masakra...
aż mnie ciary przeszły jak to przeczytałam , ludziom się w głowach przewraca normalnie
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Psyhe jest 2 dzień na diecie
super Psyholku A Ty dalej biegasz czy chwilowo sobie odpuściłaś?
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nie mów o tym głośno bo przyjdą dobre wizażowe wróżki i mnie zje.bią za propagowanie takiego jedzenia
ja tylko zredukowałam ilość jedzenia ale nadal zdrowo się odżywiam, po prostu się nie obżeram. czuje się teraz dużo lepiej
Cytat:
u mnie na wadze 57,4! kocham siłownię i aerobik ! Iga w ogole chyba odda mi swoje karnety, bo czerwiec bedzie miala zawalony na maxa wyjazdami, wiec moze uda mi sie chodzic dwa razy czesciej

Dodalam zdjęcia do albumu. Niestety organizator, ani banda fotografów nie zaszczyciła nas nadal fotkami, także dodalam Wam cos z prywatnej kolekcji .
Miałam też te zdjęcia sukienek, neistety zostały usunięte po to, by zrobić miejsce na zdjęcia na finale :P może zaraz pocykam
aaa super wiadomość
Pokaż nam swój brzuch po tym całym fitnesie może się skusimy
Wiesz że jak zobaczyłam zdj w strojach kąpielowych to jeszcze nie przeczytałam podpisu a już wiedziałam która to Twoja siostra? podobną ma postawe jak Ty na tych zdj z ubiegłych wakacji Obie jesteście laseczki No i śliczna jest no ale przecież skoro to Twoja siostra to nie moze być inaczej
Ilo ona ma wzrostu i jaka waga?

Ważyłam się dziś. Prawie 55 dodam że jestem kilka dni przed @ i nie odwiedzałam kibelka Niedługo będzie 55 chyba że zawalę żarciem w @ . Niby obiecuje sobie że to tylko jedna czekolada ale wiecie jak jest brakowało mi Was
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 11:49   #573
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania no ładnie. Jesteśmy dla Ciebie 'internautkami' foch!!!!

Ja bym wycisnęła
niieee---eeee! Wy nie jesteście internautkami, tylko moimi kochanymi słodziakami internauci to buraki które piszą pierdy xD

ropke wycisnelam wczoraj, a dzisiaj znowu jest
Cytat:
Bania to za rok startuj w starszakach będziemy wysyłały smsy, zrobimy Ci doping

Skąd masz tą ropę? Ja tak jak psyche-wycisnęłabym :P
chyba jestem za stara ;( xD
ee, to nie dla mnie nigdy mnie to nie kreciło

wlasnie nie wiem skad, pewnie sobie skorke zadarlam
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Pokaż nam swój brzuch po tym całym fitnesie może się skusimy
Wiesz że jak zobaczyłam zdj w strojach kąpielowych to jeszcze nie przeczytałam podpisu a już wiedziałam która to Twoja siostra? podobną ma postawe jak Ty na tych zdj z ubiegłych wakacji Obie jesteście laseczki No i śliczna jest no ale przecież skoro to Twoja siostra to nie moze być inaczej
Ilo ona ma wzrostu i jaka waga?

Ważyłam się dziś. Prawie 55 dodam że jestem kilka dni przed @ i nie odwiedzałam kibelka Niedługo będzie 55 chyba że zawalę żarciem w @ . Niby obiecuje sobie że to tylko jedna czekolada ale wiecie jak jest brakowało mi Was

powaznie od razu wiedzialas ktora to? hehe.
ona ma ok. 170 cm wzrostu a wazy miedzy 56, a 58. aktualnie chyba 56
no i w udzichu ma chyba 54/55

super! w koncu spadki!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 11:58   #574
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, wycisnęłabym jeszcze raz :P

Nie widać, że ma w udzie więcej niż 50

Alexis, gratulacje!

Właśnie zjadłam obiad.... Ryż, warzywa i pierś z kurczaka Takie chińskie sobie zrobiłam

A ogólnie menu:
śniadanie: grahamka z sałatą, serem, pomidorem + kawa bez mleka bo się skończyło
drugiego nie było bo byłam po wpis na uczelni...
obiad: ryż, warzywa i pierś z kurczaka
teraz jest kawa sypana bez cukru i bez mleka
podwieczorek: jogurt naturalny może z żurawiną?
kolacja: wieśniak z pomidorem

No i poćwiczę na orbitreku i zrobię jakieś ćwiczenia sobie
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:31   #575
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tylko zredukowałam ilość jedzenia ale nadal zdrowo się odżywiam, po prostu się nie obżeram. czuje się teraz dużo lepiej

Fajnie,że nasz wątek chudnie, w tym sezonie podbijemy plaże

Cytat:
powaznie od razu wiedzialas ktora to? hehe.
ona ma ok. 170 cm wzrostu a wazy miedzy 56, a 58. aktualnie chyba 56
no i w udzichu ma chyba 54/55
Jesteście mega podobne i z figury i z twarzy nie wyprzesz się siostry

Ja wczoraj pochłonęłam:
I: buła z żółtym serem
II: 2 gotowane jajka, 2kromki chleba, twixx
III: paczka chrupek
Czułam się jak dno i balon,najpierw szedł mój brzuch,dopiero potem ja

Dzisiaj:
I: 1 drobiowa parówka, łyżeczka sosu tatarskiego, kromka chleba
II: 1 mały kotlet (mięso mielone drobiowe połączone z kapustą i ryżem-mielone mojej mamy), 3 ziemniaki, 2 pomidory z jog.nat
Reszta będzie leciutka i dietetyczna

A poza tym mam mega łatwy,zdrowy, tani i szybki przepis na chleb domowej roboty, od 3 tygodni pieczemy go z mamą
* 1kg. mąki Krupczatki
* 2 łyżki cukru
* 1 łyżka soli
* 5dkg drożdży
* ok.0.75l. ciepłej wody
* po pół szklanki: pestek dyni, siemienia lnianego, pestek słonecznika, płatków owsianych, otrębów.
Wszystko wymieszać, odstawić na godzinę do wyrośnięcia, przełożyć do blach (wychodzą 2keksówki), zostawić jeszcze na parę minut. Piec 1.20-1.30 godz. i gotowe
Bez żadnego robienia zakwasów itp.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 13:53   #576
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
hejhej laski ! ;*

u mnie na wadze 57,4! kocham siłownię i aerobik ! Iga w ogole chyba odda mi swoje karnety, bo czerwiec bedzie miala zawalony na maxa wyjazdami, wiec moze uda mi sie chodzic dwa razy czesciej

Dodalam zdjęcia do albumu. Niestety organizator, ani banda fotografów nie zaszczyciła nas nadal fotkami, także dodalam Wam cos z prywatnej kolekcji .
Miałam też te zdjęcia sukienek, neistety zostały usunięte po to, by zrobić miejsce na zdjęcia na finale :P może zaraz pocykam
Śliczna ta Twoja Iga i ma za☠☠☠istą figurę! Podobne jesteście do siebie .
A kotki słodkie i urocze ;D.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
hehe dzieki dziewczyny, fajnie jest czytac mily komentarz, internauci raczej sypia same syfy ;p

Psyhe, ja mialam jedno zdjecie, ale usunelam je bo wyszlam jak mimoza
dosc ladnie wygladalam, nie chcialam odstawac od missek aż tatus mi powiedzial, ze w tej starszej kategorii wiekowej z pewnoscia bym wygrala

słodziak

na co tz powiedzial, ze przez takie teksty taty ma pozniej przerabane, bo naslucham sie takich komplementow, a co tata ma powiedziec (:P), i on pozniej blado wypada :P

mam ropke na paluszku co mam zrobic?
A ile Twoja siostra ma lat?

Niech się uczy gałgan, a nie narzeka na tatę .

Też mam, bo mi paznokiec wrasta .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 15:16   #577
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, tak sobie myślę że nasz związek zrobił się taki dorosły Super,że praca Ci odpowiada,oby tak dalej

Ja wczoraj się nażarłam, czułam się okropnie, wieczorem wypiłam senesa,a na wagę boje się stanąć, rozumiem Cię Chyba pierwszy raz od miesiąca się tak nawpychałam,źle mi z tym. I wiecie co, 100x bardziej wole jeść mało niż tyle,a potem zdychać cały wieczór z brzuchem jak balon. Więc Laura, trzymamy się, nie wpierdzielamy
1. Jaki związek? Nic nie wiem
Praca odpowiada, a jak doczytałam w umowie, że wypłatę mam 10. każdego miesiąca to wiesz jak się ucieszyłam? Po tygodniu pracy już dostanę kasę! Od jutra mam pozyskiwać sponsorów do konkursu

2. No ja obecnie jem tyle, co kot napłakał.. ale tak jak Ty - czuję się z tym świetnie. Wieczorem idę się kąpać, a brzuch jak marzenie Jeśli zjem kolację to potem ubolewam.
W ogóle wczoraj ok. 23 wzięłam sobie na kolana PRINCE POLO i w końcu go nie zjadłam
Cytat:
A poza tym mam mega łatwy,zdrowy, tani i szybki przepis na chleb domowej roboty, od 3 tygodni pieczemy go z mamą
* 1kg. mąki Krupczatki
* 2 łyżki cukru
* 1 łyżka soli
* 5dkg drożdży
* ok.0.75l. ciepłej wody
* po pół szklanki: pestek dyni, siemienia lnianego, pestek słonecznika, płatków owsianych, otrębów.
Wszystko wymieszać, odstawić na godzinę do wyrośnięcia, przełożyć do blach (wychodzą 2keksówki), zostawić jeszcze na parę minut. Piec 1.20-1.30 godz. i gotowe
Bez żadnego robienia zakwasów itp.
Ja w sumie robię tak samo, ale używam do tego maszyny, która zrobi większość rzeczy za mnie! Uwielbiam chleb z suszoną żurawiną

Bania śliczną masz tą siostrę, oby tak dalej! )

JUŻ W PIĄTEK PIERWSZY MECZ EURO 2012 Moje dwuśladowe cudo dostało na lusterka słodziaśne ochraniacze w biało-czerwone pasy!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 15:35   #578
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Zaaaaaaaaaaaartujesz, na Majorke?! aaaaa! ale ekstra ! i z tym urlopem jakie jaja no widzisz, jak wszystko fajnie się ułożylo

tez bym chciala na Majorke, ale jest mega drogo ;\ wyhaczyłaś jakąś okazję?

no co Ty, i puści Cię samą?! wiesz co, fajnie ze lecisz sama, odpoczniesz troche od niego ;p

kuurcze moj by mnie samej nie puscil, tak jak i ja jego. bylam sama we wloszech, ale to bylo raczej na poczatku zwiazku, pozniej za duzo sie wydarzylo
Majaorka jednak za droga, tzn byly oferty za 1900 zl - 7 dni na mega wypasie, ale ostatecznie padło na Grecje ja lece z siostra, bratem , szwagrem i małą Oliwka, wiec nie widze powodu , dlaczego mialby mnie nie puscic. Oczywiscie ma focha i sie obraza - jak go spytalam czy leci z nami to sie smial, że co to za wakacje z moja siostra, ze bedzie sztywno. To prosze bardzo niech sobie zorganizuje nie - sztywne wakacje. Tylko ze nasi znajomi nie potrafia zdeklarowac się co do konkretnego terminu, a TZ nie ma odlozonej kasy, wiec nie bede rezygnowac z wyjazdu

nie moge sie doczekac... tym bardziej ze to tak spontanicznie, jeszcze nie znam konkretnego terminu ale raczej za tydzien o tej porze juz bede sie grzac na sloncu
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Nigdy nie piłam redbulla z wódką
No jak to! przeciez to klasyk? jeden z moich ulubionych drinkow
Cytat:
Jestem niedojdą życiową
Przyklejałam dżety do paznokci i otwierałam klej zębami, efekt-sklejone jedynki i język Język wyszorowałam, zęby też, tylko trochę kleju zostało na górnych jedynkach,od wewnątrz, czym usunąć te gówno?

Cytat:

sliczna ta Twoja siostra, i jaka podobna do Ciebie
Stary 2012-06-05, 16:07   #579
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Majaorka jednak za droga, tzn byly oferty za 1900 zl - 7 dni na mega wypasie, ale ostatecznie padło na Grecje ja lece z siostra, bratem , szwagrem i małą Oliwka, wiec nie widze powodu , dlaczego mialby mnie nie puscic. Oczywiscie ma focha i sie obraza - jak go spytalam czy leci z nami to sie smial, że co to za wakacje z moja siostra, ze bedzie sztywno. To prosze bardzo niech sobie zorganizuje nie - sztywne wakacje. Tylko ze nasi znajomi nie potrafia zdeklarowac się co do konkretnego terminu, a TZ nie ma odlozonej kasy, wiec nie bede rezygnowac z wyjazdu

nie moge sie doczekac... tym bardziej ze to tak spontanicznie, jeszcze nie znam konkretnego terminu ale raczej za tydzien o tej porze juz bede sie grzac na sloncu

Też nie piłam . Ale to dlatego, że niecierpię redbulla
Grecja, Majorka, nieważne, będzie ciepło i będziesz się świetnie bawić, zazdroszczę!

XOXO
Stary 2012-06-05, 16:11   #580
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie co sobie uzmysłowiłam?
W zeszłym roku obiecałam sobie, że w te wakacje pojadę gdzieś wylaszczona z zabójczym, seksownym facetem u boku
A ja nadal nie wylaszczona i zabójczego faceta też brak
so trójka maybe.

Stary 2012-06-05, 16:20   #581
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Mnie łapie jakies chorobsko, kupilam cos w aptece, zimno mi, w dodatku zalatwilam gardło zimnym piwem . Okropna pogoda! u Was tez tak jest? chyba w całej Polsce.. paskudnie. Dobrze ze nie mam planow na boze cialo, przeleze w lozku ten dzien!

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
W zeszłym roku obiecałam sobie, że w te wakacje pojadę gdzieś wylaszczona z zabójczym, seksownym facetem u boku
we wrzesniu tez mozna leciec na wakacje wszystko sie moze zdarzyc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 17:22   #582
MalaPikanteria
Zadomowienie

Ale jestem wściekła! od 2 godzin próbuję odpisać na forum i ciągle wyrzuca mnie net! ale qwa tylko z wizazu, nie wiem co sie dzieje

Ewelka zazdroszczę wakacji mimo wszystko!

Psyhe zgadzam się z Ewelką -> wszystko się może zdarzyć

Monia nigdy nie piekłam sama chleba, ale ten może spróbuję w ogóle psinka słodziak, bucika sliczne a bransoletki fajne tylko nie wiem czy ja "umiem" takie nosić

Bania, Alexis gratuluję spadków
Bania Twoja siostrzyczka jest sliczna
Loriette co się dzieje tam u Was? Masakra jakaś. U nas za to wyłowili zwłoki kobiety z jeziora

I nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać

Moje ręce wyglądają strasznie po pracy wieczorem spiłowalam króciutko pazurki, zrobiłam peeling i nałożyłam krem -> rano były boskie a teraz znów okropieństwo
W pracy ok, albo raczej uświadomiłam sobie, że będę to robić przez cały okres pracy tam więc moja du.pa będzie obolała, a kręgosłup okropnie bolał. Praca nie wymaga żadnego wysiłku fizycznego, ale jest okropnie monotonna, nudna, demotywująca i siedze w jednej okropnej pozycji gdzie moj krzywy odcinek lędźwiowy dostaje w kość. Dzień trwa wieeeeeeeeeki, ale wizażowa MP da radę!
Nie mamy określonej godzina na przerwę, więc z dziewczynami umówiłyśmy się że idziemy o 12, żeby potem szybciej czas zleciał. I tak sobie myslę, że chyba będę brała coś a'la obiad do pracy, tyle, że na zimno.....

Zaraz idę poćwiczyć. Mimo bólu kręgosłupa (i tyłka ) mam ochotę poćwiczyć, chcę porobić trochę brzuszków i jakichś ćwiczen na nogi. A najchętniej to poszłabym na jakis aerobik wyskakać się i wymęczyć ale tak inaczej niż w pracy

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2012-06-05 o 17:29
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 17:26   #583
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Agnesuk, nie ładnie Lemoniadowy Lech już parę tygodni temu pojawił się na naszym wątku, masz zaległości
cholerka, chyba nie doczytałam

Cytat:
widziałam zdjecia kociaki są boskie, a siostra piękna!

Cytat:
Ja bym wycisnęła
ja też

Cytat:
po @ na pewno będzie 55
nam Ciebie też

Cytat:
Nie widać, że ma w udzie więcej niż 50

A ogólnie menu:
śniadanie: grahamka z sałatą, serem, pomidorem + kawa bez mleka bo się skończyło

No i poćwiczę na orbitreku i zrobię jakieś ćwiczenia sobie
nigdy w życiu bym nie powiedziała,że ma ponad 50 w udzie! jestem tak samo w szoku
ładne menu

Cytat:
JUŻ W PIĄTEK PIERWSZY MECZ EURO 2012 Moje dwuśladowe cudo dostało na lusterka słodziaśne ochraniacze w biało-czerwone pasy!
dawaj fotę

postanowiłam ze robie kolczyka w jezyku

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 17:43   #584
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A ile Twoja siostra ma lat?

Niech się uczy gałgan, a nie narzeka na tatę

Też mam, bo mi paznokiec wrasta .
28go maja miała urodziny, ma 16 lat

2. dokladnie to samo mu powiedzialam, uzywajac sformułowania: gałgan;p

3. aua ;/
Cytat:
Jesteście mega podobne i z figury i z twarzy nie wyprzesz się siostry

Ja wczoraj pochłonęłam:
I: buła z żółtym serem
II: 2 gotowane jajka, 2kromki chleba, twixx
III: paczka chrupek
Czułam się jak dno i balon,najpierw szedł mój brzuch,dopiero potem ja

Dzisiaj:
I: 1 drobiowa parówka, łyżeczka sosu tatarskiego, kromka chleba
II: 1 mały kotlet (mięso mielone drobiowe połączone z kapustą i ryżem-mielone mojej mamy), 3 ziemniaki, 2 pomidory z jog.nat
Reszta będzie leciutka i dietetyczna
Monia, kocham Twoje jadlospisy chrupki, buły, wino, piwo

figury mamy dość podobne, ale ona ma ogromne cycki . 65F/G niepamietam ;p i dosc szerokie biodra, ale pewnie sie jeszcze wyciagnie

niechcacy skasowalam Twoj przepis, ale chcialam napisac, ze swietny, moi rodzice tez robia chleb z takiego przepisu i jest bardzo pyszny
Cytat:
A ogólnie menu:
mniam! uwielbiam jogurt z zurawina, i w ogole, zurawine, zawsze zanim doniose ja do domu, zeby zjesc ją z jogurtem - zjadam
Cytat:
macie jakies specjalne plany odnosnie euro?
ja pomyslalam sobie, ze musze wysledzic gerarda pique i zostac jego zoną
moj tata tez ma takie ;D ja sie nie wkrecam w te gadżety do auta , ale nie przeszkadzaja mi
Cytat:

red bull z wodka, no moj tez ulubiony w ogole, red bulla w miare lubie, a inne energetyki są już fuuu

bardzo fajnie, ze zdecydowalas sie na wakacje, super, ze sa na spontanie - tym lepiej
tak jak pisze Winyl, w sumie nie jest wazne gdzie. napewno bedziesz sie swietnie bawila, i nie wierze ze bedzie sztywno

mama wrocila wczoraj z rodos ale jakos tak srednio jej sie podobalo.
w ogole tata slodziak nie powiedzial jej o babci, zeby nie psuc jej wyjazdu, w niedziele wieczorem tylko przezyly z kolezankami euforie z okazji igi, o tych przykrych wiadomosciach dowiedziala sie dopiero w samochodzie.

apropo, dzis byl pogrzeb, siostra odstawila straszny dramat
no ale juz po wszystkim. chwile posiedzielismy z rodzina i tyle. wiele osob z rodziny nie dojechalo mimo ze wcale nie mieli za daleko za to nie zawiodly osoby ktore nie sa z nami spokrewnione, a mimo to byly z babcia bardzo zwiazane, np. dzieci sasiadow poprzyjezdzaly, znad morza, z dosc odleglych wojewodztw, to dopiero wzruszajace
Cytat:
prrrrrrrrrzzeeestan.
pamietam, jak to pisalas
jeszcze wiele moze sie zmienic. wakacje sa swietne. kocham wyjazdy. moglabym nie wracac
ciekawe gdzie polece w tym roku, na jakis fajny tydzien juz mam, ale chcialabym bardzo 14 dni
Cytat:
Mnie łapie jakies chorobsko, kupilam cos w aptece, zimno mi, w dodatku zalatwilam gardło zimnym piwem . Okropna pogoda! u Was tez tak jest? chyba w całej Polsce.. paskudnie. Dobrze ze nie mam planow na boze cialo, przeleze w lozku ten dzien!

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

we wrzesniu tez mozna leciec na wakacje wszystko sie moze zdarzyc
1. pogoda straszna! dzisiaj bylam na tym pogrzebie w plaszczu zimowym O_O fakt, ze jest dosc lekki i zima wszyscy sie dziwia, ze w nim chodze, ale i tak mnie dzisiaj w nim spizgalo ! zimno, mokro, siedze pod kocem i nie mam sily ani na nauke ani na nic innego. jak w listopadzie

2.

Stary 2012-06-05, 17:49   #585
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
dawaj fotę
Jak przestanie padać, bo teraz nie wystawię nosa z domu

Kolczyk w języku, a cóż tak Cię naszło? Do mnie jakoś nie przemawiają

Cytat:
macie jakies specjalne plany odnosnie euro?
ja pomyslalam sobie, ze musze wysledzic gerarda pique i zostac jego zoną
moj tata tez ma takie ;D ja sie nie wkrecam w te gadżety do auta , ale nie przeszkadzaja mi
Ja mam zamiar oglądać wszystkie mecze Polski, Niemiec, Włoch i Hiszpanii W piątek miałam jechać do tż, bo u Niego w mieście jest strefa kibica, ale jak zwykle - wszyscy zabierają auta i zostaję w czarnej d.pie. Najwyżej pojadę na pozostałe, a ten zobaczę w mojej samotni tylko zapuszczę kino domowe, żeby się poczuć jak na stadionie

Ja gadżety dostałam od taty, więc dzisiaj kupiłam mu flagę do auta, bo marudził, że nie ma, a te pokrowce są na te auto za małe.. Ale ze mnie dobra córa

A tak w ogóle - załatwiłam pierwszego reklamodawcę! Jutro dopieszczamy szczegóły i jedziemy z koksem. Jestem taka szczęśliwa!!!!

Macie pomysł na ból brzucha? Na kolację zjadłam garść czereśni i zaraz umrę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 17:53   #586
agnesuk
Wtajemniczenie

laura - zawsze mi się podobały i w końcu mogę sobie go zrobić

Stary 2012-06-05, 18:09   #587
psyhe666
Zakorzenienie

Ejjj mam mega mobilizację do nauki! Dziadek powiedział, że jak ładnie zdam sesję to mi da na jakieś fajne wakacje
so trójka maybe.

Stary 2012-06-05, 18:12   #588
agnesuk
Wtajemniczenie

siooooo do nauki

Stary 2012-06-05, 18:15   #589
psyhe666
Zakorzenienie

Od jutra... Najlepiej mi się uczy rano, a poza tym już piję piwko, a oprócz tego dzisiaj ostatnie przed wakacjami odcinki barw szczęścia i m jak miłość... Nie mogę przegapić
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 18:19   #590
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
postanowiłam ze robie kolczyka w jezyku
Cytat:
laura - zawsze mi się podobały i w końcu mogę sobie go zrobić
hheheheh ale z Ciebie wariat! ja kiedyś straasznie chciałam mieć kolczyk w języku, teraz już mi się nie podoba
masz ten komfort, że zawsze mozesz go wyciagnac jak przestanie i sie podobac
co na to tz?

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Psyhe, co za dziewucha
tak wykorzystywać biednego staruszka?!

to moze dziadzia z Tobą poleci?

właaaaaaśnie dzis ostatnie odcinki, te ostatnie są zawsze mega zaskakujące i kaza myslec: co bedzie dzlej?! przez cale wakacje!

Stary 2012-06-05, 18:37   #591
psyhe666
Zakorzenienie

Ciekawe co z Mirką i czy przeżyje!
so trójka maybe.

Stary 2012-06-05, 18:53   #592
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Od jutra... Najlepiej mi się uczy rano, a poza tym już piję piwko, a oprócz tego dzisiaj ostatnie przed wakacjami odcinki barw szczęścia i m jak miłość... Nie mogę przegapić
Zazdroszczę, ja się mogę uczyć dopiero po 22, a najelpiej po 24, tylko potem jestem niewyspana (bo zazwyczaj mam na 8 = wstaję o 6), wyglądam jak kupa, czuję się tragicznie i i tak nic nie pamiętam . Dzisiaj np. odrobiłam sobie wcześniej jedne zajęcia, żeby wrócić do domu wcześniej i co? Śpiewam, oglądam filmiki na youtubie, sprzątam pokój ... A nauka i projekty czekają .

I zazdroszczę takiego dziadka .
Ja nie wiem gdzie pojadę w tym roku, wszystkie wycieczki takie drogie . W zeszłym roku jeszcze za ok. 2000 można bylo znaleźć fajne wakacje, a teraz wszystkie oferty się zaczynają od 3 tys. :/.

Eghem. Co do postanowień. Ja postanowiłam, że nie będę się wstydzić na plaży i co? I jest jeszcze gorzej. Chociaż w sumie jak się zastanowię to chyba jest tak samo? . Został mi miesiąc ;( i 14kg za dużo . A na dodatek mam @, czuję się paskudna, obleśna, ciężka, mam brzuch jak w ciąży i wszystko jest złe, oprócz tego jest paskudna deszczowa pogoda i puszą mi się włosy i robi się z nich jedno wielkie siano, jestem na etapie zapuszczania grzywki i wyglądam jak pól du.py zza krzaka i generalnie rzecz biorąc rzygam jak na siebie patrzę. Amen.

Loriette, błagam, tylko nie euro .
Za to liga światowa ...

Bania to młodą masz siostrę! . Myślałam, że ze 3 lata młodsza jest od Ciebie To Ona jeszcze nie jest w liceum, nie?

XOXO
Stary 2012-06-05, 18:57   #593
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe co z Mirką i czy przeżyje!
ee no napewno przezyje !
pewnie będzie człowiekiem-bandażem, albo bedzie jakas zbiorka na operacje jej twarzy. moze jakas aktorka ma ja zastapic i w ten sposob wytlumacza inna twarz w serialu? nie wiem. ciekawe co sie stanie w malzenstwie pawla i aski.

Stary 2012-06-05, 19:03   #594
Loriette
Zakorzenienie

Winyl Liga Światowa to dla mnie chleb powszedni, więc wiesz..

Stary 2012-06-05, 19:14   #595
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

I zazdroszczę takiego dziadka .
Ja nie wiem gdzie pojadę w tym roku, wszystkie wycieczki takie drogie . W zeszłym roku jeszcze za ok. 2000 można bylo znaleźć fajne wakacje, a teraz wszystkie oferty się zaczynają od 3 tys. :/.

Eghem. Co do postanowień. Ja postanowiłam, że nie będę się wstydzić na plaży i co? I jest jeszcze gorzej. Chociaż w sumie jak się zastanowię to chyba jest tak samo? . Został mi miesiąc ;( i 14kg za dużo . A na dodatek mam @, czuję się paskudna, obleśna, ciężka, mam brzuch jak w ciąży i wszystko jest złe, oprócz tego jest paskudna deszczowa pogoda i puszą mi się włosy i robi się z nich jedno wielkie siano, jestem na etapie zapuszczania grzywki i wyglądam jak pól du.py zza krzaka i generalnie rzecz biorąc rzygam jak na siebie patrzę. Amen.
no wlasnie skad te ceny w tym roku jest strasznie drogo

Winyyyyyyyyyyl czemu Ty taka jestes! na peewno nie jest az tak zle jak Ty to opisujesz
Cytat:
Napisane przez Winyluś Gałganiuś
Loriette, błagam, tylko nie euro .
Za to liga światowa ...

Bania to młodą masz siostrę! . Myślałam, że ze 3 lata młodsza jest od Ciebie To Ona jeszcze nie jest w liceum, nie?
euro=Gerard=

młodą jeszcze nie jest w liceum w tym roku konczy gimnazjum. ona mlodo wyglada, ale na tych finalach nie szczedzili im kolorowki ;p
no i figure ma znacznie bardziej pelna niz dziewczyny w jej wieku, nie ma "brania" wsrod rowiesnikow

Stary 2012-06-05, 19:17   #596
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl Liga Światowa to dla mnie chleb powszedni, więc wiesz..
Ale siatka to siatka, ma nieskończenie wielką przewagę nad piłką .

A euro mnie strasznie wkurza

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
no wlasnie skad te ceny w tym roku jest strasznie drogo

Winyyyyyyyyyyl czemu Ty taka jestes! na peewno nie jest az tak zle jak Ty to opisujesz

euro=Gerard=

młodą jeszcze nie jest w liceum w tym roku konczy gimnazjum. ona mlodo wyglada, ale na tych finalach nie szczedzili im kolorowki ;p
no i figure ma znacznie bardziej pelna niz dziewczyny w jej wieku, nie ma "brania" wsrod rowiesnikow
Jestem taka, bo jest tak źle, a nawet gorzej .

Też nie wiem skąd te ceny.

Ee tam, założę się, że w liceum nie będzie narzekać .

XOXO
Stary 2012-06-05, 20:09   #597
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ale siatka to siatka, ma nieskończenie wielką przewagę nad piłką .

A euro mnie strasznie wkurza
Bejbe, od 7 [?] lat siedzę w siatkówce i jest to moja specjalizacja, więc wiem co to prawdziwa przyjemność I odkrywam w niej większy sens niż w piłce, ale noga jest świetna! A jak już mogę zagrać to w ogóle

Euro jest bardzo fajne, ale wydaje mi się, że nasz kraj nie podoła na dłuższą metę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 20:10   #598
agnesuk
Wtajemniczenie

bania - tż jest wściekły jak cholera... powiedział,że jak zrobię to mam się do niego nie odzywać , haha i tak nie bede mogła, bo opuchlizna się będzie trzymać

winyl - aaaaaaa! ynowu posty o tej samej dołującej treści do roboty!!
mnie też to euro wkurza

laura - ahhh ta liga światowa

znowu boli mnie gardło i nie mogę mówić, super!

Stary 2012-06-05, 20:17   #599
karola_plm
Rozeznanie

Błagam, dajcie mi kopa... nie ćwiczyłam od tygodnia, nic mi się nic chce, popijam piwo a w drodze pizza. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Dobrze że waga mi nie działa, bo bym się pewnie poryczała ze złości na samą siebie.

Przez to, że nic mi się ciągle nie ruszało, jakoś straciłam motywację do ćwiczeń. Ja? Po takim czasie? No kurde, jak to? I jeszcze ta pogoda wstrętna.....

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 20:25   #600
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem taka, bo jest tak źle, a nawet gorzej .

Też nie wiem skąd te ceny.

Ee tam, założę się, że w liceum nie będzie narzekać .
w taka pogode wszyscy narzekaja

nie narzeka, bo starsi na nia leca
Cytat:
bania - tż jest wściekły jak cholera... powiedział,że jak zrobię to mam się do niego nie odzywać , haha i tak nie bede mogła, bo opuchlizna się będzie trzymać

znowu boli mnie gardło i nie mogę mówić, super!
nieladnie tak stroic fochy ;p

bedziesz musiala chodzic w golfie ;D
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Błagam, dajcie mi kopa... nie ćwiczyłam od tygodnia, nic mi się nic chce, popijam piwo a w drodze pizza. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Dobrze że waga mi nie działa, bo bym się pewnie poryczała ze złości na samą siebie.

Przez to, że nic mi się ciągle nie ruszało, jakoś straciłam motywację do ćwiczeń. Ja? Po takim czasie? No kurde, jak to? I jeszcze ta pogoda wstrętna.....

Karola! do roboty , ale już!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości