|
|
#691 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
|
|
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
monjax
proszę ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3891 |
|
|
|
#693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dodaję ją do mojej wish listy
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
Czy wiecie może jaki rozmiar mają te torby ekologiczne, które można zamówić w katalogu 9, na formularzu jest tylko taka informacja "10 małych toreb – 2853 0 – za 59 groszy netto";/
|
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsza faktura:
08 7496-3 MINIKATALOG ZAPACHY K09 (SAM) 37 ciekawe co to
|
#699 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam błyszczyk za 1 zł i kulkę![]() Cytat:
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli Solutions nie otwieram
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Na błyszczyk się nie łapię
|
|
|
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj święto paczki. Zamówiłam sobie torebkę Jamie |
|
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to masz zapasy ja biorę bo mi się wykończyła już jakiś czas temu a na pewno będę potrzebowała na sierpień, jeszcze się zastanowię czy 1 czy więcej tylko muszę ceny w następnych katalogach przejrzec
|
|
|
|
|
#705 |
|
Rozeznanie
|
Ja jutro do Avonu na zakupy się wybieram. Cały czas się zastanawiam czy ten lakier Lovin Lavender sobie wziąć czy nie.....
U mnie standardowo z 9 nikt nic nie chce..... Może jak katalog się zacznie....
Na wymiankę: woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta Yves Rocher woda Naturelle - nowa Edytowane przez meggykotka Czas edycji: 2012-06-05 o 16:06 |
|
|
|
#706 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Ja też dizś święto paczki miałam
No,lania nie będzie masło do ciała Spa oliwka/kwiat pomarańczy pachnie owszem gumą,ale nie do żucia,tylko dokładnie tak jak Sheryl pisała,gumką do mazania ![]() Mam też mus do ciała mleko/miód,super cieplutki słodki zapach próbkę szminki nowej "usta w pełni" mam Beige Nude,ładna i zaraz wrzucę fotki na katalogowy ![]() Zamówiłam naszyjnik do perfum EME, bardzo ładny,pierścionek podejrzałam koleżance i nie podoba mi się-za wielki Mówicie że nowy Solutions Freshest Pure niedobry? mam 4 próbki i będę testować wiecie do,dopiero od kat.08 zauważyłam że wreszcie na żelach pod prysznic Senses pisze czym one pachną bo dawniej tego nie było |
|
|
|
#707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam średnie i ich wymiary to szer. 24cm a wys. 35cm wstawiłam foto na katalogowy
|
|
|
|
#709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Kuuuurczę, dziewczyny powiedzcie mi, czy jeśli wczoraj złożyłam internetowe zamówienie, dzisiaj zostało zafakturowane i dzisiaj sobie sierota przypomniałam, że nie zamówiłam żadnego produktu za 1 zł!!!! :[ Mogę zamówić teraz jeden taki produkt na COK i wtedy nie będę nic płaciła? Czy zapłacę za małe zamówienie (ile?)?
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy można zamówić jeszcze te torbę plażowa za 29,90
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie możesz iść do COKU kupić/
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#714 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
), więc wzięłam co było.
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
Na katalogowym
:1. Naszyjnik z medalionem Cheere. 2. Naszyjnik i pierścionek Clare. 3. Naszyjnik i kolczyki Riwaka. 4. Zestaw Solutions Freshest Pure z szarotką alpejską. A zaraz napiszę opinię o nowym Solutions ![]() A więc tak Ogólnie cała linia Solutions Freshest Pure ma zapach bardzo podobny do podkładu Ideal Flawless, tylko trochę delikatniejszy. Żaden z produktów nie podrażnia, nie szczypie w oczy itp. Żel nawilżający ma konsystencję identyczną jak żel na noc Solutions Complete Balance. Jeżeli nałoży się go za dużo, to się klei, a tak to nie. Całkowicie wchłania się po 10-15 minutach. Początkowo twarz po nim się świeci, gdy już się wchłonie, to wszystko wraca do normy. Ja stosuję go na noc. Od razu po nałożeniu i wchłonięciu twarz się jakby lekko wygładza, żel przyjemnie chłodzi i daje uczucie ukojenia cery. Co do nawilżenia, na ten pierwszy raz nawilżył dość dobrze. Według mnie najlepiej nadaje się do cery tłustej, mieszanej i normalnej, dla cery suchej na pewno za słaby. Nie zapycha. Zobaczymy, co będzie po dłuższym stosowaniu. Tonik jest świetny! Chłodzi, zamyka pory, "uspokaja cerę", nie powoduje zaczerwienień (wiele toników u mnie je powoduje), po przetarciu nim twarzy skóra zyskuje taki wypoczęty wygląd. Nie wysusza i nie zostawia filmu na twarzy. Preperat 3 w 1. Ma kremową, średnio-gęstą konsystencję, posiada sporo turkusowych peelingujacych drobinek, które nie dają jakiegoś mocnego tarcia, tylko delikatne. (coś w stylu preparatu 3 w 1 Clearskin, ale ten jest łagodniejszy). Jako zwykły peeling się nie sprawdzi. Jako krem myjący dobrze oczyszcza, lekko złuszcza martwy naskórek, ale nie wysusza. Jako maseczka również w porządku, nie powoduje uczucia pieczenia, cera jest gładka i matowa. Ogólnie cała seria zdecydowanie na plus, zobaczymy, co będzie dalej. ![]() Skład żelu nawilżającego: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Carbomer, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Laureth-4, Parfum, Polysorbate 80, PPG-5-Ceteth-20, Disodium Edta, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Dimethicone, Inositol, Panthenol, Benzophenone-4, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Phosphoric Acid, Hyaluronic Acid, Sorbitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Tocopherol, Ulex Europeaus Leaf/Root/Stem Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract. Blue 1/CI 42090, Yellow 5/CI 19140. <1019891-001>
"Jesteś wolny! Jesteś wolny! On czeka na ciebie." M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata Edytowane przez Valoissa_ Czas edycji: 2012-06-05 o 20:57 |
|
|
|
#716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak już pisałam - zamawiałam w poprzednim katalogu u TR i nie było, dziś paczkę z kat.10 dostałam i są |
|
|
|
|
#717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Na najnowszej fakturze w strefie, mam taką informację:
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki ogromne za opinie
![]() Mialam zrezygnowac z calego zestawu i kupic ewentualnie tylko tonik... ale chyba go jednak wezme w k9. Ten preparat 3w1 clearskin uwielbiam. Jak to jest cos podobnego to mi sie spodoba
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro ja bede miala to moge zeskanowac
|
#720 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

klientki mają jeszcze czas

Czy rzeczywiście są tak beznadziejne?