|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |||
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!
Tak jak my wszystkie tutaj
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34526109]Essie !!Lain dawaj Essie ! Śniegowa,szkoda paznokci,za tydzien odrośnie Nawet sie tak bardzo nie rzuca w paczadła ![]() a szkoda mi paznokci bo migdały mi w ogóle nie pasują.[/QUOTE] AAAha. Spox Cytat:
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34527278]Zrobiłam na jutro, a niech tylko gdzieś się zniszczą, odcisną itp bądź nie doczekają jutra wieczora to... Uznałam, że jutro ich nie będę robić, bo znając mnie nie dam im wyschnąć dokładnie. Powinny chyba doczekać w nienaruszonym stanie wieczora ![]() Jeszcze dokładnie skórki nawilżyć ![]() Jak zepsują się to zmyje i pomaluje 2 warstwy do frenchu i tyle. Chyba czeka mnie skrócenie, nadłamał mi się kciuk, tzw z boku wcale nie widać, ale pewnie złamie się bardziej i żegnajcie paznokcie [/QUOTE]Bardzo ładne Cytat:
Ale Ty nie masz długich szponów, tylko ładne pazurki ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Hehe też tak miewam ![]() Zdecydowanie Cytat:
Nie kumać... |
|||
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#633 |
|
keep calm and contour on
|
Spam lakierowy
![]() narobiłam Z milion zdjęć tego lakieru, jest piękny
|
|
#634 |
|
Konto usunięte
|
Pachnące revlonki ! PIĘKNE !
|
|
|
|
#635 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktoś zamawiał parodię nailartu? Edytowane przez trufle Czas edycji: 2012-06-05 o 21:04 |
|
|
|
|
#637 |
|
Placuszek racuszek
|
opiłowałam paznokcie i pomalowałam ulubioną miętką z wibo
jutro porobię jakieś wzorki..i zdjęcia
|
|
|
|
#638 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kto wie co by z tego wyszło. Potem z rozpaczy mogłabyś zapomnieć o swojej abstynencji... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba za późno o tym przeczytałam, ale mam przeczucie, że poszło Ci bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie przesadzilaś z zakupami? |
||||||
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34528504]
majlenka ładne [/QUOTE]Dziękuję Jeżeli chodzi o kształt to właśnie tutaj Dziewczyny mi pisały, że widzą je w kształcie migdałków. No i tak delikatnie je spiłowałam ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Miło się czyta takie komentarze ;D |
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj kupiłam Viperkę, która wydawala mi sie cukierkowo koralowa. Wieczorem pomalowałam nią paznokcie i jakoś tak podejrzanie mi świeciły w ciemności
Pomyślałam, że to pewnie efekt sztucznego światła i poszłam spać (dzięki kochane za pomysł z Seche Vite Rano sie obudzilam, spojrzałam na łapy i myślałam, że mi oczy pękną Mega neon to jest!!! Przez cały dzien miałam wrażenie, że mam latarki zamiast paznokci. Małżonek był zachwycony Chciałam to sfotografować, ale nie potrafię uchwycić, więc wrzucam to, co mi sie udało, a następnie skittlesy, ktore sobie dziś strzeliłam z okazji jutrzejszego wyjazdu na regaty (Mój syn na sakramentalne pytanie "i jak?" oraz zamachanie nimi przed oczami, odrzekł z grobową miną: "zamierzasz tak chodzić z każdym innym?", a następnie chyba zreflektował się, że raczej tak i dodał " w sumie są bardzo kawai" |
|
|
|
#641 |
|
keep calm and contour on
|
![]() jakie masz ładne pazurki,przypominają mi KattiePL http://kattiepl.blogspot.com ![]() Więcej zdjęć,coming soon
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#643 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie? Nie przedobrzyłam jeszcze? (nie znoszę piłowac paznokci.... ale jak trzeba to trzeba prosze mnie naprostowac jakby już były za długie..)Cytat:
ahhh jakie to życie lakieroholiczek jest ciężkie ![]() Cytat:
ed: doczytałam ze na koniec chcieli ścinać... - nie nie nie! [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34527278]Zrobiłam na jutro, a niech tylko gdzieś się zniszczą, odcisną itp bądź nie doczekają jutra wieczora to... [/QUOTE] super wyszły, takie delikatne przejścia ![]() brokatowa mgiełka radą na bąbelki, ale jak mało widac to nie zawracaj sobie głowy, to musiałaby byc mega drobna... Cytat:
![]() Pazurki śliczne ![]() dzięki ![]() Cytat:
cdn... ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34530554]Pachnące revlonki ! PIĘKNE ![/QUOTE]wcale nie sa tak sudowne na jakie wyglądają, niby tak mi się podobały a jak nabyłam pomarańcz to jakoś średnio pokochałam... poleciał w świat - znaczy do Trule. Jej się podoba. faaaajne, tylko moze nie wszystko na raz Widziałabym np czarno złote na przemian, albo wszystkie czarne ze złotym a kciuk i serdeczny odwrotnie... ![]() Cytat:
a z zakupami hmmmm dzien dziecka? A poza tym to tanie lakiery... to jak kupic dwa Orliki... a nawet nie...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Neon mnie poraził wręcz, a kolorowe sa bardzo fajne
|
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jest to vipera nr 820. Kup sobie
|
|
|
|
|
#645 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() Ile rzeczy się dowiaduję. Zaopatrzę się na przyszłość w taką mgiełkę ![]() Trufle fajnie wyszły Ja zawsze się boje takie robić, bo mi nierówna linia frenchu czy jak to się tam nazywa wychodzi. Zła jaka żarówka Ja nie mam żadnego neonu, no może dwa podchodzą pod neonowe
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#647 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Ooooo i to jest to!
Cytat:
Cytat:
![]() Ale za 7 zł żal było nie wziąć.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
..Cytat:
. Ja teraz tak mam z czerwonym kolorem, najchętniej bym wyrzuciła wszystkie butelki w tym kolorze.. ![]() Cytat:
![]() No ja takiego podejścia nigdy nie miałam ale na początku każdy nam dawał max pół roku a teraz się śmieją, że jesteśmy jak stare dobre małżestwo.. Cytat:
.cdn |
||||||||
|
|
|
#648 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Z NinjaShop chciałam kiedyś zrobić zbiorowe zamówienie ale to było przed znalezieniem tego wątku a koleżanki nie chciały..
Ekhem, ktoś chętny zrobić zbiorowe zamówienie? Tylko któraś z dziewczyn musiałaby użyczyć swojej karty.. ![]() Cytat:
Ale bez żelu pod spodem. ![]() Cytat:
Ja nie jestem za mundurkami ale w mojej szkole jest zakaz krótkich spodenek, dekoltów oraz odkrytych ramion i brzuchów. Można jedynie długie spodnie nosić ale to troszkę dla mnie przesada bo ostatnio było 28*, w salach ze 30 a ja siedzę rękaw krótki, długie dżinsy.. Mogliby chociaż pozwalać na bluzki na ramiączkach ale tych szerokich(prawie krótki rękaw) i chociaż rybaczki. Dekolty i odkryte uda, pępki-mówimy NIE! Łaaadneee.. Cytat:
Cytat:
W okrąglaskach Cię widzę. A tak ogólnie to widaj .Cytat:
. Jak na pierwszy raz nei jest źle. ![]() Cytat:
![]() Różowy MIYO.. Dlaczego u mnie ich nie ma? cdn! |
||||||
|
|
|
#649 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A potem przez kilka tygodni chodziłabym roztrzęsiona...Cytat:
O, matko, podziwiam Twoją ambicję. Ja to jestem raczej z tych "pan-da-czy <oczy kota ze Shreka>"Cytat:
Ja uwaliłam dzisiaj zaliczenie teoretyczne z fizykoterapii. Mam dwóję do indeksu i przedłużenie semestru ![]() Cytat:
Ja, jeśli nie mogę się zdecydować na 1-2 flaszeczki, to po prostu rezygnuję w ogóle z zakupów ![]() Ja Delii nie lubię przez to żółtko paskudne (aczkolwiek żółtko z Orly nie lepsze ), a poza tym mają wkurzająco mikroskopijne pędzelki.A pazurki oczywiście śliczne Cytat:
![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34527278]Zrobiłam na jutro, a niech tylko gdzieś się zniszczą, odcisną itp bądź nie doczekają jutra wieczora to... Uznałam, że jutro ich nie będę robić, bo znając mnie nie dam im wyschnąć dokładnie. Powinny chyba doczekać w nienaruszonym stanie wieczora ![]() Jeszcze dokładnie skórki nawilżyć ![]() Jak zepsują się to zmyje i pomaluje 2 warstwy do frenchu i tyle. [/QUOTE] Bardzo ładne cieniowanie [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34527819] Tipsy są okropne. Koleżanka z byłej klasy naklejała sobie paznokcie, sama. Mówiła że są to akryle, chociaż dla mnie to wyglądało jak takie z kiosku . Na dodatek nie zmieniała ich za często i miała duuze odrosty co było widać. Raz na jakiś czas jakiś jej odpadł, potem można go było znaleźć na sali gimnastycznej, albo złamał się jej, wtedy nosiła plasterki, że niby się skaleczyła. Czasem tych plasterków miała aż 3, 4 na dwóch rękach. ![]() :brzyda l:Kurcze na tym topie dopatrzyłam się teraz bąbelków. Znaczy ja je widzę jak patrzę pod światło, tak to nie widzę. Naciapciane jest, to nie powinno być widać. Nie mam siły już tego zmywać i od początku.[/QUOTE] Oesu... A bąbli nie widać ![]() Cytat:
Cytat:
I skittlesy też Jak ja miesiąć temu pomalowałam paznokcie na zielono, a serdeczne na różowo, to mój małż też z niedowierzaniem pytał, czy to tak ma być ![]() I witam nowy nabytek z nieprzyzwoicie długą płytką ![]() A ja coś ostatnio nie mam kompletnie weny do malowania paznokci. Jak już wlezę w jeden kolor, to trzymam do bólu niemalże. Teraz mam jasnoszare i żółte serdeczne- wszystko w macie. A do kwadratów chyba się powoli przyzwyczajam, tylko muszę je wyrównać. Padam na ryjek. Dobranoc Państwu
|
|
#650 | ||||
|
Zadomowienie
|
Nie czeka na wysyłkę tylko aż Ania zdecyduje się co chce żeby Kinia dokupiła w ramach A.
![]() Właśnie, Preziu też już się zdecydowałeś? Cytat:
Ja tego pierwszego ze zdjęcia MS miałam 2 butelki a jaki ryk był jak go wycofali.. Ostatnio dorwałam identyczny kolor w Netto to mało nie krzyknęłam z radości. Cytat:
Już chciałam pisać Grtulacje, to super ale jak doczytałam do końca to.. ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34527278]Zrobiłam na jutro, a niech tylko gdzieś się zniszczą, odcisną itp bądź nie doczekają jutra wieczora to... Uznałam, że jutro ich nie będę robić, bo znając mnie nie dam im wyschnąć dokładnie. Powinny chyba doczekać w nienaruszonym stanie wieczora ![]() Jeszcze dokładnie skórki nawilżyć ![]() Jak zepsują się to zmyje i pomaluje 2 warstwy do frenchu i tyle. Chyba czeka mnie skrócenie, nadłamał mi się kciuk, tzw z boku wcale nie widać, ale pewnie złamie się bardziej i żegnajcie paznokcie [/QUOTE]Ślicze wyszły! Hahahahha Ja może KIEDYŚ frankena zrobie.. Pochwal się ![]() Cytat:
Cytat:
Śliczny jest.Regaty? Kocham regaty. Pływasz czy jako obserwator? ![]() Ogólnie wyjeżdżałam o 3,40 w nocy z niedzieli na poniedziałek, wcale nie spałam nawet w podróży, cały dzień łaziłam po HP łii kocham rolerkostery Jak ja kocham ten klimat.. Ciemno w autokarze, cisza bo wszyscy śpią, za oknem tylko migają latarnie a ja siedzę na samym końcu sama wtulona w szybę z tym w słuchawkach. Jest tu jakaś dobra dusza co orientuje się w tych nowych zmianach co wejdą w prawie jazdy od 2013 r?
|
||||
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję ale ledwo. Zajadą mnie w pracy w tym tygodniu chyba
![]() Jutro kolejne Nailboxowe zakupy, wypłata Doobranoc i proszę dużo spamować!
|
|
|
|
#652 | |||||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A mnie nie wyszedł franken Why???Cytat:
A mówią, że nie istniejeZawsze chciałam sobie coś takiego zrobić, ale nie umiałabym zrobić ładnego i prostego uśmiechu. Robiąc zwykłego frencha mogę wyrównywać linie paznokciem, na kolorowej bazie będzie to widać Konada z paskami do frencha sobie sprawięCytat:
Skittlesy fajne. Skoro jesteśmy już w temacie skittlesów... Mam ogromną ochotę na Skittlesy![]() Lolli mi się nie zacytowała. Ją doskonale rozumiem. Sama zawsze poprawiałam 4,5 na 5 Nie znoszę swoich włosów
Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2012-06-05 o 23:49 |
|||||||
|
|
|
#653 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Dam Ci znać, jak odpoczniesz, będziesz wyspana i wypoczęta Zmiany? Hmm... jeśli chodzi o 'B' to teoria się ma zmienić na pewno. Mają być scenki sytuacyjne. Pokażą Ci scenkę i masz sama powiedzieć np. kto jak będzie jechał. I masz na to określony czas, chyba 3 lub 5 sekund. Liczba pytań jawnych ma być zmniejszona. Teraz tylko niewielka część na być jawna. Mieli to już wprowadzić od tego roku i min. 3 razy zmieniali datę
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam nudziaki z brokatem na serdecznych
kupiłam dzisiaj pierwsze w życiu adosy extra long i zdobyły moje serce normalnie nudziak - cudziak. Jutro zrobię zdjęcie bo w sztucznym brokat będzie wyglądał jak kupa.
|
|
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To akurat wiem i jeszcze będzie trzeba jeździć z listkiem klonowym przez 2 lata naklejonym z tyłu na samochodzie oraz zrobić kurs doszkalający jakiś.. Mi dokładniej chodzi o kat A. Bo chcą zrobić tak: 18 lat a1, 20 lat a2, 22 lata a. I przeczytałam gdzieś artykuł, że jeżeli do końca tego roku zrobię a1 to w przyszłym roku bd mogła wymienić prawko na a2(pojemność 250 czyli taka, jaką chcę na początek akurat o ile to prawda co było napisane) dlatego się pytam bo jeżeli that's true to idę szybciutko a kurs po wystawieniu ocen |
|
|
|
|
#656 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#658 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Jak będę mijać jakiś OSK to wdepnę
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I czy w końcu w PJ a2 będzie maksymalna dopuszczalna 250 pojemność czy 500. Byłabym bardzo wdzięczna jeżeli jutro nie wyrobie się po szkole. Bo nie wiem czy opłaca mi się robić teraz i kupić coś małego 125 na wakacje czy już poczekać ten rok... Bo wiesz, jakie to dla mnie ważne. A na tych wszystkich stronach internetowcyh typu ścigacz to co artykuł to co innego.. |
|
|
|
|
#660 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jakbyś miała jakieś zamówienia to poszukam u nas Miyo duzo jest, a i Essensiak czekoladowy stoi sobie grzecznie u mnie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Które mają mikroskopijne pędzelki? Te Delie maja sporawe w sumie. Nie jak Joko może... ale najcieńcze to chyba Chinki mają.... (dobrze malowało mi się pomrańczką to się zasugerowałam, a u mnie mało czym dobrze się maluje )Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc kochane
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Ale tego cięcia rzeczywiście bym się bała

)
kupiłam sobie kolczyki i zawieszki pod kolor niemal każdego lakieru jaki mam.
Pomyślałam, że to pewnie efekt sztucznego światła i poszłam spać (dzięki kochane za pomysł z Seche Vite 

A potem przez kilka tygodni chodziłabym roztrzęsiona...
za tydzień się poprawiam!
O, matko, podziwiam Twoją ambicję. Ja to jestem raczej z tych "pan-da-czy <oczy kota ze Shreka>"![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)