|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
to są chyba te słynne huśtawki nastrojów kobiet w ciąży i te czarne myśli chyba dotknęły każdą z nas ![]() A dziewczyny z NASZEGO forum - kochane to mało powiedziane wszystkie nawzajem się wspieramy, doradzamy, i to jest najpiękniejsze. Nie znamy się, a ufamy sobie jak najlepszej przyjaciółce KOCHAM WAS Dziewuszki |
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak mnie cisnie jakby nie wiem jakas fonatnna miala pojsc ide do lazienki a tam trzy krople, w nocy tez chodze w dzien to nie licze ale duuuuzo razyagrafka ja nie mdleje, ale za to dzis mi tak slabo bylo popoludniu ze z placzem wybieglam na dwor bo myslalam ze padne, bylo mi duszno strasznie i slabo, nie wiem czmeu no pzreciez zimno dzis.ja mam niskie cisnienie moze od tego.nie sądze by to cos zlego bylo, moze cos z cisnieniem masz |
|
|
|
|
#3724 | |||
|
Zakorzenienie
|
daj troszkę
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() a no dzisiaj to przerabiałam od samego rana i cały dzień przeleżałam w łóżkó bo co wstałam to ciemno mi się robiło przed oczami ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=VK665...eature=related haha http://www.youtube.com/watch?v=V0ys6...eature=related - nie mogę aż mnie brzuch boli
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2012-06-05 o 21:55 |
|||
|
|
|
#3725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czarne mysle tez mialam.....i to bardzo !! PS. ZDAŁAM JAK NARAZIE WSZYSTKO NA STUDIACH !!!!!!!!!!!!!!!!!
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tymczasem ja się żegnam :papa: do jutra
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeść
Pierwsza na posterunku ![]() Wczoraj jak poszłam, tak przepadłam, ale: a) Larsson wreszcie mnie wciąga (a jestem na 200 str), b) zabrali nam neta na kilka popołudniowych godzin . A wieczorkiem to już oglądaliśmy "I kto to mówi" na dvd (połowę, bo jak zobaczyłam niemowlę tak nie mogłam przestać płakać -ahh hormony, i mąż mnie zabrał do łóżka )Gratuluję udanych wizyt i zdanych egzaminów dziewczynki I trzymam kciuki za dzisiejsze, bo pamiętam, że też są Piję sobie inkę, i idę budzić męża i synka, jak ich wyprawię do pracy / przedszkola to przyjdę znowu ![]() Miłego dnia kochane |
|
|
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Ja już też na nogach,kawa już prawie wypita,śniadanko zjedzone... |
|
|
|
#3730 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja już też wstałam, ale to dlatego, że mam dziś misję specjalną muszę kupić telefon tacie, bo jutro ma 60-te urodziny
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Druga płeć...hmmm.Powiedział,że nie widać siusiaka więc to pewnie dziewczynka ale do 20 tygodnia z tym "stwierdzeniem" czekamy bo chłopcom często jądra chowają się w brzuszku i dopiero właśnie po 20 tc można już stwierdzić.Lepiej jeszcze poczekać niż się później "rozczarować" .Mnie osobiście się wydaje,że to będzie dziewczynka,i że będę miała parkę
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo dobre wiadomości ![]() U nas dziś słonecznie od rana i momentalnie we mnie jakby większa wola życia, od 3 dni leniwiec jeden nie wychodziłam z domu, a dziś mam prawdziwą ochotę - i pójdę, na zakupki |
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewuszki, melduję się, męża odprawiłam do pracki, zrobię sobie kawkę i możemy gadulić
|
#3735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ale tak jak mówisz dobrze,że pogoda się robi to całkiem inne życie w człowieku hehe.Zbiorę się może po 8 i pójdę
|
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wasze brzuszki rosną ??
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
Oj a ja zapomniałam się pochwalić: zaczęłam dziś 19 tydzień ciąży !!!
A brzuszek duży już mam, nie ukryję
|
|
|
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, ja znowu was nadrabiam z ranca
bylam wczoraj na miescie kupilam moje pierwsze ubranka dla bobaska w PEPCO polecam ten sklep, naprawde tanie i sliczne ubranka, kupiłam dwie czapeczki "i love mummy" "i love daddy" :P maz sie ucieszyl jak zobaczyl ta czapeczke:P i kupilam jeszcze bopdy, narazie wszystko w bialym i zielonym kolorze, nie znam jeszcze plci wiec narazie neutralne, chociaz malo jest ubranek neutralnych jakos tak chcialam zolte zielone a nie bylo wiele, raczej wszystkie sa ukierunkowane na chlopc ai dziewczynke czy kwiatki samoloty , samohcody takie typowe wzory pod plec, ale udalo mi sie kupic kilka slicznotek i naprawde tanio za te 4 rzeczy zaplacilam raptem 15 złNo i bylam w Lidlu DZIEWCZYNY POLECAM!!! jesli macie jeszcze szanse zakupic dresy ciazowe to naprawde fajan sprawa ja wczoraj kupilam te spodnie i jak je zalozylam tak juz nie zdjelam wczoraj , odpiero do spania, sa takie wygodne;p i zgrabne;p naprawde warto je kupic i maja swietny material, co nie czesto sie zdarza w lidlu, i kupilam tez tunike ciazowa ze sznuereczkiem pod biustem taka rozowa , tez naprawde fajna wlasnie dzis w niej lece do pracy, szukalam jeszcze tych leginsow ciazowych ale njuz chyba nie bylo, w kazdym razie jesli jeszcze nie zakupilyscie to lecce kupic
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3741 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
leginsy czarne wzięłam i jestem z nich zadowolona, tuniki nie przypadły mi do gustu.A co do Pepco, to się zgadzam, ja tam mnóstwo bodziaków 100% bawełna kupiłam, śliczności a 5zł sztuka też polecam To samo napisałam właśnie w sms-ie do męża, bo do mnie dotarło właśnie, że już blisko połowa, masakra
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-06-06 o 07:50 |
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
mój taki
i 3kg na plusie jutro zaczynam 16 tc
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Zadomowienie
|
Dobra,trzeba się zbierać.
Lecę do sklepu i zaraz do Was wracam |
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam rano płaski brzuch a po południu robi mi się taki jakbym arbuza co najmniej połknęła. Ostatnio ważyłam się rano na czczo i przybyło mi nie cały 1 kg.
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam taki a w piątek kończę 13 tydzień
![]() hej ![]() Siusianie: ja też ciągle siusiam. Co najlepsze, w nocy budzę się punkt 4 rano i idę siku ;] oczywiście jeszcze pare razy w nocy sie zdarzy ale jednak zawsze o 4 wstaje Omdlenia: miałam tak 2 razy jak było tak ciepło ... straszne uczucie... o sorry, pare dni temu co jechałam do szpitala sie umówić na wizyte to jak wracałam autobusem to już wogóle hardcore... stoje, stoje a tu nagle czuje jak mi sie słabo robi.... osunęłam się na rurce tej do trzymania, mroczki przed oczami, jakieś plamy, ciemno... siedziałam na podłodze i oddychałam. Wyobraźcie sobie NIKT nie zapytał czy nic mi nie jest, NIKT .. najważniejsze, że ☠☠☠☠a staruszki mają gdzie siedzieć a ☠☠☠☠a pod sklepem stoją godzine i ☠☠☠☠☠☠☠ą o dupie marynie Wódka: my mamy Pana Tadeusza. Nemiroffa piłam i to chyba jedyna wódka jaką mogę przełknąć :P:P nie czuć jej praktycznie. Krupnik był na poprzednim weselu u mojej kuzynki i tak troszke narzekano..
|
|
#3748 | ||
|
Rozeznanie
|
To gratulacje!
Opłacało się uczycCytat:
Cytat:
A brzuszek ma byc duży, a co!No to gratulacje z dziennym wyprzedzeniem ![]() Ja dziś zaczynam 16 tydzień Jadę dzis do mojej stylistki brwi bo ostatnio strasznie się zapusciłam, ale mam grzywkę to nic nie było widac. Troche mam dziś rzeczy do załatwienia przed pracą więc pewnie na krótko sie z wami pożegnam
|
|
#3749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj wieczorem tak mnie naszło na pierogi, że mąż pobiegł do sklepu po takie z kapustą i grzybami (z mrożonek chyba tylko takie są bezpieczne, trudno trafić na dobre ruskie czy mięsne), i sobie na kolację z cebulką i smalczykiem zjedliśmy, mniam mniam ![]() Co robicie na obiadek? Ja wczoraj tylko rosół, to dziś kotlety drobiowe, ziemniaczki z koperkiem, mizeria A teraz piję truskawkowy jogurt i myślę, że zaraz poogarniać w domku muszę. |
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wszystkim
Pogoda śliczna od rana, a ja jestem nie do życia ![]() Dobrze, że zaczyna się długi weekend, to może w końcu się wyśpie ![]() Mam nadzieję, że dziś będzie spokojny dzień w biurze. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

i kochane)..dlatego ujuz nie czytam

- nie mogę aż mnie brzuch boli 

.Ale tak jak mówisz dobrze,że pogoda się robi to całkiem inne życie w człowieku hehe.Zbiorę się może po 8 i pójdę
Adam 18.11.2012
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
28.08 2010 Nasz Dzień