|
|
#2161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
witam się prackowo
|
|
#2162 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zacytowało mi
Audrey twoja sala jest cudowna ![]() A tego tuszu nigdy nie widziałam Ale za taką cenę to można spróbować
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
Audrey podpisuję się pod zachwytami nad Twoją salą.....jest przepiękna....
coraz bardziej mnie dobija własny ślub.....mama cieszy się z każdej osoby, która odmawia, bo taniej będzie..... a sama naciskała na taką drogą salę....
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2166 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Wstałam wcześnie, bo dziś ciężki dzień - mam zaliczenie z ruskiego i przez to spóźnię się do pracy 2 godziny... Ale najgorsze jest to, że na 11.00 mamy spisywanie protokołu i się boję jak nie wiem...
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
jestem tak nie wyspana, mam wory pod oczami, a to przez naszych znajomych , ktorzy mieli w nocy jechac do domu. Moj TZ mial ich zawiezc na pociąg samochodem, mieli wyjechac 4 godziny przed pociagiem, na spokojnie czyli o 1w nocy. Zasnelismy o 12, o 2.15 wchodzi nasz kumpel do naszej sypialni i mowi, ze jest czerwony alarm bo juz powinni wyjechac ponad godzine temu i wszyscy zaspali!!! doslownie minuta i nie bylo już ich w domu wszyscy wylecieli jak poparzeni z domu, ja zostalam bo rano do pracy... ale i tak malo co spalam, bo sie martwilam czy zdazą na ten pociąg. Na szczescie zdążyli... musieli niezle zapieprzac. A moj TZ godzine temu dotarl do domu i padl na lozko mowie Wam kongo normalnie ja od tygodnia chodze jak zombi mam nadzieje, ze teraz bedziemy mieli wiecej czasu dla siebie.![]() Cytat:
co za patałach! na prawie sie nie znam, ale skoro klamie, to trzeba mu zrobic pod goke, zaraz nena wyskrobie Ci jakieś paragrafy, i mu to wygarniesz, ze sie ten głąb zesra!
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Raczkowanie
|
HEJ
Byliśmy wczoraj u księdza.... I nie powiem żebym była specjalnie zadowolona, był bardzo nieprzyjemny i wgl jakby nas tam nie chciał. Powiedział, że jeszcze zdążymy się rozmyślić do października, a na samy wejściu wziął mojego TŻ i pociągnął przed plebanię i kazał mu mówić jak to fachowcy spartolili robotę na dachu masakra, już chciałam zawrócić do domu. Krzyczał na biednego TŻta co to za frajerzy robili jakby to była jego wina. Powiedział też, że mój brak kursu go wcale nie obchodzi, że to mój problem i że MAM SOBIE ZAŁATWIĆ. No to idę dziś na spotkanie, które będą 2 razy w tyg bo 2.5 godz! 0.0 I niestety, nie dało rady na godz 16 bo już ktoś zarezerwował ten termin i pozostała nam 15.
|
#2169 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyda sięCytat:
Cytat:
Cytat:
masakra z takimi księżmi. Na szczęscie moj az taki nie jest, ale tez potrafi dogadać. Ja tak samo miala z godziną, 16:00 zarezerwowana, więc zostala 15;00, ale nie przejmuje sie, grunt, że sie udalo znaleźć godzine |
||||
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki..
pospalam, ale wraca do mnie powoli zycie... Dzis mam panienski wiec sie szykuje. Moja mam dzis tez przyjedzie i zostaje az do ślubu! Bedzie wielkie szykowanie! Ja nie mam winietek jeszcze Dzis wizyta na sali..ostatnie ustalenia... CZYLI 10 DNI DO SLUBU!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#2172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ech, zamiast się uczyć siedzę na wizażu....a patofizjologia leży i kwiczy czekam na odpowiedź sprzedawcy w sprawie podziękowań dla gości, chciałabym takie aniołki (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...99bc7d8cd.html - oczywiście bez ihsa :P), mam nadzieję, że uda się zdążyć z robieniem....
|
|
#2173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć lachonki
![]() Cytat:
Zapytaj Neny, ona na pewno Ci pomoże w kwestii umów. Ja bym tysiąc razy przejrzała wszystkie zapisy tak, żeby znaleźć haka na tego cwaniaka . A przede wszystkim wyrobiłabym mu kiepską opinię na mieście. Skoro takie wałki odkręca. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak to dobrze, że nasz jest w miarę bezstresowy. Chociaż nie chwalę dnia przed zachodem słońca, dopiero jutro idziemy spisywać protokół. Za spisanie protokołu chyba nic się nie płaci, co? |
||||
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Audrey śliczna sala ![]() Któraś dziewczyna ostatnio pytała o takie usta do samochodu Widziałam taka poduszkę w sklepie i to chyba był Yjsk. Musze sie upewnić i spytać Tż, bo mu sie spodobała
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chciałam wam pochwalić się sukienką jaką kupiłam na wieczór panieński, ale mój aparat w telefonie nawala i nie mogę zrobić zdjęcia ![]() Cytat:
Przeczytałam z uwagą, ogromną przyjemnością i ze wzruszeniem. Piękna relacja. Uśmiałam się przy fragmencie o bucie chociaż wiem, że dla ciebie musiał być to ogromny stres. Teraz jednak już w sumie można się z tego śmiać ![]() To udanej zabawy. Mam nadzieję, że będzie relacja
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche sie pozmieniało, mamy tylko domówke, ale i tak sie ciesze! |
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja chyba oszaleje moi rodzice doprowadzają mnie do stanu załamania-już nawet zaczełam się z tego wszystkiego śmiac dziś rano mówie do mamy"podobał mi się taki welon ale już go ktoś kupił"moja siostra na to" masz jeszcze 3 miesiące,napewno kupisz cos ładnego" moja mama"co ??3 miesiące...Mrek(moj tato)dalej wsiadaj w samochód...trzeba jechac po farbe i odswiezyc garaże....."
Uciekam do pracy....Miłego dnia
|
#2179 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Po takim "powitaniu" ksiądz by mnie więcej nie zobaczył, szukałabym kościoła w okolicy w którym bym sie czuła jak człowiek a nie jak niechciany paproch.Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za opinie o sali. Ja jestem w niej zakochana, mam nadzieję że Naszym gościom również się spodoba
|
|
#2180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest tyle emocji, wzruszeń, życzeń, muzyka, jedzenia, w każdej sekundzie coś się dzieje. Nie będziesz mieć czasu myśleć o tym kogo nie ma, albo że mama Cie dzień wcześniej wkurzyła Wiem to wszystko z własnego doświadczenia, bo przebojów przed ślubem było, że ho ho. Ale postanowiłam sobie, że w dniu ślubu niech się dzieje co chce, ja się cieszę ze wszystkiego ![]() Cytat:
Udanej zabawy kocurku Cytat:
Co za... Cytat:
Na pewno było dużo emocji Byłam przygotowana na to, że but mi spadnie, bo mi te buty spadały od kilku dni... Dlatego jak już tańczyliśmy, to opanowałam panikę i znalazłam buta migiem. Absolutnie nikt się nie zorientował Ciekawe czy na filmie będzie to widać?
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest jeden plus - zrobił schodki z tyłu domu o które mama nie mogła się doprosić od trzech lat
|
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
ja juz sie zbieram od kilku miesiecy i ciagle mi nie wychodzi
![]() Cytat:
Kingsof mam ogromna awersje do takich ksiezy, zeby nie powiedziec ze do 90% ksiezy, wiec nie chce tego czytac dalej bo jeszcze bardziej strace wiare w instytucje jaka jest kosciol. Audrey piekna sala Kocurku zycze szampanskiej zabawy do bialego rana Ale jestem podjarana tymi dzisiejszymi rzesami
|
|
#2184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U TŻta wymienili tylko taki daszek nad wejściem bo był zniszczony, u mnie umyli elewację, wyłożyli podjazd kamykami już pod kostkę, ale kostki nie zdążą, mama maluje cały dół, kładzie podłogę w korytarzu, i kupiła 100 tuj? tui? tujów? i będzie sadzić. nie mówiąc o kwiatkach, lampkach solarnych itp!
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dzisiaj 4 miesiące do ślubu
Uciekam uczyć się dalej (mam dzisiaj ważny spr. z fizjoterapii), mogę prosić o kciuki ![]()
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2188 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super zestawienie a i brawa za podjęcie takiej decyzji odnośnie dzidziusia![]() ehm... jak tu wejśc na pocztę jak sie jej nie ma ![]() Cytat:
kocurku udanego wieczoru panieńskiego .. zabawy do białego rana ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2189 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja babka od makijażu napisała, że będzie pół godziny później. Żadnego "przepraszam" ani nic, tylko informacja. Ale staram się być zen czy cośtam i się nie denerwować.
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
ALOHA !!
![]() Mam niusy. Kupujemy dzisiaj kuchnię do "naszego" mieszkania w casto, za zawrotną sumę 290zł. A najlepsze jest to, że... ona jest naprawdę ładna a za tą cenę to już w ogóle się nie zastanawialiśmy. Wiadomo, że to nie jest kuchnia która wytrzyma 10lat, ale dokładnie taką potrzebujemy. A najlepsza była moja mina, idziemy przez sklep i nagle ja staję jak wryta i pokazuję tż-owi tą kuchnię z taką miną i tak stoję, musiałam wyglądać komicznie I kupujemy dzisiaj kafelki na ściany do łazienki. Bierzemy te same co teściowie i dzisiaj rano stwierdzili, że nam je kupią Ale się zaczęłam jarać tym remontem Jak tak dalej dobrze pójdzie to uda nam się to wszystko zrobić bardzo małym kosztem. Audrey boska sala ! Marzyła mi sie taka, ale niestety rozsądek wygrał i wybraliśmy najtańszą i najlepszą opcję. Kocurku baw się dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

a sama naciskała na taką drogą salę....
mowie Wam kongo normalnie

masakra, już chciałam zawrócić do domu. Krzyczał na biednego TŻta co to za frajerzy robili jakby to była jego wina. Powiedział też, że mój brak kursu go wcale nie obchodzi, że to mój problem i że MAM SOBIE ZAŁATWIĆ. No to idę dziś na spotkanie, które będą 2 razy w tyg bo 2.5 godz! 0.0
masakra z takimi księżmi. Na szczęscie moj az taki nie jest, ale tez potrafi dogadać. Ja tak samo miala z godziną, 16:00 zarezerwowana, więc zostala 15;00, ale nie przejmuje sie, grunt, że sie udalo znaleźć godzine 

może się zmobilizuję i zrobię swój wątek wymiankowy bo zaraz nie bede miała sie w co ubrać a przydadzą mi sie ciuchy, które nadadzą się na ciążę.. jakieś turniki czy coś... bo masakra

tutaj -> 

Po takim "powitaniu" ksiądz by mnie więcej nie zobaczył, szukałabym kościoła w okolicy w którym bym sie czuła jak człowiek a nie jak niechciany paproch.
super zestawienie a i brawa za podjęcie takiej decyzji odnośnie dzidziusia