XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 13:34   #2251
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

no właśnie, coś tu nie gra. już bardziej niejasno nie mogli tego napisać

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:36   #2252
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
aha, czyli jak chcę 200 - to 2 x 30 zl?
No ja to tak rozumiem, poza tym pisza np. ze za 100 zdjec w takim formacie, zas w innym formcie jest mneijsza ilosc zdjec itd...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:50   #2253
kulla
Raczkowanie

Nena1984 też się dzisiaj przyglądałam tej ofercie, oczywiście byłam zachwycona. TŻ jednak stwierdził tak, jak dziewczyny, że wcale 'kosztowo' mniej to nie wyjdzie. Z resztą coraz więcej na grouponie takich bubli

Mowa była o rzęsach... Nie miałam nigdy robionych kępek, a na nie chyba będę chciała się zdecydować. Tylko nie wiem czy klej na kępki nie uczula... Bardzo to problematyczne dla wrażliwców?

Chocolate_muffin to może się widziałyśmy w casto. To ostatnio ze względu na remont najczęściej odwiedzany przez nas sklep. Obsługa już nas właściwie kojarzy

a u d r e y piękna sala i te pokoje... wszystko przemyślane i bardzo spójne. Szkoda, że to rzadkość w Polszy.

Baskaeta plan z siostrzenicami wspaniały. Chyba to samo zrobię ze swoimi siostrzeńcami Dzieciaki fantastycznie potrafią odstresować!

Blacky suknia cudo Ale i mi tren wydaje się za bardzo obszerny i jakiś mało zgrabny. Ale góra... Pikna!

Ja się nie stresuję ślubem ani weselem. Za dużo stresu kosztuje mnie magisterka i inne zobowiązania. U mnie Rodzice też chcą odświeżać, malować i remontować. Ech... Porządkowanie gniazda przed wyfrunięciem dziecka?

Polecam film 'Rzeź' Polańskiego. Niezły!
I fell into a ring of fire'

Johnny Cash
kulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:56   #2254
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
ktoś mi może wyjasnić o co kaman w tej ofercie, bo wydaje się korzystna http://www.groupon.pl/deals/cala-pol...0_0_158&a=1661
Kurcze, też się przez chwilę zajarałam, ale wychodzi, że się płaci chyba 30zł za Groupon, potem 30zł za każde zamówienie. To nie taki szał.

Ale jestem zadowolona dziewczyny! Chodzę i się przeglądam cały czas.
Do tego nie będę się musiała jednak targać do fryzjerki, bo wszystko na miejscu zrobimy - super!

Słuchajcie, wpadłam na taki mały pomysł, żeby może na rano w dniu ślubu zamówić mały catering. Mini croissanty, kanapeczki, itd - to by była taka mała forma podziękowania Mamie, a jednocześnie troszkę byśmy sobie wszyscy dogodzili rano. Z poprzedniej pracy mam kontakt do fajnej firmy cateringowej, którą zatrudnialiśmy przy śniadaniach prasowych. Co o tym sądzicie? Przegięcie czy miły akcent?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:59   #2255
kulla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Kurcze, też się przez chwilę zajarałam, ale wychodzi, że się płaci chyba 30zł za Groupon, potem 30zł za każde zamówienie. To nie taki szał.

Do tego nie będę się musiała jednak targać do fryzjerki, bo wszystko na miejscu zrobimy - super!

Słuchajcie, wpadłam na taki mały pomysł, żeby może na rano w dniu ślubu zamówić mały catering. Mini croissanty, kanapeczki, itd - to by była taka mała forma podziękowania Mamie, a jednocześnie troszkę byśmy sobie wszyscy dogodzili rano. Z poprzedniej pracy mam kontakt do fajnej firmy cateringowej, którą zatrudnialiśmy przy śniadaniach prasowych. Co o tym sądzicie? Przegięcie czy miły akcent?

Miły akcent. Tylko nie przesadź z ilością No i takie croissanty, mniam!

Johnny Cash
Stary 2012-06-06, 14:00   #2256
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chyba oszaleje moi rodzice doprowadzają mnie do stanu załamania-już nawet zaczełam się z tego wszystkiego śmiac dziś rano mówie do mamy"podobał mi się taki welon ale już go ktoś kupił"moja siostra na to" masz jeszcze 3 miesiące,napewno kupisz cos ładnego" moja mama"co ??3 miesiące...Mrek(moj tato)dalej wsiadaj w samochód...trzeba jechac po farbe i odswiezyc garaże....." "No bo przecież dom Pani Młodej musi wygladać....bedzie trzaskanie butelek....cała rodzina przyjedzie..."i takie hasła slyszę ciągleMama ciągle tylko sadzi w ogródku kwiaty....ciągle cos przekopuje....Oni sobie ubzdurali że wszystko musi być TOP....dopiero co malowany był dom....ja chyba oszaleje...
Uciekam do pracy....Miłego dnia
Mamy zwłaszcza tak już mają A to też dobry pretekst, żeby to po prostu zrobić

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Uciekam uczyć się dalej (mam dzisiaj ważny spr. z fizjoterapii), mogę prosić o kciuki

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
ALOHA !!

Mam niusy. Kupujemy dzisiaj kuchnię do "naszego" mieszkania w casto, za zawrotną sumę 290zł.
Chyba widziałam ją na reklamie Naprawdę wygląda dobrze jak za takie pieniądze

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Moi rodzice zaczeli juz rok temu calym prowoderem jest mama. Przesadzala drzewka, przekopywala caly ogrodek, a na koniec ubieglego sezonu kazala tacie sadzic trawe, bo taka zwykla jest brzydka, poza tym jednosezonowa tez jest brzydka wiec koniecznie musial sadzic wtedy. Nawet pies mial zakaz biegania po trawie przed domem zeby jej nie zniszczyl
Biedny piesek

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
CZesc wszystkim

jak tam wasze samopoczucie... nasz ślub 29 września, jak sobie o tym pomysle to aż mnie brzuch zaczyna boleć na samą myśl jestem strasznie nerwową osobą :/ nie wiem jak ja dotrwam do tego wrzesnia... Wy tez sie tak stresujecie :P ?
Ja się jeszcze nie stresuję. Póki co mam poczucie, że ogarniam tą kuwetę, ale zobaczymy co się będzie działo za miesiąc.

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Plan na dziś to:
przymiarka (pobranie miary), poradnia x2 i drukowanie pierwszej porcji winietek aha, no i zgromadzić rekwizyty do filmu, który puścimy na podziękowania dla Mam, bo ustaliliśmy, że jutro kręcimy I jeszcze jedno: zawieźć zapowiedzi od TŻta do mojej parafii i zapytać, czy ine pary slubuję w ten dzień, bo do tej pory byliśmy jedyni. Musze też wziąć od księdza nr do kwiaciarki, żeby ustalić jak będzie dekorować kościół na niedzielę i zgrać to z dekoracją jaką zrobi mi Jagodzia Do tego muszę jeszcze zajechać do fryzjerki, żeby sprawdzić, czy aby na pewno przepisała mnie na dobrą godzinę, bo ustalałyśmy to telefonicznie i przy udziale osób trzecich, więc muszę naocznie sprawdzić, czy jestem wpisana w zeszycie na dobrą godzinę. Uff! To chyba tyle. Trzymajcie proszę kciuki za powodzenie realizacji tego mojego planu!
oby wszystko się udało

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

pytanie!! oczywiscie ze chcemy, trzymaj sie dzielnie kochana!! wszystko bedzie idealnie jestem tego pewna

Dziewczyny jade na rzesy trzymajcie kciuki!!!
i zdjęcie z efektem poprosimy

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
I mamy pierwszą odmowę. Na szczęście byłam na nią przygotowana wysyłając zaproszenie, więc nie było przykrości. Kuzynka ma termin porodu na 22 lipca, więc wiedziałam, że nie dadzą rady. Szkoda, że pozostałe osoby jakoś się nie spieszą z potwierdzeniem. Wiem, że jest jeszcze czas, ale myślałam, że część kiedy dostanie tylko zaproszenie będzie wiedziała czy będzie czy nie i da nam znać.
A jak było u was? Większość czekała/ czeka na ostania chwilę?
Podejrzewam, że większość będzie zostawiała na ostatnią chwilę.

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
czwartek

przygotowywanie wszystkiego na salę:
  • drukowanie winietek
  • sporządzenie protokołu przekazania alkoholu (ilości nazwy itp)
  • wydobycie z pudeł księgi gości i innych drobiazgów
  • popakowanie podziękowań dla gości - drobnych migdalkowych upominków z wierszykiem
  • pakowanie alko na salę
  • upieczenie babeczek
  • stworzenie naszego ratunkowego zestawu
  • zapakowanie prezentów dla rodziców (jeszcze musimy dokupić mega bombonierki)
piątek
  • zawieźć na salę rzeczy dzień wczesniej przygotowane
  • 16.00 nawilżanie i peeling na dłonie dla M dla mnie malowanie pazurków
  • spotkanie ze świadkową (mam nadzieję)
  • spowiedź
sobota
  • obudzić się
  • biegnę do okna zobaczyć pogodę
  • śniadanie
  • dla zdrowia i sportu i dla samej radochy poganiać się z siostrzenicami
  • kąpiel
  • 11.00 fryzjer
  • 12.00 make-up
  • odbiór kwiatków z kwiaciarni
  • przyjazd do domu pewnie ok 14.00
  • mały odpoczynek
  • przygotowania do błogoslawieństwa (czyt. ubierz się)
  • 15.00 nasze zamówione limo podjeżdza pod dom wybieramy ozodoby albo i nie bo sama w sobnie jest sliczna
  • 15.00 teściowa i szwagierka na błogosławieństwie
  • 15.00 przyjazd świadków
  • 15.20 -15.30 zebranie się & wczołganie do samochodu i czas w drogę
  • 15:45 nasi świadkowie ruszają na zachrystię z ledwo zdjętymi obraczkami, kartkami ze spowiedzi, i kartką od księdza
  • 16.00 ceremonia.... (oby nie powiedzieć: i nie dopuszczę Cie aż do śmierci)
  • 17.00 koniec mszy
  • życzenia
  • 18.00 przyjazd na salę - nasi rodzice Nas wiataja
  • zabawa do rana
Piękny plan

A my dzisiaj pojechaliśmy załatwić papiery w USC i się okazało, że mojego aktu urodzenia tutaj nie ma I musiałam jechać do innego miasta na szybko. Potem wróciliśmy i się okazało, że komputery padły i nic nie załatwimy Zaraz dzwonię się zapytać czy już działają... TŻ zostawił podpis na pustym druczku i mam odebrać sama.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:03   #2257
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Dość fajny akcent, tylko pytanie czy będziecie w stanie coś zjeść wtedy

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:03   #2258
magdalennne
Wtajemniczenie

Wszystko jest gotowe Zaraz lecę do urzędu
Stary 2012-06-06, 14:04   #2259
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kulla Pokaż wiadomość
Miły akcent. Tylko nie przesadź z ilością No i takie croissanty, mniam!
To chciałam usłyszeć.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A my dzisiaj pojechaliśmy załatwić papiery w USC i się okazało, że mojego aktu urodzenia tutaj nie ma I musiałam jechać do innego miasta na szybko. Potem wróciliśmy i się okazało, że komputery padły i nic nie załatwimy Zaraz dzwonię się zapytać czy już działają... TŻ zostawił podpis na pustym druczku i mam odebrać sama.
Dobrze, że zgodzili się, żeby Twój TŻ nie musiał drugi raz jechać.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-06-06, 14:06   #2260
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo fajny pomysł Gdybym mieszkała w mieście i nie zrujnowała się na kosztach dowozu sama bym może wykorzystała twój pomysł
Stary 2012-06-06, 14:07   #2261
maruda80
Zakorzenienie

nena, wiesz że ktoś ci "ukradł" awatar? myślałam że to ty na wątku rossmanowski , ale nick nie ten...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:08   #2262
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze, że zgodzili się, żeby Twój TŻ nie musiał drugi raz jechać.
I tak byliśmy tam 2 razy Ale myślę, że to kwestia tego, że to wieś i Pani niekoniecznie zależało na dokuczaniu nam
Stary 2012-06-06, 14:11   #2263
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja się chyba zacznę stresować od piątku dwucyfrową liczbą
to już w piatek mamy dwucyfrową???!!!

Cytat:
Też bym już chciała wiedzieć kto będzie. O ile łatwiej można by było wszystko organizować. U mnie tylko kilka osób powiedziało, że będą. Większość nic nie wspominała.
ja nawet jeszcze zaproszeń nie rozdałam, heh nawet nie kupiłam
Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
czwartek

przygotowywanie wszystkiego na salę:
  • drukowanie winietek
  • sporządzenie protokołu przekazania alkoholu (ilości nazwy itp)
  • wydobycie z pudeł księgi gości i innych drobiazgów
  • popakowanie podziękowań dla gości - drobnych migdalkowych upominków z wierszykiem
  • pakowanie alko na salę
  • upieczenie babeczek
  • stworzenie naszego ratunkowego zestawu
  • zapakowanie prezentów dla rodziców (jeszcze musimy dokupić mega bombonierki)
piątek
  • zawieźć na salę rzeczy dzień wczesniej przygotowane
  • 16.00 nawilżanie i peeling na dłonie dla M dla mnie malowanie pazurków
  • spotkanie ze świadkową (mam nadzieję)
  • spowiedź
sobota
  • obudzić się
  • biegnę do okna zobaczyć pogodę
  • śniadanie
  • dla zdrowia i sportu i dla samej radochy poganiać się z siostrzenicami
  • kąpiel
  • 11.00 fryzjer
  • 12.00 make-up
  • odbiór kwiatków z kwiaciarni
  • przyjazd do domu pewnie ok 14.00
  • mały odpoczynek
  • przygotowania do błogoslawieństwa (czyt. ubierz się)
  • 15.00 nasze zamówione limo podjeżdza pod dom wybieramy ozodoby albo i nie bo sama w sobnie jest sliczna
  • 15.00 teściowa i szwagierka na błogosławieństwie
  • 15.00 przyjazd świadków
  • 15.20 -15.30 zebranie się & wczołganie do samochodu i czas w drogę
  • 15:45 nasi świadkowie ruszają na zachrystię z ledwo zdjętymi obraczkami, kartkami ze spowiedzi, i kartką od księdza
  • 16.00 ceremonia.... (oby nie powiedzieć: i nie dopuszczę Cie aż do śmierci)
  • 17.00 koniec mszy
  • życzenia
  • 18.00 przyjazd na salę - nasi rodzice Nas wiataja
  • zabawa do rana
super plan tylko też mnie przeraziło że masz tylko godzine miedzy fryzjerką a makijażem. Ale skoro zdążysz to nie ma strachu
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:12   #2264
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
prosze kciukasy ode mnie

hej widze że ślubujemy tego samego dnia ja narazie się nie stresuję ale niedługo pewnie zacznę
pokazuj wszystko co masz sukienkę itp..
Oo faktycznie heheh widze, że wybraliście godz 17 my mamy mszę o godz 16, chcieliśmy 15, ale była już zajęta
sukni nie mam do pokazania w całości bo skonstruowałam ją z trzech, bazowałam na sukni z modelu 2013 r wiec nie ma jej jeszcze w internecie... moge pokazać tylko tył bo on jest z aktualnej kolekcji (zalącznik 1) kokarda będzie ciut mniejsza, dół nie z koronkowego materiału a delikatnego tiulu, z przodu gorset w serduszko na lekkich ramiączkach w łódkę. W załączniku gorset który wzięłam do swojej sukni, ale bez zabudowy koronkowej
Kolorek oczywiscie biały. Boje sie efektu koncowego, ale liczę że bedzie ok przymiarkę mam 30 sierpnia, a po odbiór sukni jadę 14 wrzesnia, a Ty ?
z salą mielismy małe przejscia ponieważ bylismy zmuszeni do jej zmiany zadzwonila do nas niecale pol roku przed slubem Pani z ktora podpisywalismy umowe, ze sali we wrzesniu juz nie bedzie, ze sie przenosi w inne miejsce i jaka jest nasza decyzja, czy chcemy nową, czy oddaje nam zaliczke i... (zostajemy na lodzie) :/
Płakac mi sie chcialo z tego wszystkiego ale w sumie sala jest ładna (załącznik) są okrągłe stoliki gdzie na starej sali ich nie bylo... jedynym mankamentem jest to ze wydzielone miejsce do zabawy jest na scenie :/ boje sie ze goscie pospadaja z tego podestu ...
Na krzesła bedziemy zamawiac pokrowce bo nei podobaja mi sie te niebieski krzesla, nie pasuja mi jakos do całosci... pokrowce beda białe ze złotymi przepaskami, albo kremowe bez wstazek na kazdym stoliku bedzie wysoki wazon z bukiecikiem w kolorach zolto czerwono bialych + jakies swieczki
Prócz tego mamy oczywiscie fotografa, kamerzyste, ksiedza, fontanne czekoladową...
Mysle ze czas najwyzszy zamawiac buty, welon... Buty bede robic na zamowienie, welon kupie na allegro
zaproszenia bede robic sama, przystrojenie samochodu chce kupić tanio na allegro... Kwestia tortu i ciast jest jeszcze nie ruszona, tzn wiem jaki tort chcemy (styl angielski napewno) tylko zamowimy je pewnie w lipcu.
Bylam na próbnym makijazu, który zakonczyl sie porazka :/ moj TZ stwierdził ze wyglądam "zwyczajnie, jak codzien" mimo ze na codzien tuszuje tylko rzesy... wiec wszystko samo za siebie mowi.
A Ty masz juz fryzjerke i makijaz zamowiony ?
Kurcze stresuje sie tym wszystkim jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, mam jeszcze przed sobą wazny egzamin, TZtowi zachciało sie firme teraz otwierać... wiec nei jest mi w stanie pomoc, musze to wszystko sama ogarnąc ale dam rade ! Lubie takie rzeczy, cieszy mnie to wiec musze dac rade Pisz co Ty masz ! I na jakim etapie wogóle jesteście !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukni.jpg (21,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (30,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala zygmuntowska.jpg (68,6 KB, 39 załadowań)
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:14   #2265
Nattiv
Zakorzenienie

Oświećcie mnie. Papierologię załatwia się w tym USC gdzie parafia w której bierzemy ślub, czy obojętnie w którym?

Stary 2012-06-06, 14:19   #2266
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo fajny pomysł Gdybym mieszkała w mieście i nie zrujnowała się na kosztach dowozu sama bym może wykorzystała twój pomysł
Wspaniale. Mając wizażową aprobatę, wprowadzę plan w życie.

Cytat:
I tak byliśmy tam 2 razy Ale myślę, że to kwestia tego, że to wieś i Pani niekoniecznie zależało na dokuczaniu nam
Najważniejsze, żeby udało się wszystko załatwić.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Oświećcie mnie. Papierologię załatwia się w tym USC gdzie parafia w której bierzemy ślub, czy obojętnie w którym?
Obojętnie.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-06-06, 14:20   #2267
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Obojętnie.
I później dajemy księdzu adres do tego USC żeby wysłał dokumenty?

Stary 2012-06-06, 14:41   #2268
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Oo faktycznie heheh widze, że wybraliście godz 17 my mamy mszę o godz 16, chcieliśmy 15, ale była już zajęta
sukni nie mam do pokazania w całości bo skonstruowałam ją z trzech, bazowałam na sukni z modelu 2013 r wiec nie ma jej jeszcze w internecie... moge pokazać tylko tył bo on jest z aktualnej kolekcji (zalącznik 1) kokarda będzie ciut mniejsza, dół nie z koronkowego materiału a delikatnego tiulu, z przodu gorset w serduszko na lekkich ramiączkach w łódkę. W załączniku gorset który wzięłam do swojej sukni, ale bez zabudowy koronkowej
Kolorek oczywiscie biały. Boje sie efektu koncowego, ale liczę że bedzie ok przymiarkę mam 30 sierpnia, a po odbiór sukni jadę 14 wrzesnia, a Ty ?
z salą mielismy małe przejscia ponieważ bylismy zmuszeni do jej zmiany zadzwonila do nas niecale pol roku przed slubem Pani z ktora podpisywalismy umowe, ze sali we wrzesniu juz nie bedzie, ze sie przenosi w inne miejsce i jaka jest nasza decyzja, czy chcemy nową, czy oddaje nam zaliczke i... (zostajemy na lodzie) :/
Płakac mi sie chcialo z tego wszystkiego ale w sumie sala jest ładna (załącznik) są okrągłe stoliki gdzie na starej sali ich nie bylo... jedynym mankamentem jest to ze wydzielone miejsce do zabawy jest na scenie :/ boje sie ze goscie pospadaja z tego podestu ...
Na krzesła bedziemy zamawiac pokrowce bo nei podobaja mi sie te niebieski krzesla, nie pasuja mi jakos do całosci... pokrowce beda białe ze złotymi przepaskami, albo kremowe bez wstazek na kazdym stoliku bedzie wysoki wazon z bukiecikiem w kolorach zolto czerwono bialych + jakies swieczki
Prócz tego mamy oczywiscie fotografa, kamerzyste, ksiedza, fontanne czekoladową...
Mysle ze czas najwyzszy zamawiac buty, welon... Buty bede robic na zamowienie, welon kupie na allegro
zaproszenia bede robic sama, przystrojenie samochodu chce kupić tanio na allegro... Kwestia tortu i ciast jest jeszcze nie ruszona, tzn wiem jaki tort chcemy (styl angielski napewno) tylko zamowimy je pewnie w lipcu.
Bylam na próbnym makijazu, który zakonczyl sie porazka :/ moj TZ stwierdził ze wyglądam "zwyczajnie, jak codzien" mimo ze na codzien tuszuje tylko rzesy... wiec wszystko samo za siebie mowi.
A Ty masz juz fryzjerke i makijaz zamowiony ?
Kurcze stresuje sie tym wszystkim jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, mam jeszcze przed sobą wazny egzamin, TZtowi zachciało sie firme teraz otwierać... wiec nei jest mi w stanie pomoc, musze to wszystko sama ogarnąc ale dam rade ! Lubie takie rzeczy, cieszy mnie to wiec musze dac rade Pisz co Ty masz ! I na jakim etapie wogóle jesteście !
Swietna ta koronka z przodu
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:47   #2269
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Swietna ta koronka z przodu
Jak dla mnie było to za bardzo zabudowane zostawiłam ta cieniutką koroneczkę pomiędzy gorsetek (serduszkiem) zebym nei miała cyców na wierzchu noi z tej koroneczki co na gorsecie będą ramiączka szły w lekkie motylki na ramiona kokardki z przodu nie bedzie, bo bedzie wieksza z tylu
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:47   #2270
nena1984
Zakorzenienie

piękne bolerko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3fa26078-6a65-b639-d207-fbc5368b681d.330-460_large.jpg (26,6 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 008bd0ac-5e55-74a9-58dd-a035bfda446e.330-460_large.jpg (30,6 KB, 46 załadowań)

Stary 2012-06-06, 14:50   #2271
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
piękne bolerko
Świetne

Stary 2012-06-06, 14:53   #2272
nena1984
Zakorzenienie

muszę je mieć

Stary 2012-06-06, 14:55   #2273
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
piękne bolerko
Jaka to firma?
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:56   #2274
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
muszę je mieć
A gdzie można takie kupić i za ile?

Stary 2012-06-06, 14:58   #2275
nena1984
Zakorzenienie

też chciałabym wiedzieć

Stary 2012-06-06, 14:58   #2276
kulla
Raczkowanie

Łał! Pierwsze bolerko, które mnie naprawdę zachwyciło! Bo wiele jest ładnych, ale te... Piękne.

Możecie mnie utwierdzić w przekonaniu, że do sukienki w takim typie nie nadaje się żadne wierzchnie odzienie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 93282855.jpg (33,9 KB, 81 załadowań)

Johnny Cash
Stary 2012-06-06, 15:02   #2277
nena1984
Zakorzenienie

kulla - absolutnie żadne, ta suknia jest piękna

Stary 2012-06-06, 15:02   #2278
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulla Pokaż wiadomość
Łał! Pierwsze bolerko, które mnie naprawdę zachwyciło! Bo wiele jest ładnych, ale te... Piękne.

Możecie mnie utwierdzić w przekonaniu, że do sukienki w takim typie nie nadaje się żadne wierzchnie odzienie?
Ja sobie nie wyobrażam żadnego

Stary 2012-06-06, 15:04   #2279
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny musze Wam coś powiedzieć kocham moją pracę i ludzi którzy w niej są

właśnie mieliśmy spotkanie teamu jak co 3 miesiące i na koniec przyszły też dziewczyny z HR i caly mój dział skaldal mi życzenia dostałam cudowny bukiet kwiatów i jeszcze coś ale niespodzinke mi zrobili

i najlepsze jest to ze cala firma wie ze sie hajtam i co chwilke mam życzenia
Stary 2012-06-06, 15:05   #2280
kulla
Raczkowanie

Dzięki Dziewczyny!

Z Waszym poparciem więcej zdziałam u Matki Rodzicielki i uspokoję ją trochę.

Nena mam nadzieję, że moja Ciocia Krawcowa się spisze i moja wersja będzie równie udana Bo to staara kolekcja, a miłość od pierwszego wejrzenia.

Baskaeta a co to jest, to jeszcze 'coś' co zostało Ci wręczone?

Johnny Cash

Edytowane przez kulla
Czas edycji: 2012-06-06 o 15:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości