|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
ból po pettingu
Witajcie,
Uprawiałam ostatnio petting ze swoim chłopakiem. On robił to dosyć mocno,ale podobało mi się to,doszłam parę razy aż nagle coś w środku mnie zabolało. I teraz już 4ty dzień czuję piekielny kujący ból podczas sikania,boli także gdy siadam. Postanowiłam 'zajrzeć' tam głębiej i wydaje mi się,jakby było coś tam naderwane,nie jestem pewna. Współżyję już kilka lat i nigdy takie coś mi się nie przytrafiło.Do lekarza na razie nie mam jak pójść,bo okres dostałam,więc trochę sobie poczekam. Dodam jeszcze,że dziewicą nie jestem,no chyba,że błona się jakoś uchowała przez te wszystkie lata ![]() Miałyście kiedyś taki problem? Strasznie mnie to boli i zaczynam się martwić,że może chłopak mi coś naderwał/otarł/podrapał i nie wiem co to może być
Edytowane przez zlosnica89 Czas edycji: 2012-06-06 o 12:24 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ból po pettingu
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miewałam kiedyś takie bóle po pettingu, po tym już nie było mowy o klasycznym seksie, bo pewnie bym zwijała się z bólu i tyle byśmy mieli z seksu. Wydaje mi się, że facet mógł Cię lekko obetrzeć i dlatego pobolewa. A może po prostu przeziębiłaś pęcherz i to nie ma związku z pettingiem? Szczypanie i ból podczas sikania to przypomina mi objawy zapalenia pęcherza. Ja przy siadaniu też nieraz "czulam" pęcherz jak miałam przeziębiony. Cóż, lepiej idź do lekarza. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
MI to wyglada na jakąs rankę choć może to być jak już koleżanka wspomniała zapalony pęcherz, też tak szczypie.. także leć do lekarza
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
To może być uszkodzenie mechaniczne, ale jak ból nie minie po okresie - idź do lekarza, bo więcej niż tydzień nie powinno boleć samo z siebie.
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Zapalenie pęcherza to na pewno nie jest,bo nie korzystam z toalety jakoś specjalnie często,a również kiedyś je miałam i wiem,jakie to cierpienie.
Przy niektórych ruchach czuję ból,np podczas kucania czy siadania,kiedy to wszystko w środku jest wtedy 'ściśnięte'. Nie boli już tak jak parę dni temu,ale nadal. W takim stanie to aż strach użyć tamponów,heh :P |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś po dłuższej przerwie siadłam na rower i jeździłam po wybojach ponad godzinę. Gdy przyszłam do domu, bolało mnie podczas oddawania moczu i czasami przy siadaniu. Zrobiłam nasiadówkę z rumianku i po kilku godzinach ból minął.
Tak więc stawiam na jakieś porządne otarcie. Na Twoim miejscu po okresie zrobiłabym taką nasiadówkę, a jeśli to nie pomoże, to migiem do lekarza.
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

aż nagle coś w środku mnie zabolało. I teraz już 4ty dzień czuję piekielny kujący ból podczas sikania,boli także gdy siadam. Postanowiłam 'zajrzeć' tam głębiej i wydaje mi się,jakby było coś tam naderwane,nie jestem pewna. Współżyję już kilka lat i nigdy takie coś mi się nie przytrafiło.