Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 20:59   #3751
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Raczej nr1 po prostu.

hmm czyli nie kaszka ?
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:06   #3752
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
to ja Ci wstawię przepis na fajną sałatkę robiłam zdjęcie bo wrzucałam dziewczynom na inny wątek
- 1/2 małego słoiczka czarnych oliwek (mogą być też zielone ale czarne wyglądają ładniej)
- 2 pomidory, zazwyczaj 2 pomidory wystarczają ale te były bardzo małe, koniecznie ładne i dojżałe
- 2 średnie ogórki
- 4 małe ogórki konserwowe (ilościowo tyle samo co ogórków zielonych)
- pół kostki fety z mlekowity (zielona lub niebieska), zadna ta arla apetnina bo jest paskudna
- szczypiorek

oliwki kroimy w kółeczka
resztę składników kroimy w drobną kostkę jak na zdjęciu (macie porównanie do oliwek jak mniej wiecej) najgorzej kroi się fete ale można dość do wprawy trzeba ją rozdzielać i starać się żeby się nie sklejała.
Potem wszytko delikatnie mieszamy, warto ją zrobić choć godzinkę przed podaniem bo dużo wody zostaje na dnie i trzeba to odlać.
SMACZNEGO
robię bardzo podobną, tylko zamiast ogórków konserwowych daję poszatkowaną sałatę lodową (tylko nie masłową, bo się szmata z niej zrobi) i czerwoną paprykę.

prawdziwa pyszota
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:06   #3753
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
hmm czyli nie kaszka ?
Nie kaszka, bo taki smoczek ma za dużą dziurkę dostosowaną właśnie do kaszki a zwykłe mleko za szybko będzie nim wypływać i dzidzia nie nadąży przełykać albo za łatwo się przyzwyczai do butelki i później cycuszka może nie chcieć, bo z butlki łatwiej mu będzie ssać

Ma być nr 1 jak Aaliyah pisała lub wolnego przepływu lub 0-3 miesiące różne oznaczenia potrafią być
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:09   #3754
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki, powiedzcie kto sie zajmuje teraz pierwsza strona?
Chcialbym zmienic imie na Julek. Niestety nie moge cos sie do tego Alana przyzwyczaic, nawet probuje do niego mowic, ale jakos dziwnie mi to wychodzi.. Tz ma juz chyba dosyc moich imionowych propozycji i kazal mi samej zadecydowac, tak wiec bedzie Julek!!!
My też myśleliśmy o Julku,ale starszy Jurek to by było bardzo podobnie i dlatego odpada.Narazie zostaje KUBUŚ

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
kochane jade do szpitala ,byłam u lekarza mała tak napiera główką że mam wysokie zagrozenie porodem przedwczesnym,,szyjka jest rozwarta.

Trzymajcie kciuki
Trzymamy,oby mała tam jeszcze siedziała,niech jej się nie spieszy tutaj...

Cytat:
Napisane przez Enigmama Pokaż wiadomość
Ojj trzymam kciuki, nogi w górę, i zwolnij troszkę bedzie dobrze wierze w to !
Agaton to palenie w przełyku było okropne, nawet jakby to tak wypic z zatkanym nosem to to palenie pozostaje jeszcze przynajmniej pol godziny. bleeeee

Po dzisiejszej glukozie to ostatnia rzecz o jakiej bym pomyslala w przychodni miałam w głowie tylko kiszone ogórki
O tak,po wypiciu tej glukozy też tak czułam,ledwo wytrzymałam 1godzine,myślałam,że zwrócę i będę musiała pić znowu,bo ja miałam na czczo i po 2godz.
W ogóle to byłam w szoku jak przesypałam ten proszek do szklanki i prawie cała się zapełniła a potem w wodzie tak szybko się rozpuściło.Myslałam,że da rade wypić jednym duszkiem,ale gdziepo połowie było ciężko i chyba każda z nas tak to odczuła?
Ja po wypiciu w ogóle nie myślałam o jedzeniu,ale po 2gdzinach na śniadanko zaserwowałam pączka z marmoladą

Pochwale się Wam,co wyhaczyłam w sh,najbardziej to jestem zadowolona z tych skarpeteczekza 2zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 06062012631.jpg (55,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06062012633.jpg (37,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06062012634.jpg (59,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06062012635.jpg (37,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06062012632.jpg (50,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06062012642.jpg (103,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06062012643.jpg (47,4 KB, 11 załadowań)

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:14   #3755
lukrecja_25
Wtajemniczenie

skarpetusie faktycznie czadowe

nie mówcie o tej glukozie bo ja tysz mam isc ale jeszcze nie wiem kiedy na bank w tym miesiacu

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:15   #3756
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
My też myśleliśmy o Julku,ale starszy Jurek to by było bardzo podobnie i dlatego odpada.Narazie zostaje KUBUŚ

Trzymamy,oby mała tam jeszcze siedziała,niech jej się nie spieszy tutaj...

O tak,po wypiciu tej glukozy też tak czułam,ledwo wytrzymałam 1godzine,myślałam,że zwrócę i będę musiała pić znowu,bo ja miałam na czczo i po 2godz.
W ogóle to byłam w szoku jak przesypałam ten proszek do szklanki i prawie cała się zapełniła a potem w wodzie tak szybko się rozpuściło.Myslałam,że da rade wypić jednym duszkiem,ale gdziepo połowie było ciężko i chyba każda z nas tak to odczuła?
Ja po wypiciu w ogóle nie myślałam o jedzeniu,ale po 2gdzinach na śniadanko zaserwowałam pączka z marmoladą

Pochwale się Wam,co wyhaczyłam w sh,najbardziej to jestem zadowolona z tych skarpeteczekza 2zł.
super łowy
Stary 2012-06-06, 21:16   #3757
Almariel
Zakorzenienie

Katee śliczne ubranka, skarpetki słodziachne.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:17   #3758
lidka0308
Zadomowienie

Ja zmykam myju i spać dziewczynki!

Słodkich snów
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:17   #3759
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
skarpetusie faktycznie czadowe

nie mówcie o tej glukozie bo ja tysz mam isc ale jeszcze nie wiem kiedy na bank w tym miesiacu
ja też i aż mnie mdli na samą myśl
Stary 2012-06-06, 21:18   #3760
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

kurcze pare godzin nie ma człowieka i tyle sie dzieje

marta trzymaj sie tam i nie daj zuzi byc po drugiej stronie brzucha już

marwie sie o anusie bo miała chyba na 18:30 jakoś...

katee słodkie te ciuszki
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:21   #3761
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Skarpeteczki urocze, zresztą.. Cała reszta również

a anusia podała nr telefonu? Może napisać do Niej? hym?
Stary 2012-06-06, 21:21   #3762
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
muminek, mnie biegunki i wymioty męczyły bardzo długo, dopiero od niedawna mam z nimi spokój ale widocznie były sporo łagodniejsze niż Twoje bo obeszłam się bez szpitala i bez silniejszych leków. ratowałam się domowymi sposobami. niestety nie było to przyjemne, bo nawet za bardzo nie mogłam wyjść z domu bo nie wiedziałam gdzie mnie dopadnie i będę szukała wc
mój lekarz powiedział, że taka moja uroda, sam ma kilka pacjentek, które w ciąży zamiast zaparć uskarżają się na uporczywe biegunki i tłumaczy to nadmiarem hormonów. niektóre organizmy tak reagują na zaburzenia hormonalne.

na szczęście mi już odpuściło, Tobie również tego życzę
ja na poczatku mialam takie zaparcia ze dostalam hemoroidow. Ja nioe bylam w szpitalu z powodu biegunek tylko chodze na kroplowki do mojego gina i mam nadzieje ze do szpitala nie trafie bo żal mi moich synkow
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:23   #3763
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
S

a anusia podała nr telefonu? Może napisać do Niej? hym?
może napiszmy bo podała
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:26   #3764
Sojka1990
Zadomowienie

Marta cholera jasna trzymam kciuki z całych sił.
Ten szpital to jakaś patologia totalna!! Jak można w takiej sytuacji odmówić przyjęcia??!! tylko żebyś się nie wygadała że Cię w innym nie przyjeli..

Nie rozumiem jak mogli tak po prostu odesłać do domu z rozwierającą się szyjką, przeciez to trzeba działać ;/

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Napisałm do Anusi, zobaczymy czy odpowie
Stary 2012-06-06, 21:28   #3765
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Marta cholera jasna trzymam kciuki z całych sił.
Ten szpital to jakaś patologia totalna!! Jak można w takiej sytuacji odmówić przyjęcia??!! tylko żebyś się nie wygadała że Cię w innym nie przyjeli..

Nie rozumiem jak mogli tak po prostu odesłać do domu z rozwierającą się szyjką, przeciez to trzeba działać ;/

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Napisałm do Anusi, zobaczymy czy odpowie
Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, w przypadku oby dziewczyn
Stary 2012-06-06, 21:29   #3766
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny czy smoczki do butelek które powinniśmy zakupić na początek to KASZKA ???
Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Nie kaszka, bo taki smoczek ma za dużą dziurkę dostosowaną właśnie do kaszki a zwykłe mleko za szybko będzie nim wypływać i dzidzia nie nadąży przełykać albo za łatwo się przyzwyczai do butelki i później cycuszka może nie chcieć, bo z butlki łatwiej mu będzie ssać

Ma być nr 1 jak Aaliyah pisała lub wolnego przepływu lub 0-3 miesiące różne oznaczenia potrafią być
Z takiego kaszka będzie mleko ciurkiem leciało i zaleje malca. Kaszka ma dziurę dużą przeznaczoną do gęstych napoi.

Cytat:
Cuda

Kładę się bo mnie brzuch coś ciągnie.
Stary 2012-06-06, 21:30   #3767
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, w przypadku oby dziewczyn
Musi być, nie ma innej możliwości !

No nie moge, jak się wnerwiłam sytuacją Marty no!!
Stary 2012-06-06, 21:33   #3768
aga_ton
Wtajemniczenie

ja też zmykam dziewczyny, bo jeszcze muszę psiaka wykąpać. razem z suszeniem i rozczesaniem ze 2 godziny się zejdzie

spokojnej nocki życzę
Stary 2012-06-06, 21:47   #3769
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
ja na poczatku mialam takie zaparcia ze dostalam hemoroidow. Ja nioe bylam w szpitalu z powodu biegunek tylko chodze na kroplowki do mojego gina i mam nadzieje ze do szpitala nie trafie bo żal mi moich synkow
Mi hemoroid wyszedł od noszenia synka,choć wcale dużo go nie nosiłam i od kilku lat nie mogę go wyleczyć tylko zaleczam.Teraz gin mi polecił jakieś czopki,które można w ciąży ok.30zł,muszę zakupić...A od wczoraj miewam też jakieś biegunki,myślałam,że to po tescowych pomidorach,ale dziś też coś mnie brzuch pobolewa jak tylko coś zjem,ale jeszcze nie latałam,ale nie wiem...

Właśnie byłam na mailu,Weronika jaki bombowy ten kombinezonik,taki misiuale cudo!
Skalniak anesh też super a jak roślinki wzejdą będzie pięknie
Lucia synuś ładniusi na pewno po mamusipo tatusiu ma najważniejszy interesMój tż tak zawsze mówi,że najważniejsze ma po nim
Anusia479 uroczy Twój niunio a piesek Jurek?o matko!!!!chce goooo!!!!Będę mieć dwóch Jurków,a nawet trzech,bo teściu też Jerzy

Ja już uciekam.
Mam nadzieję,że u dziewczyn OK,bo to milczenie jest niepokojące...fakt.
Dobranoc Mamusie

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-06-06 o 21:53
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:53   #3770
lukrecja_25
Wtajemniczenie

zjadła bym bułke z jagodaaaami

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:12   #3771
Dearlie
Zakorzenienie

Dobry wieczór! Cieszę się niezmiernie, że ten dzień się kończy, bo był dla mnie dzień pełen niepodzianek ( nienawidzę niespodzianej fuj, fuj) i to niestety większość z nich nie była zbyt pozytywna. A w dodatku siedzę sama, bo TŻ dopiero wraca i będzie nad ranem.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Wiem o czym mówisz... mimo, że nie miałam zbyt często takiego bólu zębów w trakcie mojej już prawie dwuletniej karierze noszenia aparatu... Już niedługo go ściągam
Ja zawsze jak mi zakładają naciąg to mam 2-3 dni paskudnie wrażliwe zęby. Szalenie Ci zazdroszczę, że niedługo ściągasz! Znasz już orientacyjny termin zdjęcia? Zdążysz zdjąć przed porodem?

Cytat:
Właśnie dzwoniłam do męża za 20 minut będzie w domu,mam być gotowa i jedziemy do tego drugiego szpitala.

Tak się bałam jak byłam w tym szpitalu a ten lekarz mnie zbył.
Mam nadzieję za teraz trafię lepiej.

Martuś trzymam za Was kciuki najmocniej jak potrafię! Może spiszesz sobie numer, do którejś z dziewczyn z wątku i dasz znać co powiedzieli w tym drugim szpitalu, bo jak znam mamcie z wątku to będziemy się tutaj wszystkie grupowo zamarwiać o Was? Trzymajcie się dzielnie!
Stary 2012-06-06, 22:16   #3772
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Colds jednak tak ładnie prowadzi pierwszy wątek, że chyba niech ona zostanie naszym prowadzącym. Kto jest za???

ja jestdm ZA

Cytat:
kochane jade do szpitala ,byłam u lekarza mała tak napiera główką że mam wysokie zagrozenie porodem przedwczesnym,,szyjka jest rozwarta.

Trzymajcie kciuki

kurde mać, zaraz stres łapie - trzymam kciuki mocno!!!!!

Cytat:
Mamusie jestescie kochane dziękuję za troskę.

Nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia,byłam w szpitalu ale mnie nie przyjęli bo stwierdzili że nie mają miejsc,dali lekarstwa,kazali do jutra się za dużo nie ruszać i rano jechać do innego szpitala.

Zbadał mnie tak że bolało jak nie wiem,główka faktycznie jest nisko bardzo i napiera na szyjkę ale powiedział ze on mi nic nie poradzi bo nie mają patologii.

Także leżę a jutro znów jadę,mam nadzieję że pomimo święta mnie przyjmą.

aż mnie nosi ale bym tam jazde zrobiła!!!
Przecież do jasnej cholery to chodzi o dziecko i trza działać żeby jak najdłużej zostało w brzuchu!!!
Od razu najlepiej jechać do drugiego szpitala i nie czekać !!!!!!!

Cytat:
Właśnie dzwoniłam do męża za 20 minut będzie w domu,mam być gotowa i jedziemy do tego drugiego szpitala.

Tak się bałam jak byłam w tym szpitalu a ten lekarz mnie zbył.
Mam nadzieję za teraz trafię lepiej.

no, kurde - Chwała Bozi że jedziecie bo aż sie zbulwersowałam tą akcją w szpitalu
Nadal tezymam kciuki za Was mocno

Cytat:

Marta jedźcie .. mam nadzieje że dostałaś kartę informacyjną .. zrobiłabym tam burdę z tym ...

dziewczyny czy smoczki do butelek które powinniśmy zakupić na początek to KASZKA ???

że co??? Jaka zaś kaszka??
Coś mi to nie mówi nic

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość

Kurde przecież jak sie smoki kupuje to one dziurek nie mają zrobionych tylko trza samemu zrobić.
A przynajmniej ja takie mam
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:24   #3773
Iwoncia81
Zakorzenienie

Katee, Konczi ciuszki piękne
Ja po niedzieli znowu coś kupie bo nie wytrzymam
Eh, padam na nos dzisiaj - mały też coś cały dzień leniwo sie rusza - chyba trza spać...
Albo nie????
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:41   #3774
zielona1911
Zakorzenienie

specjalne smoczki do kaszek ma AVENT trojprzeplywowe-w zaleznosci od ustawienia butelki szybkosc przeplywy sie zmienia.
Mialam i sprawdzilo sie
http://www.strefalekow.pl/product/de...zeplywowy.html
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:43   #3775
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Wpadlam zobaczyc za wiadomoscia od Anusi i nie widac jej

Sojka kochana przez pomylke napisalas do mnie a nie do Anusi naszej

Maarta trzymam kciukii,żeby w drugim szpitalu Cie przyjeli jak nalezy. Dziadostwo,żeby czlowieka do szpitala w tak waznej sprawie nie wzieli.
odezwij sie jak juz cos bedziesz wiedziala

A mnie cos podbrzusze pobolewa i kluje i leze sobie

dziękuje za mile slowka w sprawie synka
jemu tak do twarzy w tych dziewczecych kolorach

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:45   #3776
gda
Zakorzenienie

Wysłałam na maila zdjęcie brzucholka dzisiejszego.

Marta strasznie mnie zmartwiłaś tą wiadomością... Oby wszystko było dobrze i żeby zatrzymali Zuzię w brzuchu jak najdłużej!

Dziś byłam pierwszy raz na basenie od kiedy jestem w ciąży. Ale super było popływać i trochę się zmęczyć! Potem na sekundkę do jacuzzi i teraz padam!

Edytowane przez gda
Czas edycji: 2012-06-06 o 22:46
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:02   #3777
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Wpadlam zobaczyc za wiadomoscia od Anusi i nie widac jej

Sojka kochana przez pomylke napisalas do mnie a nie do Anusi naszej

dziękuje za mile slowka w sprawie synka
jemu tak do twarzy w tych dziewczecych kolorach
taaa.. odmóżdzenie totalne..

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Anusia zaraz nam wszystko napisze
Stary 2012-06-06, 23:09   #3778
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:

hmm czyli nie kaszka ?
Nie, za duża dziurka.

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
zjadła bym bułke z jagodaaaami
Lukrecja, aleś Ty nienażarta dzisiaj.

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Kurde przecież jak sie smoki kupuje to one dziurek nie mają zrobionych tylko trza samemu zrobić.
A przynajmniej ja takie mam
Pierwsze słyszę o takich smoczkach. Jakiej to firmy?

Nasze butelki maja pięć różnych smoczków o różnych przepływach, w tym właśnie do kaszki i zmiennoprzepływowy.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:09   #3779
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Już jestem Sojka przywołała mnie do porządku Mały jest już duży, waży 960g i pan doktor powiedział, że po jego wadze może orzec, że leżałam uczciwie. Jednak szyjka poleciała delikatnie. Z 26mm zostało 25,6. Ide w piątek do szpitala na obserwacje na 3 dni. Maluszkowi podamy sterydy na rozwój płucek bo prawdopodobnie nie donosze do końca. Dopiero niedawno wróciłam, szukałam koszuli do szpitala, bo jutro wszystko pozamykane.
Stary 2012-06-06, 23:14   #3780
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Już jestem Sojka przywołała mnie do porządku Mały jest już duży, waży 960g i pan doktor powiedział, że po jego wadze może orzec, że leżałam uczciwie. Jednak szyjka poleciała delikatnie. Z 26mm zostało 25,6. Ide w piątek do szpitala na obserwacje na 3 dni. Maluszkowi podamy sterydy na rozwój płucek bo prawdopodobnie nie donosze do końca. Dopiero niedawno wróciłam, szukałam koszuli do szpitala, bo jutro wszystko pozamykane.
ehh coż za bardzo dziewczyny szalejecie z tymi szpitalami!!!!!!

No ale ok, ważne że maluch duży i mądra decyzja zapadła o podaniu celestonu na rozwój płucek- 2 zastrzyki co 24h w żyłe a przynajmniej będziesz spokojniejsza.
Pamiętaj tylko że jak już Cię tam pochłonie w piątek to masz się odzywać co u was słychać!
a waga dzidziusia co do tygodnia jest super
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości