Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 15:22   #1621
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ja bym strasznie chciała zobaczyć Ciebie w brązie ale to raczej z czystej ciekawości... Twój blond lubię bo pasuje mi do Twojego charakterku
Wiem, że miałam iść z Wami ale dzisiaj rano spontanicznie sobie pomyślałam-idę! Szału nie było, kupiłam raptem kilka rzeczy...Chociaż do przymierzalni niosłam 16 wieszaków Niestety większość rzeczy za duża-a były boskie miętowe sweterki (chyba z 5 widziałam!), bokserki, sukienki, dżinsowa kurteczka Lee..
Za kiecką bardzo chętnie z Tobą połażę-myślę, że warto zabrać również Lenke bo może akurat przekona się do sukienek
Też chcę iść!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś fatyguje się do założenia takiego bloga o swoim życiu, to zastanawiam się, czy jest wygodnickim leniem czy idiotą.

Przecież widzi jak jest, nie stara się okłamywać i przekonywać, że "to nic takiego, normalne, inni też tak mają". Mimo tego z pełną świadomością w tym tkwi.

Męczy siebie, męczy ją, dzieciaka... Lepiej zanieść papiery do sądu, przyjąć odpowiedzialność finansową i wychowawczą i przestać żyć w codziennej frustracji.

Szkoda mi czasu na czytanie takich wypocin, ani to z polotem pisane, ani zabawne. Już Niemodne są ciekawsze.
Też tak sobie wczoraj pomyślałam.

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Jak wyglądam, jak wyglądam! Ja jestem młoda, 18 bede mieć dopiero
Ja nie mam FB - pokaż zdjęcie!

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
co do blondu - ostatnio moja mama mnie namawiała, ale nie na platynę, tylko jakiś taki piaskowy, delikatny odcień. warto wspomnieć, że naturalnie mam włosy koloru takiego mysiociemnoblond (tylko rozjaśnione słońcem wyglądały ładnie), co widać zresztą po moich naturalnych brwiach i rzęsach. TŻ z kolei odradza. nie mam pojęcia
Ja też odradzam .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 15:33   #1622
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez torbydka Pokaż wiadomość
Podczytuję Was na kursie komputerowym (tak się zaczyna uzależnienie od wątku? :P) i teraz zaczęłam się zastanawiać, czy na pewno wykorzystać groupon na farbowanie na rudo, chyba zaufam radom fryzjerki, bo myszowata szopa włosów (nie obrażając Myszki) nie jest powodem do zadowolenia

Oo to cześć rudzielcu :P ja tam kolor robię sobie sama i jestem zadowolona, chociaż wczoraj trochę przesadziłam bo zachciało mi się eksperymentów
rozkolyszswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 15:42   #1623
torbydka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rozkolyszswiat Pokaż wiadomość
Oo to cześć rudzielcu :P ja tam kolor robię sobie sama i jestem zadowolona, chociaż wczoraj trochę przesadziłam bo zachciało mi się eksperymentów
Zazwyczaj wykorzystywałam Mamę, ale tym razem stwierdziła, że nie ma dla mnie innego ratunku niż porządne ścięcie włosów, więc jak znalazłam kupon na strzyżenie z farbowaniem, to zbyt kusiło, by nie skorzystać
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 15:45   #1624
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Brawo Co to za poziom F1?

Cytat:

Sądząc po nazwie, przyspieszony
to dokładnie ten sam poziom co A1 z angielskiego, czyli najbardziej podstawowy
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Gratuluje serdecznie

Ja tez bym poszla na jakas wspolna kawe
Cytat:
I ja witam! i gratulacje za francuski

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
świetnie! gratuluję
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość

a w niedzielę, jak bóg słońca da, jogujemy się i piknikujemy na Błoniach:

http://www.meli-melo.pl/aktualnosci/...na-trawie-1006
Brzmi bardzo fajnie tylko czy totalnie nierozciągnięta osoba też może wziąć w tym udział??

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 15:51   #1625
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
to dokładnie ten sam poziom co A1 z angielskiego, czyli najbardziej podstawowy
To dla francuskiego są jakieś specjalne oznaczenia?
Stary 2012-06-06, 15:52   #1626
francuski pocalunek
Zadomowienie

O mimi ma avatarek

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 15:58   #1627
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
To dla francuskiego są jakieś specjalne oznaczenia?
dokładnie nie wiem jak to jest, ale u mnie w szkole tak są oznaczone poziomy francuskiego tj. F1 F2 F3 itd. więc myślałam, że tak jest oficjalnie
Cytat:
O mimi ma avatarek

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 16:07   #1628
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
Brzmi bardzo fajnie tylko czy totalnie nierozciągnięta osoba też może wziąć w tym udział??
Jasne, wbrew pozorom joga to nie jest zajęcie dla ludzi-gum, instruktor nie zmusza do nienaturalnych wygięć, pozycje wykonuje się w granicach własnych możliwości, gdyż ważniejsza jest ich poprawność niż zakres.
Cytat:
O mimi ma avatarek
Z kluseczką
Cytat:
moja Sis wiozła Platiniego!
No to chłop przepadł. Przeprowadzi się do Polski dla takich kobiet!
Stary 2012-06-06, 16:30   #1629
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość

Ja nie mam FB - pokaż zdjęcie!
Wysyłam link na pw zaraz

Ehhh francuski piękny język, ale piekielnie trudny - znaczy gramatyka jak dla mnie. W moim wykonaniu brzmi coś a la "Kali chcieć móc zrobić dzwonienie budką"
Stary 2012-06-06, 17:21   #1630
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Powiedz, że pogrubione to specjalnie .
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
SdC ubiegłaś mnie z tymi bótami
Nie, nie specjalnie, tzn nie celowo; sama nie wiem jak mogłam tak napisać chyba przez ta pozną porę bo nigdy nie miałam problemów z ortografią

wstydzę się

Cytat:
Mistrzyni musisz teraz uważać na palec Ale z tym akrylem miałaś bardzo dobry pomysł, paznokieć sobie spokojnie odrośnie
Wczoraj cały dzień mnie bolało ale dzisiaj się obudziłam i wogóle nie czułam żebym miała tam cokolwiek uszkodzone ale jestem ostrożna

Cytat:
Lakierów nie ma, YR nie ma... Co by tu dzisiaj robić?
Podobno mają niezły kocioł z YR, brakuje darmowych szminek i ogólnie czas dostawy ma się przedłużyć ale i tak w regulaminie mają 15 dni roboczych na dostarczenie zamowienia.

Byłam dzis u kosmetyczki, zrobiłam manicure, pedicure i masaż twarzy na ampułce, jestem super zrelaksowana i najchętniej poszłabym się zdrzemnąc ale zaraz ruszam po wyprawkę dla Jacksona bo w piątek go przywozimy
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 18:18   #1631
Ineso
Matka Smoka

Jestem już
Opaliłam się Wiem, jestem obłudną filtromaniaczką. Ale nie przypuszczałam, że jeden dzień słońca zrobi tyle szkód
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 18:53   #1632
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Jakie super! Już chcę tam jechać z TŻ, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji od kiedy to jest otwarte dla turystów.
Mój dziad mi mówił, że od tego poniedziałku/wtorku. Mogę go zapytać wieczorem. Miałam podjechać sobie obczaić, ale nie miałam siły, do tego humoru też mi brak, wróciłam do domu i od progu tylko i wyłącznie pretensje

Za to kupiłam sobie taki fajny organizer na pędzelki kosmetyczne, ale że pędzelków mi jak na lekarstwo, to upchnęłam tam całą najczęściej używaną kolorówkę

W ogóle co to za przepis w moim domu, że czy wracam o 14 czy o 22 to czeka na mnie do odgrzania obiad, który MUSZĘ zjeść, bo jak nie zjem, to się odchudzam i umrę?

No, ponarzekałam.
Stary 2012-06-06, 19:20   #1633
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
co wy macie z tym moim brązem?! poczuję się nieakceptowana a tak serio to przez was już kilka razy poważnie się nad tym zastanawiałam i gadałam nawet z moją fryzjerką tylko że boję się jednego, nie dwóch rzeczy: 1- że mnie postarzy, 2- że trudno mi będzie wrócić do blondu jeśli się sobie nie spodobam
Myślę, że pierwsze dwa dni po koloryzacji byś przeryczała W końcu zmiana byłaby mega uderzająca. A potem byś się przyzwyczaiła i na końcu stwierdziła, że niezła z Ciebie lasencja
Cytat:
Ja bym strasznie chciała zobaczyć Ciebie w brązie ale to raczej z czystej ciekawości... Twój blond lubię bo pasuje mi do Twojego charakterku
Wiem, że miałam iść z Wami ale dzisiaj rano spontanicznie sobie pomyślałam-idę! Szału nie było, kupiłam raptem kilka rzeczy...Chociaż do przymierzalni niosłam 16 wieszaków Niestety większość rzeczy za duża-a były boskie miętowe sweterki (chyba z 5 widziałam!), bokserki, sukienki, dżinsowa kurteczka Lee..
Za kiecką bardzo chętnie z Tobą połażę-myślę, że warto zabrać również Lenke bo może akurat przekona się do sukienek
Chętnie, zabierzcie mnie Tylko co ma znaczyć "przekonywanie"? Przecież od nich nie stronię Mam kilka i gdyby nie to, że ciężko mi trafić na taką, co do której uznam, że dobrze leży, to miałabym ich duuużo więcej.

W temacie bótów - Idziemy? http://www.mmkrakow.pl/415608/2012/6...ategory=photos

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 20:46   #1634
taka ja
Wtajemniczenie

a jeśli chodzi o sukienkę to ja jestem zaprawiona w boju bo sama długo szukałam a mega wybredna jestem;/
polecam z czystym sercem sklepik na grodzkiej, idąc od rynku prawie pod koniec po lewej stronie. Pracuje tam przemiła dziewczyna która szczerze doradza w czym wyglądamy ok a w czym niekoniecznie. Ja wczoraj zakupiłam tam moje cudeńko a byłam wczesniej na tomexie, tandecie, na długiej, na karmelickiej i w ogóle to chyba wszędzie ...
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 20:46   #1635
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Mimi- Malla dobrze prawi

Ineso - no wiesz! Będziesz niewiarygodna hehe
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 20:53   #1636
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
1.Mój dziad mi mówił, że od tego poniedziałku/wtorku. Mogę go zapytać wieczorem. Miałam podjechać sobie obczaić, ale nie miałam siły, do tego humoru też mi brak, wróciłam do domu i od progu tylko i wyłącznie pretensje

2. Za to kupiłam sobie taki fajny organizer na pędzelki kosmetyczne, ale że pędzelków mi jak na lekarstwo, to upchnęłam tam całą najczęściej używaną kolorówkę

3. W ogóle co to za przepis w moim domu, że czy wracam o 14 czy o 22 to czeka na mnie do odgrzania obiad, który MUSZĘ zjeść, bo jak nie zjem, to się odchudzam i umrę?

No, ponarzekałam.
1. daj znać jak się dowiesz - ja do Wieliczki mam blisko

2. jaki jaki, gdzie, za ile?

3. ja tak nie miałam, ale znam problem z opowieści mojego Sz., kiedy jeszcze mieszkał z rodziną. obiad to była świętość, czasami jak go nie było o tej porze to potem babcia się obrażała, że jak to tak odgrzewać...

zastanawiamy się czy by nie iść na mecz w piątek do jakiegoś pubu - tylko który wybrać, żeby można było sobie usiąść? skoro żadna nie robi oglądania w domu, to może chociaż "na mieście" chce się spotkać?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:03   #1637
nicRu
maszyna, nie człowiek

Kasiencja
1. To go dziś wieczorem spytam

2. W Rossmannie - taki "organizer" z nieco cięższego, przezroczystego plastiku, z jakby trzech połączonych części, opisane jako pojemniczek na pędzle W jedna przegródkę wrzuciłam pędzle, w drugą wszystko do oczu, a w trzecią pomadki, błyszczyki, podklad i małą tubkę kremu do buzi 19,90zł, na takie codzienne drobnostki mogę miec. Podoba mi się pudełko z IKEI ale kosztuje 80zł

3. Ja obiady lubię, czasem jem jedno, czasem dwudaniowe, ale jak wychodze rano, a wracam koło 21 to wcale nie znaczy że głodowałam cały dzień i z przyjemnościa odgrzeję obiad, zjem, a potem odchoruję to bólem żołądka

3.
Stary 2012-06-06, 21:20   #1638
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Be! Ineso, be!

gg, coś dla Ciebie http://www.bydziubeka.pl/bizuteria-goooool-427.htm

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:24   #1639
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość
a jeśli chodzi o sukienkę to ja jestem zaprawiona w boju bo sama długo szukałam a mega wybredna jestem;/
polecam z czystym sercem sklepik na grodzkiej, idąc od rynku prawie pod koniec po lewej stronie. Pracuje tam przemiła dziewczyna która szczerze doradza w czym wyglądamy ok a w czym niekoniecznie. Ja wczoraj zakupiłam tam moje cudeńko a byłam wczesniej na tomexie, tandecie, na długiej, na karmelickiej i w ogóle to chyba wszędzie ...
Jaką kupiłaś i ile Cię kosztowała?
Cytat:
zastanawiamy się czy by nie iść na mecz w piątek do jakiegoś pubu - tylko który wybrać, żeby można było sobie usiąść? skoro żadna nie robi oglądania w domu, to może chociaż "na mieście" chce się spotkać?
Gdybym miała telewizor, to bym urządziła oglądanie
Obawiam się, że rezerwacje na polskie mecze są nieuniknione, w lokalach nie będzie miejsc na piątek, ale jakbyście coś znaleźli, to jestem chętna!
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Stary 2012-06-06, 21:28   #1640
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Jestem już
Opaliłam się Wiem, jestem obłudną filtromaniaczką. Ale nie przypuszczałam, że jeden dzień słońca zrobi tyle szkód

Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy

Cytat:
W ogóle co to za przepis w moim domu, że czy wracam o 14 czy o 22 to czeka na mnie do odgrzania obiad, który MUSZĘ zjeść, bo jak nie zjem, to się odchudzam i umrę?
Też tak miałam w domu...i w sumie nadal mam Strasznie mi brakuje tego 'czekającego na mnie obiadu' Ale dzięki temu nie wyobrażam sobie dnia bez ciepłego posiłku

Cytat:
Dziewczyny coś mało chętne są na wspólne oglądanie

LASKI, KTÓRA CHĘTNA NA MECZ W PIĄTEK? CHIPSY, PIWKO, MECZ-ostrzegam, że wypraszam przed północą bo muszę wstać w sobotę po 6
Stary 2012-06-06, 21:32   #1641
kasiencja
Pani Buka

OMD, ewentualnie jeśli przyjmiesz mnie z facetem, to możemy przyjechać do późna byśmy nie siedzieli, bo chcielibyśmy załapać się na jakiś autobus normalny jeszcze.

Stary 2012-06-06, 21:32   #1642
taka ja
Wtajemniczenie

malla kupilam taką beżową koronkową, odciętą pod biustem i rozkloszowaną ale to nie jest taka firankowa koronka tylko taka grubsza, urzekła mnie ta sukieneczka strasznie a zapłaciłam 250
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:35   #1643
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
OMD, ewentualnie jeśli przyjmiesz mnie z facetem, to możemy przyjechać do późna byśmy nie siedzieli, bo chcielibyśmy załapać się na jakiś autobus normalny jeszcze.
Żaden problem, zapraszam
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się skusi
Stary 2012-06-06, 21:42   #1644
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Żaden problem, zapraszam
możesz spróbować ogłosić się w klubie ewentualnie albo co, łatwiej zauważyć

Stary 2012-06-06, 21:50   #1645
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Żaden problem, zapraszam
Jeśli udałoby mi się wrócić w piątek z domu to może bym się przyłączyła

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:02   #1646
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
To tylko pokazuje jakim wielkim złem jest słońce 50 spf na twarzy! ale najwidoczniej spłynęła w podróży i w tym okropnie lepkim i wilgotnym mikroklimacie. Poza tym wg prognoz zachmurzenia i 22 stopnie. Jak widać wystarczy. O filtrze do ciała nie pomyślałam przejęta ograniczeniem zabieranych ml i dkg. Cóż - odbita gumka od czeszek na stopie będzie mi o tym przypominać przez najbliższy rok
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:08   #1647
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zagońcie mnie do nauki
Stary 2012-06-06, 22:13   #1648
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Tak zapytam, wy się wszystkie znacie osobiście?
rozkolyszswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:16   #1649
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
LASKI, KTÓRA CHĘTNA NA MECZ W PIĄTEK? CHIPSY, PIWKO, MECZ-ostrzegam, że wypraszam przed północą bo muszę wstać w sobotę po 6
Ja, ja!
Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość
malla kupilam taką beżową koronkową, odciętą pod biustem i rozkloszowaną ale to nie jest taka firankowa koronka tylko taka grubsza, urzekła mnie ta sukieneczka strasznie a zapłaciłam 250
Brzmi pięknie... Masz jakieś zdjęcie?
Stary 2012-06-06, 22:16   #1650
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Tak zapytam, wy się wszystkie znacie osobiście?
oczywiście żebyś wiedziała jaki trajkot jest na spotkaniach

Cytat:
Zagońcie mnie do nauki
a sio!
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości