Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 23:06   #1561
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
i uważaj, bo zaszalejemy i na ślub przyjedziemy, a co
na impreze nie będziemy cię naciągać, ale na ślub się zjawimy i bedziesz w szoku
ale bym się cieszyła jakbyście przyjechały na mój ślub

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jeszcze żyje! Na weselu było rewelacyjnie, choć nie wyglądałam jak super modelka, sukienka się sprawdziła oraz wybawiłam się na wszystkie czasy.
Jak będę miała jakieś zdjęcia to na pewno wam się pokaże
Teraz uciekam spać.
Buziaki
super że dobrze się bawiłaś i oczywiście fotki obowiązkowe,to coś co lubimy
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
ide spać, łeb mi pęka- czyli od jutra zmiana pogody, dobranoc i zboczonych
zmiana pogody mówisz? jak dobrze że Ci łeb pęka oczywiście żartuję

Cytat:
a ja chyba też muszę isć spac, bo mnie piwko jedno rozłożyło
piwko? mi się Sobieski chłodzi w lodówce ale dziś chyba nie łyknę go,jutro po procesji sobie strzelę

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
Majka polewam
dziękuję

co tam robicie?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:09   #1562
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Macie moje skarby
super, chociaz ja się mogę pochwalić, że wreszcie przestałam kupować dla samego kupowania, zużywam zapasy
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:11   #1563
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
o mamo jak nie urok to sraczka
własnie to miałam napisać
Dokia
Stary 2012-06-06, 23:14   #1564
cebulkaa
Wtajemniczenie

dobranoc słonka, oby jutro było weselej

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:15   #1565
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
super, chociaz ja się mogę pochwalić, że wreszcie przestałam kupować dla samego kupowania, zużywam zapasy
No teraz to tez juz staram sie nie kupować. Jedynie to co sie zuzyje typu pasta do zębów, waciki, toniki itp. Najgorsze, ze juz mnie kuszą kolejne zakupy dzis prawie kliknelam zamówienie z Yves Rocher, ale jako ze chciałam płacić polska karta to nie wiedziałam czy mi jej nie odrzuci, a na angielskiej mam zero, wiec stwierdziłam, ze poczekam do wypłaty potem przyszły paczki i chyba zrezygnuje z zamówienia a jeszcze kuszą mnie smakowe produkty Farmony ale to dopiero jak zuzyje większa cześć kosmetyków

Dokia, ja to bym juz dawno zwariowala

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:19   #1566
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
będzie się działo

To idę sie myć- ale w mieszkaniu jest tak zimno, ze chyba w 10-15 min muszę sie umyc Rodzina męża to eskimosi - wiecznie im gorąco i nawet przy minus 20 wietrzą mieszkanie (ale nie przez parę minut, tylko cały dzień)
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:33   #1567
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
No teraz to tez juz staram sie nie kupować. Jedynie to co sie zuzyje typu pasta do zębów, waciki, toniki itp. Najgorsze, ze juz mnie kuszą kolejne zakupy dzis prawie kliknelam zamówienie z Yves Rocher, ale jako ze chciałam płacić polska karta to nie wiedziałam czy mi jej nie odrzuci, a na angielskiej mam zero, wiec stwierdziłam, ze poczekam do wypłaty potem przyszły paczki i chyba zrezygnuje z zamówienia a jeszcze kuszą mnie smakowe produkty Farmony ale to dopiero jak zuzyje większa cześć kosmetyków

u mnie się zaczęło od tego, że posegregowałam kolorystycznie lakiery i dopiero wtedy zobaczyłam, że każdy kolor mam w kilku odcieniach i stwierdziłam, że dosyć, potem ułożyłam wszystkie mazidła koło siebie i znowu zobaczyłam, że to się prędzej przeterminuje niż ja zużyje i też stwierdziłam, że dość kupowania. Pasty, waciki, patyczki to kupuje na bieżąco, nie mam zapasów
Stary 2012-06-06, 23:43   #1568
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
czyli jednak?

Cytat:
u mnie się zaczęło od tego, że posegregowałam kolorystycznie lakiery i dopiero wtedy zobaczyłam, że każdy kolor mam w kilku odcieniach i stwierdziłam, że dosyć, potem ułożyłam wszystkie mazidła koło siebie i znowu zobaczyłam, że to się prędzej przeterminuje niż ja zużyje i też stwierdziłam, że dość kupowania. Pasty, waciki, patyczki to kupuje na bieżąco, nie mam zapasów
nie każdą stać na taką decyzję

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2012-06-06 o 23:48
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:48   #1569
Sarunieczka

Cytat:
to tak jak ja jak widziałam 10 żeli pod prysznic,5 otwartych balsamów do ciała,kilka podkładów,tuszy już zaczętych to powiedziałam STOP no i powoli się wykańcza wszystko,ale już swędzi kupować-będę się starać nie robić dużych zapasów balsamom do ciała już mówię stop,kremom do twarzy na noc i podkładom też reszta jest w przyzwoitych ilościach do normalnego używania
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
czyli jednak?
teraz mi nawet nie wypada bo będzie że odgapiłam od przyjaciółki choć już w sobotę będą mnie ciotki nękać kiedy ja,ech jak zawsze

grzebię po allegro znowu ale oczy mnie bolą już,więc zaraz się położę o której jutro planujecie wstać?
Stary 2012-06-06, 23:49   #1570
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Zalocia, powtarzaj ja jak byłam w ciąży z Klaudią to mówiłam: nigdy więcej a jak urodziłam to zmieniłam zdanie ale na trzecie to raczej się nie zdecyduję....
pewnie zmienisz zdanie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Hej

To może spotkamy się Majka w Biedronce? bo ja jak tylko Kaszkę z Łukaszem wyprawię zasuwam po chipsy i sałatę do greckiej
coś tak rzadko pisujesz z nami, albo ja rzadko i mi się tak wydaje

Cytat:
zabezpieczyłam się porządnie na długi weekend a raczej dziś/jutro/piątek bo w sobotę na weselicho
zazdroszczę

Cytat:
Sytuacja sprzed chwili:
siedzę w sypialni i czytam wizaz. Tż krzyczy z drugiego pokoju żebym podała mu spodnie z szafy. Biorę spodnie, podaje je mu i pytam dlaczego sam ich nie wziął.
Odpowiedział, ze bal sie wejść, bo myslal, ze sie masturbuje (lol). No to ja na to, ze ja sie nie masturbuje tylko wizazuje On podsumował, ze to to samo
o mamo

Cytat:
jutro Żabka jest otwarta, więc jak Ci braknie to masz gdzie podskoczyć
ja skoczę do Shell po browar pewnie jutro, a poza tym zakupy już zrobiłam.. ogólnie ludzi to w marketach jak przed powodzią jakąś ,a to tylko 1 dzień bez otwartych sklepów

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

U mnie było podobnie. Strzelał ze swojej broni, która mu nie powinna być wydana. W ogóle nei powinien juz być w policji, bo był alkoholikiem... Nie wiem czy siebie zabił i czy rodzina przeżyła... Nie pamiętam.
jak ja się dzisiaj wkurzyłam.. w ogrodzie z Olą pieliłyśmy w rzędach tujek.. a tu nagle strzały... jakiś debil z siłowni w ośrodku sportu graniczącym z moją posesją przez drogę dojazdową sobie strzelał z jakiejs broni pneumatycznej .. ale zanim meża zawołałam to i uciekli, nawrzeszczalam do nich coś i zagroziłam policją.. no po dachach mi strzelał, a tu ja i Ola i Marcin w ogrodzie
o
Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
dziewczyny zdrówka
Dokia a ty jak się czujesz?

zdążyłam nóżki pomalować i siedzę z peel offem
ja już lepiej

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
babki, czy kupowałyście może kołdrę na allegro, która mogłybyście polecić? szukam duzej 220/220, ale u nas chyba tylko jest 200/220;( W każdym bądź razie chce dobra, ale nie z pierza, moze byc taka podwójna.. jest ich mnóstwo i boję się, że wpadne na kiszkowatą;( ta co mamy we wrzesniu bedzie miała 5 lat, R ja z uk przywiózł jak zjeżdżał i juz czas na wymianę
Więc bardzo o sprawdzone kołdry
Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Chętnie się podepnę do prośby, mi wystarczy 200 x 220 ;p bo taką już mam i poszewki też
ja na allegro kupuje zawsze u tego samego pana i sobie chwalę

Cytat:
Macie moje skarby
o mamo...

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-06-06 o 23:51
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:57   #1571
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
grzebię po allegro znowu ale oczy mnie bolą już,więc zaraz się położę o której jutro planujecie wstać?
myślałam, że idziesz spać, bo Ci członki zmiękły

w ogóle jestem wkurzona, bo samochód nam odmówił posłuszeństwa chyba akumulator padł a rok temu kupowaliśmy nowy jak coś, to jest rodziców samochód, no ale wiadomo

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2012-06-06 o 23:58
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:58   #1572
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
nie każdą stać na taką decyzję
kiedyś trzeba się ogarnąć
Cytat:
to tak jak ja jak widziałam 10 żeli pod prysznic,5 otwartych balsamów do ciała,kilka podkładów,tuszy już zaczętych to powiedziałam STOP no i powoli się wykańcza wszystko,ale już swędzi kupować-będę się starać nie robić dużych zapasów balsamom do ciała już mówię stop,kremom do twarzy na noc i podkładom też reszta jest w przyzwoitych ilościach do normalnego używania
Ja właśnie fluid muszę kupić bo mi się kończy chce Pharmaceris ale ciągle się waham czy matujący czy kryjący
Stary 2012-06-06, 23:59   #1573
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ojoj, niech Cię nie boli ale zmieni się na lepszą czy gorszą ta pogoda wg Ciebie??

Cytat:
o mamo jak nie urok to sraczka
nom

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
własnie to miałam napisać
Dokia
dzięki

Cytat:
ja juz czasem mam naprawdę serdecznie dość...tak mi daje tej wiosny los do wiwatu że szok, jak nie ktoś w szpitalu to chory i pełno obowiązków dokoła.. w głowie mi się kręci jak się schylę, jak auto prowadzę to nie wiem kiedy wjeżdżam do ogrodu mego- z tego wnioskuję że jeżdżę jak robot.. i się tego naprawde boję jeju.. kiedy tego koniec? kiedy w końcu będzie spokojnie i dobrze?? w tym roku nic nie sadziłam na ranczo aby mieć więcej czasu.. a tu mega pupa.. czasu i tak nie mam, nawet jest mniej niż w zeszłym roku

Cytat:
ja zaraz przestawię budzik z 6.05 na 8.05 na 10.30 mamy te Boże Ciało.. muszę futro wyprać i wysuszyć i "kieckę" dla Juniora wyprasować

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-06-07 o 00:02
Stary 2012-06-07, 00:02   #1574
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
To jestem pewna podziwu dla Ciebie i Saary Ja mimo, że podczas przeprowadzki zobaczyłam kilka kartonów i parę duuuuzych kosmetyczek - nie potrafię powiedzieć stop Może jak już nie będę miała swojej wypłaty to będę rozsądniejsza
Stary 2012-06-07, 00:07   #1575
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
jak ja się dzisiaj wkurzyłam.. w ogrodzie z Olą pieliłyśmy w rzędach tujek.. a tu nagle strzały... jakiś debil z siłowni w ośrodku sportu graniczącym z moją posesją przez drogę dojazdową sobie strzelał z jakiejs broni pneumatycznej .. ale zanim meża zawołałam to i uciekli, nawrzeszczalam do nich coś i zagroziłam policją.. no po dachach mi strzelał, a tu ja i Ola i Marcin w ogrodzie ...
kur.... co za kootas

Cytat:

w ogóle jestem wkurzona, bo samochód nam odmówił posłuszeństwa chyba akumulator padł a rok temu kupowaliśmy nowy jak coś, to jest rodziców samochód, no ale wiadomo
członki jutro mogą mi zmięknąć,jak wypiję drineczka wieczorem z Wami
co do samochodu,to tż zawiózł dziś teściówkę na wieś i jak zajechali to zauważył że nie działają mu światła stopu w dodatku nie zdąży w piątek naprawić i jakoś musimy na wesele i spowrotem zajechać...może nam nikt w tyłek nie wjedzie jak będziemy hamować
Cytat:
ja zaraz przestawię budzik z 6.05 na 8.05 na 10.30 mamy te Boże Ciało.. muszę futro wyprać i wysuszyć i "kieckę" dla Juniora wyprasować
oooo! dobrze że przypomniałaś! przecie jutro czwartek i budzik by mi dzwonił o 6
u mnie procesja dopiero o 16.30
Biedny Juniorem z tym rumieniem a Ty odpoczniesz chociaż jutro trochę?
Stary 2012-06-07, 00:14   #1576
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

ooo kochana, jak tak się dzieje to trzeba do elektryka.. coś Wam zżera prąd w aucie ;( też tak miałam aż auto stanęło .. dobrze że się nie zapaliło - gdzieś było zwarcie

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
oooo! dobrze że przypomniałaś! przecie jutro czwartek i budzik by mi dzwonił o 6
u mnie procesja dopiero o 16.30
Biedny Juniorem z tym rumieniem a Ty odpoczniesz chociaż jutro trochę?
o 16.30 to ja już będe pić % ....
a nie odpocznę jutro.. no gdzieżby?? jutro mam urodziny, Ola mi przypomniała, że na pewno moi rodzice przyjdą.. więc jeszcze po 21szej jeździłam na zakupy... grilla zrobię.., a tak bym chciała aby nikt nie przyszedł abym nic nie musiała robić a tu pupa...

no pupiasto u mnie, ciagle jakaś pupa

w piątek może będzie lżej... w sobotę te bierzmowanie Oli na 18tą i tu nie wiem jak się zachować moi rodzice na pewno do kościoła przybędą , świadkiem jest moja bratowa która z bratem też specjalnie musi przyjechać.. i mimo , że oni nocować będa u mamy to ja chyba musze też kolację jakąś zrobić, co?? jak myslicie? Bierzmowanie na 18tą więc do 20tej potrwa ... kolację się robi, czy nie??

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-06-07 o 00:17
Stary 2012-06-07, 00:19   #1577
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 00:20   #1578
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A co kupiłaś z YR?? Ja sie czaję na nowe zele (te duże)
Stary 2012-06-07, 00:20   #1579
Sarunieczka

Cytat:

a nie odpocznę jutro.. no gdzieżby?? jutro mam urodziny, Ola mi przypomniała, że na pewno moi rodzice przyjdą.. więc jeszcze po 21szej jeździłam na zakupy... grilla zrobię.., a tak bym chciała aby nikt nie przyszedł abym nic nie musiała robić a tu pupa...

w piątek może będzie lżej... w sobotę te bierzmowanie Oli na 18tą i tu nie wiem jak się zachować moi rodzice na pewno do kościoła przybędą , świadkiem jest moja bratowa która z bratem też specjalnie musi przyjechać.. i mimo , że oni nocować będa u mamy to ja chyba musze też kolację jakąś zrobić, co?? jak myslicie? Bierzmowanie na 18tą więc do 20tej potrwa ... kolację się robi, czy nie??
Ponieważ jest już 7 czerwca Dokia wszystkiego najlepszego! niech Twoje życie nie będzie pupiaste,tylko przyjemne,radosne i abyś miała więcej luzu i odpoczynku Jutro chlapnę drinka za Twoje zdrówko
Co do bierzmowania to ładnie by było ich zaprosić po do siebie...skoro to świadek Oli...a potem niech śmigają spać do mamy

apropo snu to ja też śmigam przed południem się zwlekę na kawkę do Was
dobrej nocki dziewczęta
Stary 2012-06-07, 00:22   #1580
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Treść usunięta
no ja tu jestem.. ale drinka wypiłam bo chciałam, i to nie było chyba zbyt rozsądne padnę chyba zaraz

nie rozliczyli ci jeszcze zwrotu?? a kiedy wysłałaś?? ja wysyłałam w piątek, zaraz sprawdzę co z moim
Stary 2012-06-07, 00:22   #1581
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Dokia, wszystkiego najlepszego

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2012-06-07 o 00:25
Stary 2012-06-07, 00:25   #1582
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ponieważ jest już 7 czerwca Dokia wszystkiego najlepszego! niech Twoje życie nie będzie pupiaste,tylko przyjemne,radosne i abyś miała więcej luzu i odpoczynku Jutro chlapnę drinka za Twoje zdrówko
Co do bierzmowania to ładnie by było ich zaprosić po do siebie...skoro to świadek Oli...a potem niech śmigają spać do mamy

apropo snu to ja też śmigam przed południem się zwlekę na kawkę do Was
dobrej nocki dziewczęta
o Boziu....
dziękuję Majeczko.. pierwsza jesteś dzięki

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Dokia, wsyztskiego najlepszego
Dzięki, Toniusiu
Stary 2012-06-07, 00:29   #1583
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Mąż jest:ju pi: Dobranoc, kochane
Stary 2012-06-07, 00:39   #1584
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
cieszę się razem z Tobą wszystkie się cieszymy ale snu Ci dziś nie życzymy nie śpij, nie śpij

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Sheryl, może za szybko zmieniłaś te zamki?? ja chyba tydzień temu zgubiłam klucze od domu, nawet dla Neyry o tym wspomniałam - potem sprawdze kiedy to było... Ola była w szpitalu to używałam jej kluczy, mąż nie chciał zmieniać zamków , bo stwierdził że nawet jeśli ktoś znajdzie to skąd będzie wiedział od którego domu ... no i stresowałam się strasznie, szczególnie jak on na noc teraz chodził do pracy, to ja bałam się zasypiać ... brr...

a dzisiaj wieczorkiem on na tarasie fajkę palił, ja stałam w drzwiach i gadałam z nim i spojrzałam na lodówkę-a tam były moje klucze

a na pewno z tydzień ich nie było... az mi było głupio, że taka ciapa jestem że klucze gubię, bo do tej pory mi się nie zdarzyło

a moja mama kazała mi się modlić do św Antoniego (wiem to śmieszne, bo ja taka święta ostatnio ) - no ale teraz to nie wiem czy to czasem nie działa on jest patronem tych pogubionych spraw i rzeczy

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-06-07 o 00:40
Stary 2012-06-07, 01:05   #1585
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 01:30   #1586
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
wydaje mi się, że (niestety dla ciebie) byłoby ładnie, grzecznie, kulturalnie, zgodnie z bątąęm i sawuarwiwrą jednak jakąś kolację machnąć

najlepsze życzenia! odeśpij teraz i odetchnij od miejsc bardzopoświęconych

Cytat:

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 07:47   #1587
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Meitsa boskie zapasy! Czasem mnie kusi wyciągnąć moje wszystkie i też obfocić, ale to już nie jest avonowa szafa, znacznie się zmniejszyło!

Cytat:
coś tak rzadko pisujesz z nami, albo ja rzadko i mi się tak wydaje

ja skoczę do Shell po browar pewnie jutro, a poza tym zakupy już zrobiłam.. ogólnie ludzi to w marketach jak przed powodzią jakąś ,a to tylko 1 dzień bez otwartych sklepów

jak ja się dzisiaj wkurzyłam.. w ogrodzie z Olą pieliłyśmy w rzędach tujek.. a tu nagle strzały... jakiś debil z siłowni w ośrodku sportu graniczącym z moją posesją przez drogę dojazdową sobie strzelał z jakiejs broni pneumatycznej .. ale zanim meża zawołałam to i uciekli, nawrzeszczalam do nich coś i zagroziłam policją.. no po dachach mi strzelał, a tu ja i Ola i Marcin w ogrodzie
o
ja już lepiej
Mało piszę, bo po 4tej rano do reala lecę, z Kaszką do domu wpadam ok 15tej i żal mi siedzieć przy kompie a żeby ona sama się bawiła, to do 18tej z Kaszką Was podczytuję, potem Łukasz wraca i coś tam porobię i w sumie to kierat już taki nudny.
No ale nie mam powodu narzekać, lubię tą prackę tylko teraz znowu mam zastępstwa i pewnie jak się skończą to odzyskam ze 2h dziennie

Dorota ale debile Ja jakoś w tym tygodniu widziałam jak 2óch chłopców, max 13 lat, zabawiało się piłką tenisową tak że rzucali nad pawilonem spożywczym tak mocno że przelatywała na drugą stronę, ale nie widział tego ktoś kto szedł z tej drugiej strony i tak waliła po autach aż ktoś ich opierdzielił i się 10m przenieśli

Cytat:
Treść usunięta
Piękna lista z YR
A ja się obawiam że mi Batycką przyjdzie zwrócić, mi się nie podoba, ale nie dla mnie miała być, może mama mnie gustem zaskoczy.

Cytat:
no ja tu jestem.. ale drinka wypiłam bo chciałam, i to nie było chyba zbyt rozsądne padnę chyba zaraz

nie rozliczyli ci jeszcze zwrotu?? a kiedy wysłałaś?? ja wysyłałam w piątek, zaraz sprawdzę co z moim
No to 100 lat kochana

Cytat:

No to będzie się działo
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 08:06   #1588
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Cześć Laski,

Bogi miałaś wrzucić zdjęcia pokoju po remoncie
nie wiedzialam ze chcecie, ale zaraz wrzuce

Cytat:
o matko, ale niusy

Bogu kuruj się, idź do łózka i się wyśpij i wygrzej

Joluś a dlaczego go nie zawiozłaś jak będzie wracał jak mu oko zakleją, kiepsko się jeździ z jednym okiem
juz mi troche lepiej, dzieki

Cytat:
KOmp działa Moja szybka reakcja go uratowała

Tez się cieszę Musze się wykapać i wypachnić Może przetestuje te kosmetyki z luksji, co dostałam
super, wiem co znaczy zobaczyc męża, ciesze sie razem z toba

Cytat:
Majka, znasz takie powiedzenie: nigdy nie mów nigdy
więc i dzidzia może być

i uważaj, bo zaszalejemy i na ślub przyjedziemy, a co
na impreze nie będziemy cię naciągać, ale na ślub się zjawimy i bedziesz w szoku
też sie pisze

Cytat:
oby na lepsze, ale szkoda mi twojej głowy

Cytat:
Jestem na str.39 więc nie wiem jeszcze gdzie koniec, ale zaraz mnie tam przeniesie

Witajcie moje kochane,
tyle mi się tu dzieje, że nie było czasu ani chorować już, ani pisać .. wczoraj po 21szej wróciłam ze Staffu dla liderów i tylko pogadałam z Tonią
jak znajdziesz kiedy czas to wrzuc jakies nowosci ze staffu, i zdrówka dla juniora, czasami zastanawiam sie ile kobieta potrafi zniesc, ale uwierz mi ze czasem mysle ze problemy i troska o innych trzymaja nas przy zdrowiu, ja jak zostaje sama to choruje... jak jest syn to jakos nie mam czasu, cos w tym jest

Cytat:

piwko? mi się Sobieski chłodzi w lodówce ale dziś chyba nie łyknę go,jutro po procesji sobie strzelę

dziękuję

co tam robicie?
chyba nie wiesz co mowisz taki zjazd czarownic..

Cytat:

witam juz jestem i obiecane fotki z remontowanego pokoju
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0111.jpg (77,9 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0112.jpg (61,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0113.jpg (64,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0114.jpg (67,2 KB, 31 załadowań)
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 08:07   #1589
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Dokia, wszystkiego co najlepsze, spokoju, zdrowia szczescia i wiele wiele usmiechu i zadowolenia z zycia
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 08:42   #1590
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem na str.39 więc nie wiem jeszcze gdzie koniec, ale zaraz mnie tam przeniesie

Witajcie moje kochane,
tyle mi się tu dzieje, że nie było czasu ani chorować już, ani pisać .. wczoraj po 21szej wróciłam ze Staffu dla liderów i tylko pogadałam z Tonią

Dzisiaj po pracy szybciorem do domu, bo na 16tą Ola miała spowiedź przed bierzmowaniem, o 15.3o odbierałam Juniora a on cały czerwony więc niestety Olę wyrzuciłam pod kościołem i poszła spowiadać się sama a ja szybko do rodzinnego bo jutro przecież święto.... i okazało się że młody ma jakiś Rumień.. nie wiem co to za choroba... al;e ponoć zakaźna wieku dziecięcego i jak nie będzie komplikacji w stylu temperatura to tylko wapno i witamina C. Jutro na te Boze Ciało Junior występuje w albie więc będzie wyglądał jak truskawka w bitej śmietanie - jak nic musimy go rano z Olą fluidować bo masakra

a ja i tak nie wiem co to ten Rumień.. ktoraś z Was miała z tym styczność? Jeszcze ciutkę ogarnę mieszkanko i potem postaram się Was nadrobić... z drineczkiem oczywiście dziś zaczynam pić.. jutro się "dopiję" na maxa

Normalnie zaczynam trzymać co by Ci się troszkę poprawiło, bo się wykończysz...

Cytat:
Cytat:
Mi się ostatnio porobiły zapasy mazideł do ciała - mam 6 sztuk. Chociaż w zasadzie nie wiem czy 2 produkty do opalania i jeden po opalaniu to też zapas? Przecież to inna kategoria produktów

Cytat:
ooo kochana, jak tak się dzieje to trzeba do elektryka.. coś Wam zżera prąd w aucie ;( też tak miałam aż auto stanęło .. dobrze że się nie zapaliło - gdzieś było zwarcie

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Moi rodzice nic nie robili, nie yło żadnych prezentów. Ot bierzmowanie jako dodatek do życia.

Cytat:
Treść usunięta
A dla mnie najgorszy - straciłam rzęsy jak go używałam

Dzień dobry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości