|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() piwko? mi się Sobieski chłodzi w lodówce ale dziś chyba nie łyknę go,jutro po procesji sobie strzelę ![]() dziękuję co tam robicie?
|
|||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc słonka, oby jutro było weselej
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis prawie kliknelam zamówienie z Yves Rocher, ale jako ze chciałam płacić polska karta to nie wiedziałam czy mi jej nie odrzuci, a na angielskiej mam zero, wiec stwierdziłam, ze poczekam do wypłaty a jeszcze kuszą mnie smakowe produkty Farmony ![]() Dokia, ja to bym juz dawno zwariowala
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i stwierdziłam, że dosyć, potem ułożyłam wszystkie mazidła koło siebie i znowu zobaczyłam, że to się prędzej przeterminuje niż ja zużyje i też stwierdziłam, że dość kupowania. Pasty, waciki, patyczki to kupuje na bieżąco, nie mam zapasów
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
czyli jednak?
![]() Cytat:
nie każdą stać na taką decyzję
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-06-06 o 23:48 |
|
|
|
|
#1569 | |
|
|
Cytat:
no i powoli się wykańcza wszystko,ale już swędzi kupować-będę się starać nie robić dużych zapasów balsamom do ciała już mówię stop,kremom do twarzy na noc i podkładom też reszta jest w przyzwoitych ilościach do normalnego używaniateraz mi nawet nie wypada bo będzie że odgapiłam od przyjaciółki choć już w sobotę będą mnie ciotki nękać kiedy ja,ech jak zawsze ![]() grzebię po allegro znowu ale oczy mnie bolą już,więc zaraz się położę
|
|
|
|
|
#1570 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja skoczę do Shell po browar pewnie jutro, a poza tym zakupy już zrobiłam.. ogólnie ludzi to w marketach jak przed powodzią jakąś ,a to tylko 1 dzień bez otwartych sklepów Cytat:
![]() o Cytat:
Cytat:
Cytat:
o mamo... Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-06-06 o 23:51 |
||||||||
|
|
|
#1571 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() w ogóle jestem wkurzona, bo samochód nam odmówił posłuszeństwa chyba akumulator padł a rok temu kupowaliśmy nowy
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-06-06 o 23:58 |
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś trzeba się ogarnąć
![]() Cytat:
chce Pharmaceris ale ciągle się waham czy matujący czy kryjący
|
|
|
|
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom dzięki ja juz czasem mam naprawdę serdecznie dość...tak mi daje tej wiosny los do wiwatu że szok, jak nie ktoś w szpitalu to chory i pełno obowiązków dokoła.. w głowie mi się kręci jak się schylę, jak auto prowadzę to nie wiem kiedy wjeżdżam do ogrodu mego- z tego wnioskuję że jeżdżę jak robot.. i się tego naprawde boję jeju.. kiedy tego koniec? kiedy w końcu będzie spokojnie i dobrze?? w tym roku nic nie sadziłam na ranczo aby mieć więcej czasu.. a tu mega pupa.. czasu i tak nie mam, nawet jest mniej niż w zeszłym roku Cytat:
na 10.30 mamy te Boże Ciało.. muszę futro wyprać i wysuszyć i "kieckę" dla Juniora wyprasować Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-06-07 o 00:02 |
||
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mimo, że podczas przeprowadzki zobaczyłam kilka kartonów i parę duuuuzych kosmetyczek - nie potrafię powiedzieć stop
|
|
|
|
|
#1575 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do samochodu,to tż zawiózł dziś teściówkę na wieś i jak zajechali to zauważył że nie działają mu światła stopu w dodatku nie zdąży w piątek naprawić i jakoś musimy na wesele i spowrotem zajechać...może nam nikt w tyłek nie wjedzie jak będziemy hamować ![]() Cytat:
u mnie procesja dopiero o 16.30 ![]() Biedny Juniorem z tym rumieniem a Ty odpoczniesz chociaż jutro trochę? |
|||
|
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż auto stanęło .. dobrze że się nie zapaliło - gdzieś było zwarcie---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
a nie odpocznę jutro.. no gdzieżby?? jutro mam urodziny, Ola mi przypomniała, że na pewno moi rodzice przyjdą.. więc jeszcze po 21szej jeździłam na zakupy... grilla zrobię.., a tak bym chciała aby nikt nie przyszedł abym nic nie musiała robić a tu pupa... no pupiasto u mnie, ciagle jakaś pupa ![]() w piątek może będzie lżej... w sobotę te bierzmowanie Oli na 18tą i tu nie wiem jak się zachować moi rodzice na pewno do kościoła przybędą , świadkiem jest moja bratowa która z bratem też specjalnie musi przyjechać.. i mimo , że oni nocować będa u mamy to ja chyba musze też kolację jakąś zrobić, co?? jak myslicie? Bierzmowanie na 18tą więc do 20tej potrwa ... kolację się robi, czy nie??
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-06-07 o 00:17 |
||
|
|
|
#1577 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1579 | |
|
|
Cytat:
niech Twoje życie nie będzie pupiaste,tylko przyjemne,radosne i abyś miała więcej luzu i odpoczynku Co do bierzmowania to ładnie by było ich zaprosić po do siebie...skoro to świadek Oli...a potem niech śmigają spać do mamy apropo snu to ja też śmigam ![]() dobrej nocki dziewczęta |
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Dokia, wszystkiego najlepszego
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2012-06-07 o 00:25 |
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Majeczko.. pierwsza jesteś dzięki---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Dzięki, Toniusiu |
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż jest
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się razem z Tobą
---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Sheryl, może za szybko zmieniłaś te zamki?? ja chyba tydzień temu zgubiłam klucze od domu, nawet dla Neyry o tym wspomniałam - potem sprawdze kiedy to było... Ola była w szpitalu to używałam jej kluczy, mąż nie chciał zmieniać zamków , bo stwierdził że nawet jeśli ktoś znajdzie to skąd będzie wiedział od którego domu ... no i stresowałam się strasznie, szczególnie jak on na noc teraz chodził do pracy, to ja bałam się zasypiać ... brr... a dzisiaj wieczorkiem on na tarasie fajkę palił, ja stałam w drzwiach i gadałam z nim i spojrzałam na lodówkę-a tam były moje klucze a na pewno z tydzień ich nie było... az mi było głupio, że taka ciapa jestem że klucze gubię, bo do tej pory mi się nie zdarzyło a moja mama kazała mi się modlić do św Antoniego (wiem to śmieszne, bo ja taka święta ostatnio ) - no ale teraz to nie wiem czy to czasem nie działa on jest patronem tych pogubionych spraw i rzeczy
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-06-07 o 00:40 |
|
|
|
#1585 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepsze życzenia! odeśpij teraz i odetchnij od miejsc bardzopoświęconych ![]()
|
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Meitsa boskie zapasy! Czasem mnie kusi wyciągnąć moje wszystkie i też obfocić, ale to już nie jest avonowa szafa, znacznie się zmniejszyło!
Cytat:
No ale nie mam powodu narzekać, lubię tą prackę tylko teraz znowu mam zastępstwa i pewnie jak się skończą to odzyskam ze 2h dziennie ![]() Dorota ale debile Ja jakoś w tym tygodniu widziałam jak 2óch chłopców, max 13 lat, zabawiało się piłką tenisową tak że rzucali nad pawilonem spożywczym tak mocno że przelatywała na drugą stronę, ale nie widział tego ktoś kto szedł z tej drugiej strony i tak waliła po autach aż ktoś ich opierdzielił i się 10m przenieśli ![]() ![]() Piękna lista z YR A ja się obawiam że mi Batycką przyjdzie zwrócić, mi się nie podoba, ale nie dla mnie miała być, może mama mnie gustem zaskoczy. Cytat:
No to będzie się działo |
||
|
|
|
#1588 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nie wiedzialam ze chcecie, ale zaraz wrzuce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, cos w tym jestCytat:
taki zjazd czarownic..witam juz jestem i obiecane fotki z remontowanego pokoju |
||||||
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Dokia, wszystkiego co najlepsze, spokoju, zdrowia szczescia i wiele wiele usmiechu i zadowolenia z zycia
![]() |
|
|
|
#1590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie zaczynam trzymać co by Ci się troszkę poprawiło, bo się wykończysz...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A dla mnie najgorszy - straciłam rzęsy jak go używałam ![]() Dzień dobry
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

jak nie urok to sraczka 
dzis prawie kliknelam zamówienie z Yves Rocher, ale jako ze chciałam płacić polska karta to nie wiedziałam czy mi jej nie odrzuci, a na angielskiej mam zero, wiec stwierdziłam, ze poczekam do wypłaty 

nie każdą stać na taką decyzję
balsamom do ciała już mówię stop,kremom do twarzy na noc i podkładom też
ale na trzecie to raczej się nie zdecyduję....

niech Twoje życie nie będzie pupiaste,tylko przyjemne,radosne i abyś miała więcej luzu i odpoczynku

jak będzie wracał jak mu oko zakleją, kiepsko się jeździ z jednym okiem
co by Ci się troszkę poprawiło, bo się wykończysz...