|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
My planujemy robić ciasta podwójnie czyli: 2 serniki, 2 makowce,2 3bity,2ananasowe ,2 wawelskie,2 słonecznikowe.2 capucino,2 z galaretką,2 ciemny z wisńiami no i chyba 2 jeże
![]() Ja myśle o takich normalnych blachach domowych.
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-06-06 o 22:11 |
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Zna któraś jakieś sentencje, cytaty itp. o rodzicach, który nadałby się do wygrawerowania? Szukam i nic nie ma ciekawego...
|
#2343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale to licząc na 100osób. Chociaż my ostatnio taką domową zjedliśmy w 2godziny![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- nie za dużo tych rodzajów ciast? |
|
|
|
|
#2344 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34553710]nie za dużo tych rodzajów ciast?[/QUOTE]
Ja mam 8 rodzajów ciasta plus ptysie i rurki. Ja na weselach zawsze jem ciasta i lubię jak jest duży wybór więc u mnie też tak ma być
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34553330]
miłego łodpoczynku hehe dziekowac przywioze Wam oscypka a tymczasem zapraszam na poczte
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
ladystar zlituj się, nie mam poczty
![]() Wyślesz mi na maila? |
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
podaj maila na prv
|
#2349 |
|
Konto usunięte
|
a ja dzisiaj zaszalałam kupiłam strój z triumpha
![]() baleriny i biżu
|
|
|
|
#2350 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Konto usunięte
|
wstawie jutro jak dam rade
obiecuje ze wstawie
|
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, też z roku 2010, ale bez kokardy i z mniejszym dekoltem na plecach. Chyba to była Anna Kara model Wiktoria? Różnią się materiałem. Biancaneve jest z tafty inteligentnej, a A.K. z jedwabiu. Jest też mniej rozłożysta. Chyba, że był model udoskonalony i z kokardą? ![]() Mówiła też coś Pani łod rzęs o używanych materiałach? Klej, z czego sztuczniaki, itd.? Super, że dobrze wyszło
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
matko kochana juz 23 a ja nawet połowy piosenek nie zgrałam
|
#2355 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
siema siema
![]() Cytat:
my mamy potwierdzenie do 20 czerwca, ale jak narazie tylko jedna rodzina potwierdzila - wczoraj na skype`ie potwierdzili i to jeszcze wiecie kto?? pamietacie jak pytalam sie was o rade czy odmieniac taki wloskie nazwisko i mam nadzieje, ze nie przyjdą?? to wlanie potwierdzili ze przychodzą!!!!!!!!!!! i to z dziecmi.. ja wogole nie liczylam na to ze przyjdą i jakos nie jestm zadowolona na zadne weele wczesniej nie przychodzili Cytat:
bardzo pasuje Ci ta fryzurka i makijaż też![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3maj sie![]() Cytat:
Cytat:
Panienki będą staly za PM i przy muzyce bedą musialy tanczyc tak jak PM tutaj bedzie "single ladies". i w pewnym momencie rzucam welonem, tak samo bedzie z kawalerami oni bedą tanczyc prze I`m sexy and I know it (to ściagniete z tego wątku oczywiscie )zapomnialam wam powiedziec, ze krawcowa uszyje mi to bolerko z zalacznika za 60zl (dalam jej swoj material) , jak bedzie wyglądalo OK, to zaloże, jak nie to pojde bez ![]() i jak bylismy w PL to zaliczylismy jedno spotkanie z nauk. Ale jeszcze jedno nas czeka jak przyjedziemy w lipcu.. baba nawiedzona, ale nie bylo az tak żle. Nic nie gadala na szczescie ze mieszkamy razem, ale mowila, ze mamy zapraszac Boga do łóżka i na nastepne spotkanie z kaledarzykiem musze przyjsc
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-06-06 o 23:15 |
||||||
|
|
|
#2356 |
|
Konto usunięte
|
lulać ide bo tz mnie zaczepia
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki wybrałam 4 zabawy klasyczne co prawda ale to nic
ma być gustownie ![]() napisałam liste dedykacji ( dla gości ode mnie dla TŻ a on niech se sam lata ogólny plan imprezy ( tzn kiedy maja przyjechać co grać pod blokiem bo maja pozwolenie na granie jednego marsza wiecej nie zdzierżę no i przy błogosławieństwie w kościele itp kiedy tort bo u nas będzie o 22-22,30) spisałam piosenki które chcemy żeby były i padam na nos niby to takie nic ale sie zmęczyłam ogarniając to
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
za miesiac o tej porze bede po nieprzespanej nocy biegac po domu i krzyczec ze zapomnielismy o tym i o tamtym POZOSTAL 1 MIESIAC DO ŚLUBU!!!!!!
Aaaaaaa... ratuj sie kto moze!!! ![]() Milego weekendu dziewczynki
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wstałam i nic mi się nie chce a dziś kolejna porcja herbatek itp
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
coś nie mogę spać już od 6 ![]() ZESTAWIENIE NA 100 DNI PRZED ŚLUBEM
ŚLUB 15 września 2012 godzina 15:00 KOLOR PRZEWODNI: FIOLET ZAŁATWIONE: Sala Kucharka: Pani Bernadka Zespół: TABU Foto & Kamera: Znajomi Tż Kościół: Parafia Ducha Św. Świadkowie: przyjaciele Makijaż: Mobilne Studio Urody Fryzjer: Salon Gabriel Professional Suknia: Whitney MS Moda Bielizna: Henderson Biżuteria: swarki Buty dla mnie: Mark Shoes Welon: do połowy pleców z naklejonymi kryształkami Etola Pończochy i podwiązka Ustalone menu Winietki Dekoracja sali: robiona własnoręcznie Obrączki + grawer Kieliszki do szampana Tuby strzelające, pudełka na ciasto, kotyliony dla rodziców, itp Dekoracja samochodu Zaproszeni goście (za tydzień zapraszamy ostatnie dwie rodzinki) Nauki Piosenka na pierwszy taniec: Metallica „Nothing Else Matters” Papirologia w USC i parafii (lipiec) Poradnia Garnitur i koszule dla Tż (czerwiec?) Buty dla Tż Spowiedź Próbna fryzura i makijaż (lipiec) Oddać suknię do odświeżenia Wybrać miejsca na plener Zamówić kwiaty Załatwić transport dla gości Zamówić chleb na powitanie Alkohol (Stock lub Wyborowa) Napoje Inne produkty spożywcze Podziękowania dla rodziców Ustalić z zespołem przebieg imprezy Poinformować kamerę i foto o ważniejszych wydarzeniach i uwagach Wybrać piosenki do filmu Ustalić ostateczną liczbę gości Ustalić ustawienie stołów Usadzić gości Przećwiczyć pierwszy taniec
|
#2361 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
STRASZYSZ!!Cytat:
![]() za DDŚ
|
|
#2362 | ||
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
za załatwione sprawypamiętacie co pisałam Wam o szwagrze który dowiedział się że baba go zrobiła w ciula i dwójka dzieci nie jest jego? Otóż poznał pewną dziewczynę która jest normalna i wczoraj przyszedł i zapytał czy mogłabym być tak miła i przepisać zaproszeniepowiedziałam że jak odda mi to stare to dam mu nowe
|
||
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34556794]
pamiętacie co pisałam Wam o szwagrze który dowiedział się że baba go zrobiła w ciula i dwójka dzieci nie jest jego? Otóż poznał pewną dziewczynę która jest normalna i wczoraj przyszedł i zapytał czy mogłabym być tak miła i przepisać zaproszeniepowiedziałam że jak odda mi to stare to dam mu nowe [/QUOTE]O widzisz, może tym razem mu się poszczęści w nowym związku
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34556794]dzień dobry
![]() za załatwione sprawypamiętacie co pisałam Wam o szwagrze który dowiedział się że baba go zrobiła w ciula i dwójka dzieci nie jest jego? Otóż poznał pewną dziewczynę która jest normalna i wczoraj przyszedł i zapytał czy mogłabym być tak miła i przepisać zaproszeniepowiedziałam że jak odda mi to stare to dam mu nowe [/QUOTE]No widzisz oby tym razem się mu poszcześciło
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też równiutko miesiąc 408554.jpg Za miesiąc o tej porze będę się już pindrzyć u fryzjerki Zestawienia nie robię, bo będzie takie jak ostatnio. Za to mam zestawienie tego, czego jeszcze nie mamy: THIGNS-TO-DO Neny na miesiąc przed ślubem: 1. Spotkać się z księdzem, szczegóły (kwartet, wejście - tata, bolerko - czy musi być, czy mogę świecić cycem, wybór czytań) 2. - spotkać się z zespołem i omówić wszystko - I taniec, oczepiny, przebieg podziękowania- zrobić listę ważnych i zakazanych piosenek 3. Nagrać muzykę na I taniec/oczepiny na płytę/pena 4. Przyszyć do sukni VW z przodu wiązanie 5. Uprać suknię nr 2 (wstyd się przyznać, ale odkąd ją kupiłam, to jeszcze nie uprałam) 6. zrobić płytę/pen z piosenkami do filmu – (ciągle wpadam jeszcze na nowe piosenki) 7. Potwierdzić gości telefonicznie 8. kupić tanią wódkę na ewentualne bramy 9. – dać w kwiaciarni numer do kościelnego 10. Przygotować listę do niezbędnika - wybrać odpowiednią torebkę/kuferek/pudelko 11. - spakować niezbędnik 12. - I taniec – nauka, 13. opłata Zaiks 14. Podzwonić do gości do tych co będą w hotelach, poinformować ich w jakich będą, poinformować o dojazdach i transporcie i godzinie wymeldowania 17. - przygotować winietki na tip top - na razie mam wszystko pocięte i przygotowane, 18. dać jeszcze jedno zaproszenie - przyszły tydzień 19. Dokupić ewentualnie wódkę - po potwierdzeniu listy gości 20. uprasować obie suknie - kilka dni przed ślubem 21. - spotkać się z barmanem (piątek) i omówić szczegóły - powiedzieć, że będzie nalewał na dworze/w namiocie 22. kupić bieliznę na noc poślubną - po panieńskim, gdybym nie dostała takowej ![]() 23. znaleźć bolerko z wczoraj
24. dwa zabiegi u kosmetyczki - kawitacja, ultradźwięki i maska panny młodej, cokolwiek to jest ![]() 25. w tygodniu przed ślubem - potwierdzić podwykonawców, sprzątanie globalne, remont u kosmetyczki (brwi, henna, parafina, manicure, pedicure, malowanie włosów), II spowiedź, kupić owoce (nie mamy w cenie), zawieźć rzeczy na salę, spakować się do krk 26. a potem leżeć i pachnieć ![]() |
|
|
|
#2366 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym takie chciała ![]() Cytat:
![]() Jakie zabawy wybrałaś? Cytat:
![]() U nas to samo, a tak mi się nie chce... Wcześniej jeszcze idziemy spisać protokół do księdza. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne zestawienie....ja muszę trochę więcej załatwić
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem ale i tak freakuję
![]() Idę robić ciasto marchewkowe
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
za zestawienienas dziś czeka kolejna (mam nadzieję przedostatnia) tura rozdawania zaproszeń, także trzymcie kciuki żeby nam szybko i sprawnie poszło miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

musiałabym mamy podpytać.

i duzo wiem 

na zadne weele wczesniej nie przychodzili
Piękne.