|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
witam
właśnie robię sobie porządki w kosmetykach ![]() Cytat:
? udanej zabawy
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niedawno wstałam, zoładek czuje ze mam wywrócony na druga strone, pije miete i pomału bede szykowac sie do zupy
|
|
#3694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje problemy z głową i żołądkiem są głownie na tle nerwowym, ale chyba się przejdę znowu do neurologa, bo leki przeciwbólowe mi się kończą... zazdroszczę okazji ![]() Cytat:
![]() dasz radę caate zdaj relację po tych zabiegach ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zazdroszczę Ci pracy w Anglii no naprawdę grzech nie skorzystać, przynajmniej sama tam nie będziesz Cytat:
Nie sądziłam, że będzie taka dobra. Skrajne opinie ma.Cytat:
jak najszybciej do lekarza, trzymam kciuki żebyś trafiła na dobrego specjalistę ![]() Miałam dzisiaj olej z ryżu na włosach i stwierdzam, że jest świetny
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-06-06 o 14:14 |
||
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie no miałam dzisiaj kolosa, ale jakos wybrnełam xd w ramach pocieszenia kupiłam sobie kolczyki ważki w pepco ![]() Marzy mi się snapback taki jak ze zdjecia
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Ja sobie w autobusie siedzę jestem w Brzegu Tż włożył kartę do modemu to śmigam
|
|
|
|
#3700 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej piekne
niedawno wrocilam z pracy, wiec nici z nowego tv. wcinam na kolacje serek philadelphia milkowy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na wstepie powiem, ze kupon kupilam na fastdeal wiec mialam pewne obawy co do jakosci uslugi. zabieg skladal sie z peelingu kawitacyjnego + sonoforeza + maska + krem. ogolnie stan mojej cery jest dobry po tych wszystkich kuracjach z demratologiem, ale ma potworne zaskorniki i zauwazylam, ze wczoraj zaczely mi sie robic od nowa pryszcze podskorne. zabieg trwal niecale 40min. efekt jest taki, ze jestem baardzo zadowolona, skora jest oczyszczona, promienna, zaskorniki z nosa usuniete, przy cyzm kosmetyczka zaznaczyla, ze mialam to szczescie, ze byly plytkie, to peeling kawitacyjny dal rade. jestem na tyle zadowolona, ze zaraz po wyjsciu szybko w tel kliknelam dwa nastepne kupony, bo oferta konczyla sie za pare minut ![]() jak na pierwszy raz, znikniecie zaskornikow i zmniejszona ilosc przebarwien to dla mnie jest wiele. szczegolnie, ze z moja cera nie moge pozwolic sobie na manualne oczyszczanie, . kosmetyczka sama byla zdziwiona, jak moja cera jest wrazliwa i jak pieknie widac te wszystkie wyskakujace zaskorniki, juz nie wspomne jak cera chlonela maske, zazartowala ze nadawalabym sie na modela ![]() przy okazji skorzystalam z promocji salonowej i zapiasalam sie na za 2tyg na mikrodermabrazje szyja+dekolt, peeling kaw+sonof.+maska no i na twarz peel.kaw+sonof.+maska+kre m i mam nadzieje, ze po takich zabiegach pozbede sie bruzdek na dekolcie i przebarwien, zaskornikow na twarzy juz na dluzej niz troche ![]() Cytat:
ja szukam takiego mniej zbajerowanego, bo awtpie abym korzystala z 3d... mi zalezy na wifi najbardziej i dobrym obrazie, bo baaardzo nie lubie tego teatralnego efektu ![]() Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-06-06 o 22:46 |
|||||||
|
|
|
#3701 | |||
|
zawsze mam racje
|
Dzień dobry
Kupiłam sobie ten tonik: http://www.perfectspa.pl/odwodnienie...107004671.html, bo niestety ostatnio moja skóra potrzebuje czegoś więcej niż hydrolatów czy wody termalnej. Na razie użyłam go aż 3 razy, więc wypowiadać się nie będę, ale zapowiada się dobrze. Idę was nadrobić ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() A jednocześnie szkoda, że tyle nie będzie Cię na wątku. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- i jak ta sol? ![]() Nie wiedziałam, że w sp aż tyle szkoleń jest, ale przyjemna sprawa słuchać sobie o kosmetykach ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
zamawialiśmy z electro.pl - zresztą nie tylko tv, ale i odkurzacz itd --- jeśli chodzi o telefony to moim nr jeden jest: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...PUBMAQ&dur=294 Wygląda dziwnie, ale za to może upadać wiele razy, wpaść w kałużę itd no i bateria super trzyma, a to u mnie podstawa, bo wiele razy był zonk jak mi telefon padł.Mam też dotykowy, ale średnio go lubię. Zresztą ja i tak z telefonu tylko dzwonię i używam jako budzika. Nie korzystam z żadnych aplikacji itd. Od wielkiej biedy sprawdzę coś w googlach jak muszę. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Też kiedyś miałam szał ciał z układem trawiennym, sądzę że od stresów. -- jeśli chodzi o kosmetyczne zabiegi mnie interesują takie dwa: http://www.centrumestetyki.pl/index....11-10-09-15-06 http://www.centrumestetyki.pl/index....11-10-09-13-58
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-06-07 o 11:20 |
|||
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzięki dziewczyny Na razie zabieram się za rozwiązywanie testów więc spamowanko będzie poźniej Miłego dnia
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-06-07 o 13:35 |
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
a ja niedawno pofarbowałam włosy, a teraz sie ucze, zaraz moze jakas aktywnosc fizyczna sie pojawi
|
|
|
|
#3704 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Ja czytam Was regularnie, ale jakoś nie mam weny, żeby się udzielać. Jeśli chodzi o dbanie o siebie to też tylko na podstawach jadę, muszę się za siebie wziąć, ale nie potrafię się przełamać, bo mam dużo zajęć, dużo stresów, mało czasu dla siebie, jestem przed @ i czuję się jak balon (przez to mam jeszcze mniejszą motywację do dbania o siebie i ta wstrętna pogoda mnie dodatkowo dobija
|
|
|
|
#3705 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
kobieto ta sol to lipa
przynajmniej dla mnie. Kiedys jedna babeczka mowila mi, ze sol borowinowa z tolpy jest wspaniala itp. Ostatnio jak bylam w rossmannie to ta sol byla w cenie na do widzenia za jakos 11,99 chyba, oczywiscie nie omieszkalam nie sprobowac produkt nie pachnie, nie odpreza, nie musuje w wannie, jedynie zabarwia wode na lekko brazowy kolor... w dodatku lepiej sie po niej nie czuje |
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dawno się tu nie udzielałam, nie mam jakoś weny, ale jestem na bieżąco i was podczytuje, mam już wakacje, wszystko zaliczone zadowolona jestem, teraz chodze na praktyki, jest całkiem ok chociaż troche stresu, ale ja nerwus straszny jestem:P widziałam że ostatnio pisałyście o problemach jelitowych itp, temat bardzo mi bliski sama mam takie problemy z jelitami że szok, nie wiem czy to nerwica, zespół jelita drażliwego czy co, na dodatek wyszło mi że mam kamienie w woreczku żółciowym bo miałam bóle w podbrzuszu, ataki także jak was coś boli to odrazu na usg może to kamienie, czeka mnie operacja, oprócz tego ok, moga pielęgnacja ostanio to same podstawy ale kosmetyki mi sie pokończyły a narazie nie moge zakupić więc mam usprawiedliwienie
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
Jestem z siebie dumna, zrobiłam peeling buzi, położyłam maseczkę oczyszczającą z szarą glinką, zaraz zmyję i dam na noc tą maseczkę odżywczą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html, poza tym na włosy dałam duuużo żelu lnianego jako maskę, czy jak to tam nazwać i zostawię na noc (kiedyś próbowałam i miałam super włosy po tym)
Rano muszę zająć się ciałem, włosami, stopami (te są w opłakanym stanie ) , dłońmi...Od tygodnia systematycznie piję pokrzywę (3 razy dziennie) i drożdże (2 razy dziennie po 1/4 kostki) oraz wcieram jantar w skórę głowy. Kontrolne pasemko miało 1 czerwca 21 cm. Zobaczymy ile urośnie przez miesiąc... Oby jak najwięcej
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co polecacie na podskórne gule na twarzy? w okolicy brody mi się zrobiło siedlisko
martwie sie tym, nie wiem czy może to być spowodowane zmianą tabletek na plastry czy to przejściowe stosuje papke jadwigi ale nie pomaga
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu miałam całą zasypaną okolicę między żuchwą a szyją i pomógł mi Effaclar Duo Udziela mi się nastrój zbliżającego się Euro i już nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu Kibic ze mnie tylko od święta, ale cała ta atmosfera, poczucie narodowej więzi ... Lubię to
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-06-07 o 22:04 |
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo troche się załamałam, co do Euro zazdroszcze byłam nastawiona że będe oglądać z Tż mecz, będziemy kibicować a tu chyba nici mam praktyki od 10 do 20 chyba że skącze szybciej w co watpie też lubie tą atmosfere
|
|
#3712 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ja jutro idę na wesele i jak na złość rozchorowałam się , nos mam cały czerwony wyglądam strasznie
|
|
#3713 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
jak widzę te auta z flagami to mam tylko jeden odruch: ![]() Nie czaję czemu mam kibicować jakiejś drużynie, tylko dlatego że jest z mojego kraju. A w ogóle wiecie jakie są ceny noclegów? po 2 tysiące w Gdańsku np Ja mecz na żywo mogę obejrzeć, ale w tv nie jestem w stanie absolutnie, te wszystkie ryki się zlewają w całość i aż uszy bolą.
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj juz tak lekko przedegzaminowo - pofarbowałam włosy [sa beznadziejnej dlugosc i ale jakos muszę to zdzierżyć], tenno-henal punktowo, depilacja, peeling ciala, balsamowanie, teraz pomalowałam paznokcie - chciałam osiagnac delikatny efekt, ale przedobrzyłam xD plus balsam alterra na usta, l'biotica na rzesy, krem do stop tez juz polozon y
jutro nie ebde musiala juz sie motac z depilacja, a poelze sobie w wannie i sie zrelaksuje przed sobota plus jesli chodzi o aktywnosc - 1,5h na rowerze w terenie ![]() plus jestem podirytowana faktem jakosci butow. Kupilam w zeszlym roku buty z reeboka, za ponad 300 złotych, a teraz patrze i w prawym bucie doslownie skorka sie rozerwala i odchodzi od podeszwy, dramat;/ |
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle mam wrażenie ze to euro jest gdzie poza mną, w ogóle mi to tyłka nie urywa
a tu ludzie nawet maja flagi i ozdoby na samochodach
|
#3716 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
dzięki, wybawiłam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak w ogóle, to mieszkam niedaleko stadionu, już jestem ciekawa, co się tu będzie działo nie lubię, jak na osiedlu jest cicho i smutno i nawet mało mnie to interesuję, że mi ulicę zamkną mam też obok jakiś carlsberg fun camp, czy jakoś tak i muszę dzisiaj obczaić, czy jest telebim, bo to lepsze by było niż strefa kibica w rynku no i rozumiem, że innym może Euro po prostu nie pasować, bo nic na nim nie zyskali, a moja okolica i Wrocław zyskały na prawdę dużo na plus widziałam w rynku czeską reprezentacja, sami przystojniacy ![]() zaraz zabieram się za włosy: zmycie olejku, odżywka, spray ochronny
|
|||
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
wyjeżdżam na weekend, więc pewnie odezwę się w sobotę wieczorem, lub w niedzielę Cytat:
cieszę się na dzisiejszy mecz
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
a w czym jest problem z tymi flagami, bo nie rozumiem
robią coś komuś te flagi, że ciągle na to są narzekania?
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja żałuje, że nie mieszkam bliżej Wrocławia, czy innego miasta, bo chętnie bym się wybrała. Choć zapalonym kibicem nie jestem, ale na mecze czasem chodzę. Głównie dla atmosfery.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

no ale zaraz dopijam herbatę i zabieram się za siebie 

mój układ trawienny jest do d****, jak nie jelita to żołądek, rano tez wstałam z mega niestrawnością
jak najszybciej do lekarza, trzymam kciuki żebyś trafiła na dobrego specjalistę 

robią coś komuś te flagi, że ciągle na to są narzekania?