Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 11:56   #3691
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

witam
właśnie robię sobie porządki w kosmetykach

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

ja dzisiaj na imprezę do Katowic jadę, a nawet mi się włosów nie chce umyć no ale zaraz dopijam herbatę i zabieram się za siebie
Spodek ? udanej zabawy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:06   #3692
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
właśnie robię sobie porządki w kosmetykach

Spodek ? udanej zabawy
tak, Spodek dzięki

ja już siedzę z maską na włosach
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:00   #3693
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a chodzisz do gastrologa? niestety czasem ciezko z dobrym lekarzem, ale ja na zczescie tylko raz zle trafiłam, a Ci ktorych znam to prawdziwe Skarby ale ja bede sie laczyc z Toba w bolu od 23 czewrca najprawdopdopbniej bo wtedy zaczynam kolejna antybiotykoterapie na pecherz i sadze ze moze byc kolorowo

a tymczasem ciagnie mnie do łózka, jutro ide po ostatni wpis, a jak babka zarzadzi kolosa to spoko xD dobranoc
nie byłam u gastro teraz, lata temu byłam prywatnie. I ra w szpitalu lezałam bo miałam ostre zapalenie blony sluzowej i stan podwrzodowy

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ja zaraz jadę na zajęcia dodatkowe przed egzaminami, a tymczasem popijam sobię herbatkę

caate
Ja nigdy się sobie nie podobam właśnie na takich zdjęciach do dokumentów, nie potrafię zrobić uśmiechu na zawołanie i wychodzi to strasznie sztucznie

SiWA
jeju zdrowiej

angel
dasz radę, teraz kiedy jest skype itd będzie o wiele łatwiej na pewno będziecie za sobą tęsknić, ale takie rozstania też dużo dają

party_girl
napisałam już pod zdjęciem ale po prostu

Miłego dnia
Dzieki

Niedawno wstałam, zoładek czuje ze mam wywrócony na druga strone, pije miete i pomału bede szykowac sie do zupy
Stary 2012-06-06, 13:13   #3694
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
nie byłam u gastro teraz, lata temu byłam prywatnie. I ra w szpitalu lezałam bo miałam ostre zapalenie blony sluzowej i stan podwrzodowy

Niedawno wstałam, zoładek czuje ze mam wywrócony na druga strone, pije miete i pomału bede szykowac sie do zupy
jeżeli masz takie problemy to powinni Ci jakieś kompleksowe badania porobić
moje problemy z głową i żołądkiem są głownie na tle nerwowym,
ale chyba się przejdę znowu do neurologa, bo leki przeciwbólowe mi się kończą...

Cytat:
mam w Anglii rodzinę, która mi pracę załatwiła grzech nie korzystać
zazdroszczę okazji

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ech... powiem Ci, że często tego żałuje i mam ochotę wszystko odwołać. Szczególnie, jak jest co raz bliżej, ale też nie chce zawieść tych ludzi.
nastaw się pozytywnie na tą dawkę nowych doświadczeń
dasz radę

caate
zdaj relację po tych zabiegach

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Piekne
Ja już spakowana zaraz wyruszam na autobus i jedziemy
Miłego dnia
udanego wyjazdu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-06-06, 13:18   #3695
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Dzień dobry Ja zaraz jadę na zajęcia dodatkowe przed egzaminami, a tymczasem popijam sobię herbatkę

caate
Ja nigdy się sobie nie podobam właśnie na takich zdjęciach do dokumentów, nie potrafię zrobić uśmiechu na zawołanie i wychodzi to strasznie sztucznie

SiWA
jeju zdrowiej

angel
dasz radę, teraz kiedy jest skype itd będzie o wiele łatwiej na pewno będziecie za sobą tęsknić, ale takie rozstania też dużo dają

party_girl

Miłego dnia
Dziękuje i mam nadzieje, że dam. Zobaczymy, jak na nas wpłynie te rozstanie. Tż. planuje wyjechać na studia, ale musimy dać radę.

Cytat:
jeżeli masz takie problemy to powinni Ci jakieś kompleksowe badania porobić
moje problemy z głową i żołądkiem są głownie na tle nerwowym,
ale chyba się przejdę znowu do neurologa, bo leki przeciwbólowe mi się kończą...

zazdroszczę okazji

nastaw się pozytywnie na tą dawkę nowych doświadczeń
dasz radę

caate

udanego wyjazdu
Postaram się nastawiać pozytywnie i dziękuje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:25   #3696
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mam samsunga galaxy s2, nad iphonem myslalam, ale wlasnie nie wzielam go ze wzgledu, ze tyle znajomych ma i kazdy rozlatuje sie predzej czy pozniej. z wyboru jestem baaardzo zadowolona, dlatego tak przezywam jego upadki, musze bardziej uwazac

to szkoda...
w pracy najwazniejsze abys byla szanowana i miala przyzwoite warunki. reszta ja bym sie nie przejmowala, bo wiadomo ze jedziesz tam na zarobek, a nie rozwijac swoje pasje

zdj nie pokaze, bo do dowodu jest koooszmarne, nawet nie wiedzialam ze tak zle moge wygladac a sama nie robilam, bo pogoda jest do kitu i wychodza prawie czarne - nic nie widac

przepieknie wygladalas

Cytat:
Party bardzo się cieszę że wszystko się udało i wyglądałaś pięknie

Ja już spakowana jutro wyruszam
dziekuje i powodzenia
Cytat:
jak Ci zazdroszcze

ja mialam wczesniej duzo do czynienia z produktami ogolnie apple, bo pracowalam na imacu, na ipadzie gralam, sciagalam na iphone od kolegow na sesji poprzedniej i to sa mniejsze telefony, bylam na nie napalona i chcialam iphona koniecznie. balam sie s2, ze nic nie ogarne, ale po tygodniu z iphone, pownerwial mnie na tyle, ze bez watpienia kupilam s2 i to byla najlepsza decyzja w zyciu. znalazlam bloga kolesia, ktory opisuje wszystko o s2 i uzytkowanie tego tel to dla mnie teraz przyjemnosc. najbardziej lubie gadac do telefonu a on za mnie pisze sms mimo, ze sama lubie pisac sms, prowadzac auto to jest wygodna funkcja

teraz stoje przed wyborem zakupu telewizora, jutro mam jechac jakis kupic i tak wlasnie ciagnie mnie znowu do samsunga, ale wiem ze tv to nie kom. mam nadzieje, ze cos dobrego panowie doradza, bo ja nie rozrozniam nawet lcd, led, plazma itp
my mamy LG 42LW570S i nie moge nic zarzucic, choc jeszcze tak naprawde nic tam nie kombinowalam zeby np polaczyc bezprzewodowo tv z komputerem itp, ale 3d bardzo fajne, mamy chyba z 7 par okularow, pilot magic motion i bardzo dobrze sie wszystko spisuje poki co.
Cytat:

caate

SiWA
jeju zdrowiej

angel

party_girl

Miłego dnia
dziekuje, nawet nie wiecie jaka ja bylam zadowolona z tego ze wszystko bylo takie piekne
Stary 2012-06-06, 14:12   #3697
asiulka123
Zakorzenienie

hej

Cytat:

mam w Anglii rodzinę, która mi pracę załatwiła grzech nie korzystać
zazdroszczę Ci pracy w Anglii no naprawdę grzech nie skorzystać, przynajmniej sama tam nie będziesz

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
jako, ze lepiej sie poczulam (ale nie czuje w 100% dobrze) pozwolilam sobie na spa, bylo:
depilacja
peeling ciala- peeling mango
peeling twarzy- peeling enzymatyczny ziaja
wykapalam sie w soli borowinowej z tolpy
peeling stop no36
mycie i gloria na wlosy
serum na pupe eveline
serum na biust ziaja
krem do ciala babydream
woda uriage na twarz 3xw ciagu dnia
roll on pod oczy z delii
serum na twarz marion
maseczka dermiki satysfakcja- moj nr 1
serum na rzesy loreal

a teraz ide dalej odpoczywac...
dobranoc

edit: aa bylam ostatnio na szkoleniu uriage i dostalam wode termalna 150ml
wczoraj nałożyłam maseczkę Dermiki seledynową z serii Let's dance z zieloną glinką i grejfrutem, świetna była i w dodatku ładnie pachniała Nie sądziłam, że będzie taka dobra. Skrajne opinie ma.

Cytat:
hejjj, a a wlasnie miałam posiedzenie z głową w muszli i wyłam odde do księżyca ale mnie żołądek łupie mój układ trawienny jest do d****, jak nie jelita to żołądek, rano tez wstałam z mega niestrawnością
o kurcze jak najszybciej do lekarza, trzymam kciuki żebyś trafiła na dobrego specjalistę

Miałam dzisiaj olej z ryżu na włosach i stwierdzam, że jest świetny Jest lekki, ale trochę cięższy od kokosu, coś jak olej z pestek winogron o ile dobrze pamiętam Moim włosom zdecydowanie odpowiada

Edytowane przez asiulka123
Czas edycji: 2012-06-06 o 14:14
asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:35   #3698
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Hej
nie no miałam dzisiaj kolosa, ale jakos wybrnełam xd
w ramach pocieszenia kupiłam sobie kolczyki ważki w pepco

Marzy mi się snapback taki jak ze zdjecia tyle pieknych outfitów można byłoby z nim stworzyć, mmmm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obey-Snapbacks.jpg (53,2 KB, 28 załadowań)
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 20:48   #3699
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Ja sobie w autobusie siedzę jestem w Brzegu Tż włożył kartę do modemu to śmigam
Stary 2012-06-06, 22:44   #3700
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej piekne

niedawno wrocilam z pracy, wiec nici z nowego tv.
wcinam na kolacje serek philadelphia milkowy

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ja mam samusng, taki baaaardzo płaski nawet nie wiem co i jak a zeby pdolaczyc hd to tż się tyle z tym pierniczył xD chociaz ja to rzadko ogladam, teraz jak mam te wsyztskie kanaly to na bezsenne noce jak znalazl i zeby sobie wlaczyc muzyke do oporannego malowania, a tak to nie a co ogladac xD internet mi calkowicie wyzarl mozg [COLOR="Silver"]
ja wlasnie biore pod uwage pare typow samsunga i jeden philipsa bo jest plazmowy cokolwiek by to zmienialo

Cytat:

caate
dokladnie!

Cytat:
czesc!
ja tez wlasnie mam od zeszlego tygodnia problemy z zoladkiem nie wiem co mi jest u lekarza bylam, dala mi tylko leki oslonowe i przeciwbolowe. ehh..

szerokiej drogi
bidulka

Cytat:
witam

ja dzisiaj na imprezę do Katowic jadę, a nawet mi się włosów nie chce umyć no ale zaraz dopijam herbatę i zabieram się za siebie
swietnej zabawy

Cytat:

caate
no to pisze
na wstepie powiem, ze kupon kupilam na fastdeal wiec mialam pewne obawy co do jakosci uslugi.
zabieg skladal sie z peelingu kawitacyjnego + sonoforeza + maska + krem.
ogolnie stan mojej cery jest dobry po tych wszystkich kuracjach z demratologiem, ale ma potworne zaskorniki i zauwazylam, ze wczoraj zaczely mi sie robic od nowa pryszcze podskorne.

zabieg trwal niecale 40min.
efekt jest taki, ze jestem baardzo zadowolona, skora jest oczyszczona, promienna, zaskorniki z nosa usuniete, przy cyzm kosmetyczka zaznaczyla, ze mialam to szczescie, ze byly plytkie, to peeling kawitacyjny dal rade. jestem na tyle zadowolona, ze zaraz po wyjsciu szybko w tel kliknelam dwa nastepne kupony, bo oferta konczyla sie za pare minut

jak na pierwszy raz, znikniecie zaskornikow i zmniejszona ilosc przebarwien to dla mnie jest wiele. szczegolnie, ze z moja cera nie moge pozwolic sobie na manualne oczyszczanie, . kosmetyczka sama byla zdziwiona, jak moja cera jest wrazliwa i jak pieknie widac te wszystkie wyskakujace zaskorniki, juz nie wspomne jak cera chlonela maske, zazartowala ze nadawalabym sie na modela

przy okazji skorzystalam z promocji salonowej i zapiasalam sie na za 2tyg na mikrodermabrazje szyja+dekolt, peeling kaw+sonof.+maska no i na twarz peel.kaw+sonof.+maska+kre m i mam nadzieje, ze po takich zabiegach pozbede sie bruzdek na dekolcie i przebarwien, zaskornikow na twarzy juz na dluzej niz troche

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

dziekuje i powodzenia

my mamy LG 42LW570S i nie moge nic zarzucic, choc jeszcze tak naprawde nic tam nie kombinowalam zeby np polaczyc bezprzewodowo tv z komputerem itp, ale 3d bardzo fajne, mamy chyba z 7 par okularow, pilot magic motion i bardzo dobrze sie wszystko spisuje poki co.

dziekuje, nawet nie wiecie jaka ja bylam zadowolona z tego ze wszystko bylo takie piekne
dziekuje za propozycje
ja szukam takiego mniej zbajerowanego, bo awtpie abym korzystala z 3d... mi zalezy na wifi najbardziej i dobrym obrazie, bo baaardzo nie lubie tego teatralnego efektu

Cytat:
Hej Piękne
Ja sobie w autobusie siedzę jestem w Brzegu Tż włożył kartę do modemu to śmigam
tej to dobrze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-06-06 o 22:46
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 11:16   #3701
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dzień dobry

Kupiłam sobie ten tonik: http://www.perfectspa.pl/odwodnienie...107004671.html, bo niestety ostatnio moja skóra potrzebuje czegoś więcej niż hydrolatów czy wody termalnej.
Na razie użyłam go aż 3 razy, więc wypowiadać się nie będę, ale zapowiada się dobrze.

Idę was nadrobić

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Hej Spodziewałam się i większej ilości stron do nadrabiania Ja od poniedziałku mam wolne, i pomału powtarzam wszystko do egzaminów. Nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszyć ale po egzaminach wyjeżdżam do Anglii do pracy, także nie będzie mnie tu pewnie aż do września...
gratuluje

A jednocześnie szkoda, że tyle nie będzie Cię na wątku.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:

wykapalam sie w soli borowinowej z tolpy
i jak ta sol?

Nie wiedziałam, że w sp aż tyle szkoleń jest, ale przyjemna sprawa słuchać sobie o kosmetykach

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
teraz stoje przed wyborem zakupu telewizora, jutro mam jechac jakis kupic i tak wlasnie ciagnie mnie znowu do samsunga, ale wiem ze tv to nie kom. mam nadzieje, ze cos dobrego panowie doradza, bo ja nie rozrozniam nawet lcd, led, plazma itp
my mamy telewizory z samsunga i jestem zadowolona bardzo

zamawialiśmy z electro.pl - zresztą nie tylko tv, ale i odkurzacz itd

---

jeśli chodzi o telefony to moim nr jeden jest: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...PUBMAQ&dur=294

Wygląda dziwnie, ale za to może upadać wiele razy, wpaść w kałużę itd no i bateria super trzyma, a to u mnie podstawa, bo wiele razy był zonk jak mi telefon padł.

Mam też dotykowy, ale średnio go lubię. Zresztą ja i tak z telefonu tylko dzwonię i używam jako budzika. Nie korzystam z żadnych aplikacji itd. Od wielkiej biedy sprawdzę coś w googlach jak muszę.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:

Mięta czasami podobno bardziej żołądek podrażnia niż pomaga.

Też kiedyś miałam szał ciał z układem trawiennym, sądzę że od stresów.

--
jeśli chodzi o kosmetyczne zabiegi mnie interesują takie dwa:

http://www.centrumestetyki.pl/index....11-10-09-15-06

http://www.centrumestetyki.pl/index....11-10-09-13-58

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-06-07 o 11:20
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 13:33   #3702
loluska
Zakorzenienie

Hej Dzięki dziewczyny Na razie zabieram się za rozwiązywanie testów więc spamowanko będzie poźniej Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-06-07 o 13:35
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 14:16   #3703
ghana
Zakorzenienie

a ja niedawno pofarbowałam włosy, a teraz sie ucze, zaraz moze jakas aktywnosc fizyczna sie pojawi
Stary 2012-06-07, 19:31   #3704
Lenka_1987
Zadomowienie

Hej Dziewczyny
Ja czytam Was regularnie, ale jakoś nie mam weny, żeby się udzielać.
Jeśli chodzi o dbanie o siebie to też tylko na podstawach jadę, muszę się za siebie wziąć, ale nie potrafię się przełamać, bo mam dużo zajęć, dużo stresów, mało czasu dla siebie, jestem przed @ i czuję się jak balon (przez to mam jeszcze mniejszą motywację do dbania o siebie i ta wstrętna pogoda mnie dodatkowo dobija
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 19:42   #3705
buahhot
Marcelover ♥♥♥

kobieto ta sol to lipa przynajmniej dla mnie. Kiedys jedna babeczka mowila mi, ze sol borowinowa z tolpy jest wspaniala itp. Ostatnio jak bylam w rossmannie to ta sol byla w cenie na do widzenia za jakos 11,99 chyba, oczywiscie nie omieszkalam nie sprobowac produkt nie pachnie, nie odpreza, nie musuje w wannie, jedynie zabarwia wode na lekko brazowy kolor... w dodatku lepiej sie po niej nie czuje wg mnie szkoda kasy. Opakowanie 600gr wystarcza na 3 kapiele (produkt w cenie regularnej kosztuje okolo 22 czy 25zl, wiec wg mnie nie oplaca sie kompletnie )

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 20:32   #3706
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Hej
Dawno się tu nie udzielałam, nie mam jakoś weny, ale jestem na bieżąco i was podczytuje, mam już wakacje, wszystko zaliczone zadowolona jestem, teraz chodze na praktyki, jest całkiem ok chociaż troche stresu, ale ja nerwus straszny jestem:P widziałam że ostatnio pisałyście o problemach jelitowych itp, temat bardzo mi bliski sama mam takie problemy z jelitami że szok, nie wiem czy to nerwica, zespół jelita drażliwego czy co, na dodatek wyszło mi że mam kamienie w woreczku żółciowym bo miałam bóle w podbrzuszu, ataki także jak was coś boli to odrazu na usg może to kamienie, czeka mnie operacja, oprócz tego ok, moga pielęgnacja ostanio to same podstawy ale kosmetyki mi sie pokończyły a narazie nie moge zakupić więc mam usprawiedliwienie
Stary 2012-06-07, 21:38   #3707
Lenka_1987
Zadomowienie

Jestem z siebie dumna, zrobiłam peeling buzi, położyłam maseczkę oczyszczającą z szarą glinką, zaraz zmyję i dam na noc tą maseczkę odżywczą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html, poza tym na włosy dałam duuużo żelu lnianego jako maskę, czy jak to tam nazwać i zostawię na noc (kiedyś próbowałam i miałam super włosy po tym)
Rano muszę zająć się ciałem, włosami, stopami (te są w opłakanym stanie) , dłońmi...
Od tygodnia systematycznie piję pokrzywę (3 razy dziennie) i drożdże (2 razy dziennie po 1/4 kostki) oraz wcieram jantar w skórę głowy. Kontrolne pasemko miało 1 czerwca 21 cm. Zobaczymy ile urośnie przez miesiąc... Oby jak najwięcej
Stary 2012-06-07, 21:50   #3708
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Dziewczyny co polecacie na podskórne gule na twarzy? w okolicy brody mi się zrobiło siedlisko martwie sie tym, nie wiem czy może to być spowodowane zmianą tabletek na plastry czy to przejściowe stosuje papke jadwigi ale nie pomaga
Stary 2012-06-07, 21:59   #3709
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kupiłam sobie ten tonik: http://www.perfectspa.pl/odwodnienie...107004671.html, bo niestety ostatnio moja skóra potrzebuje czegoś więcej niż hydrolatów czy wody termalnej.
Na razie użyłam go aż 3 razy, więc wypowiadać się nie będę, ale zapowiada się dobrze.

Idę was nadrobić

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

gratuluje

A jednocześnie szkoda, że tyle nie będzie Cię na wątku.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

i jak ta sol?

Nie wiedziałam, że w sp aż tyle szkoleń jest, ale przyjemna sprawa słuchać sobie o kosmetykach

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

my mamy telewizory z samsunga i jestem zadowolona bardzo

zamawialiśmy z electro.pl - zresztą nie tylko tv, ale i odkurzacz itd

---

jeśli chodzi o telefony to moim nr jeden jest: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...PUBMAQ&dur=294

Wygląda dziwnie, ale za to może upadać wiele razy, wpaść w kałużę itd no i bateria super trzyma, a to u mnie podstawa, bo wiele razy był zonk jak mi telefon padł.

Mam też dotykowy, ale średnio go lubię. Zresztą ja i tak z telefonu tylko dzwonię i używam jako budzika. Nie korzystam z żadnych aplikacji itd. Od wielkiej biedy sprawdzę coś w googlach jak muszę.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Mięta czasami podobno bardziej żołądek podrażnia niż pomaga.

Też kiedyś miałam szał ciał z układem trawiennym, sądzę że od stresów.

--
jeśli chodzi o kosmetyczne zabiegi mnie interesują takie dwa:

http://www.centrumestetyki.pl/index....11-10-09-15-06

http://www.centrumestetyki.pl/index....11-10-09-13-58
Mnie naszczescie "uspakaja" zoladek
Stary 2012-06-07, 22:03   #3710
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny co polecacie na podskórne gule na twarzy? w okolicy brody mi się zrobiło siedlisko martwie sie tym, nie wiem czy może to być spowodowane zmianą tabletek na plastry czy to przejściowe stosuje papke jadwigi ale nie pomaga

Jakiś czas temu miałam całą zasypaną okolicę między żuchwą a szyją i pomógł mi Effaclar Duo Zresztą cały czas mi pomaga Punktowo stosuję pastę Lassara

Udziela mi się nastrój zbliżającego się Euro i już nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu Kibic ze mnie tylko od święta, ale cała ta atmosfera, poczucie narodowej więzi ... Lubię to

Edytowane przez asiulka123
Czas edycji: 2012-06-07 o 22:04
asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 22:17   #3711
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu miałam całą zasypaną okolicę między żuchwą a szyją i pomógł mi Effaclar Duo Zresztą cały czas mi pomaga Punktowo stosuję pastę Lassara

Udziela mi się nastrój zbliżającego się Euro i już nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu Kibic ze mnie tylko od święta, ale cała ta atmosfera, poczucie narodowej więzi ... Lubię to
Chodzi o ten La Roche Posay? w takim razie dziękuje poczytam i skorzystam bo troche się załamałam, co do Euro zazdroszcze byłam nastawiona że będe oglądać z Tż mecz, będziemy kibicować a tu chyba nici mam praktyki od 10 do 20 chyba że skącze szybciej w co watpie też lubie tą atmosfere
Stary 2012-06-07, 22:37   #3712
MiaWallace876
Raczkowanie

hej dziewczyny
ja jutro idę na wesele i jak na złość rozchorowałam się , nos mam cały czerwony wyglądam strasznie

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 22:54   #3713
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

u mnie odwrotnie jak widzę te auta z flagami to mam tylko jeden odruch:

Nie czaję czemu mam kibicować jakiejś drużynie, tylko dlatego że jest z mojego kraju.

A w ogóle wiecie jakie są ceny noclegów? po 2 tysiące w Gdańsku np

Ja mecz na żywo mogę obejrzeć, ale w tv nie jestem w stanie absolutnie, te wszystkie ryki się zlewają w całość i aż uszy bolą.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 00:17   #3714
ghana
Zakorzenienie

A ja dzisiaj juz tak lekko przedegzaminowo - pofarbowałam włosy [sa beznadziejnej dlugosc i ale jakos muszę to zdzierżyć], tenno-henal punktowo, depilacja, peeling ciala, balsamowanie, teraz pomalowałam paznokcie - chciałam osiagnac delikatny efekt, ale przedobrzyłam xD plus balsam alterra na usta, l'biotica na rzesy, krem do stop tez juz polozon y jutro nie ebde musiala juz sie motac z depilacja, a poelze sobie w wannie i sie zrelaksuje przed sobota
plus jesli chodzi o aktywnosc - 1,5h na rowerze w terenie

plus jestem podirytowana faktem jakosci butow. Kupilam w zeszlym roku buty z reeboka, za ponad 300 złotych, a teraz patrze i w prawym bucie doslownie skorka sie rozerwala i odchodzi od podeszwy, dramat;/
Stary 2012-06-08, 00:50   #3715
1985SiWA
Zakorzenienie

Ja to w ogóle mam wrażenie ze to euro jest gdzie poza mną, w ogóle mi to tyłka nie urywa a tu ludzie nawet maja flagi i ozdoby na samochodach
Stary 2012-06-08, 10:05   #3716
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
ja wlasnie biore pod uwage pare typow samsunga i jeden philipsa bo jest plazmowy cokolwiek by to zmienialo

swietnej zabawy
plazmy mają inny rodzaj podświetlenia, są tańsze, ale więcej prądu ciągną.

dzięki, wybawiłam się

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
caate kiedyś polecała grubą warstwę tribiotiku(taka maść w saszetkach za grosze w aptece), na to plaster i tak trzymane całą noc

Cytat:
mnie też Euro cieszy tak w ogóle, to mieszkam niedaleko stadionu, już jestem ciekawa, co się tu będzie działo nie lubię, jak na osiedlu jest cicho i smutno i nawet mało mnie to interesuję, że mi ulicę zamkną mam też obok jakiś carlsberg fun camp, czy jakoś tak i muszę dzisiaj obczaić, czy jest telebim, bo to lepsze by było niż strefa kibica w rynku no i rozumiem, że innym może Euro po prostu nie pasować, bo nic na nim nie zyskali, a moja okolica i Wrocław zyskały na prawdę dużo na plus

widziałam w rynku czeską reprezentacja, sami przystojniacy

zaraz zabieram się za włosy: zmycie olejku, odżywka, spray ochronny
Stary 2012-06-08, 10:20   #3717
Soph
Zakorzenienie

witam
wyjeżdżam na weekend, więc pewnie odezwę się w sobotę wieczorem,
lub w niedzielę

Cytat:

mi nastrój udziela się od kilku dni, a piłkę nożną bardzo lubię,
cieszę się na dzisiejszy mecz

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-06-08, 10:27   #3718
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
u mnie odwrotnie jak widzę te auta z flagami to mam tylko jeden odruch:

Nie czaję czemu mam kibicować jakiejś drużynie, tylko dlatego że jest z mojego kraju.

A w ogóle wiecie jakie są ceny noclegów? po 2 tysiące w Gdańsku np

Ja mecz na żywo mogę obejrzeć, ale w tv nie jestem w stanie absolutnie, te wszystkie ryki się zlewają w całość i aż uszy bolą.
Mam tak samo jak Ty i kibicem też nigdy nie byłam
Stary 2012-06-08, 10:32   #3719
samaraNW
Zakorzenienie

a w czym jest problem z tymi flagami, bo nie rozumiem robią coś komuś te flagi, że ciągle na to są narzekania?
Stary 2012-06-08, 10:57   #3720
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
a w czym jest problem z tymi flagami, bo nie rozumiem robią coś komuś te flagi, że ciągle na to są narzekania?
W sumie ja też tego nie rozumiem. Mi to się podoba, a przecież innym, jak one mogą przeszkadzać.
Ja żałuje, że nie mieszkam bliżej Wrocławia, czy innego miasta, bo chętnie bym się wybrała. Choć zapalonym kibicem nie jestem, ale na mecze czasem chodzę. Głównie dla atmosfery.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości