Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-07, 16:30   #1711
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ale na sam mecz powinnaś dać radę
Jeśli rozpoczyna się o 18, to nie zdążę.
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ja ostatnio znów poszłam i na hasło 4cm, lekko wycieniowane końcówki, nie za bardzo bo pierzą mi się włosy - dostałam owszem ze spodniej warstwy 4cm ale reszta włosów totalne schodki aż po ucho czyli z 20 cm jak nic. Więc się pierzę niemiłosiernie i guzik widać, że miałam rekonstrukcję włosów A grzywka ma najkrótszą warstwę tę wierzchnią I była podcinana maszynką elektryczną
Nigdy mi się nie przydarzyła taka sytuacja i trochę tego nie rozumiem. Dziewczyny, macie zamknięte oczy, jak Was tną? Przecież widać, gdzie fryzjer macha nożyczkami... czy tam maszynką.

Byłam teraz ścinana maszynką, żeby uzyskać prostą linię, ale przy cieniowaniu nie mam pojęcia, po co jej użyła.
Cytat:
Z YR kupiłam dla mamy żel i mleczko oliwkowe, dla siebie i tż 2 szampony te po 9zł bez sls, mleczko brązujące i białą kredkę do oczu.
Kupiłam łagodny szampon, wodę toaletową werbena i krem do rąk z arniką.
Stary 2012-06-07, 16:35   #1712
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Nigdy mi się nie przydarzyła taka sytuacja i trochę tego nie rozumiem. Dziewczyny, macie zamknięte oczy, jak Was tną? Przecież widać, gdzie fryzjer macha nożyczkami... czy tam maszynką.
Miałam kiedyś sytuację, ze gdy zwróciłam uwagę fryzjerce, ze coś jest nie tak i chciałam by to poprawiła, stwierdziła, ze mam zapłacić podwójnie czego nie zrobiłam jednak.
rozkolyszswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 16:40   #1713
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez rozkolyszswiat Pokaż wiadomość
Miałam kiedyś sytuację, ze gdy zwróciłam uwagę fryzjerce, ze coś jest nie tak i chciałam by to poprawiła, stwierdziła, ze mam zapłacić podwójnie czego nie zrobiłam jednak.
I dobrze, że nie zapłaciłaś. Płacisz za usługę podcięcia włosów, a nie za zrealizowanie wizji fryzjera.
Stary 2012-06-07, 16:44   #1714
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

Byłam teraz ścinana maszynką, żeby uzyskać prostą linię, ale przy cieniowaniu nie mam pojęcia, po co jej użyła.

Kupiłam łagodny szampon, wodę toaletową werbena i krem do rąk z arniką.
Nie widzę Jak ona ciacha tam z tyłu to skąd mam wiedzieć czy to 4 czy więcej? Maszynką tylko grzywkę równała Wyprostowała mi te włosy i nawet nie widać było schodów.
Ja nie rozumiem jak fryzjer może bez wspomnienia o tym pociąć na schody włosy równe, które przyszło się podciąć tylko Owszem zdarzyło mi się przyjść, powiedzieć to samo, a pani - że ona by proponowała tu schody, tam schody bo to bo tamto - i ja wtedy jej mówię na ile się zgadzam, na ile nie bo znam swoje włosy.

Który łagodny szampon?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 16:45   #1715
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
A ja sobie włosy naolejuję

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Ale mi wyszło słowo
jak często olejujesz włosy??

jakiś mega leń mnie złapał rano wstałam pełna zapału do nauki i tak mi wszystko ładnie wchodziło, a teraz po przeczytaniu jednego zdania zasypiam i ciągle szukam sobie wymówek, żeby się nie uczyć

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 16:46   #1716
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Cytat:
I dobrze, że nie zapłaciłaś. Płacisz za usługę podcięcia włosów, a nie za zrealizowanie wizji fryzjera.
Tym bardziej, ze stwierdziła, że konieczne będzie kolejne mycie itd, z czego zdziwiłam się jeszcze bardziej, bo nie raz przeglądając oferty jakichs salonów fryzjerskich jest opcja cięcia z myciem jak i bez, wiec chyba nie jest to koniecznością, za która mam płacić po raz kolejny.
Także tamtej Pani już podziękowalam.
Stary 2012-06-07, 16:51   #1717
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie widzę Jak ona ciacha tam z tyłu to skąd mam wiedzieć czy to 4 czy więcej? Maszynką tylko grzywkę równała Wyprostowała mi te włosy i nawet nie widać było schodów.
Ja nie rozumiem jak fryzjer może bez wspomnienia o tym pociąć na schody włosy równe, które przyszło się podciąć tylko Owszem zdarzyło mi się przyjść, powiedzieć to samo, a pani - że ona by proponowała tu schody, tam schody bo to bo tamto - i ja wtedy jej mówię na ile się zgadzam, na ile nie bo znam swoje włosy.

Który łagodny szampon?
Widocznie rozpuścili mnie w Romanie, tam mnie cięli trzymając kosmyk w pionie :P
Grzywkę faktycznie lepiej podciąć maszynką niż nożyczkami, powinna wyjść równiejsza.

Też tego nie rozumiem, zwłaszcza jak włosy nie są zniszczone i nie potrzebują intensywnego cięcia.

Szampon Hamamelis https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...g-douceur.html
Cytat:
Tym bardziej, ze stwierdziła, że konieczne będzie kolejne mycie itd, z czego zdziwiłam się jeszcze bardziej, bo nie raz przeglądając oferty jakichs salonów fryzjerskich jest opcja cięcia z myciem jak i bez, wiec chyba nie jest to koniecznością, za która mam płacić po raz kolejny.
Także tamtej Pani już podziękowalam.
Pewnie nie umiała inaczej

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-06-07 o 17:00
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 16:53   #1718
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
jak często olejujesz włosy??
Olejuję wtedy, kiedy mi się przypomni i mam przed sobą perspektywę kilku godzin niewychodzenia z domu
Stary 2012-06-07, 17:17   #1719
MyLastHope
Rozeznanie

Ja mogę polecić moją sprawdzona fryzjerke, tylko że w Hucie, która wie ile to jest 1 cm i nie uszczęśliwia mnie cieniowaniem jak niechce, także zawsze jestem zadowolona. I płace 20 zł ostatnio właśnie byłam podciac końcówki, i znowu jestem 2 cm do tyłu z zapuszczaniem ;D

I święto dziś a ja w pracy siedzę, jutro też i powinnam się uczyć na egzamin a mi się nie chce nic.

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 17:24   #1720
nicRu
maszyna, nie człowiek

MyLastHope, ja za taką wiedzę byłabym wdzięczna
Stary 2012-06-07, 17:28   #1721
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Jeśli rozpoczyna się o 18, to nie zdążę.
no w razie czego to do OMD masz chyba blisko

ja w YR kupiłam mleczko do ciała i żel pod prysznic jeżynowe, szampon pokrzywowy i wodę toaletową cytrusową. no i płukankę

co do włosów - załamałam się dziś, jakie mam zniszczone końcówki, koniecznie musze się wybrać do fryzjera, tylko właśnie jakiegoś, który mi po prostu zetnie końcówki i grzywkę, a nie wycieniuje i postrzępi :/

http://www.butik.net.pl/ - może komuś coś? sporo przecen, dziś -30%.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 17:34   #1722
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.butik.net.pl/ - może komuś coś? sporo przecen, dziś -30%.
Orientujesz się jak z jakością? Przydałyby mi się jakieś koszulki.
Stary 2012-06-07, 17:41   #1723
kasiencja
Pani Buka

Zielona - mam stamtąd kilka rzeczy i zdecydowana większość dobrze się nosi i pierze. dużo mają takich "bazowych" bokserek i T-shirtów. tylko na bluzki trzeba tylko uważać, bo bywają dłuższe niż się to wydaje na zdjęciach (wiele sięga za tyłek). rozmiarówka ciut zaniżona, ja zawsze biorę M.

ja się czaję od dawna na szafirowy żakiet i jeśli będę zamawiać, to do Paczkomatu.

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-06-07 o 17:44
Stary 2012-06-07, 17:53   #1724
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Cytat:

co do włosów - załamałam się dziś, jakie mam zniszczone końcówki, koniecznie musze się wybrać do fryzjera, tylko właśnie jakiegoś, który mi po prostu zetnie końcówki i grzywkę, a nie wycieniuje i postrzępi :/
Czyli jak kogoś znajdziesz to daj znać! Bo jesteśmy w tej samej potrzebie.

MyLastHope kusisz nią trochę.
Stary 2012-06-07, 18:15   #1725
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Zielona - mam stamtąd kilka rzeczy i zdecydowana większość dobrze się nosi i pierze. dużo mają takich "bazowych" bokserek i T-shirtów. tylko na bluzki trzeba tylko uważać, bo bywają dłuższe niż się to wydaje na zdjęciach (wiele sięga za tyłek). rozmiarówka ciut zaniżona, ja zawsze biorę M.

ja się czaję od dawna na szafirowy żakiet i jeśli będę zamawiać, to do Paczkomatu.
Gdybyś zamawiała, to ja bym chciała dwa topy Tylko zastanawiam się, jaki rozmiar, bo według ich tabeli mój wzrost nijak nie zgrywa się z obwodem klatki piersiowej
Stary 2012-06-07, 18:35   #1726
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:
Olejuję wtedy, kiedy mi się przypomni i mam przed sobą perspektywę kilku godzin niewychodzenia z domu
a co sądzicie o olejowaniu włosów na noc?

"w ramach nauki" upiekłam babeczki z truskawkami z przepisu Cholernejrejestracji są przepyszne

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 18:37   #1727
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Gdybyś zamawiała, to ja bym chciała dwa topy Tylko zastanawiam się, jaki rozmiar, bo według ich tabeli mój wzrost nijak nie zgrywa się z obwodem klatki piersiowej
prześlij mi na PW do jakiejś 21-22 jak coś wybierzesz.
taka tabela rozmiarów jest dziwna bluzki są raczej rozciągliwe, ja bym brała swój standardowy "większy" rozmiar (jeśli nosisz np. S albo M, to raczej M).

Mimi - mi się często zdarza. nie mam tego oleju na włosach tak dużo, żeby mi brudził poszewkę

Stary 2012-06-07, 18:38   #1728
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli wiem, że będę miała rano czas, żeby umyć głowę, to jak najbardziej

Ale śliczny http://www.butik.net.pl/product-pol-...pielowego.html
Stary 2012-06-07, 18:40   #1729
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Czyli jak kogoś znajdziesz to daj znać! Bo jesteśmy w tej samej potrzebie.

MyLastHope kusisz nią trochę.
Ja jestem zadowolona
Agnieszka Krysa, ul. Klasztorna 3, nie wiem czy mają jakąś stronę, ale mogę podać nr telefonu potem

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

Stary 2012-06-07, 18:41   #1730
201608010929
Konto usunięte

Cytat:

Ale pomysl na prezent http://www.bigboystoys.pl/item210__Z...i_Wacusia.html hehehe

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34560046]
A skąd masz takie info? Mnie tam się z tym i tak nie śpieszy do niczego, ale z ciekawości pytam.
:[/QUOTE]

Z tego watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565044&page=41

Chyba zloze jeszcze jedno zamowienie z YR. Aktualnie uzywam ich zelu pod prysznic z granatu - pachnie oblednie! Czy tylko mi sie ich zele szybko zuzywaja czy tez tak macie?

A propos ostatniej rozmowy o swieczkach. Czy macie tak, ze jest Wam "szkoda" czegos uzywac? Ja juz sie tego oduczylam ale np jak bylam mlodsza to jak mialam jakies super perfumyto uzywalam ich od wielkiego swieta. Albo jakies super kosmetyki. W domu pamietam zastawe, ktora wyciagalo sie raz w roku - na swieta. Albo jak bylam mala to nowe ubranie - najpierw "na niedziele". Tez tak macie czy niezaleznie ile to kosztowalo to uzywacie tego bez ograniczen?

Dzisiaj znowu jestem w Nowej Debie, pogoda super tylko nie moge nawet isc pobiegac przez ten cholerny palec
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 18:46   #1731
nicRu
maszyna, nie człowiek

MLH, nazwisko ma przednie, az trudno byłoby mi nie zaufać bo jak moja męska branka Według mapy miałabym kawałek spacerem do przejścia prócz autobusu, ale i tak względnie blisko
Stary 2012-06-07, 18:51   #1732
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
A propos ostatniej rozmowy o swieczkach. Czy macie tak, ze jest Wam "szkoda" czegos uzywac? Ja juz sie tego oduczylam ale np jak bylam mlodsza to jak mialam jakies super perfumyto uzywalam ich od wielkiego swieta. Albo jakies super kosmetyki. W domu pamietam zastawe, ktora wyciagalo sie raz w roku - na swieta. Albo jak bylam mala to nowe ubranie - najpierw "na niedziele". Tez tak macie czy niezaleznie ile to kosztowalo to uzywacie tego bez ograniczen?

Dzisiaj znowu jestem w Nowej Debie, pogoda super tylko nie moge nawet isc pobiegac przez ten cholerny palec
Zależy o jakie przedmioty chodzi, bo jesli o perfumy, czy jakieś droższe kosmetyki to mam podobnie, zresztą samo to, ze jakiś czas temu nakupiłam pełno świec zapachowych i taka prawda, ze dopiero teraz zaczynam je wypalać

Ty masz palec, a ja chyba przykręcona kostkę, a najlepsze jest to, ze nawet nie wiem kiedy mi się tak stało, jakiś czas temu zauważyłam, ze mam nogę podpuchniętą

MyLastHope kurcze trochę daleko, ale poproszę o nr na PW jeśli można )
Stary 2012-06-07, 19:04   #1733
torbydka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Wypada mi iść jutro do pracy w koszulce Polski (takiej jak na zdjęciach na fb)? W piątki dress code nie obowiązuje i można się ubierać casual, ale sama nie wiem...
Zgadzam się z dziewczynami, że jak najbardziej można iść jutro do pracy w takiej koszulce

Cytat:
Intrygantka.
Nie :P To plany a nie intrygi

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Też lubię żużel!
To będzie z kim chodzić, chociaż jak patrzyłam, to w Krakowie rzadko organizowane są jakieś ćwierć/półfinały MP czy coś. Ale blisko do Pragi na Grand Prix

Cytat:
taka tabela rozmiarów jest dziwna bluzki są raczej rozciągliwe, ja bym brała swój standardowy "większy" rozmiar (jeśli nosisz np. S albo M, to raczej M).
W Butiku ostatnio nie byłam, ale bluzki kupowałam tam zawsze w rozmiarze M, mimo że w innych sklepach spokojnie pasuje mi XS/S.

Cytat:

Tak, świeczki zostawiam dla ozdoby, nie mam serca ich zużyć (chociaż ostatnio odpakowałam je po 1,5 roku, bo nie miałam prądu po 20-tej, a musiałam przeliczyć zadania), tak samo z jakimiś fajnie zapakowanymi/droższymi kosmetykami; zastawę, sztućce, obrusy też mamy w domu 'na ważne uroczystości'. Z ubraniami tak nie mam, choć wiadomo, że jak kupuję kieckę na wesele/wyjście itd. to czekam by była pierwszy raz założona na tę okazję.
Za to nie odpakowuję prześcieradeł, powłok, które coraz częściej dostaję, tylko szykuję sobie wyprawę; tak samo jak nie rozpakowałam przywiezionych filiżanek z Grecji. I to chyba wszystko

Palec wciąż boli? Ale przyznam, że w takiej sytuacji w ogóle bym nie pomyślała o ratunku u kosmetyczki.

Edytowane przez torbydka
Czas edycji: 2012-06-07 o 19:06
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 19:18   #1734
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Dziewczyna Bartmana nie ma tylka
Mam b. podobny
Moim zdaniem na tych dwóch zdjęciach wyszła korzystnie. Na jednym ma długie nogi i za☠☠☠istą (optycznie podrasowaną) talię, a na drugim śliczne włosy. Zołzy jesteście jedne.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34560046]Lenka, Shir, gg22 - dalej nie mam od Was przelewów za Yves Rocher [/QUOTE]
Kurde, zrobiłam Ci przelew przecież. Napisałam nawet w zamówieniowym. Końcówka konta - 0094.

Edit: Aaaa, właśnie zatrybiłam, że tamto było za charmsy. Przepraszam, musiało mi umknąć YR. Już przelewam

Edit 2: A gdzie ten wątek?? Chyba coś mi na oczy siadło, bo nie widzę :\ Ile mam przelać?

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-07 o 19:20
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 19:19   #1735
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
:
jesli olejuje, to wlasnie na noc. Na poduszki klade recznik i nic sie nie brudzi. Chociaz ostatnio nalozylam olej na kilka godzin w ciagu dnia i mam wrazenie, ze bardziej to sluzy moim wlosom.

Cytat:
Napisane przez torbydka Pokaż wiadomość
Palec wciąż boli? Ale przyznam, że w takiej sytuacji w ogóle bym nie pomyślała o ratunku u kosmetyczki.
Troche boli chociaz juz nie tam bardzo jak pierwszego dnia. A kosmetyczka pierwsza wpadla mi do glowy bo lekarz nic by mi tam nie pomogl a bedzie lato i srednio mam przyjemnosc ogladac 1/3 paznokcia w klapkach i sandalach a tak bedzie sobie spokojnie odrastal
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 19:36   #1736
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Z tego watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565044&page=41

Chyba zloze jeszcze jedno zamowienie z YR. Aktualnie uzywam ich zelu pod prysznic z granatu - pachnie oblednie! Czy tylko mi sie ich zele szybko zuzywaja czy tez tak macie?
Dzięki za linka. Trochę poczytałam i powiem, że ta obsługa tych zamówień średnio dobrze im idzie...

Z żelami mam tak samo, ale za to olejki mają mega wydajne

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Kurde, zrobiłam Ci przelew przecież. Napisałam nawet w zamówieniowym. Końcówka konta - 0094.

Edit: Aaaa, właśnie zatrybiłam, że tamto było za charmsy. Przepraszam, musiało mi umknąć YR. Już przelewam

Edit 2: A gdzie ten wątek?? Chyba coś mi na oczy siadło, bo nie widzę :\ Ile mam przelać?
Tak, przelew za charmsy doszedł, wszystko się zgadza.
Wątku nie ma, pisałam na głównym. Wyszło Ci 42,35 zł.

Cytat:
jesli olejuje, to wlasnie na noc. Na poduszki klade recznik i nic sie nie brudzi. Chociaz ostatnio nalozylam olej na kilka godzin w ciagu dnia i mam wrazenie, ze bardziej to sluzy moim wlosom.
Moje włosy zdecydowanie wolą jak nakładam olej tak na 3-4 godziny, a nie na całą noc.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

O tu pisałam:

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34489276]Yves Rocher zamówione

Rozliczenie:
Lenka - (29,90 zł + 34,90 zł + 19,90 zł) : 2 = 42,35 zł
Shir - 29,90 zł : 2 = 14,95 zł
gg22 - (29,90 zł + 29,00 zł + 11,90 zł) : 2 = 35,40 zł[/QUOTE]
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 19:39   #1737
MyLastHope
Rozeznanie

L
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
MLH, nazwisko ma przednie, az trudno byłoby mi nie zaufać bo jak moja męska branka Według mapy miałabym kawałek spacerem do przejścia prócz autobusu, ale i tak względnie blisko
A gdzie mieszkasz? Tak z ciekawości pytam
Cytat:
Zależy o jakie przedmioty chodzi, bo jesli o perfumy, czy jakieś droższe kosmetyki to mam podobnie, zresztą samo to, ze jakiś czas temu nakupiłam pełno świec zapachowych i taka prawda, ze dopiero teraz zaczynam je wypalać

Ty masz palec, a ja chyba przykręcona kostkę, a najlepsze jest to, ze nawet nie wiem kiedy mi się tak stało, jakiś czas temu zauważyłam, ze mam nogę podpuchniętą

MyLastHope kurcze trochę daleko, ale poproszę o nr na PW jeśli można )
604 301 560 znalazłam też adres strony www.aimstudio.ovh.org. tylko koniecznie do pani Agnieszki

Stary 2012-06-07, 19:45   #1738
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Świeczek nie używam, bo ładniej wyglądają i mocniej pachną niespalane. Brise ładnie pachną przy paleniu, ale to krótka przyjemność, wolę nie palić i podchodząc do półki poczuć ładną woń.

Perfum zużywam dużo i w szybkim tempie, dlatego często kupuję z Avonu, bo są tanie i dobre.
Nie mam ładnych ubrań, więc ten element odpada.

Jak jadę do rodziców, to odkurzam ładne kieliszki do domowego wina i piję kawę z ładnych filiżanek, bo strasznie mnie irytują wystawki z porcelaną, które myje się i używa od święta.

Żeli pod prysznic mam dużo, ale strasznie powoli się zużywają, mimo że kąpię się 2x dziennie.

Palec to taka mała rzecz, a jego uszkodzenie tak przeszkadza... Jak złamałam u ręki, to miałam problemy z myciem włosów, trzymaniem kubka itp.
Stary 2012-06-07, 19:46   #1739
Lenkapuma
Zakorzenienie

Przed chwilą zrobiłam przelew. Nie gniewaj się

Mistrzyni, ja miałam tak z perfumami z górnej półki. Teraz, gdy mogę kupić swój ulubiony zapach taniej, używam ich już kiedy tylko chcę

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-07 o 19:48
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 19:48   #1740
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Przed chwilą zrobiłam przelew. Nie gniewaj się
No Ty chyba oszalałaś. Z YR mi się nie śpieszy, bo to i tak będzie paczka pobraniowa i nie mam pojęcia kiedy dotrze, bo nie dostałam żadnego info o wysyłce.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości