|
|
#1711 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Jeśli rozpoczyna się o 18, to nie zdążę.
Cytat:
Byłam teraz ścinana maszynką, żeby uzyskać prostą linię, ale przy cieniowaniu nie mam pojęcia, po co jej użyła. Kupiłam łagodny szampon, wodę toaletową werbena i krem do rąk z arniką.
|
|
|
#1712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czego nie zrobiłam jednak.
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Nie depcze krokusów
|
I dobrze, że nie zapłaciłaś. Płacisz za usługę podcięcia włosów, a nie za zrealizowanie wizji fryzjera.
|
|
#1714 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Jak ona ciacha tam z tyłu to skąd mam wiedzieć czy to 4 czy więcej? Maszynką tylko grzywkę równałaJa nie rozumiem jak fryzjer może bez wspomnienia o tym pociąć na schody włosy równe, które przyszło się podciąć tylko Owszem zdarzyło mi się przyjść, powiedzieć to samo, a pani - że ona by proponowała tu schody, tam schody bo to bo tamto - i ja wtedy jej mówię na ile się zgadzam, na ile nie bo znam swoje włosy.Który łagodny szampon? |
|
|
|
|
#1715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
włosy?? jakiś mega leń mnie złapał rano wstałam pełna zapału do nauki i tak mi wszystko ładnie wchodziło, a teraz po przeczytaniu jednego zdania zasypiam i ciągle szukam sobie wymówek, żeby się nie uczyć
|
|
#1716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Także tamtej Pani już podziękowalam. |
|
|
|
|
#1717 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Grzywkę faktycznie lepiej podciąć maszynką niż nożyczkami, powinna wyjść równiejsza. Też tego nie rozumiem, zwłaszcza jak włosy nie są zniszczone i nie potrzebują intensywnego cięcia. Szampon Hamamelis https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...g-douceur.html Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-07 o 17:00 |
||
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Olejuję wtedy, kiedy mi się przypomni i mam przed sobą perspektywę kilku godzin niewychodzenia z domu
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
Ja mogę polecić moją sprawdzona fryzjerke, tylko że w Hucie, która wie ile to jest 1 cm i nie uszczęśliwia mnie cieniowaniem jak niechce, także zawsze jestem zadowolona. I płace 20 zł
ostatnio właśnie byłam podciac końcówki, i znowu jestem 2 cm do tyłu z zapuszczaniem ;D I święto dziś a ja w pracy siedzę, jutro też i powinnam się uczyć na egzamin a mi się nie chce nic.
|
#1720 |
|
maszyna, nie człowiek
|
MyLastHope, ja za taką wiedzę byłabym wdzięczna
|
#1721 |
|
Pani Buka
|
no w razie czego to do OMD masz chyba blisko
![]() ja w YR kupiłam mleczko do ciała i żel pod prysznic jeżynowe, szampon pokrzywowy i wodę toaletową cytrusową. no i płukankę ![]() co do włosów - załamałam się dziś, jakie mam zniszczone końcówki, koniecznie musze się wybrać do fryzjera, tylko właśnie jakiegoś, który mi po prostu zetnie końcówki i grzywkę, a nie wycieniuje i postrzępi :/ http://www.butik.net.pl/ - może komuś coś? sporo przecen, dziś -30%.
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1723 |
|
Pani Buka
|
Zielona - mam stamtąd kilka rzeczy i zdecydowana większość dobrze się nosi i pierze. dużo mają takich "bazowych" bokserek i T-shirtów. tylko na bluzki trzeba tylko uważać, bo bywają dłuższe niż się to wydaje na zdjęciach (wiele sięga za tyłek). rozmiarówka ciut zaniżona, ja zawsze biorę M.
ja się czaję od dawna na szafirowy żakiet i jeśli będę zamawiać, to do Paczkomatu.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-06-07 o 17:44 |
|
|
|
#1724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MyLastHope kusisz nią trochę.
|
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko zastanawiam się, jaki rozmiar, bo według ich tabeli mój wzrost nijak nie zgrywa się z obwodem klatki piersiowej
|
|
#1726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"w ramach nauki" upiekłam babeczki z truskawkami z przepisu Cholernejrejestracji są przepyszne
|
|
#1727 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
taka tabela rozmiarów jest dziwna bluzki są raczej rozciągliwe, ja bym brała swój standardowy "większy" rozmiar (jeśli nosisz np. S albo M, to raczej M).Mimi - mi się często zdarza. nie mam tego oleju na włosach tak dużo, żeby mi brudził poszewkę
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli wiem, że będę miała rano czas, żeby umyć głowę, to jak najbardziej
Ale śliczny http://www.butik.net.pl/product-pol-...pielowego.html
|
#1729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agnieszka Krysa, ul. Klasztorna 3, nie wiem czy mają jakąś stronę, ale mogę podać nr telefonu potem
|
|
#1730 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale pomysl na prezent http://www.bigboystoys.pl/item210__Z...i_Wacusia.html hehehe[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34560046] A skąd masz takie info? Mnie tam się z tym i tak nie śpieszy do niczego, ale z ciekawości pytam. :[/QUOTE] Z tego watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565044&page=41 Chyba zloze jeszcze jedno zamowienie z YR. Aktualnie uzywam ich zelu pod prysznic z granatu - pachnie oblednie! Czy tylko mi sie ich zele szybko zuzywaja czy tez tak macie? A propos ostatniej rozmowy o swieczkach. Czy macie tak, ze jest Wam "szkoda" czegos uzywac? Ja juz sie tego oduczylam ale np jak bylam mlodsza to jak mialam jakies super perfumyto uzywalam ich od wielkiego swieta. Albo jakies super kosmetyki. W domu pamietam zastawe, ktora wyciagalo sie raz w roku - na swieta. Albo jak bylam mala to nowe ubranie - najpierw "na niedziele". Tez tak macie czy niezaleznie ile to kosztowalo to uzywacie tego bez ograniczen? Dzisiaj znowu jestem w Nowej Debie, pogoda super tylko nie moge nawet isc pobiegac przez ten cholerny palec
|
|
|
|
|
#1731 |
|
maszyna, nie człowiek
|
MLH, nazwisko ma przednie, az trudno byłoby mi nie zaufać
bo jak moja męska branka Według mapy miałabym kawałek spacerem do przejścia prócz autobusu, ale i tak względnie blisko
|
#1732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ty masz palec, a ja chyba przykręcona kostkę, a najlepsze jest to, ze nawet nie wiem kiedy mi się tak stało, jakiś czas temu zauważyłam, ze mam nogę podpuchniętą ![]() MyLastHope kurcze trochę daleko, ale poproszę o nr na PW jeśli można )
|
|
|
|
|
#1733 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie :P To plany a nie intrygi ![]() To będzie z kim chodzić, chociaż jak patrzyłam, to w Krakowie rzadko organizowane są jakieś ćwierć/półfinały MP czy coś. Ale blisko do Pragi na Grand Prix ![]() Cytat:
Cytat:
), tak samo z jakimiś fajnie zapakowanymi/droższymi kosmetykami; zastawę, sztućce, obrusy też mamy w domu 'na ważne uroczystości'. Z ubraniami tak nie mam, choć wiadomo, że jak kupuję kieckę na wesele/wyjście itd. to czekam by była pierwszy raz założona na tę okazję. Za to nie odpakowuję prześcieradeł, powłok, które coraz częściej dostaję, tylko szykuję sobie wyprawę; tak samo jak nie rozpakowałam przywiezionych filiżanek z Grecji. I to chyba wszystko ![]() Palec wciąż boli? Ale przyznam, że w takiej sytuacji w ogóle bym nie pomyślała o ratunku u kosmetyczki.
Edytowane przez torbydka Czas edycji: 2012-06-07 o 19:06 |
|||
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Mam b. podobny
![]() Moim zdaniem na tych dwóch zdjęciach wyszła korzystnie. Na jednym ma długie nogi i za☠☠☠istą (optycznie podrasowaną) talię, a na drugim śliczne włosy. Zołzy jesteście jedne. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34560046]Lenka, Shir, gg22 - dalej nie mam od Was przelewów za Yves Rocher Kurde, zrobiłam Ci przelew przecież. Napisałam nawet w zamówieniowym. Końcówka konta - 0094. Edit: Aaaa, właśnie zatrybiłam, że tamto było za charmsy. Przepraszam, musiało mi umknąć YR. Już przelewam ![]() Edit 2: A gdzie ten wątek?? Chyba coś mi na oczy siadło, bo nie widzę :\ Ile mam przelać?
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-07 o 19:20 |
|
|
|
#1735 | |
|
Konto usunięte
|
jesli olejuje, to wlasnie na noc. Na poduszki klade recznik i nic sie nie brudzi. Chociaz ostatnio nalozylam olej na kilka godzin w ciagu dnia i mam wrazenie, ze bardziej to sluzy moim wlosom.
Cytat:
a tak bedzie sobie spokojnie odrastal
|
|
|
|
|
#1736 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z żelami mam tak samo, ale za to olejki mają mega wydajne Cytat:
Wątku nie ma, pisałam na głównym. Wyszło Ci 42,35 zł. Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- O tu pisałam: [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34489276]Yves Rocher zamówione Rozliczenie: Lenka - (29,90 zł + 34,90 zł + 19,90 zł) : 2 = 42,35 zł Shir - 29,90 zł : 2 = 14,95 zł gg22 - (29,90 zł + 29,00 zł + 11,90 zł) : 2 = 35,40 zł[/QUOTE] |
|||
|
|
|
#1737 | ||
|
Rozeznanie
|
L
Cytat:
Cytat:
|
|
#1738 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Perfum zużywam dużo i w szybkim tempie, dlatego często kupuję z Avonu, bo są tanie i dobre. Nie mam ładnych ubrań, więc ten element odpada. Jak jadę do rodziców, to odkurzam ładne kieliszki do domowego wina i piję kawę z ładnych filiżanek, bo strasznie mnie irytują wystawki z porcelaną, które myje się i używa od święta. Żeli pod prysznic mam dużo, ale strasznie powoli się zużywają, mimo że kąpię się 2x dziennie. Palec to taka mała rzecz, a jego uszkodzenie tak przeszkadza... Jak złamałam u ręki, to miałam problemy z myciem włosów, trzymaniem kubka itp.
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą zrobiłam przelew. Nie gniewaj się
![]() Mistrzyni, ja miałam tak z perfumami z górnej półki. Teraz, gdy mogę kupić swój ulubiony zapach taniej, używam ich już kiedy tylko chcę
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-07 o 19:48 |
|
|
|
#1740 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

I była podcinana maszynką elektryczną
Maszynką tylko grzywkę równała
rano wstałam pełna zapału do nauki i tak mi wszystko ładnie wchodziło, a teraz po przeczytaniu jednego zdania zasypiam i ciągle szukam sobie wymówek, żeby się nie uczyć

i powinnam się uczyć na egzamin a mi się nie chce nic.

bluzki są raczej rozciągliwe, ja bym brała swój standardowy "większy" rozmiar (jeśli nosisz np. S albo M, to raczej M).