|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to jest poziom 6 klasa podstawówki/ 1 gimnazjum
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przejechałam 40km na rowerze. Byłam w Czechach. Mam spalone ramiona i opalone nogi, ledwo żyję
![]() Cytat:
Cytat:
Wy z TŻ tak na serio? Bo nie wiem czy wszystko doczytałam.. A ja zachowałam się jak rozpieszczona księżniczka i tak zraziłam do siebie TŻ, że to się w głowie nie mieści
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Idealna figura
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe ta laska mnie dobija każdym swoim wpisem. Te siłownie, ten sprzęt, to ciało
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Ma piękny brzuszek
|
|
#667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedziesz moją przewodniczką ![]() Księżniczki lubią wszystko, co różowe Właśnie, kupiłaś te koturny z Aldo? ![]() Cytat:
![]() Nie obrażajmy 12-latków ![]() Cytat:
Przyznaj się, pojechałaś bo tam są dzisiaj sklepy otwarte! ![]() (a mi brakuje seksu )---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- No coś Ty, podobają Ci się takie mocno umięśnione brzuchy? Ja lubię delikatniejsze, np. mój ![]() Co to za laska?
|
|||
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ ja też może nie zachowałam się mądrze w tej sytuacji, ale to specjalnie żrby mu na złość zrobić
Nie tylko Tobie ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- fotballfrue.no
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi się kompletnie nie podoba Jej figura
. Chociaż muszę obejrzeć bloga i zobaczyć jak się prezentuje w całości. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
. Nie kupiłam jeszcze! Ale chcę kupić! Ej mi się też nie podobają, kompletnie!
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ale nasza Agnesuk ma bardziej umięśniony i Wam się podoba
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie tak Ja jestem zachwycona efektami Agnesuk, jej konsekwencją, poświęceniem, tym ile osiągnęła po urodzeniu Oliwki- znalazła pasję, a to najważniejsze I uważam że to co osiągnęła ze swoim ciałem jest fantastyczne, chociaż to nie mój styl ![]() Po prostu sama lubię delikatnie umięśnione brzuchy |
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ byłam na rynku w Karvinie. Wiesz, że nawet nie pomyślałam o tym, że tam są otwarte sklepy?
Powiem Ci, że przeraziło mnie to pole, gdzie cyganie mieli domy - wszystko zmiecione z dymem! Podobno mają być u mnie na obrzeżach miasta ![]() Psyhe trzymam z Tobą! Kocham Jej brzuch i właśnie odnoszę wrażenie, że Ona ma lekko zaznaczone mięśnie
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy tak nie powiedziałam . Tzn. wszystko po kolei - jeśli mówimy o idealnej figurze dla mnie, to ja mam na myśli figurę, którą ja bym chciała mieć .A ja osobiście nie chciałabym mieć umięśnionego brzucha, ale spoko, mnie to nie grozi . Natomiast Agnesuk podoba się taka wyrzeźbiona sylwetka i do takiej dążyła i ja jestem pod wrażeniem tego, że osiągnęła swój cel, że tak szybko, że po ciąży, że była i jest taka zmotywowana, to jest niesamowite .A ta laska, stwierdziłam, że ma fajne nogi, ale brzuch jak dla mnie odpada i ma coś dziwnego z rękami/ramionami . Oczywiście, ze w każdej chwili bym się zamieniła na taką figurę .---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
.
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też takie umięśnienie nie grozi
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podoba mi się ![]() Ale mam tam rodzinę, między innymi dwie kuzynki: Katkę i Nikolkę Czechy jeszcze nie mają takiego problemu z Romami, ale na Słowacji jest o wiele gorzej... Przejazd przez każdą romską osadę to dla mnie trauma. Na pewno to jest niesamowicie interesująca kultura, po prostu nie rozumiem do końca ich mentalności. Cytat:
|
||
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja bym mogła wyglądać tak: 63to52.jpg Tym bardziej, że mój cel wagowy to też 52kg .
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie na pierwszym zdjęciu też jest normalna, fajna figura. Zresztą można ważyć 50 kg i też źle się czuć we własnym ciele
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym mogła mieć taką:
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w sumie lubię swój brzuch
Ostatnio nabrał ładnego kształtu, lekko widać mi kości miednicy, ale przeszkadzają mi odstające żebra.. najwidoczniej mam taką budowę albo masywne kości ![]() Za to uda.. tak, tak.. uda się albo się nie uda
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio żarłam na potęgę więc chwilowo z niczego nie jestem zadowolona
|
|
#681 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to juz we wtorek, a ja jestem w czarnej d.pie! nie mam stroju, letnich sukienek, szkoda mi kupowac bo beda wyprzedaze, moze upoluje cos taniego ![]() Twoje łowy z lumpka swietne Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj zjadlam 4 nalesniki, ale tak dawno nie jadlam ze nawet nie mam wyrzutow w poniedzialek wylot mam, staneło na Grecji. Korfu http://www.rainbowtours.pl/korfu-wcz...ort#2012-06-12widzialyscie gdzies fajne stroje kapielowe?? w mohito widzialam swietny ale drogi bo 59 zl za góre. Potrzebuje tez zwiewne sukienki. Ostatnio robilam porzadki, stwierdzilam ze mam takie smutne ubrania i wyrzucilam sporo, odlozylam kase na wyprzedaze, nie sadzilam ze na spontanie na wakacje polece i nie mam sie w co ubrac
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-06-07 o 21:09 |
||||||
|
|
|
#682 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha! na co czekać nie, nie tak nie myśli na pewno powiedział że oszczpecam sobie ciało. eh jak to? co z tym tżem? ![]() Cytat:
tylko język mi się zawsze podobał. tż był przeciwny, bo jemu to się nie podoba, czyli mi tez powinno się nie podobać. na tatuaże sie zgadzał, ale też nieco krecił nosem. Cytat:
on gdyby zrobił coś takiego, to nie byłabym zła, w końcu może robić co zechce ze swoim ciałem Cytat:
u mnie święta też nie bedzie. tż na nocce... za jakiś czas przejdzie na pewno heeheh dobre! haha! Cytat:
dziękuje Cytat:
![]() ![]() boska!!
|
|
#683 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
. Cytat:
Jak moje nawalone oczy dojrzą jakie to miasto to może Ci coś polecę, chyba że już byłaś na Korfu? ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
.Cytat:
Cieszę się, że tego jakoś źle nie odebrałaś, bo bałam się, że Cię urażę czy coś w tym stylu,a absolutnie nie miałam takiego zamiaru, bo bardzo bardzo Cię podziwiam!
|
|
#684 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heheehe... ;D fajnie że zachowałaś zimną krew i dałaś mu kontre, ja bym walnela focha i tyle ![]() 2. Cytat:
i wielkie oburzenie, że samochód nie liczy się z pieszymi na drodze! wrrrr to samo pod supermarketami, jakaś masakra to jest, ludzie są bez wyobraźni Ostatnio tata parkuje tyłem, a laska wpakowala mu się pod koła - dosłownie!- z wózkiem! on jest mega ostrożnym, aż wnerwiającym kierowcą, nie wiem co by było, gdyby za kierwonicą siedział jakiś raptus nawrzeszczałam na nią ![]() bardzo dobrze ze skrzyczałaś to dziewuszysko! zastanawia mnie tylko, jak obraziłaś jej rodzine ? powiedzialas cos typu eeeejyyyyy twoja stara pierze w rzece! xD albo cos tego typu te teksty to było, co? na niektorych przystankach nadal to kroluje ;p 2. skad im sie wzial ten pomysl z sokiem pomidorowym i piciem wodki bez zapity ![]() powiedz jeszcze ze Ty tez tak pijesz ![]() Cytat:
![]() 2. bądź czujna! takie sny się sprawdzają! ale ... zasady są po to, żeby je lamać Cytat:
![]() ZA☠☠☠I.STA!!!! aale pewnie "brzydka z mordy" Cytat:
2. no i nie kazdy ma klimatsuper! zazdroszcze 3. feba ma fajne, świetnie leżą, she ma fajne, też świetnie leżą. z f&f tez bardzo mi sie pdoobaja, bo sa i urocze i taniutkie, moze taki sobie spraw
|
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
Oliwka zrozumiała wczoraj,że mamusia nie ma sił i zasnęła o 20:20 i spała do 7 rano! wczoraj wypiłam tylko dwa koktajle z lodem i truskawkami i zjadłam pure z ziemniaków... niestety jeszcze nic nie mogę większego połknąć. Opuchlizna nie pozwala. ale i tak jest już lepiej. mimo bóli i tego że wszyscy dookoła mnie jedzą chrupki, czekolady, pizze to cieszę się,że mam to małe metalowe cudeńko jeszcze chciałam Wam się pochwalić,że Oliwka zaczęła mówić MAMA!! ahhh Bania - co TY za głupoty gadasz,że masz brzydką buźkę? Winyl - no coś TY bardzo sobie cenię szczerość i nigdy się nie za nią nie obrażam. a mój tż też ma tatuaż, na który go namówiłam, bo się wahał. Ma aztecki wzór miedzy łopatkami. teraz marzy mu się przedłużenie tatuażu aż do łokcia... i widzisz... ja się zgodzę bez problemu, bo skoro się mu podoba to znaczy,że bedzie zadowolony bo zrobieniu. A ja już mam dożywotni zakaz na tatuaże i kolczyki
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-06-08 o 07:47 |
|
|
|
#686 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem dlaczego Twoja koleżanka kłamie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Parkingi też są super pod tym względem ![]() Ja nie piję wódy bez popitki, co najwyżej w stanie kompletnego upojenia jestem w stanie popijać wódkę piwem Cytat:
|
||||||
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Czytałam na fb Ewelka ja uwielbiam ten gel z Essence, bo mega przedłuża lakier na paznokciach, ale to wysychanie potrafi doprowadzić do szewskiej pasji! Achh... dzisiaj otwarcie Euro Z radości wypucuję swoje dwunożne/czterokołowe cudo, bo jutro po bardzo długim okresie jadę do tż i muszę mu pokazać, że 2 lata temu sprowadziliśmy cudowne auto :maluje:---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- No nie powiem.. trochę przesadziłam, ale wczoraj ok. 23 miękł.. To chyba dlatego, że do Niego jadę Ale lepiej żeby trzymał się na bacznościA co do tej dziewczyny na drodze.. Mój tata kiedyś stał na parkingu w pracy, bo czekał na kumpla i facet cofał autem - NIE WIEM JAK TO ZROBIŁ, że nie zauważył za autem mojego taty i w niego strzelił. Lekko, bo lekko, ale tata stracił na chwile oddech, a jak wrócił do domu to miał krwiaka wielkości mojego tyłka na boku.. Śmiał się, że mama Go pobiła i pójdzie na obdukcję
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-08 o 10:19 |
|
|
|
|
#688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym miesiącu dzieciaczki zaczynają własnie łączyć ma-ma, ta-ta, ba-ba, ga-ga więc cierpliwie czekałam na upragnione MAMA o jaaaa
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję 100% przygotowanie do Euro 2012.
OMBRE NAILS w roli głównej
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
post bez sensu.
Idę gdzieś, bo mam mętlik jak cholera.
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-06-08 o 13:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Piekarnik Laury

)

Ja jestem zachwycona efektami Agnesuk, jej konsekwencją, poświęceniem, tym ile osiągnęła po urodzeniu Oliwki- znalazła pasję, a to najważniejsze 
.