Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-14, 21:03   #4771
nicky_1981
Rozeznanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Witam w ten wietrzny wieczór! Chciałabym poruszyć bardzo słodką sprawę a mianowicie czy macie namiary na jakąś dobrą cukiernię, jesli tak to będe wdzieczna!!! A druga rzecz to czy macie wybrane juz piosenki na pierwszy taniec??? Pozdrawiam
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-14, 21:06   #4772
Anet2007
Raczkowanie

GG do Anet2007
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Hehe, byliśmy dzisiaj na naukach na PL Fajnie było, ale nie wiedzieliśmy, że tam sprawdzana jest lista... My chodzimy do różnych Kościołów, bo chcemy zrobić szybciej nauki.... Czy wiesz może, czy ta kobieta tez prowadzi poradnię rodzinną???
Anet2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-14, 21:24   #4773
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anet2007 Pokaż wiadomość
Hehe, byliśmy dzisiaj na naukach na PL Fajnie było, ale nie wiedzieliśmy, że tam sprawdzana jest lista... My chodzimy do różnych Kościołów, bo chcemy zrobić szybciej nauki.... Czy wiesz może, czy ta kobieta tez prowadzi poradnię rodzinną???
niestety nie wiem czy prowadzi Mi sie nie spieszy bardzo wiec bede tam chodzila bo jest milo
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-14, 21:41   #4774
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Hej podaję nr tel do sali w Mełgwi 601 150 084. Sala klimatyzowana do 300 osób.
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-14, 22:29   #4775
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Dziewczyny mam pyatnie do tych co już biegały po Lublinie w poszukiwaniu tej swojej jednej jedynej, wymarzonej sukni. Wiem że pisałyście już co nieco na temat salonów i samej obsługi, ale bardzo was proszę doradźcie do jakiego salonu udać się w pierwszej kolejności? Gdzie obsługa była profesjonalna i znająca się na swojej pracy i potrafiła od razu patrząc na was ocenić jaki kolor i model sukienki do was pasuje? Tak żeby idąc już do kolejnych salonów mieć rozeznanie jakie sukienki pasują konkretnie na mnie.

A i jeszcze jedno pytanko. Ponieważ ja "jestem z tych większych " - noszę rozmiar 40 a czasami kiedy numeracja jest tak różna zdarza się i 42 powiedzcie czy w salonach mają takie rozmiary. Czy nie będę miała problemów z mierzeniem???? Nie wiem jak to jest i boję się że pójdę a tam rozmiary będą kończyć się na 38. Bardzo proszę o wasze opinie.

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-14, 23:05   #4776
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Jolinku ja też jestem "z tych większych" i tak jak ty noszę nr 40 - 42. Wybrałam suknie która jest marszczona na brzuchu - super podkreśliła mi talię no i brzuszka nie widać z czego ogromnie się cieszę.
Niestety mam tłuściutkie ramionka i tylko to mi się nie podoba, ale pracuję nad tym aby były smuklejsze mam 6 miesięcy jeszcze więc powinny schudnąć Źle wyglądałam w sukni z gorsetem, poszeżała mi biodra ale to może i od spódnicy zależy. W każdym bądź razie na mnie wyglądały ładnie suknie jednoczęściowe marszczone na brzuchu. Swoją suknie wypożyczyłam w salonie Regina na ul. Głębokiej.
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 00:45   #4777
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Witam w ten wietrzny wieczór! Chciałabym poruszyć bardzo słodką sprawę a mianowicie czy macie namiary na jakąś dobrą cukiernię, jesli tak to będe wdzieczna!!! A druga rzecz to czy macie wybrane juz piosenki na pierwszy taniec??? Pozdrawiam
nicky_1981 my będziemy zamawiac ciasta tradycyjnie w cukierni w Marysinie. Zawsze tam zamawiamy torty na rozne okazje i zawsze sa takie jakie chcemy, czyli malo slodkie a dobrze nasaczone Kiedys zawsze zamawialismy w Świdniku ale chyba sie popsula ta cukiernia...Odnosnie pierwszego tanca mamy dylemat: moj TZ chce inna, ja inna ale mam nadzieje ze dojdziemy do porozumienia...Napewno bedzie to uklad walca wiedeńskiego...
bandola18 witaj w lubelskich pannach mlodych, slubujesz tydzien po mnie napisz wiecej o kosciele, sali i zespole ktore wybraliscieMy zamowilismy pana Serafina ze wzgledu na profesjonalne podejscie do calej uroczystosci w porownaniu do innych kamerzystow, widac ze to jego pasja... Pozdrawiam serdecznie.
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 06:59   #4778
nicky_1981
Rozeznanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Hej Jolinku!!! Nie masz sie co martwic!! Ja takze na codzien nosze 40 a przez bioderka to i spodnie w nr 42!!! Bylam mile zaskoczona w chodzac po salonach - o dziwo we wszystkie suknie weszłam. Chociaz przy niektórych to miałam wrazenie ze mi sie zebra połamały i ze zaraz zejde z powodu braku powietrza!!!!! Ja podobnie jak Frecia mam drapowana sukie w okolicach brzuszek -biodra! Zresztą mamy chyba bardzo podobne sukienki ! Wiec głowa do góry i zycze udanej eskapady po salonach!!!!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 07:46   #4779
zuzia102
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
sorki ze dowpiero odpisuje ale nei bylo mnie caly dzien w domu ja chodze do parafi Przemienienia Panskiego i byla 2 nauka Wogole to sa nauki dla syudentow i jest naprawde mila atmosfera

Wogole nie pamietam ale ktoras z was podala mi namiary do p. Mikulskiego Dziekuje dzis podpisalismy umowe na film i sesje zdjeciowa w plenerze
do brunetka 2000,
witam widze ze nie tylko chodzimy "razem" na nauki na PL ale mamy tez tego samego kamerzyste, p. Mikulskiego tylko data sluby jest inna pozdrawiam
zuzia102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 07:52   #4780
milly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pyatnie do tych co już biegały po Lublinie w poszukiwaniu tej swojej jednej jedynej, wymarzonej sukni. Wiem że pisałyście już co nieco na temat salonów i samej obsługi, ale bardzo was proszę doradźcie do jakiego salonu udać się w pierwszej kolejności? Gdzie obsługa była profesjonalna i znająca się na swojej pracy i potrafiła od razu patrząc na was ocenić jaki kolor i model sukienki do was pasuje? Tak żeby idąc już do kolejnych salonów mieć rozeznanie jakie sukienki pasują konkretnie na mnie.

A i jeszcze jedno pytanko. Ponieważ ja "jestem z tych większych " - noszę rozmiar 40 a czasami kiedy numeracja jest tak różna zdarza się i 42 powiedzcie czy w salonach mają takie rozmiary. Czy nie będę miała problemów z mierzeniem???? Nie wiem jak to jest i boję się że pójdę a tam rozmiary będą kończyć się na 38. Bardzo proszę o wasze opinie.
Witaj.
Nic się nie martw...we wszystkie sukienki wejdziesz, na mnie natomiast wszystko wisi...wiec juz nie wiem co lepsze
Jako pierwszy salon zaliczylabym na Twoim miejscu Cymbeline lub Margaret na Narutowicza - profesonalna obsługa.
A co do wypożyczania sukienki to uważam to za strate kasy...wydajesz ponad 1000zł, a za podobna cene mozesz tez kupic. Zreszta to jest ryzyko.
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 08:36   #4781
Sylwia_84
Raczkowanie

Czesc dziewczyny mam prosbe dajcie mi namiary na kamerzystę jakiegos jak macie,moze byc i kilku Bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 08:37   #4782
Sylwia_84
Raczkowanie

I jeszcze mniej wiecej cenowo jak biorą kamerzyści tez mozecie dopisac. Z góry dzieki. Pa lece na zajęcia.
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 08:39   #4783
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez milly Pokaż wiadomość
A co do wypożyczania sukienki to uważam to za strate kasy...wydajesz ponad 1000zł, a za podobna cene mozesz tez kupic. Zreszta to jest ryzyko.
można wypożyczyć i za 500zł.
Owszem za 1000 można kupić tylko trzeba miec pomysł co z nią pozniej zrobić

Cytat:
Napisane przez Sylwia_84 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny mam prosbe dajcie mi namiary na kamerzystę jakiegos jak macie,moze byc i kilku Bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam
wysyłam namiary na PW
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 10:04   #4784
tola3804
Zakorzenienie

Ja polecam Pana Arkadiusza Pawłowskiego - firma PROMIX (www.promix.lublin.pl). Długo zastanawialiśmy się nad tym, czy w ogóle zdecydować się na kamerzystę. Po zobaczeniu jego dzieł nie mieliśmy wątpliwości. Gorąco polecam!
Stary 2007-01-15, 10:29   #4785
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Hej podaję nr tel do sali w Mełgwi 601 150 084. Sala klimatyzowana do 300 osób.
Dzięki ogromne

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 11:20   #4786
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez milly Pokaż wiadomość
Witaj.
Nic się nie martw...we wszystkie sukienki wejdziesz, na mnie natomiast wszystko wisi...wiec juz nie wiem co lepsze
Jako pierwszy salon zaliczylabym na Twoim miejscu Cymbeline lub Margaret na Narutowicza - profesonalna obsługa.
Uff odetchnęłam!!! Dzięki dziewczyny za odpowiedź . Już niedługo zacznę w takim razie biegać po salonach. Niestety chyba nie dam rady w styczniu, ale już na początku lutego wezmę się z kopyta żeby miec już z głowy.
Ja chyba uszyję, wypożyczanie raczej odpada . Będę miała sesję na tygodniu i chcę miec komfort że sukienka wisi gotowa by w nią wskoczyć . Z wypożyczanymi raczej tak nie ma - trzeba oddać na drugi, lub trzeci dzień. Zresztą bałabym się że uszkodzę i nie przyjmą mi zwrotu, a tak nie będę się martwiła na zdjęciach plenerowych czy mogę siąść czy położyć się w niej.
Jeszcze raz dzięki

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 14:28   #4787
mila25
Raczkowanie

hej , ja tez mam rozmiar 40 i powiem Ci ze obsluga w salonach rozna.. najgorzej wspominac margarett ale to wiesz kwestia gustu.. w papa michel pani mi powiedziala ze w zadna ich sukienke sie nie zmieszcze a pozniej sie okazalo ze nie dosc ze sie zmiescilam to jeszcze ja kupilam, wiec nie zwazaj na ekspedientki, niektore powinny zmienic prace..
mila25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 14:29   #4788
mila25
Raczkowanie

ja tez go polecam ,pelen profesjonalizm, troche nawala z terminami bo ma duzo roboty ale za to efekt jest warty czekania
Stary 2007-01-15, 14:40   #4789
mila25
Raczkowanie

A tak wlasciwie to jeszcze sie nie przedstawilam..
bierzemy slub 07.07.07 w NSJ
bede sie teraz pojawiac tu czesciej i mam nadzieje ze Was poznam
Pozdrawiam wszystkie Narzeczone!
powiedzcie mi jeszcze kochane czy nauki trzeba robic w kolejnosci 1-10 czy mozna chodzic w roznych terminach do roznych kosciolow i powiedzcie mi jeszcze te ktore chodzicie na nauki w soboty i niedziele- gdzie chodzicie i jak jest na naukach akurat tam
Stary 2007-01-15, 14:44   #4790
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
można wypożyczyć i za 500zł.
Owszem za 1000 można kupić tylko trzeba miec pomysł co z nią pozniej zrobić

wysyłam namiary na PW
Ja tez noesze rozmiar 40/42 ale bylam u krawcowej i wlozyla nam mnie sukienke 38 gorset byl dobry tylko spodnica za mala ale pani mnie pocieszyla ze tylko troszke brakuje Pozatym dostalam propozycje ze jezeli suknia bedzie w ladnym stanie ona ja odemnie wezmie do komisu ktory prowadzi wiec cos za nia dostane I wogole mila obsluga tylko ze nei szyje w Lublinie
Stary 2007-01-15, 14:48   #4791
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mila25 Pokaż wiadomość
A tak wlasciwie to jeszcze sie nie przedstawilam..
bierzemy slub 07.07.07 w NSJ
bede sie teraz pojawiac tu czesciej i mam nadzieje ze Was poznam
Pozdrawiam wszystkie Narzeczone!
powiedzcie mi jeszcze kochane czy nauki trzeba robic w kolejnosci 1-10 czy mozna chodzic w roznych terminach do roznych kosciolow i powiedzcie mi jeszcze te ktore chodzicie na nauki w soboty i niedziele- gdzie chodzicie i jak jest na naukach akurat tam
Ja jestem studentka dlatego chodze na nauki studenckie kolo politechniki w niedziele na 19 jest bardzo milo i smiesznei duzo mlodych par przychodzi Zapraszam
Stary 2007-01-15, 14:51   #4792
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzia102 Pokaż wiadomość
do brunetka 2000,
witam widze ze nie tylko chodzimy "razem" na nauki na PL ale mamy tez tego samego kamerzyste, p. Mikulskiego tylko data sluby jest inna pozdrawiam
Najwyzszy czas sie zpoznac gdzie siedzialas na naukach wczoraj ???? Pan Mikulski jest bardzo fajny super kasety robi i z tego co mi mowil moj TZ bedziemy sie decydowali na sesje zdjeciowa u niego a wy ?
Stary 2007-01-15, 14:58   #4793
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez go polecam ,pelen profesjonalizm, troche nawala z terminami bo ma duzo roboty ale za to efekt jest warty czekania
Domyślam się, że to odnośnie mojego kamerzysty Potwierdzam, długo trzeba czekać, ale efekt warty czekania! Witaj na forum!
Stary 2007-01-15, 15:02   #4794
mila25
Raczkowanie

dokladnie zgadzam sie z Toba, a napiszcie mi prosze gdzie dokladnie odbywaja sie te nauki w niedziele i ktora bedzie w ta niedziele? one sa bezposrednio po mszy na 18?
Stary 2007-01-15, 15:05   #4795
mila25
Raczkowanie

Tola a tak swoja droga nie uwazasz ze jest on strasznie zwariowany..?
Stary 2007-01-15, 15:12   #4796
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Domyślam się, że to odnośnie mojego kamerzysty Potwierdzam, długo trzeba czekać, ale efekt warty czekania! Witaj na forum!
Jesli ci chodzi o moje nauki to one sa w kosciele przy politechnice o 19 po mszy teraz bedzie trzecia nauka
Stary 2007-01-15, 15:14   #4797
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Najwyzszy czas sie zpoznac gdzie siedzialas na naukach wczoraj ???? Pan Mikulski jest bardzo fajny super kasety robi i z tego co mi mowil moj TZ bedziemy sie decydowali na sesje zdjeciowa u niego a wy ?
U nas też będzie pan Mikulski na ślubie i weselu i sesję zdjeciową też mamy zamówioną u niego
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 15:16   #4798
mila25
Raczkowanie

odbywaja sie w kosciele czy w jakiejs salce przy kosciele? I powiedz mi czy bezposrednio po nauce sa podpisy no i czy mozna je odbywac nie po kolei? Sorry ze Cie tak mecze ale juz chce wiedziec wszystko zanim sie wybiore
Stary 2007-01-15, 15:24   #4799
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
odbywaja sie w kosciele czy w jakiejs salce przy kosciele? I powiedz mi czy bezposrednio po nauce sa podpisy no i czy mozna je odbywac nie po kolei? Sorry ze Cie tak mecze ale juz chce wiedziec wszystko zanim sie wybiore
wiesz jesli bedziesz chodzila do nas caly czas to jest lista obecnosci a nei pieczatki jesli ci chodzi zebys tylko raz przyszla to nei polecam bo ksiadz bedzie krzyczal ze sie skacze z kwiatak na wiatek A odbywa sie to w salce katechetycznej ale bedzie chyba przeniesione do ich domu parafialnego bo strasznei duzo par chodzi ostatnio bylo ponad 30 tak sobie z ciekawosci policzylam Ale naprawde fajnie jest duzo smiechu
Stary 2007-01-15, 15:33   #4800
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Tola a tak swoja droga nie uwazasz ze jest on strasznie zwariowany..?
Może trochę, ale jest bardzo sympatyczny!
Nauk nie musisz robić po kolei. Chyba, że tak jak pisze brunetka2000 w jej parafi.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości