|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Preparat WEIGHT LOSS czy ktoś słyszał?
witam ja mam całe nowe opakowanie weight loss dostałam (jako prezent) ale nie chce brać tych tabletek odsprzedam za tańsza cenę, jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać gg 1583024
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
powiem tak, jestem tak naiwna dziewczyny jak Wy:/ nie działają żadne kremy wyszczuplające itp itd tak samo jak i tabletki które swoimi cenami prowokują nas do ich zakupu "wow są drogie to pewnie działają" a tak nie jest,jem juz pół miesiaca i efektow zadnych a dodatkowo wprowadzilam diete. nie odczuwam nic zadnych efektow.....nie dajcie sie.lepiej zebrac dupsko w troki i sie wziac za siebie
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was odsyłała do nich pełne, nieotwarte opakowanie? Jestem ciekawa, ile się czeka na zwrot pieniędzy.
A może jest ktoś, kto odsyłał zaczęte opakowanie i też dostał pieniążki z powrotem? Ja padłam ofiarą tych tabletek przez mamę, która chciała mi je sprezentować A jak zaczęłam o tej "firmie" czytać to powiedziałam mamie, że nie ma co się truć, ani ja, ani ona nie będziemy tego łykały. Wystosowałam piękne pismo do nich, wcześniej upewniłam się na czacie, że mogę odesłać, na jaki adres itp, i jutro wysyłam.
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Witam, tydzień temu pisałam że zaczynam brać to CUDO. Słuchajcie to jedna wielka sciema. Po tabletce czuję ciężar na żoładku i jestem bardziej głodna, po tygodniu brania tego świnstwa, diety i rowerku zero spadku wagi. Szkoda pieniędzy na te prochy, ciekawe czy oddadzą pieniadze jak gwarantowali. Piszczcie jeśli komś sie to udało
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Trafiłem na Wizaż poszukując wzmianek o portalu "Medical news reporter" (prowadzony przez tą samą firmę). Od razu powiem, że staram się przed nimi ostrzegać; jej produktów nie używałem. Dlaczego? Powiedzcie same, drogie Panie (albo "sami" coby płeć brzydka się nie czuła pominięta ... jeśli jakiś jej przedstawiciel prócz mnie tutaj jest ) - czy widząc jak ktoś proponuje Wam super produkt, przedstawia dowody jego skuteczności, opinie zadowolonych - będziecie uważali go za wiarygodnego widząc, że co najmniej manipuluje tymi dowodami i opiniami?Przede wszystkim zwróćcie, proszę, uwagę na sam wygląd stron owe tabletki sprzedających (dla przykładu właśnie medical news reporter. pl - przepraszam za omijanie "cenzury", ale chodzi mi o to by zademonstrować ową stronkę. Co na niej znajdziemy? Przede wszystkim "Medical news reporter" sugeruje jakieś specjalistyczne czasopismo, które właśnie opublikowało artykuł o nowym sposobie na odchudzanie. Jeśli jednak zjedziemy na sam dół strony, znajdziemy informację: "Strona nie jest powiązana z wydawnictwem specjalistycznym". Napisana jest oczywiście szarym tekstem na nieco jaśniejszym, również szarym, tle. Po co się ma zbyt rzucać w oczy ![]() Wracamy na górę. Rzuca się w oczy piękne zdjęcie pani "Beaty z Katowic" która "pobiła rekord" w zrzuconej wadze. Chwila szperania w necie i znajdujemy identyczne zdjęcie na "Creative Junkie Blog", wpis z 14 czerwca 2010. Pani Beata jednak na owym blogu jakoś inaczej się nazywa a i mieszka nie w Polsce... ![]() Z boku znaleźć można wtyczkę społecznościową Facebooka. Tyle, że znajduje się ona na tym samym serwerze, co reszta strony... nie powinna być przypadkiem na Facebooku właśnie? To samo tyczy się "reklam AdKontekst", które prowadzą do... "innej" strony na której sprzedawany jest ten sam produkt. Nieco pod koniec artykułu znajdujemy "reklamę" owego produktu (jakby reszta strony nią nie była...). Wspaniała oferta a kończy się dziś. Jutro już jej nie będzie, kupujcie szybko! Tyle, że odpowiedni fragment kodu JavaScript dba o to, aby datę ustawić zawsze na aktualną. Jeśli wejdziemy na stronę jutro - będzie kończyła się jutro. Na dole znajdujemy komentarze. Pochlebne oczywiście. Wpisane niedawno, sądząc po datach... Na dole jakiś trollu internetowy wpisał "Kielce pozdrawiają". Może nie cenzurują? Znaczy się, faktycznie same pochlebne opinie. Sprawdźmy - dodajmy swój. O - pojawił się. Cenzury brak... ... tylko że po wejściu z innego komputera dalej go nie widać. A co będzie jeśli wejdziemy jutro? Daty także się zmienią., bowiem za odpowiednie ustawienie daty odpowiada JavaScript widoczny w kodzie strony ![]() And last but not least: W tekście jest wzmianka o dietetyczce, pani doktor Julii Wrzecińskiej Wrzucamy więc "Julia Wrzecińska" w google i... znajdujemy! "Lekarz Dr. Julia Wrzecińska, dietetyk" Więc to realna osoba!... ... ale po wejściu w link okazuje się że owej pani doktor tam nie ma. Linki do "lekarz dr." pojawiły się na skutek odpowiedniej manipulacji wyszukiwarką. (sporo informacji pochodzi z blogu pana Krawczykowskiego) PS. A przy okazji, możecie obejrzeć sobie, jak wyglądała ta sama strona rok temu: http://www.podmrok.pl/MNR/DKR.htm (dodane: strona chwilowo nie działa... powinna być jutro) Czy produkt jest skuteczny? Może tak, może nie. Na pewno jednak nie można zaufać firmie która w taki sposób się reklamuje. Edytowane przez ksiadz_robak Czas edycji: 2012-06-06 o 14:45 Powód: NIe wiem skąd mi się ta Janina Wiśniewska wzięła ;) oczywiście chodzi o Julię Wrzecińską |
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
to że akurat napisałam jednego posta nie oznacza że nie jestem wiarygodna. Wyraziłam tylko swoją opinię, a od tego jest forum moja droga . Nie obchodzi mnie co sobie na mój temat myślisz- zresztą nie nabije sobie od razu 1500 postów tylko po to, żeby ktoś traktowal mnie poważnie . Nie jestem z żadnej firmy, jestem zwykłą studentką chcącą się na siłę odchudzić - jednak nie chce mi się wierzyć w rzetelność wszystkich preparatów na odchudzanie . Gdyby tak było , do dietetyka do ktorego chodze nie ustawiałyby się tłumy- po co miałyby to robić skoro wystarczyloby schudnać przez branie tabletek?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie zapomnę jak przed laty (liceum) grałem w różne gry karciane, typu magic, władca pierścieni... byłem ostro w to zaangażowany, nie wiem czy panie to zrozumieją, bo to raczej męska rozrywka była. no ale panie z pewnością widziałyście (jeśli jesteście w wieku ok 25-26 lat) swoich rówieśników grających na korytarzach w szkole.
fora internetowe przeżywały swój wielki rozkwit wówczas (teraz mamy już raczej schyłek, facebooki i tym podobne rzeczy skutecznie zabijają chęć dłuższych wypowiedzi). mieliśmy takie forum, gdzie zapaleńcy pisali o wszystkim, informowali się tez nawzajem o kartach będących na sprzedaż. pewnego dnia na forum pojawił się użytkownik, który bardzo precyzyjnie i uczenie wypowiedział się o koledze, który sprzedawał karty... opisał dokładnie jego model działania i zdekonstruował go przed użytkownikami. zarzucił mu oszustwa, sprzedawanie fałszywek, zawyżanie cen... potem nie napisał już ani słowa (w sumie dał ze trzy-cztery posty). a kolega prawie zbankrutował, bo wielu nie chciało od niego kupować, mimo, że miał najniższe ceny i naprawdę znał się na kartach. te tabletki to jest dla mnie o tyle śmieszna rzecz, że uważam, że trzeba ruszać tyłek, żeby chudnąć, więc pewnie sam ich nie użyje nigdy (chociaż brzuch mam za duży). odzywam się tu dlatego, bo trzeba zawsze uważać również na wszelkich doradców w sieci. i tych na tak i tych na nie. niestety w chwili obecnej internet jest chaosem, nie wiem czy kiedyś stanie się kosmosem.
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
możesz byc w ciązy, bo jeśli stosujesz antykoncepcje hormonalną to chrom negatywnie wpływa na jej działanie
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
Tak jak obiecałam, odzywam się po dwóch tygodniach brania weight loss.
Brałam dwa razy dziennie plus dieta 1400 kalorii i czasem jakiś słodyczek. Bilans = straciłam 3 cm w talii i 5 cm na wysokości pępka. Na wadze około kilograma. Tabletki będę brać nadal, bo czuję lepszą przemianę materii (ubikacja ) i mam więcej energii. Nie boli mnie brzuch, ani wątroba, ani nic. Minus- troszkę popsuła mi się cera (kilka krostek), ale to może być efekt ppzbywania się toksyn. Reasumując: szału nie ma, ale branie tabletek działa na mnie motywująco w walce ze smalcem Za 2 tygodnie następny wpis. |
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Również zakupiłam i zaczęłam dziś stosować. 1 tabletkę przed śniadaniem i jedną przed obiadem...zobaczymy, co się będzie działo.
Jedyne moje odczucia, to że mam wypełniony żołądek i faktycznie chce się dużo pić. Ale to w sumie chyba dobrze ![]() Co prawda wracając z pracy miałam lekkie mdłości (nie jestem w ciąży), ale to może być efekt komunikacji miejskiej, a raczej kierowcy prowadzącego autobus ![]() Zobaczymy, co będzie dalej, postaram się pisać. Chociaż przyznam, że przestraszyłam się tymi wypowiedziami... Moja waga obecnie to 71 kg przy wzroście 165 cm Dodam jeszcze, że nie stosuję żadnej diety, jem normalnie i szczerze, to nie mogę obejść się bez słodyczy...to oczywiście moja zguba |
|
|
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że opisany przykład ów odnosi się - per analogiam - do mojego postu. Jako, że nie jest mi znany opisywany przypadek, nie mogę wypowiadać się szerzej - w każdym razie albo ktoś umiejętnie użył manipulacji (albo wymyślając "od zera" jakiś prawdopodobny scenariusz, albo też (co jest chyba bardziej prawdopodobne) wyłapując kilka "drobnych" win (np. owa manipulacja cenami), udowadniając je, by rzucić cięższego kalibru - już fałszywe - oskarżenia, przyjęte dość łatwo przez innych użytkowników forum Albo... ten ktoś miał rację. Jak było, nie wiem ![]() Chciałbym jednak zauważyć, że opisując sposoby działania APS Ltd. nie posuwałem się do rekonstruowania sposobu w jaki działa, nie wymyślałem "scenariusza" . Po prostu zwróciłem uwagę na zadziwiającą zbieżność między kilkoma stronami (np. ranking tabletek - w którym uwzględniono tylko sprzedawane przez własną firmę), jak również na ewidentne oszustwa (vide fałszywa wtyczka Facebooka, zmanipulowane komentarze). Nie wypowiadam się co do samych tabletek - może działają, może nie. Sposób jednak, w jaki są reklamowane, zdecydowanie pozbawia - po zauważeniu - chęci do zakupu... |
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wyobrażam sobie, że ktoś z pepsi może robić takie rzeczy coca-coli. "o, ja to nigdy coli nie piłem, ale szczegółowo przeanalizowałem jej politykę kadrową w państwach ameryki łacińskiej (dają tam robotnikom dolara za godzinę) i skład chemiczny tego płynu (zawartość gazu jest szkodliwa)" po prostu dziwi mnie czemu się nagle logujesz i tłumaczysz coś dokładnie. ja po prostu z racji przywołanej historii jestem dość podejrzliwy w takich sytuacjach. może jesteś idealistą? ksywa ksiadz_robak, sugeruje chęć oczyszczania (oczyścić dom, powiadam)...
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu nie lubię jak ktoś wrzuca ewidentne oszustwa. Przyznam, osobista niechęć do firmy także odgrywa pewną rolę - znajomy na "testy IQ" dla rodzinki stracił trochę pieniędzy... było napisane "25 groszy" a wyszło 30 złotych za jeden test.
Dla konkurencji nie pracuję (możesz wierzyć, lub nie ). Opisana przez Ciebie sytuacja z Pepsi teoretycznie mogłaby mieć miejsce - ale czy ów pracownik Pepsi nie miałby trochę racji? Zakładając że podał konkretne argumenty a nie swoje domysły (czyli przykłady owej polityki kadrowej, czy wyliczenia dotyczące zawartości gazu). Oczywiście gdyby powiedział, że "nie piłem ale jest niesmaczna" - byłby to tylko powód do śmiechu. Tak samo nie mogę powiedzieć, czy tabletki są skuteczne. Mogę chyba jednak podejrzewać, że ich skuteczność nie jest tak wielka jak ją opisują - gdyby faktycznie była tak cudowna, to po co jeszcze oszukiwać przy reklamie? |
|
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skoro więc każda reklama jest, mówiąc kolokwialnie, większą lub mniejszą ściemą, nie widzę sensu atakowania jednej konkretnie. sądzę, że przywoływana już coca-cola ma tyle za uszami, co firma, o której piszesz. niemniej skoro twierdzisz, że nikt ci nie płaci za jej oczernianie i robisz to dla idei, pozostaje mi ci uwierzyć. w dzisiejszej erze internetu do wyboru mam tylko wiarę lub brak wiary: wolę to pierwsze, bo mimo wszystko lubię ludzi. i tak dużo czasu tu już strawiłem, więc wracam na moje ulubione wątki, gdzie małe, niewyedukowane dziewczynki pytają, czy jak stały obok swojego chłopaka podczas gdy on miał wzwód w spodniach, to jest szansa, że zajdą w ciążę. hehehehe pozdro
|
|
|
|
#106 |
|
Przyczajenie
|
Pięknie na tym chudnę.mam rzs więc mało ćwiczę .2 litry wody,zero skutków ubocznych.nie rozumiem skąd histeria na forum.zaczynam podejrzewać, że to jakaś inna firma, bo ja mam się świetnie, mój okres i moja głowa również.pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, ja już od jakiegoś czasu się odchudzam, próbowałam wielu diet i aktualnie MŻ i racjonalne żywienie 5 posiłków, nie jem po 18/19, rower do i z pracy, albo 30min spaceru i właśnie... Dziś kurier dostarczył mi przesyłkę z tym suplementem. Przyznam szczerzę, skusiłam się tym obiecywanym zwrotem pieniędzy. Przemyślałam to tak, że w aptece sprzedawca nic mi nie gwarantuje, a tu i regulamin na stronie i Pan na infolinii wszystko wyjaśnia i tak zachwala. No i właśnie, polak mądry po szkodzie, jak odebrałam to dopiero googlowałam co to jest...
![]() Ale powiem wam tak, mimo wszystko pieniądze wydałam, mam nadzieje, że nic nie stracę i od jutra zaczynam. Nie wierzę w suplementy jako cudne środki, które się łyka, je się normalnie, nie ćwiczy a tylko siedzi przed komputerem/telewizorem, a kilogramy spadają w dół. Tak więc mam nadzieje, że przy tym minimum które robię, takiej małej dietce chociaż połowa tych obiecanych kilogramów spadnie mi w dół. Od jutra zaczynam, mam nadzieje, że nie przekręcę się na drugą stronę...
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli jesteście alergikami NIE BIERZCIE TEGO G*WNA!!!
Ja się skusiłam z założeniem: Jak się nie sprawdzi,to będę miała nauczkę na przyszłość. No i mam i to jaką! Po tych tabletkach byłam jeszcze bardziej głodna,jadłam 2x więcej, wagi nic nie spadło,a wręcz przybyło,ale to pikuś w porównaniu z efektami ubocznymi Po tygodniu zażywania dostałam strasznej alergii na całym ciele,jakiej jeszcze w życiu nie miałam!!! Pojawiały się pęcherze z wodą,jakby odciski,które potem pękały i odsłaniały 'mięsko'. Skóra mi odchodzi i piecze. Obecnie mam te bąble na dłoni (nie mogę utrzymać długopisu aż), na nosie, pod pachą,na kolanie, za kostką i na udzie. Minęły prawie 3 tygodnie od odstawienia tego shitu,a nadal organizm nie oczyścił się z tego, alergię nadal mam. Wydam majątek na dermatologa ![]() Sądzę,że ten preparat mógł też wpłynąć mi na opóźnienie miesiączki,ale to już wsio. Zadzwoniłam do nich i byli zaskoczeni,bo preparat uczulać nie powinien i pierwszy raz im się zdarzyło (no no ) Mam zamiar im to odesłać,dopiero teraz natrafiłam na adres,bo na stronie ciężko było znaleźć. Zamówiłam 2 opakowania za ok. 180 zł. Mam nadzieję,że mi zwrócą kasę,a jak nie,to się bardzo wku****.Btw, magiczna sprawa z ich komentarzami na stronie. Wchodziłam tam regularnie co jakiś czas i widnieją tam wciąż te same komcie,ale zawsze z aktualną datą Widać,że sami sobie je piszą. Mój komentarz natomiast usunęli . Świetna firma Nie ma co.
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
o rany
biedna jestes... bardzo mi ciebie żal... ![]() a sprawdzałaś przed wzięciem składniki? wiesz, na który z nich możesz być uczulona? miesiączka pewnie ze stresu ci się opóźniła... na szczęście nie jestem alergiczką, więc jeśli zaczęłabym to brać, to może nie przeżyję tego co ty, ale na pewno wcześniej skonsultuję się z jakimś lekarzem. trzymaj się!
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
W skład wchodzi niby tylko:
- ekstrakt z owoców Garcinia Cambogia - ekstrakt z guarany - L-karnityna - błonnik - ekstrakt z owoców Acai - i chrom. Jeśli na coś z tych rzeczy jestem uczulona,to na coś z czym jeszcze nie miałam kontaktu,czyli pewnie te magiczne owoce, bo nigdy w życiu takiej alergii jeszcze nie miałam ![]() Smaruję różnymi maściami,ale gdy jedna rana już się goi,to pojawia się nowa w innym miejscu. Cierpienie niesamowite. I najlepsze jest to,że oni odpowiedzialności za to nie ponoszą, po prostu mam pecha jako alergik ![]() Żadne odchudzanie nie jest warte takiego cierpienia. Nigdy więcej magicznych preparatów |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
rany... chciałabym ci pomóc, ale pewnie już masz właściwą pomoc od swojego dermatologa... (może można ci jakoś komputerowo pomóc? w sensie może masz coś do zrobienia/napisania i można cię jakoś odciążyć?)trzymaj się! no i myślę, że oddadzą ci kasę, w takiej sytuacji... na innym forum, chyba vitalii, ktoś napisał, że dostał zwrot dość szybko, mam nadzieję, że tak będzie z tobą zdrowiej szybko
|
|
#113 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moja mama ma coś takiego (nikiel, kobalt, chrom). Co do mnie, dziewczyny nie odzywałam się bo załapałam się na urlop. Jestem zadowolna -5kg w 3tyg! Oczywiście, będąc na urlopie starałam się odżywiać racjonalnie, najgorsze były wieczory bo przez upały w dzień nie chciało mi się jeść, a na wieczór zawsze grill i nie zawsze były dla mnie warzywka No i postawiłam na wodę, w te upały spokojnie 3l wody wypijałam. I wcale nie spędzałam aktywnych wakacji, leniłam się nad wodą... Ale i tak jestem zadowolona. Kuracje kończę za tydzień, ale już czekam na kolejne opakowanie. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o takie tabletki to mogę polecić suplement Slimette. Siostra schudła dzięki niemu sporo, niebawem ja też zaczynam kurację
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#115 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
niemniej żal dziewczyny, że tak cierpi...
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Przesyłka nadeszła w dwa dni. Dziś łyknęłam pierwszą tabletkę. Waga - 84 kg, wiek 46 lat. Marzę, żeby zgubić 10 kg (przynajmniej). Śniadanko - ciemna bułka, pomidory, ser mozzarella, kawa. Jeśli będzie działać, będę dokonywać regularnych wpisów na tym forum. Jeśli nie - cóż, kolejny eksperyment, który zawiódł... Ale mam nadzieję, że będzie inaczej!
![]() Po przeczytaniu Waszych wpisów spróbowałam jak działa system łączności z konsultantami. Zero problemów! On line rozmawiałam z konsultantką, wyjaśniła dzisiejsze wątpliwości, odpowiedziała na pytania. Podała też numer telefonu 585-858-956. Cóż - zobaczymy...
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czytam tutaj bardzo zróżnicowane opinie na temat tego preparatu
Dzisiaj z koleżanką z pracy rozmawiałam na temat tych tabletek, ona zamówiła je przez internet. Jednak po nich czuje się ospała i w ogóle nie do życia. Wie, że też chcę zrzucić trochę kilogramów więc dała mi owy preparat na spróbowanie. Mi bardzo zależy na tym, żeby pozbyć się zbędnych kilogramów. Problemy z wagą oraz tendencje do tycia odziedziczyłam po mamie. Jestem wysoka, mam 175 cm wzrostu, a kawał ze mnie baby, że tak powiem Czytałam także o skutkach ubocznych tych tabletek. Jestem jeszcze młodziutka i nie chciałabym aby pojawiły się u mnie objawy takie jak zanik menstruacji ... Czy moglibyście doradzić mi czy ten specyfik naprawdę przynosi rezultaty ? Czy w połączeniu z dietą naprawdę pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów? Czy jednak w większości przypadków skutki uboczne są zbyt silne a spożywanie tych tabletek nie jest do końca bezpieczne... Wydaje mi się, że waga idealna dla mnie do maksymalnie 65 kg, nie chce tutaj żalić się ile ważę, ale jeszcze długa droga przede mną aby osiągnąć swój cel. Próbowałam diety, ograniczyłam słodycze, białe pieczywo i makarony. Dodałam do tego dawkę ruchu plus ok 30 minut na rowerku codziennie. udało mi się schudnąć 6 kilo w przeciągu 5 miesięcy. Nie wydaje mi się by był to zadowalający rezultat... ;( proszę o rady
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
Najbardziej przeraziłam się tym, że może pojawić się zatrzymanie lub zanik menstruacji ... o tak, kuracja to 180 złotych miesięcznie. Lek nie należy do najtańszych :| mniej więcej po jakim czasie mogę spodziewać się efektów? stosuje również dietę. najwyższy czas wziąć się za siebie porządnie ! :P
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

A jak zaczęłam o tej "firmie" czytać to powiedziałam mamie, że nie ma co się truć, ani ja, ani ona nie będziemy tego łykały. Wystosowałam piękne pismo do nich, wcześniej upewniłam się na czacie, że mogę odesłać, na jaki adres itp, i jutro wysyłam.
) - czy widząc jak ktoś proponuje Wam super produkt, przedstawia dowody jego skuteczności, opinie zadowolonych - będziecie uważali go za wiarygodnego widząc, że co najmniej manipuluje tymi dowodami i opiniami?

) Mam zamiar im to odesłać,dopiero teraz natrafiłam na adres,bo na stronie ciężko było znaleźć. Zamówiłam 2 opakowania za ok. 180 zł. Mam nadzieję,że mi zwrócą kasę,a jak nie,to się bardzo wku****.
Widać,że sami sobie je piszą. Mój komentarz natomiast usunęli
Nie ma co.