|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() a co do Twojego Tż może powinnas z Nim porozmawiac,że takie jego zachowanie dodaje Ci tylko nerwow i szkodzi,może troche by przystopowal z tym zachowaniem a jak nie to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
jeśli śluz masz lepki, koloru białego lub kremowego to jest to jak najbardziej prawidłowy. A jeśli chodzi o pampki to nie chodzi Ci czasem o newborn i premium care? Bo jak wpisuję newborn - to mi wyskakują newbaby. Premium care mają białe opakowaniem, a newborn żółto - niebieskie tak? Premium care są niby dla wrażliwców, ale te drugie bardzo dobrze się sprawdzają i nie wiem czy nie są tańsze. Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-06-07 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie tą pałą by trza go potraktować i to nie raz ![]() Anesh, a jaki model telefonu masz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Oj jednak padam już na nos - ide sie myć i spać.
Dobranoc kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A proszę powiedzcie mi jeszcze jak to jest ze stosowaniem Clotrimazolum w ciąży? Zawsze jak miałam jakieś tego typu problemy to wystarczyło, że użyłam go w maści 1-2 razy i problem od razu znikał, a teraz boję się bez większej wiedzy na ten temat. Znalazłam w internecie jedynie infotmację: Ciąża i laktacja Klotrymazol pod względem ryzyka stosowania w ciąży jest zaliczany do kategorii B. Przebadano wpływ na płód miejscowego stosowania dopochwowego klotrymazolu u kobiet w ciąży i nie stwierdzono żadnych działań niepożądanych na płód. Nie opisano wpływu klotrymazolu na kobiety karmiące. Nie obserwowano działań karcynogennych klotrymazolu u zwierząt. Stosowanie przez kobiety ciężarne i matki karmiące na zlecenie lekarza specjalisty. Tzn., że lepiej samemu nie kombinować, prawda? ![]() Tak, dokładnie o tę kwestię z Pampersami mi chodziło. ![]() ![]()
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też mam 20lat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Ja mam sony ericsson x10 mini pro i android mam
![]() ![]() ![]() Zielonna to czekam na relacje jutro rano ![]() Iwoncia kochana,nie wiem co Ci doradzić. Jak rozmowy nie trafiiaja. No ja bym nerwowo sie wykonczyla,albo faktycznie ta pala leb rozwalila ![]() moja dzidzia cos spac nie moze,bo budzi sie z placzem co chwilemowil,że boli go brzuszek to dostal syropek i poloze go kolo siebie,moze bedzie spal spokojniej. Moj chlopczyk malutki. ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Dziewczynki zmykam sie polozyc kolo synka ![]() oby spal spokojnie. Az zglodnialam od siedzenia do tej godziny,ale nic nie jem,ide spac ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() to jakoś mi tak lżej ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- colds a ja właśnie pukam się w czółko, bo kapłam się, że kojarzę Cię z innego wątku ![]() Edytowane przez kaczuszka69 Czas edycji: 2012-06-07 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
no proszę, ja Ciebie niestety nie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
potworkowa
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W pierwszej ciąży miałam stany zapalne. I albo było plamienie, albo pieczenie. I wtedy gin zapisywał mi globulki przeciwgrzybicze i przechodziło. Ale jak poszłam do apteki i zapytałam farmaceutkę co można stosować to właśnie clotrimazolum. Potem zapytałam gina i potwierdził. Jest bezpieczny. I dobranoc wszystkim ![]() Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-06-07 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | ||
Zakorzenienie
|
znowu spać nie mogę ...
yhh Cytat:
co za bezczelna ropucha !!!! może Wam jedynie pozazdrościć że macie całe życie przed Wami z pociechami i nie musieliście starać się latami ... nie cierpię takich ludzi !!!! Pamiętam jak spotykałam się ze zdziwieniem że w wieku 21 lat chcę mieć dziecko i w klinice leczenie niepłodności kazali mi przyjść za parę lat ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczynki Marcie przekazałam kciuki, ma się odezwać jak będzie po wizycie ordynatora
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-06-08 o 00:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() synuś już później spal spokojnie z Nami tylko ciasno było troche ![]() zaraz musze sie sie zbierac na spacer z Jurkiem i zjeść cos bo mnie ssie jak nigdy ![]() Konczi biedna moja,Ty to masz z tym spaniem. Teraz pewnie śpiochasz sobie ![]() to ide sie wziąść za psa i śniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zadomowienie
|
hejka ja tylko na chwilke wczoraj tak szybko dzionek zleciał rano byliśmy na procesji a potem u moich rodziców a dziś robimy kiszonkę z trawy i nie będę miała czasu na wizaż bo obiad szykuje dla 6 osób buziaki milego dnia
#3918 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Mężuś pojechał do pracy, a ja nadrabiam zaległości forumowe ![]() Super foteczki na mailu, Anusia boski jest ten twój mały przystojniaczek w garniaczku ![]() ![]() Trzymam mocno kciukasy za Martę i Ancię, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i wytrzymają jeszcze trochę w dwupaku. A jak przeczytałam wiadomości od nich to się wystraszyłam nie na żarty, ciekawe co mi ginka powie na wizycie w poniedziałek, mam nadzieję że bez zmian czyli wszystko ok. W środę wieczorem przyjechały moje allegrowe zakupy od rodzyneczek, później cyknę fotki i wam pokażę. A na razie się zbieram, idę zjeść śniadanko i muszę podjechać do laboratorium po wyniki badań i z mamcią idziemy na zakupki, więc nie wiem kiedy wrócę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
![]() Aniu nie wiem czemu tak mam z tym śpiochaniem noooo ... yhhh Ania trzymam kciuki za Cię !!! i ciekawe co dzisiaj u Martuśki wyjdzie ...
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- aż się poddenerwowałam ![]() ja piję herbatkę, zaraz śniadanko i zmykam na rundkę po sh, bo dzisiaj piątek ![]() później jadę drukowac pracę mgr do teściów, więc lumpkowymi zdobyczami podzielę się później. kciuki za Matrusie i Anusię ![]() ![]() do później kochane
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2012-06-08 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Ja wcinam chlebek naa jajeczku,mężul mi usmażył
![]() popije cherbatke i ogarne mieszkanko ![]() popoludniu mam wizyte u gin ![]() ![]() Choco a Ty na którą masz wizyte? ciekawe co u Anusi i Marty ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- A co tutaj tak cichutko? |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | ||||
Rozeznanie
|
heloł,
od 2 godzin was nadrabiam i się zestresowałam trochę tymi pobytami w szpitalu Anusi i Marty. Trzymam za Was kciuki dziewczyny, żeby dzięciątka jak najdłużej w brzuszkach siedziały. Co one się tak spieszą na ten świat? No i tak się zdenerwowałam ze już niedługo i nas czeka szpital i ten poród od którego jak na razie uciekalam myślami. Ja pije sobie kompocik wiśniowy. Oczywiście wisienki swojskie i sama w tamtym roku osobiście drylowałam i do słoiczków kładłam. też uwielbiam robić przetwory. Mąz obiecał ze w tym roku mi pomoże, bo ja już nie wiem czy sama dam rade wszystko porobić. Trzymam kciuki za wizyty Choco i Anusi479 ![]() Cytat:
A chodzi ci o płyn do higieny intymnej czy taki żel nawilżający? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nic mi się nie chce w tej ciąży, dziecię mi całą energię życiową odebrało ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Kochana Twój telefon nie jest niestety na androidzie.
Cytat:
![]() A co do mojego chłopa to mam go w nosie. Śpi i pewnie bedzie miał kaca. A niech sie fajfus męczy teraz ![]() A tak w ogóle to dzień dobry w ten pochmurny dzień i ide Was nadrobić do końca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konczi współczuje z tym spaniem ![]() Ja z nerwów chyba spałam do teraz ![]() Trzymam kciuki mocno za Martusie i Anie i za ich dzieciątka żeby wszystko było dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
HAAAJ
![]() Anusia i Marta trzymam za Was mocno kciuki i za Wasze pociechy ![]() Choco i Anusia479 ![]() ![]() Cytat:
![]() No a jak rano wstałam o 8:45 to już też dwa razy byłam... Także wiem doskonale o czym mówicie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
kurde ale mialam erotyczne sny z moim mezem
![]() ![]() widac chyba teraz ze chlopa mi po calosci brakuje,ale moj mysiu pysiu jedzie o 13 do swojej Panci z Barcelony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi sie w ciazy calkiem sluz zmienil, uplawy mam prawie cały czas. na poczatku ciazy mialam drożdzyce i teraz obsesyjnie sie pilnuje. bylam ostatnio u gin i juz myslalam, żę jest jakas infekcja ( bo te uplawy, tak to nic nie boli), a one mi mowi, że nic nie ma, ale dla mojego spokoju kazała mi brac probiotyki. no i sobie łykam, przynajmniej do nastepnej wizyty, boje sie że złapie jakas infekcje tuz przed porodem i bede musiec miec z tego powodu cesarke ![]() dziewczyny a ile wy pampersów 1 kupujecie sztuk ? bo jest promocja w rossmanie to bym sie obkupiła juz troche . do szpitala ze soba tez trzeba zabrac? Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-06-08 o 08:31 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.