Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-07, 21:24   #3901
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
W ustawieniach telefonu

Kurde mać!!!!! Czy mój chłop musi mnie wiecznie wkur...??
Nie dość że przyszedł do domu zmierzły i mnie wkurzył to tak sie napierdzielił u moich rodziców że mi sie dupek zataczał w drodze do domu i fochy strzelał
Dobrze że już spi bo jutro to go chyba rozszarpie w drobny mak.
32 lata a zachowuje sie jak 15letni gnojek.
Ah, ani sie nie denerwuje bo sensu to nie ma.
Spac mi sie az odechciało
kiochana nie warto sie denerwowac
a co do Twojego Tż może powinnas z Nim porozmawiac,że takie jego zachowanie dodaje Ci tylko nerwow i szkodzi,może troche by przystopowal z tym zachowaniem a jak nie to go

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 21:25   #3902
katiem
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj kiepsko się czuję. Niby nic wielkiego nie robiłam, ale po obiedzie jakoś słabo mi się zrobiło, położyłam się i zasnęłam na 2 godziny. Wstałam, bo bałam się, że w nocy nie będę mogła spać, ale chyba zaraz wracam do łóżka, bo kręci mi się w głowie i dziwnie rwie w pachwinach.

Ja ponawiam pytanie o Pampersy, bo chyba nikt mi nie odpowiedział. Czy powinnam kupić te Nwe Baby czy Newborn?

A poza tym proszę powiedzcie mi jak to jest z tymi upławami w ciąży? Ja niemalże od początku ciąży miałam takie jak podczas dni płodnych. Ginek za każdym razem bada mi pH i niby w granicach normy, ale któregoś razu zapisał mi LactoVaginal, bo widział, że mnie one niepokoją. Od wczoraj jednak zauważyłam, że są jakieś inne... boję się, że złapałam jakąś infekcję ( choć nie wiem jakim cudem). Czy mogłybyście mi tylko powiedzieć co powinno budzić mój niepokój?
Tak naprawdę to głównie pieczenie, swędzenie, plamienia, i chyba wydzielina o konsystencji serka grani lub bardzo wodnista - zielonkawa.
jeśli śluz masz lepki, koloru białego lub kremowego to jest to jak najbardziej prawidłowy.

A jeśli chodzi o pampki to nie chodzi Ci czasem o newborn i premium care?
Bo jak wpisuję newborn - to mi wyskakują newbaby.
Premium care mają białe opakowaniem, a newborn żółto - niebieskie tak?
Premium care są niby dla wrażliwców, ale te drugie bardzo dobrze się sprawdzają i nie wiem czy nie są tańsze.

Pawełek

Kubuś

Edytowane przez katiem
Czas edycji: 2012-06-07 o 21:30
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 21:31   #3903
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
kiochana nie warto sie denerwowac
a co do Twojego Tż może powinnas z Nim porozmawiac,że takie jego zachowanie dodaje Ci tylko nerwow i szkodzi,może troche by przystopowal z tym zachowaniem a jak nie to go
Do niego nie dociera wcale rozmowa bo powiem co.mnie wkurza to przeprosi a za kilka dni to samo
Faktycznie tą pałą by trza go potraktować i to nie raz

Anesh, a jaki model telefonu masz??
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 21:38   #3904
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz mi streścić w skrocie na czym to polega?
bo zaciekawilo mnie to

co do wieku to kochana nie przejmuj sie,jestem mlodsza
Ale co kto mysli o moim wieku to mnie malo interesuje,bo ja najlepiej wiem czego chce od życia i jaka jestem.

Widze,że już wiekszosc do podusi poszla,a ja jestem podekscytowana bo jutro mam ta wziyte i tylko o tym mysle
opisze Ci to jutro rano oki? bo dzis juz nie mam weny
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 21:39   #3905
Iwoncia81
Zakorzenienie

Oj jednak padam już na nos - ide sie myć i spać.
Dobranoc kochane
Stary 2012-06-07, 21:40   #3906
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Tak naprawdę to głównie pieczenie, swędzenie, plamienia, i chyba wydzielina o konsystencji serka grani lub bardzo wodnista - zielonkawa.
jeśli śluz masz lepki, koloru białego lub kremowego to jest to jak najbardziej prawidłowy.

A jeśli chodzi o pampki to nie chodzi Ci czasem o newborn i premium care?
Bo jak wpisuję newborn - to mi wyskakują newbaby.
Premium care mają białe opakowaniem, a newborn żółto - niebieskie tak?
Premium care są niby dla wrażliwców, ale te drugie bardzo dobrze się sprawdzają i nie wiem czy nie są tańsze.
Bardzo Ci dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Kurcze będę musiała "siebie" poobserwować, bo wizytę mam dopiero 20 czerwca, ale jak zacznie u mnie występować, któryś z wymienionych przez Ciebie objawów, to będę musiała przyspieszyć wizytę.

A proszę powiedzcie mi jeszcze jak to jest ze stosowaniem Clotrimazolum w ciąży? Zawsze jak miałam jakieś tego typu problemy to wystarczyło, że użyłam go w maści 1-2 razy i problem od razu znikał, a teraz boję się bez większej wiedzy na ten temat. Znalazłam w internecie jedynie infotmację:

Ciąża i laktacja
Klotrymazol pod względem ryzyka stosowania w ciąży jest zaliczany do kategorii B. Przebadano wpływ na płód miejscowego stosowania dopochwowego klotrymazolu u kobiet w ciąży i nie stwierdzono żadnych działań niepożądanych na płód.
Nie opisano wpływu klotrymazolu na kobiety karmiące.
Nie obserwowano działań karcynogennych klotrymazolu u zwierząt.
Stosowanie przez kobiety ciężarne i matki karmiące na zlecenie lekarza specjalisty.

Tzn., że lepiej samemu nie kombinować, prawda?

Tak, dokładnie o tę kwestię z Pampersami mi chodziło. Nie zanotowałam nigdzie nazwy, gdy tutaj dyskusja była na ten temat, a w internecie znalazłam w ich ofercie właśnie te 2 rodzaje dla 2-5kg maluchów. Dziękuję za wyjaśnienie.
Stary 2012-06-07, 21:40   #3907
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Do niego nie dociera wcale rozmowa bo powiem co.mnie wkurza to przeprosi a za kilka dni to samo
Faktycznie tą pałą by trza go potraktować i to nie raz

Anesh, a jaki model telefonu masz??

BlackBerry 9780
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 21:46   #3908
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo Ci dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Kurcze będę musiała "siebie" poobserwować, bo wizytę mam dopiero 20 czerwca, ale jak zacznie u mnie występować, któryś z wymienionych przez Ciebie objawów, to będę musiała przyspieszyć wizytę.

A proszę powiedzcie mi jeszcze jak to jest ze stosowaniem Clotrimazolum w ciąży? Zawsze jak miałam jakieś tego typu problemy to wystarczyło, że użyłam go w maści 1-2 razy i problem od razu znikał, a teraz boję się bez większej wiedzy na ten temat. Znalazłam w internecie jedynie infotmację:

Ciąża i laktacja
Klotrymazol pod względem ryzyka stosowania w ciąży jest zaliczany do kategorii B. Przebadano wpływ na płód miejscowego stosowania dopochwowego klotrymazolu u kobiet w ciąży i nie stwierdzono żadnych działań niepożądanych na płód.
Stosowanie przez kobiety ciężarne i matki karmiące na zlecenie lekarza specjalisty.

Tak, dokładnie o tę kwestię z Pampersami mi chodziło. Nie zanotowałam nigdzie nazwy, gdy tutaj dyskusja była na ten temat, a w internecie znalazłam w ich ofercie właśnie te 2 rodzaje dla 2-5kg maluchów. Dziękuję za wyjaśnienie.
ja jak jadlam tabletki anty jako nastolatka to dosc czesto mialam infekcje-grzybice,to bylo cos strasznego.Swedzenie nie milosierne wiec drapalam sie do krwi uzywalam wtedy wlasnie clotrimazolum w masci i w globulkach ktore piekly jak fiks wydzielina nie ma brzydkiego zapachu wtedy tylko troche moze jak drozdze i jest biala,serowata.naszczesci e od ponad 4 lat mam spokoj i jestem z tego powodu szczesliwa,bo kiedys meczylo mnie to kilka razy w roku i jeszcze czesto mialam zapalenie pecherza i cewki moczowej brrr
Stary 2012-06-07, 21:47   #3909
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dziewczynki mam wieści od Martuchy ... leży w szpitalu, podali sterydy na rozwój płuc na bieżąco będzie nas informować co u nich ... pozdrawia serdecznie...

a więc kciuki zaciskamy i trzymamy !!!
co by Zuzieńka siedziała jeszcze przynajmniej kilka tygodni
: kciuki:v
Cytat:
sms od Martuchy

"Leżymy grzecznie. Usg miałam robione, mała fika, nie dała się zmierzyć, 3 razy mnie badali ginekologiczni, główka jest nisko nadal, szyjka słaba, rano będzie ordynator wiec zdecyduje co dalej z nami. Jutro drugi zastrzyk na płucka, Nogi zaciskam, myślami jestem z Wami, Pozdrawiam"

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
ja z moją dwudziechą to chyba jestem najmłodsza

dla Marty
Też mam 20lat
Stary 2012-06-07, 21:56   #3910
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ja mam sony ericsson x10 mini pro i android mam. A ten program co Iwoncia polecila to jest u mnie dostepny za 3 zljutro sobie sciagne,chociaz nie narzekam na neta

Zielonna to czekam na relacje jutro rano

Iwoncia kochana,nie wiem co Ci doradzić. Jak rozmowy nie trafiiaja. No ja bym nerwowo sie wykonczyla,albo faktycznie ta pala leb rozwalila.

moja dzidzia cos spac nie moze,bo budzi sie z placzem co chwilemowil,że boli go brzuszek to dostal syropek i poloze go kolo siebie,moze bedzie spal spokojniej. Moj chlopczyk malutki.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Dziewczynki zmykam sie polozyc kolo synka
oby spal spokojnie.
Az zglodnialam od siedzenia do tej godziny,ale nic nie jem,ide spac.

do jutra

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-06-07, 22:11   #3911
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:

Ciąża i laktacja

ja miesiąc temu dostałam globulki Clotrimazolum na infekcję i miałam brać przez 12 dni, chociaż w ulotce napisane jest że 6-7 powinno się stosować, więc chyba można. ja i tak brałam przez 10 dni, bo 11 dnia po prostu zapomniałam, ale śluz wrócił do normy, więc ostatnich dwóch już nie aplikowałam

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Też mam 20lat
to jakoś mi tak lżej

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

colds a ja właśnie pukam się w czółko, bo kapłam się, że kojarzę Cię z innego wątku

Mysza

-15kg

Edytowane przez kaczuszka69
Czas edycji: 2012-06-07 o 22:20
kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 22:21   #3912
colds
Zakorzenienie

no proszę, ja Ciebie niestety nie..
Stary 2012-06-07, 22:28   #3913
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
no proszę, ja Ciebie niestety nie..
naświetliłam w pw

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 22:53   #3914
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:

Ciąża i laktacja

Nie ma sprawy.
W pierwszej ciąży miałam stany zapalne. I albo było plamienie, albo pieczenie. I wtedy gin zapisywał mi globulki przeciwgrzybicze i przechodziło. Ale jak poszłam do apteki i zapytałam farmaceutkę co można stosować to właśnie clotrimazolum. Potem zapytałam gina i potwierdził. Jest bezpieczny.

I dobranoc wszystkim

Pawełek

Kubuś

Edytowane przez katiem
Czas edycji: 2012-06-07 o 22:56
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 00:53   #3915
Konczita
Zakorzenienie

znowu spać nie mogę ...
yhh

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a myslalam ze tylko ja jestem małolatka tutaj i dlatego niechetnie chcialam dzielic sie swoim wiekiem
zreszta pamietam ze kiedys chyba sie przyznalam ile mam lat i na tym watku pewna pani,ktora juz sie nie udziela zjechała mnie na czym swiat stoi,ze jestem za mloda,ze nie znam sie na zyciu i pewnie rodzice mnie utrzymuja,ze szkola nie dokonczona itd,dlatego tez dlugi okres sie nie udzielalam

co za bezczelna ropucha !!!! może Wam jedynie pozazdrościć że macie całe życie przed Wami z pociechami i nie musieliście starać się latami ... nie cierpię takich ludzi !!!!
Pamiętam jak spotykałam się ze zdziwieniem że w wieku 21 lat chcę mieć dziecko i w klinice leczenie niepłodności kazali mi przyjść za parę lat

Cytat:
W ustawieniach telefonu

Kurde mać!!!!! Czy mój chłop musi mnie wiecznie wkur...??
Nie dość że przyszedł do domu zmierzły i mnie wkurzył to tak sie napierdzielił u moich rodziców że mi sie dupek zataczał w drodze do domu i fochy strzelał
Dobrze że już spi bo jutro to go chyba rozszarpie w drobny mak.
32 lata a zachowuje sie jak 15letni gnojek.
Ah, ani sie nie denerwuje bo sensu to nie ma.
Spac mi sie az odechciało

kochana przykre to jest ale musisz z nim zrobić porządek .. tylko nie wiem jak ... tule Cię

dziewczynki Marcie przekazałam kciuki, ma się odezwać jak będzie po wizycie ordynatora
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2012-06-08 o 00:55
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 05:16   #3916
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry

synuś już później spal spokojnie z Nami tylko ciasno było troche

zaraz musze sie sie zbierac na spacer z Jurkiem i zjeść cos bo mnie ssie jak nigdy

Konczi biedna moja,Ty to masz z tym spaniem. Teraz pewnie śpiochasz sobie.

to ide sie wziąść za psa i śniadanko

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-06-08, 05:53   #3917
kajaja
Zadomowienie

hejka ja tylko na chwilke wczoraj tak szybko dzionek zleciał rano byliśmy na procesji a potem u moich rodziców a dziś robimy kiszonkę z trawy i nie będę miała czasu na wizaż bo obiad szykuje dla 6 osób buziaki milego dnia
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 05:59   #3918
karolluki
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Mężuś pojechał do pracy, a ja nadrabiam zaległości forumowe
Super foteczki na mailu, Anusia boski jest ten twój mały przystojniaczek w garniaczku Gda ja tam wcale nie widzę tych kilogramów na plusie, super wyglądasz

Trzymam mocno kciukasy za Martę i Ancię, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i wytrzymają jeszcze trochę w dwupaku. A jak przeczytałam wiadomości od nich to się wystraszyłam nie na żarty, ciekawe co mi ginka powie na wizycie w poniedziałek, mam nadzieję że bez zmian czyli wszystko ok.

W środę wieczorem przyjechały moje allegrowe zakupy od rodzyneczek, później cyknę fotki i wam pokażę.

A na razie się zbieram, idę zjeść śniadanko i muszę podjechać do laboratorium po wyniki badań i z mamcią idziemy na zakupki, więc nie wiem kiedy wrócę
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 06:15   #3919
Konczita
Zakorzenienie

przez dzień będę chodzić do tyłu ... masakra ..
Aniu nie wiem czemu tak mam z tym śpiochaniem noooo ... yhhh

Ania trzymam kciuki za Cię !!! i ciekawe co dzisiaj u Martuśki wyjdzie ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-08, 06:20   #3920
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a myslalam ze tylko ja jestem małolatka tutaj i dlatego niechetnie chcialam dzielic sie swoim wiekiem
zreszta pamietam ze kiedys chyba sie przyznalam ile mam lat i na tym watku pewna pani,ktora juz sie nie udziela zjechała mnie na czym swiat stoi,ze jestem za mloda,ze nie znam sie na zyciu i pewnie rodzice mnie utrzymuja,ze szkola nie dokonczona itd,dlatego tez dlugi okres sie nie udzielalam
a szkoda gadac, ja takimi opiniami się w ogóle nie przejmuję. Ludzie zawsze gadali i będa gadac. Jak zamieszkałam z moim obecnym mężem 4 lata temu to gadali, że szkoły nie skończę, że mi dzieci na robi itp itd.
---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

aż się poddenerwowałam

ja piję herbatkę, zaraz śniadanko i zmykam na rundkę po sh, bo dzisiaj piątek
później jadę drukowac pracę mgr do teściów, więc lumpkowymi zdobyczami podzielę się później.

kciuki za Matrusie i Anusię i ich maleństwa
do później kochane

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2012-06-08 o 09:20
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 07:58   #3921
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ja wcinam chlebek naa jajeczku,mężul mi usmażył
popije cherbatke i ogarne mieszkanko
popoludniu mam wizyte u ginzobacze skarbeczka mojegocaly miesiac go nie widzialam.
Choco a Ty na którą masz wizyte?

ciekawe co u Anusi i Marty

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

A co tutaj tak cichutko?

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-06-08, 08:01   #3922
martusia26
Rozeznanie

heloł,
od 2 godzin was nadrabiam i się zestresowałam trochę tymi pobytami w szpitalu Anusi i Marty. Trzymam za Was kciuki dziewczyny, żeby dzięciątka jak najdłużej w brzuszkach siedziały. Co one się tak spieszą na ten świat? No i tak się zdenerwowałam ze już niedługo i nas czeka szpital i ten poród od którego jak na razie uciekalam myślami.
Ja pije sobie kompocik wiśniowy. Oczywiście wisienki swojskie i sama w tamtym roku osobiście drylowałam i do słoiczków kładłam. też uwielbiam robić przetwory. Mąz obiecał ze w tym roku mi pomoże, bo ja już nie wiem czy sama dam rade wszystko porobić.
Trzymam kciuki za wizyty Choco i Anusi479 Będzie dobrze dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość

od kilku dni mam straszne parcie na pęcherz, chyba mała go z każdej pokopuje. najgorzej jest rano
przeważnie przesypiam całą noc a rano budzę się z takim bólem brzucha, że ledwo doczłapię do łazienki. parę minut po zrobieniu siku przechodzi więc pewnie, tak pęcherz napiera. kurczę, chyba będę musiała nastawiać sobie budzik w nocy by iść do łazienki, bo rano ten ból jest nie do wytrzymania
Aga tak samo mam rano z parciem na mocz. Rzadko się w nocy budzę, ale cieszę sie bo potem zasnąc nigdy nie mogę. Natomiast jak w nocy sie nie wysikam to rano zejść z łózka nie mogę tak kłuje mnie brzuch. Ale ból do wytrzymania. Daleko do łazienki nie mam. Raz tylko pamiętam że prawie zemdlałam przy sikaniu, tak bolało.

A chodzi ci o płyn do higieny intymnej czy taki żel nawilżający?

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Acha w Pepco od jutra będą bardzo ładne śpiochy:
http://www.pepco.pl/gazetka strona 3
i w Textilu półśpiochy i body
http://www.textilmarket.pl/promocje-...81CZ&x=22&y=24
Oglądałam te spiochy w Pepco we wtorek, ale stwierdziłam że kupię jak przecenią i chyba ktoś moich myśli wysluchał

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
A ja podjęłam dosyć kontrowersyjną decyzję i nie będę chrzcić dziecka. Stwierdziłam, że skoro na co dzień w ogóle nie jestem wierząca, nie chodzę do kościoła itp., to byłaby z mojej strony hipokryzja.
Masz do tego prawo. Jestem z Tobą. Podrośnie to samo zdecyduje czy chce być ochrzczone we wierze katolickiej czy też nie.

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka ja tylko na chwilke wczoraj tak szybko dzionek zleciał rano byliśmy na procesji a potem u moich rodziców a dziś robimy kiszonkę z trawy i nie będę miała czasu na wizaż bo obiad szykuje dla 6 osób buziaki milego dnia
Taką kiszonkę dla krówek? bo w pierwszym momencie myślałam że to na obiad robisz i zastanawiałam się co to jest?

Nic mi się nie chce w tej ciąży, dziecię mi całą energię życiową odebrało muszę się za obiad już wziąć, bo znając życie w miedzyczasie będę miała z 15 przerw.
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 08:09   #3923
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
BlackBerry 9780
Kochana Twój telefon nie jest niestety na androidzie.

Cytat:
Ja mam sony ericsson x10 mini pro i android mam. A ten program co Iwoncia polecila to jest u mnie dostepny za 3 zljutro sobie sciagne,chociaz nie narzekam na neta

Iwoncia kochana,nie wiem co Ci doradzić. Jak rozmowy nie trafiiaja. No ja bym nerwowo sie wykonczyla,albo faktycznie ta pala leb rozwalila.
Anusia nie pobieraj za 3zł bo w markecie jest za darmo a jak nie znalazłaś to ja Ci prześle ten program bo po co płacić

A co do mojego chłopa to mam go w nosie. Śpi i pewnie bedzie miał kaca. A niech sie fajfus męczy teraz

A tak w ogóle to dzień dobry w ten pochmurny dzień i ide Was nadrobić do końca
Stary 2012-06-08, 08:17   #3924
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

Ciąża i laktacja

Ja na samym początku miałam infekcje grzybiczą i sama maść stosowałam przez dwa dni i mi pomogło, a gin mi potem powiedział że lek jest bezpieczny.

Konczi współczuje z tym spaniem
Ja z nerwów chyba spałam do teraz

Trzymam kciuki mocno za Martusie i Anie i za ich dzieciątka żeby wszystko było dobrze
Stary 2012-06-08, 08:23   #3925
anesh_
Zakorzenienie

HAAAJ
Anusia i Marta trzymam za Was mocno kciuki i za Wasze pociechy
Choco i Anusia479 za wizyty

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
Aga tak samo mam rano z parciem na mocz. Rzadko się w nocy budzę, ale cieszę sie bo potem zasnąc nigdy nie mogę. Natomiast jak w nocy sie nie wysikam to rano zejść z łózka nie mogę tak kłuje mnie brzuch. Ale ból do wytrzymania. Daleko do łazienki nie mam. Raz tylko pamiętam że prawie zemdlałam przy sikaniu, tak bolało.
JA dziś w nocy wstawałam 3 razy, z tego pierwszy raz z okropnym bólem i na dodatek z tego ból siusiu nie mogłam zrobić....
No a jak rano wstałam o 8:45 to już też dwa razy byłam... Także wiem doskonale o czym mówicie...
Stary 2012-06-08, 08:28   #3926
zielona1911
Zakorzenienie

kurde ale mialam erotyczne sny z moim mezem dlatego nie dziwie sie ze tak dlugo spalam
widac chyba teraz ze chlopa mi po calosci brakuje,ale moj mysiu pysiu jedzie o 13 do swojej Panci z Barcelony
Stary 2012-06-08, 08:29   #3927
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
cześć

zbytnio nie nadrobię bo czekam na koleżankę

ale trzymam kciuki za martę i dzidziusia, co by jeszcze w brzuszku siedziała

A co do chrzcin to ja mam dopiero zagwozdkę, mało, że nikt się nie nadaje, to jeszcze jesteśmy z mężem różnej wiary i każdy chce u siebie. Różnica jest taka że ja chodzę do kościoła bo mam taką potrzebę a on chodzi bo ja chodzę. Jak będę mieć czas napiszę więcej. Także dla mnie to będzie stresik
u nas podobny problem religijny by był z chrzestnymi, nawet nie chce o tym myslec, pewnie w Polsce chrztu by nam żaden ksiądz nie udzielił dlatego bede odciagac ten moment jak najdluzej

Cytat:
dziewczynki mam wieści od Martuchy ... leży w szpitalu, podali sterydy na rozwój płuc na bieżąco będzie nas informować co u nich ... pozdrawia serdecznie...

a więc kciuki zaciskamy i trzymamy !!!
co by Zuzieńka siedziała jeszcze przynajmniej kilka tygodni
: kciuki:v
Martuś

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Helloł

Wysłałam Wam na maila moją wyprawkę ciuszkową dla maluszka:P - postanowiłam wszystko policzyć i zobaczyć czego ewentualnie brakuje:P.

Hehhehe, jak ja to wszystko wyjęłam to stwierdziłam, że chyba troszkę mnie poniosło? Czy Wy też tyle tego macie? Zaznaczam, że tam jest też kilka większych ciuszków
matko kochana ile ty tego masz !!! ja nawet połowy ile ci wyszło przy liczeniu ? bodów?pajaców itd? w jakich rozmiarach ?

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Nadrobiłam jakoś

Widzę dziewczyny, że prawie wszystkie miałyście tą glukozę.
Nie wiem czemu mój gin tego nie wymaga, ale chyba powinnam się cieszyć

Powodzenia dla Marty- trzymamy kciuki

Też pomału się kładę
troche dziwne, że nie zalecił. a nie chciałabyś sama sobie zrobic, tak dla pewności i spokoju ?

Cytat:

A poza tym proszę powiedzcie mi jak to jest z tymi upławami w ciąży? Ja niemalże od początku ciąży miałam takie jak podczas dni płodnych. Ginek za każdym razem bada mi pH i niby w granicach normy, ale któregoś razu zapisał mi LactoVaginal, bo widział, że mnie one niepokoją. Od wczoraj jednak zauważyłam, że są jakieś inne... boję się, że złapałam jakąś infekcję ( choć nie wiem jakim cudem). Czy mogłybyście mi tylko powiedzieć co powinno budzić mój niepokój?

mi sie w ciazy calkiem sluz zmienil, uplawy mam prawie cały czas. na poczatku ciazy mialam drożdzyce i teraz obsesyjnie sie pilnuje. bylam ostatnio u gin i juz myslalam, żę jest jakas infekcja ( bo te uplawy, tak to nic nie boli), a one mi mowi, że nic nie ma, ale dla mojego spokoju kazała mi brac probiotyki. no i sobie łykam, przynajmniej do nastepnej wizyty, boje sie że złapie jakas infekcje tuz przed porodem i bede musiec miec z tego powodu cesarke

dziewczyny a ile wy pampersów 1 kupujecie sztuk ? bo jest promocja w rossmanie to bym sie obkupiła juz troche . do szpitala ze soba tez trzeba zabrac?

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-06-08 o 08:31
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 08:36   #3928
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana Twój telefon nie jest niestety na androidzie.
Nie wiem jak to sprawdziłaś, ale dziękuję
Stary 2012-06-08, 08:38   #3929
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
dziewczyny a ile wy pampersów 1 kupujecie sztuk ? bo jest promocja w rossmanie to bym sie obkupiła juz troche . do szpitala ze soba tez trzeba zabrac?
u mnie do szpitala trzeba zabrać. sprawdź może na stronie internetowej swojego szpitala czy też będą potrzebne. Chcesz kupić w Rossmanie te jedynki 43 szt po 19,99 ? ostatnio czytałam że dziecko potrafi zrobic siku nawet 20 razy na dobę a kupkę po każdym jedzeniu i trochę się przeraziłam ale dziewczyny wcześniej pisały ze chyba 10 sztuk na dobę potrzeba. zależy od dzieciątka zapewne.
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 08:45   #3930
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
u mnie do szpitala trzeba zabrać. sprawdź może na stronie internetowej swojego szpitala czy też będą potrzebne. Chcesz kupić w Rossmanie te jedynki 43 szt po 19,99 ? ostatnio czytałam że dziecko potrafi zrobic siku nawet 20 razy na dobę a kupkę po każdym jedzeniu i trochę się przeraziłam ale dziewczyny wcześniej pisały ze chyba 10 sztuk na dobę potrzeba. zależy od dzieciątka zapewne.
no kurna juz nie kupie, bo dzis nowa gazetka trzeba sie pomału zaopatrzac tylko włąsnie nie wiem jak z tym rozmiarem 1, do kiedy dziecko nosi

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości