|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19
oki, na razie jest w katakumbach na dymku
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- pocieszasz mnie?? ![]() do Krakowa się nie wybieramy ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- komu kwiatka?: http://kwejk.pl/obrazek/1216272/jest...iat%C4%99.html Moja Lola siedzi na drugim lapku i mnie tu spamuje głupotami |
|
|
|
#1862 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Nie idziecie jeszcze spać? ![]() kto jutro pracuje? |
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro nie pracuję.. o 10tej przyjeżdża elektryk coś wymieniać przy liczniku bo się piekło wczoraj.. więc będę bez prądu i Was nie będzie wtedy też u mnie w kompie .. mąż elektryka na pewno będzie wspierał patrzeniem jak ów pracuje, bo to zawsze coś innego , a mąż też ma jutro wolne ... a ja zamierzam pojechać na ryneczek, bo w tym roku jeszcze nie miałam wolnego piątku (poza Wielkim Piątkiem) aby dzień targowy oblecieć na ryneczku
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-06-07 o 23:32 |
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1865 |
|
|
|
|
|
|
#1866 |
|
szeryfcio
|
Ja nie.
Znaczy nie pracuję.
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać,dobranoc
|
|
|
|
#1870 |
|
|
Dobranoc a jutro spokojnej pracy
a mnie dorwał Camel na FB i znowu męczy,jejku jak on nic nie rozumie |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1872 |
|
|
a goopi i to jak
już mu wybijam amory z głowy coraz mocniej,niewiele brakuje do wielkiej obrazy ![]() dobra,obraził się trochę,ale chyba jeszcze nie na stałe byłam dla niego trochę niegrzeczna ale i to nie zadziałało tak jak chciałam![]() lecę spać dziewczęta,wpadnę na kawkę koło 10 na dobranoc apropo Camelka znalazłam przed chwilą rysunek na FB-jednak się może do czegoś przydać Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2012-06-08 o 00:28 |
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już lecę .. dobranoc
|
|
|
|
#1874 | |||
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie z w przypadku Taty
Cytat:
bo u Dziadka inne częsci badali ja od 12roku zycia mialam straszne bóle głowy, tak straszne, że aż mdlałam. Nie piszę nawet o wymiotach czy drętwieniu rąk i nóg Leżałam na neurologii miesiąc, tam mi robili mnóstwo badań i nic nie znajdywali.. i tak jeszcze 3 razy. potem po wypadku, bo miałam wstrząs mózgu no i źrenica lewa powiększona. Ponoć źrenica to mój urok, a w głowie nic nie znaleźli dalej... Doszły jakieś 3 lata temu takie chwilowe "nieświadomki" i ponoć to jest moja padaczka pourazowa. Czasami po prostu nie wiem gdzie jestem i jak się nazywam, ale to trwa przez kilka minut i później wraca do normy.Cytat:
![]() Cytat:
nawet tak nie pisz ![]() Ja ![]() Bylismy po auto, ale R sie przejechał i nie kupił. Potem wracaliśmy do domu ,to na zakrętach gdzie poważny wypadek miał kiedys mój brat, teraz miał wypadek kto inny. Tak więc R wsteczny i przez wiochy chciał ominąć to miejsce, bo ruch był wstrzymany. na jakiejś wsi wjechał na kamień i przedziurawił miskę olejową... Czekaliśmy 2 godziny aż mój brat po nas przyjechał i nas holował do domu;( mam tylko nadz, że silnik cały teraz kończe piwo i idę spać, kolorowychEdytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2012-06-08 o 01:20 |
|||
|
|
|
#1875 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry z autobusu
![]() jolka, ale pech ![]() Kurde dostalam @. Jak na złośc pierwszy raz o czasie, jak do teściow jade ![]() Milego dnia
|
#1877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myszka ja do Krakowa to mam busa bezpośrednio a do ciebie nie ale spoko w ciagu roku cos sobie skombinuje , chodzi mi o przewoz.. jakos dojedziemy.... ab ys tego nie załowała
|
||
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
U mnie leje i wieje a pracuje dzis w 4 miejscach łącznie 11 godzin
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Witam z pracy, tak pieknie rano swiecilo sloneczko- a teraz chmury, wiatr, ciekawe kiedy lunie....Zostawilysmy ustawione wydruki do sprawozdania na dlugi weekend, bo od wtorku nam system nie działa i szlag wszystko trafił
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam robioną w zeszłym roku w czerwcu, bo za często mnie głowa bolala i to nie w okolicach zatok tylko tak mniej więcej z tyłu, po środku. Do tego częste omdlenia, których nikt nie był w stanie racjonalnie wyjaśnić, bo ani głodna ani zmęczona nie chodziłam. Co się okazało? Miałam jakiś mały zator, ale coś tam porobili jak mnie na tydzień położyli w szpitalu.
Ja wzięłam urlop ![]() Dobry dzisiaj
|
#1881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Laski
z pracy ![]() u mnie ktoś musiał przyjść, wypadło na mnie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-06-08 o 11:31 |
||
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
tż przyszedł do wyra, pogadał z brzuchem jak mama zostanie z Klaudią to pojedziemy bo o 18-19 to Ona się kąpie i nawet jak do auta by wsiadła, to nie wytrzyma długo w gościach a nie chcę jej męczyć ![]() jeee to dobrze
|
|
|
#1883 |
|
|
cześć dziewczynki,wstałam już
miałam pospać do 10 ale jakoś nie dałam rady,poza tym świnek szarpał drzwiczki od klatki bo chciał wyjść,więc wstałam go wypuścić-teraz będę musiała mu trawę zerwać bo chodzi i kwiczy
|
|
|
|
#1884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzien dobry wszystkim! O 15.30 prosze o mocne kciuki ![]() Dzis wolne, trzeba troszke mieszkanko ogarnac bo juz na sam widok balaganu...
|
||
|
|
|
#1885 | |
|
szeryfcio
|
Witam
Ja dzisiaj wolne, do coku zajadę, potem do lekarza z małym. Mieliśmy na rowerach pojeździć, miała być pogoda, a coś nie wygląda.... Cytat:
![]() A może mu trzeba ostrzej? ![]() A co się dzieje?
|
|
#1886 | |
|
|
Cytat:
a ja muszę wreszcie sukienkę na jutrzejszą imprezę podwinąć bo pójdę w końcu z gołą doopą
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jako, że dzień między świętem i weekendem to rozkład jazdy kominikacji miejskiej świąteczny
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1888 | |
|
szeryfcio
|
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Malutka
![]() byłam na dworzu pranie wywiesić, ale ciepełko tak troche przebija![]() Cytat:
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

.. mąż elektryka na pewno będzie wspierał patrzeniem jak ów pracuje, bo to zawsze coś innego , a mąż też ma jutro wolne ... a ja zamierzam pojechać na ryneczek, bo w tym roku jeszcze nie miałam wolnego piątku (poza Wielkim Piątkiem) aby dzień targowy oblecieć na ryneczku
Znaczy nie pracuję.

Leżałam na neurologii miesiąc, tam mi robili mnóstwo badań i nic nie znajdywali.. i tak jeszcze 3 razy. potem po wypadku, bo miałam wstrząs mózgu no i źrenica lewa powiększona. Ponoć źrenica to mój urok, a w głowie nic nie znaleźli dalej... Doszły jakieś 3 lata temu takie chwilowe "nieświadomki" i ponoć to jest moja padaczka pourazowa. Czasami po prostu nie wiem gdzie jestem i jak się nazywam, ale to trwa przez kilka minut i później wraca do normy.

Klaudia 16.10.2009